Αποστολέας Θέμα: ΤΑΙΛΑΝΔΗ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ  (Αναγνώστηκε 4165 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος belis

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.205 Chrome 10.0.648.205
ΤΑΙΛΑΝΔΗ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ
« στις: Απριλίου 27, 2011, 15:05:55 μμ »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ (4 παιδικοι φιλοι) 2 ΦΟΡΕΣ Phuket(μαιο-ιουνιο)ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ¨ΙΟΥΛΙΟ¨ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ 25ΗΜΕΡΟ TRIP ΜΠΑΝΓΚΟΝΚ-ΣΙΝΓΑΠΟΥΡΗ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ(ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ)
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΝΙΣΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΧΕΊΡΗΜΑ,ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΟΛΕΣ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ).
ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ VISA,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΣΕ ΠΟΛΗ(Συνολο 10-12μερες),ΤΟN ΚΑΙΡΟ ΙΟΥΛΙΟ(αν κ εχω παει κ ιουνιο),ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
<<κατα την διαμονη μου στην BANGKOK αν υπαρχει τροπος αυθημερων Η με μια διανυκτερευση για ANGOR CAMPOGE>>

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Σε παρακαλω να γραφεις με μικρους χαρακτηρες σημφωνα με τους κανονες του φορουμ.Ευχαριστω.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2011, 18:16:43 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος belis

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.205 Chrome 10.0.648.205
Απ: ΤΑΙΛΑΝΔΗ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 30, 2011, 23:05:35 μμ »
συγνωμη δεν το γνωριζα

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.17 Firefox 3.6.17
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 01, 2011, 11:33:33 πμ »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ (4 παιδικοι φιλοι) 2 ΦΟΡΕΣ Phuket(μαιο-ιουνιο)ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ¨ΙΟΥΛΙΟ¨ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ 25ΗΜΕΡΟ TRIP ΜΠΑΝΓΚΟΝΚ-ΣΙΝΓΑΠΟΥΡΗ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ(ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ)
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΝΙΣΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΧΕΊΡΗΜΑ,ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΟΛΕΣ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ).
ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ VISA,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΣΕ ΠΟΛΗ(Συνολο 10-12μερες),ΤΟN ΚΑΙΡΟ ΙΟΥΛΙΟ(αν κ εχω παει κ ιουνιο),ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
<<κατα την διαμονη μου στην BANGKOK αν υπαρχει τροπος αυθημερων Η με μια διανυκτερευση για ANGOR CAMPOGE>>

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Σε παρακαλω να γραφεις με μικρους χαρακτηρες σημφωνα με τους κανονες του φορουμ.Ευχαριστω.
η μαλαισια  και η σιγκαπουρι  αλλα και ολη ηνοτιοανατολικη thai(σαμουι ,ταο ,πανγκαν) εχουν σχεδον τον ιδιο καιρο που εχει και η ινδονησια που σημενει οτι την περιοδο που θες να πας θα εχει κατα πασα πιθανοτητα  αρκετο ηλιο και ζεστη ,  χρειαζεσαι  βιζα αλλα βγενει επιτοπου

Αποσυνδεδεμένος kouros42

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 01, 2011, 11:55:00 πμ »
Για Σινκπουρη και Μαλαισια ΔΕΝ χρειαζετε βιζα παιδια. Εχω παει απειρες  φορες εκει και ειναι καταπληκτικα. Ασε δε που η Σινκαπουρη ειναι το καθαροτερο και ασφαλεστερο μερος του πλανητη θα ελεγα, γιατι εχει δρακοντιους νομους σχετικα με καθε ειδους εγκληματικοτητα. Η Μαλαισια εδεικνυται για τις φυσικες τις ομορφιες. Η Kuala Lampur ειναι μια ομορφη και καθαρη πολη. Στημ Μαλαισια μπορειτε να πατε να δειτε την Geding (μια τεχνητη πολη Disneyland στα βουνα) στην Νησο Βορνεο, κ.λ.π.

Αποσυνδεδεμένος sortec19

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 01, 2011, 14:42:36 μμ »
Πηγαινε και ζησε την καθε στιγμη.Φτηνα ταχι παντου,ευγενια καθαριοτητα,ωραια και τιμια ξενοδοχεια,ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!!ολες οι πτησεις ασφαλεις και στην ωρα τους.Καλα να περασετε τυχερακηδες.