Αποστολέας Θέμα: Ξενοδοχειο holiday inn  (Αναγνώστηκε 3118 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karabε

• www.thai.gr
Ξενοδοχειο holiday inn
« στις: Μαΐου 24, 2008, 02:30:08 πμ »

Στην bkk εχω μεινει στο holiday in. Αν εξαιρεσεις το εντυπωσιακο lobby και οτι υπαρχει στο ισογειο, τα δωματια ειναι χαλια. Θελει επιγοντως ανακαινηση. Δεν γνωριζω τιμες, παντως ειναι απο τα hotels που δεν θα ξαναπαω.

http://www.bangkok.com/holidayinnsilom/

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2008, 22:12:11 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος MARINER

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Booking..
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 27, 2009, 19:51:41 μμ »
Εγω ειχα μια ασχημη εμπειρια πριν μερικες μερες με το holiday inn silom, το ξενοδοχειο ειναι πολυ καλο το front desk ομως απατη ,συγκεκριμενα εφθασα στο ξενοδοχειο στις 17/7 το βραδυ χωρις να εχω κρατηση μου εδωσαν μια τιμη προσφορα 2900bt /μερα  δικλινο σε delux επειδη η τιμη μου φανηκε φθηνη ρωτησα 3φορες αν συμπεριλαμβανει φορους και φπα και μου ειπαν, ναι, αυτη ειναι η τελικη τιμη. Οταν εκανα τσεκαουτ με χρεωσαν 3500βτ/μερα δηλ. για 3 μερες που εμεινα 1800bt διαφορα η δικαιολογια ηταν οτι η τιμη 2900 ηταν χωρις φπα και φορους ο δε υπαλληλος με τον οποιο ειχα κανει τη συμφωνια ειχε κρυφτει.Η ατυχια για μενα ηταν οτι δεν ειχα χρονο για φασαριες γιατι επρεπε να παω αεροδρομιο για phuket πραγμα που ηξεραν και αυτοι.Τελικα για να αποφευγεις τετοιες παγιδες πρεπει να παιρνεις τις συμφωνιες γραπτως
εμπειρια ειναι η ονομασια που δινουμε στα λαθη μας

Αποσυνδεδεμένος Onetrako

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.20 Firefox 3.6.20
Απ: Ξενοδοχειο holiday inn
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 28, 2011, 19:07:54 μμ »
Καλό είναι να προπληρώνεις με την πιστωτική σου μέσω web site γιατί έτσι δεν μπορούν να σε χρεώσουν επιπλέον..

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 6.0 Firefox 6.0
Απ: Ξενοδοχειο holiday inn
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 29, 2011, 09:54:27 πμ »
το 2004 που εμεινα ηταν παρα πολυ καλο και το λομπι και τα δωματια αλλα και το εστιατοριο
να πω βεβαια οτι τοτε η περιοχη γυρω απο το hotel ηταν πολυ πιο ζωντανη απο οτι ειναι σημερα