Δεν είχα κλείσει εισιτήριο μέσω του φόρουμ, αλλά στις 1 Οκτωβρίου ταξίδεψα προς Μπανγκόκ, μέσω Μπαχρείν με την Γκάλφ ΑΙρ, και επίσης στις 31 Οκτωβρίου -1η Νοεμβρίου το ίδιο ταξίδι αντίστροφα.
Η Γκάλφ ήταν λίγο νευρικιά στην αρχή να δεχθή να τεξιδέψω μόνος μου, ο ανάπηρος, έτσι ανεξέλεγκτα. Στην αρχή ζήτησαν να συμπληρώσω ιατρικού τύπου φόρμες, κατόπιν να συνοδεύομαι στο ταξίδι.Τελικά, χάρη και στις προσπάθειες της υπαλλήλου τους εδώ, κυρίας Χριστιάνας Τσιούτη, με δέχθηκαν όπως ήμουν--αφού διεσταύρωσαν κάποια προσωπικά δεδομένα αριθμό διαβατηρίου και τέτοια. Αν και δεν ήταν βέβαιοι ότι θα μου εξασφάλιζαν ξενοδοχείο για τη διανυκτέρευση στο Μπαχρέιν κατά την πτήση της επιστροφής, οπότε αναγκάστηκα και έκλεισα ξενοδοχείο ο ίδιος. Τελικά, με κάλυψαν και σε αυτό, οπότε πλήρωσα αλλά δεν χρησιμοποίησα τη δική μου κράτηση ξενοδοχείου.
Η α' πτήση ήταν γεμάτη, αλλά οι συνοδοί ευγενείς και εξυπηρετικοί. κανένα πρόβλημα. Το ίδιο και στην επιστροφή.
Πλην ενός σημείου: Κατά την επιστροφή, κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν, το καρότσι μου δεν ΄μου παρεδόθη εγκαίρως, αλλά κατόπιν εντόνων παραστάσεων. Οι υπάλληλοι φάνηκε να το διασκεδάζουν που περίμενα για το καρότσι και καρότσι δεν ερχόταν, ώσπου τελικά το άδειασαν στον ιμάντα των αποσκευών, τα πράγματα που υπήρχαν στην τσέπη του καροτσιού, οματογυάλια κλπ, σκορπίσανε δεξιά ζερβά, και κάπια εξαρτηματάκια του καροτσιού ( τα προστατευτικά μαλακά καλύμματα των φρένων) λείπανε, πέσανε και χαθήκανε, λόγω αδιάφορου και αδέξιου χειρισμού. Μου φάνηκε ότι αυτό σημαίνει άγνοια των ανθρώπων, δηλαδή ότι δεν ταξιδεύουν και πολλοί ανάπηροι με καρότσι με την εταιρία,
Αλλά με διέψευσε ο ευγενέστατος και επαρκέστατος Αραβας συνοδός κατά την πτήση Μπαχρέιν-Αθήνα, που μου είπε ότι πολλοί ανάπηροι ταξιδεύουν συχνά, και ότι απλώς ενίοτε λείπει ο κοινός νους. Ο ίδιος θαυμάσιος αυτός άνθρωπος φρόντισε να εκδοθή απόδειξη παραλαβής του καροτσιού μου, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, επίσης δε να με οδηγήσουν με το καρότσι μου ώς το κάθισμά μου, που το όρισε κοντά στην έξοδο του αεροσκάφους, για να μη ταλαιπωρούμαι αδίκως.
Τον ευχαριστώ και από εδώ.