Αποστολέας Θέμα: Διακοπες με τα παιδια ?  (Αναγνώστηκε 13083 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 19.0.1084.56 Chrome 19.0.1084.56
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
Απ: Tαξιδι με παιδιά
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 28, 2012, 17:58:38 μμ »
Είναι πολύ γενικόλογα αυτά που μας λες. Το μόνο συγκεκριμένο είναι η ηλικία της κόρης σου. Να σου ζήσει. Σε αυτή την ηλικία ταξιδέψαμε με τη δικιά μου κόρη. Πήραμε το τραίνο για Chiang Mai, νοικιάσαμε αυτοκίνητο και γυρίσαμε την περιοχή (Mae Hong Son, Χρυσό Τρίγωνο). Περπατήσαμε μέσα στη ζούγκλα, επιστρέψαμε στη Bangkok με αεροπλάνο, πήραμε πάλι αεροπλάνο και πήγαμε Krabi, όπου αρρωστήσαμε από air condition, επιστρέψαμε πάλι αεροπορικώς στη Bangkok.Όλα αυτά σε ένα μήνα.Αν εξαιρέσεις αυτό που πάθαμε στο Krabi, τα υπόλοιπα ήταν υπέροχα. Φωτογραφία της μικρής από το ταξίδι εκείνο κοσμεί την πρώτη σελίδα του σάιτ. Να το κάνετε χωρίς φόβο.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 19.0.1084.56 Chrome 19.0.1084.56
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 29, 2012, 20:24:28 μμ »
να πατε δεν θα εχετε προβλημα να σε ενημερωσω οτι εχω ανεβασει και μερικες πληροφοριες που μπορεις να κανεις με την κορη σου αν βρεθεις στην πρωτευουσα γι αμερικες μερες κοιτα εδω http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=10410.0

Αποσυνδεδεμένος tsakitsan

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 30, 2012, 11:53:05 πμ »
Wow !!! Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος για τους μικρούς μας φίλους εκεί κάτω ... Αν και νομίζω οτι απευθύνεται σε λίγο μεγαλύτερες ηλικίες απο 2 ετών ... Είχα στο μυαλό μου κάποιο ξενοδοχειακό συγκρότημα με παιδότοπο ή ακόμα καλύτερα φύλαξη για να ψιλοχαλαρώσουμε λιγάκι. Πάντως φαίνονται πολυ αξιόλογες όλες αυτες οι παιδικές δραστηριότητες .. Ευχαριστώ lostromos !

Αποσυνδεδεμένος Alex_Nan

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 03, 2012, 10:31:49 πμ »
γειά σου...

πάρε το παιδί σου και πήγαινε άφοβα...... και μόνο τις παραστάσεις που θα έχει το όμορφο παιδάκι σου, σε πληροφορώ ότι θα περάσει τέλεια.
Εγώ έχω πάει 1 μήνα με την μικρή μου κόρη (τότε 4,5 μηνών) και την μεγάλη (τότε 4 ετών) και περάσαμε τέλεια. Αλλάξαμε δε και 5 ξενοδοχεία σε διάφορα μέρη.
Είναι όλοι ευγενικόί όταν σε βλέπουν με παιδιά.....σου παραχωρούν θέσεις.....σε βοηθάνε σε οτιδήποτε.....πίστεψέ με, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Άντε και καλές διακοπές

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 20.0.1132.47 Chrome 20.0.1132.47
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 03, 2012, 20:10:09 μμ »
τον Μαρτη που ημουν κατω και περασα απο το ενυδριο στην Μπανγκοκ ειχαν βαλει μια αφισα που εγγραφε οτι μπορεις να μεινεις το βραδυ μεσα εσυ και η κορη σου κατω απο το τουνελ που βλεπεις την μεγαλη πισινα με τους καρχαριες.ακριβως απο κατω με sleeping bang.Θα ηταν ωραια εμπειρια φανταζομαι για την μικρη δεν θυμαμε ομως αν πρεπει να ειναι καποιος αριθμος ατομων και ποσο ειναι το εισητηριο

Αποσυνδεδεμένος Despina@@

• *
  • iOS 8.1.1 iOS 8.1.1
  • Browser:
  • Mozilla compatible Mozilla compatible
Ταϊλανδη με παιδι
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 17:11:48 μμ »
Γεια σας !! Χρειάζομαι την βοήθεια σας !!! Θέλουμε να πάμε Ταϊλανδή τα χριστουγενα για περίπου 25 μέρες με την μικρη μας που θα ειναι  ενός έτους .. Έχουμε ξανά πάει 2 χρόνια πρην .. Λέμε για παταγια λίγες μέρες κ μετα πουκετ . Που αλου θα μπορούσαμε να πάμε κ να ειναι ασφαλές για το παιδι;(σε περίπτωση που χρειαστούμε νοσοκομείο, φάρμακα ,σούπερ μάρκετ για το φαγιτο κ τα αναλοσιμα ) 
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 09:05:54 πμ από karabε »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 40.0 Firefox 40.0
    • Thailand
Απ: Ταϊλανδη με παιδι
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 20:27:45 μμ »
Γεια σας !! Χρειάζομαι την βοήθεια σας !!! Θέλουμε να πάμε Ταϊλανδή τα χριστουγενα για περίπου 25 μέρες με την μικρη μας που θα ειναι  ενός έτους .. Έχουμε ξανά πάει 2 χρόνια πρην .. Λέμε για παταγια λίγες μέρες κ μετα πουκετ . Που αλου θα μπορούσαμε να πάμε κ να ειναι ασφαλές για το παιδι;(σε περίπτωση που χρειαστούμε νοσοκομείο, φάρμακα ,σούπερ μάρκετ για το φαγιτο κ τα αναλοσιμα )

¨Ολα αυτά που ζητάτε , υπάρχουν σε πάρα πολλά μέρη της χώρας , ειδικά στα τουριστικά μέρη.

Που είχατε πάει την προηγούμενη φορά?

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 09:06:16 πμ από karabε »

• *
  • iOS 8.1.1 iOS 8.1.1
  • Browser:
  • Safari 0.8.2 Safari 0.8.2
Απ: Ταϊλανδή με παιδι
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2015, 22:48:31 μμ »
Ειχαμε πάει πουκετ , κραμπι, κο σαμουι, κο πανγκαν.. Σε σε πολλα νησάκια ολοήμερες εκδρομές .. Σίγουρα θα ξανά πάμε πουκετ γιατί μας άρεσε κ έχει οτι ζητάμε ..  Που άλλου θα μπορούσαμε να πάμε ;; Κ παταγια πρέπει να ειναι τουριστικά όποτε θα έχει αυτά που θελουμε ;;

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 40.0 Firefox 40.0
    • Thailand
Απ: Ταϊλανδή με παιδι
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 17:22:14 μμ »
Ειχαμε πάει πουκετ , κραμπι, κο σαμουι, κο πανγκαν.. Σε σε πολλα νησάκια ολοήμερες εκδρομές .. Σίγουρα θα ξανά πάμε πουκετ γιατί μας άρεσε κ έχει οτι ζητάμε ..  Που άλλου θα μπορούσαμε να πάμε ;; Κ παταγια πρέπει να ειναι τουριστικά όποτε θα έχει αυτά που θελουμε ;;

Αφού θέλετε οπωσδήποτε Πούκετ , δεν θα σας πρότεινα την Πατάγια

Αντίθετα θα πρότεινα Κο Λάντα και Κο λίπε , 2 νησιά που θα σας αρέσουν και θα σας βολέψει και η μετακίνηση από/προς Πούκετ

Αποσυνδεδεμένος LOUIS640

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 44.0.2403.157 Chrome 44.0.2403.157
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2015, 18:13:16 μμ »
καλησπερα , 1)παταγια απο πουκετ μεγαλη αποσταση 2)παταγια πολυ τουριστικο αλλα χωρις πολες επιλογες για μπανιο.Α)οσο αφορα το παιδι θα σας ελεγα προσοχη στο air condition γιατι η αλλαγη κλιματος και φουλ air condition ειναι ενα θεμα( στα περισσοτερα ξενοδοχεια δεν ξερω και εγω ποσο καιρο δεν εχουν κανει καθαρισμο στα φιλτρα , εκτος αν πατε σε κανα 5 αστερο). Β)τραφικ -καφσαεριο. Αυτα τα λεω απο προσωπικη εμπειρια που ειχα ταξιδεψει με τον γιο μου 1 χρονων και αρρωστησε (μπουκομα μυτης -πυρετο). Λιγο προσοχη και σας ευχομαι καλα να περασετε!!

• *
  • iOS 8.1.1 iOS 8.1.1
  • Browser:
  • Safari 0.8.2 Safari 0.8.2
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 01:00:56 πμ »

Δεν πάμε παταγια .. Λέμε να πάμε 5 μέρες κο σαμουι κ μετα πουκετ .το ξερω οτι ειναι επικίνδυνο με τα κλιματιστικά κ θα προσέχουμε! Σε ποιο μέρος πήγατε ;; Όταν σου αρρώστησε κ με το θέμα του φαγιτου  του Δυσκολεύτηκες σε κάτι ;;;; Εγώ ψάχνω να βρω δωμάτιο με κουζίνα για να τις μαγειρεύω .. Είμαι λίγο αγχωμένη για το παιδι αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλα κ να περάσουμε όμορφα !!

Αποσυνδεδεμένος tsakitsan

• *
  • Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
  • Chrome 52.0.2743.116 Chrome 52.0.2743.116
Απ: Διακοπες με τα παιδια ?
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 31, 2016, 15:33:02 μμ »
Ηρθε η ώρα να γράψω και εγω την εμπειρια μου απο την επισκεψη μου οικογενειακως στην Ταυλάνδη με γυναίκα και κόρη 7 ετών.
Αποφασίσαμε λοιπον και βρεθήκαμε στον χαμογελαστό αυτό τόπο για περίπου 25 μέρες και ομολογώ οτι δεν κάτσαμε ήσυχα αλλα αλλάξαμε 4 εντελώς διαφορετικά μέρη (Jomtien, Koh Chang, Udon Thani, Bangkok) τα οποία μας προσφέραν εντελώς διαφορετικές εμπειρίες που δεν εχουμε ακόμα προλάβει να απορροφήσουμε αλλά κοιτώντας φωτογραφίες και βίντεο χαμογελάμε και τις κοιτάμε ακόμα και τώρα με το στόμα ανοιχτό.
Το ταξίδι αυτό μας γοήτευσε και μας άλλαξε αρκετά, είδαμε την καθημερινότητα με εντελώς διαφορετικό μάτι όπου δεν χρειάζεται να ζούμε αποστειρωμένοι με φρεσκοπλυμένα πόδια πριν φορέσουμε καθαρές κάλτσες και δέσουμε ευλαβικά τα κορδόνια μας αλλά απλά φορούσαμε μέρα νύχτα τις σαγιονάρες μας και περπατάγαμε στους δρόμους στα δάση στην παραλία ή όπου αλλού μας οδηγούσαν κάθε μέρα οι περιπέτειες μας.
Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά με την φύση και τα ζώα για παράδειγμα κολυμπήσαμε με ελέφαντες σε λίμνη ή σε καταρράκτες με μεγάλα ψάρια που κυριολεκτικά ακουμπούσαν πάνω μας και ταισαμε τιγράκια και ψάρια με μπιμπερό.
Επίσης είναι χαρακτηριστική η ανοργάνωτη αποτελεσματικότητα που διακρίνει τον τόπο όπου εκεί που νομίζεις ότι θα κοιμηθείς στον δρόμο χωρίς λεφτά και φαΐ γιατί ο ξενοδόχος είναι εξαφανισμένος και έχει απλά αφήσει έναν φάκελο με άλλο όνομα με το κλειδί σου, τα ανταλλακτήρια έχουν κλείσει και το supermarket δεν δέχεται visa ξαφνικά όλα λύνονται ως δια ταυλανδέζικης μαγείας.
Ζήσαμε σαν βασιλιάδες σε Sea front bungalow με ιδιωτική πισίνα και θέα φοίνικες μπροστά στην θάλασσα και φάγαμε ατελείωτα “sea food” για κάθε γούστο spicy or not.
Είδαμε show με κροκόδειλους και πολλά αλλά ζώα, πήγαμε σε νεροτσουλίθρες γελάσαμε με τα υπερασφαλή tuk tuk που τρέχουν σαν τρελά και έχουν διακόσμηση ζαντολάστιχα εξάτμιση και υποσύστημα που πολλές φορές θα ζηλέψουν εδώ οι κάγκουρες της εποχής μας.
Επισκεφθήκαμε Cowboy Park με ένα σωρό δραστηριότητες και άλλα τόσα που πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω. Με λίγα λόγια οποίος μπορεί να πάει θα το θυμάται για πάντα και όσο για τα παιδιά είναι ένα πραγματικό σχολείο.
Να μην ξεχάσω να αναφέρω τα μασάζ που μας χαλάρωναν όσο δεν πάει σε κάθε ευκαιρία με διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα με το τι ζητούσε ο καθένας από soft aroma για την μικρή μας, oil για την σύζυγο έως real thai για τον ταλαίπωρο πατέρα.
Τελειώνοντας να μην ξεχάσω να αναφέρω τα τεράστια εμπορικά που μπορείς να ψωνίσεις γνήσιες απομιμήσεις (χα!) και όχι μόνο αλλά και να δροσιστείς και να φας σε αυτά. Όσο για την κουλτούρα τους πάντα χαμογελαστοί με τον Βούδα τους και τον Βασιλιά τους, λίγο τεμπέλιδες και πολύ χαλαροί σε όλα που μακάρι να μας κολλήσουν λίγο ώστε να αρχίσουμε και εμείς να βλέπουμε την ζωή λίγο πιο διασκεδαστικά!
Ειμαι σίγουρος ότι έχω ξεχάσει … τα περισσότερα.
Όποιος θέλει διευκρινήσεις ή οποιαδήποτε βοήθεια στην διάθεση του.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2016, 19:20:52 μμ από thailandgr »