Αποστολέας Θέμα: Kata Palm Resort - Phuket- Kata Beach  (Αναγνώστηκε 3021 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5.8 Mac OS X 10.5.8
  • Browser:
  • Safari 4.0.3 Safari 4.0.3
Kata Palm Resort - Phuket- Kata Beach
« στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 18:39:28 μμ »
Στο πρωτο ταξιδι στο Πουκετ ειχαμε καταληξει σε αυτο το ξενοδοχειο, στην παραλια της Κατα.
Ειναι το http://www.katapalmsparesort.com/ βρισκεται πανω στον κεντρικο δρομο , 5 λεπτα με τα ποδια για να βρεθεις στην παραλια. Επειδη το ξενοδοχειο ειναι χτισμενο στη μεση του οικοπεδου κανενα δωματιο δεν εχει φασαρια απ το δρομο.

Μου αρεσε πολυ η διακοσμηση στα δωματια και τα επιπλα που ειχαν, δυστυχως δεν εχω πολλες φωτο.απο το δωματιο.
Τα δωματια ηταν ευρυχωρα, με ζεστα χρωματα , το πρωινο ηταν καταπληκτικο και μου αρεσε τρελα ο χωρος που παιρναμε το πρωινο, διπλα στην πισινα , και να κρεμονται ορχιδεες απο παντου ( επειδη ηταν το πρωτο ταξιδι δεν ειχα καταλαβει οτι η ορχιδεα στην Ταιλανδη ειναι σαν τη μαργαριτα στην Ελλαδα) .

Η πισινα μαζευε αρκετο κοσμο, ειχε και ενα μπαρακι που για αργα το απογευμα ηταν ωραια να καθισεις μετα απο μια κουραστικη μερα....
Τιμη ειχαμε βρει στα 60 ευρω , τα αξιζε ομως τα λεφτα του, ανετα δηλαδη ξαναπαω.
Οι φωτογραφιες στο site τους ειναι ακριβως οπως ειναι το ξενοδοχειο, δε ξεγελανε καθολου.

Lobby

Δωματιο

Θεα απο δωματιο στην πισινα

Εξωτερικοι χωροι

χωρος πρωινου

Αποσυνδεδεμένος yioyio

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.2 Firefox 3.6.2
Απ: Kata Palm Resort - Phuket- Kata Beach
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 30, 2010, 13:33:15 μμ »
κι εμείς αυτο σκεφτόμαστε να κλείσουμε. εσυ ποιο δωμάτιο θα πρότεινες?

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 4.1.249.1045 Chrome 4.1.249.1045
Απ: Kata Palm Resort - Phuket- Kata Beach
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 01, 2010, 09:10:50 πμ »
δεν εχω κατι συγκεκριμενο να σου προτεινω, ολα τα δωματια ειναι περιποιημενα και καθαρα...εγω ειχα μεινει σε δωματιο του πρωτου οροφου

Σου θυμιζω πως υπαρχουν και τα δωματια με αμεση προσβση στην πισινα, ανοιγεις το παραθυρο και κανεις μια βουτια!!