Αποστολέας Θέμα: Help & info  (Αναγνώστηκε 22402 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grarxon

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • SeaMonkey 2.0.4 SeaMonkey 2.0.4
Qatar Airlines - Debit Visa Card
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 25, 2010, 11:28:08 πμ »
Φίλοι μου,
έχω 1 Debit Visa Card και μου λήγει στις 05/2010,
αν κάνω αγορά με την card αυτή μέσο internet στην Qatar για Bangkok , η Qatar airlines μου ζητάει 1 γράμμα από την τράπεζα μου ότι αυτή η κάρτα είναι δικη μου (δηλαδή να λέει στο γράμμα - το ονοματεπώνυμο μου και τον αριθμό τις old Debit Card και τον αριθμό τις Νέο Debit Visa Card) γιατί? αφού στο αεροδρόμιο θα μπορέσω να έχω και την Old και την Νέο Card.
Γιατί θέλει να δει την Card αφού έχει πάρει τα χρήματα?
αν περιμένω να πάρω την Νέο Debit Visa card δεν θα είναι αργά για να κάνω την κράτηση? 17/06/2010 θέλω να πετάξω για αυτό ρωτάω.
Ελπίζω να γνωρίζει κάποιος πάνω σε αυτό το θέμα.
Να είστε όλοι καλά. ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
    • Thailand
Απ: Qatar Airlines - Debit Visa Card
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 25, 2010, 12:43:59 μμ »
Φίλοι μου,
έχω 1 Debit Visa Card και μου λήγει στις 05/2010,
αν κάνω αγορά με την card αυτή μέσο internet στην Qatar για Bangkok , η Qatar airlines μου ζητάει 1 γράμμα από την τράπεζα μου ότι αυτή η κάρτα είναι δικη μου (δηλαδή να λέει στο γράμμα - το ονοματεπώνυμο μου και τον αριθμό τις old Debit Card και τον αριθμό τις Νέο Debit Visa Card) γιατί? αφού στο αεροδρόμιο θα μπορέσω να έχω και την Old και την Νέο Card.
Γιατί θέλει να δει την Card αφού έχει πάρει τα χρήματα?
αν περιμένω να πάρω την Νέο Debit Visa card δεν θα είναι αργά για να κάνω την κράτηση? 17/06/2010 θέλω να πετάξω για αυτό ρωτάω.
Ελπίζω να γνωρίζει κάποιος πάνω σε αυτό το θέμα.
Να είστε όλοι καλά. ??? ??? ???

Διάβασε τα προηγούμενα ποστ για να καταλάβεις την αυστηρή πολιτική της εταιρίας για αγορά εισιτηρίου με κάρτα.

Από κει και πέρα εσύ κάνε την κράτηση σου τώρα , θα σου δωθεί ημερομηνία-προθεσμία για να αγοράσεις το εισιτήριο.

Την μέρα που λήγει τηλεφώνησε κάνε νέα κράτηση και δες την νέα τιμή , αν δηλαδή μπορείς να πετύχεις οικονομικό ναύλο.

Αν όχι , αγόρασε επιτόπου το εισιτήριο σου.

Αλλά για να καταλάβω , εσύ ποιο πρόβλημα έχεις να πάρεις αυτό το γράμμα από την τράπεζα?

Αποσυνδεδεμένος grarxon

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • SeaMonkey 2.0.4 SeaMonkey 2.0.4
Απ: Help & info
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 25, 2010, 14:20:44 μμ »
Εγώ δουλεύω στην Libya στην έρημο, σε 1 κατασκευαστική εταιρία για εγκαταστάσεις πετρελαιου. δεν είναι και το πιο εύκολο μέσο email με την τράπεζα αν και θα περάσω για καλο και για κακό από την τράπεζα όταν γυρίσω Ελλάδα. Γυρίζω στις 14/06/2010 και σχεδιάζω να ταξιδέψω στις 17/06/2010 το απόγευμα. ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος Milú

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 26, 2010, 08:19:04 πμ »
Έχω εισιτήριο επιστροφής αρχές Μαρτίου και θέλω να το αλλάξω, το έχω κλείσει μέσω airtickets.gr οπότε μου είπαν ότι η αλλαγή κοστίζει 60€, 10€ για την airtickets και 50€ για τη qatar. και πως θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουν με τη κατάρ για να δουν αν έχει αλλάξει η τιμή του εισιτηρίου, οπότε θα πρέπει να πληρώσω ακόμα περισσότερα.
Έχει κάνει κανείς άλλος αλλαγή της πτήσης επιστροφής; Λέτε να βιαστώ να το αλλάξω από τώρα; Η αλήθεια είναι πως δε ξέρω ακόμα πότε θέλω να γυρίσω...οπότε θα προτιμούσα να το καθυστερήσω κανά μήνα ακόμα.. αλλά από την άλλη αυτά τα εισιτήρια μου έχουν βγει πανάκριβα! (έπρεπε να αλλάξω και τη πτήση αναχώρησης από ελλάδα)
επίσης ξέρετε αν μπορώ να το αλλάξω απευθείας στη κατάρ οπότε να γλιτώσω τα 10 ευρά της ειρτικετς;

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 26, 2010, 08:23:34 πμ »
αν δεν κανω λαθος μπορεις να πας στα γραφεια της καταρ και να κανεις αλλαγη,και ξερω οτι το αντισοιχο ποσο που πληρωνεις ειναι 50 ευρω.δεν εχω ακουσει οτι πληρωνεις παραπανω για το εισητηριο γιατι εχουν αλλαξει τιμες,μονο το 50ευρω.εφοσον βεβαια υπαρχουν διαθεσιμες θεσεις την ημερομηνια που θες

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 26, 2010, 12:44:49 μμ »
..........στα γραφεια της καταρ και να κανεις αλλαγη........;) :)
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Milú

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 26, 2010, 14:25:02 μμ »
ok ok thank u guys!  :)