Αποστολέας Θέμα: βιζα ελληνα στην ταυλανδη μετα απο γαμο με ταυλανδεζα  (Αναγνώστηκε 5627 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος magic

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.133 Chrome 10.0.648.133
καταρχην θα αρχισω με το οτι ειμαι ειμαι παντρεμενος με ταυλανδεζα.ρωτησα λοιπον στην πρεσβεια της ταυλανδης στην αθηνα και μου ειπαν οτι αφου στειλω το διαβατηριο το δικο μου και της γυναικας μου στην αθηνα θα μου δωσουν βιζα για 3 μηνες με 55 ευρω εξοδα που θα πληρωσω εκει . ετσι αν θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει ,ποσο καιρο μπορουμε να παρατεινουμε το χρονο για παραμονη μας στην ταυλανδη αφου ληξη και η τριμηνη εκει?γιατι αλλιως θα πρεπει να μπαινω στην ταλαιπωρια να μπαινοβγαινω απο τα συνορα καθε τοσο.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.15 Firefox 3.6.15
    • Thailand
Απ: βιζα ελληνα στην ταυλανδη μετα απο γαμο με ταυλανδεζα
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 17, 2011, 01:05:17 πμ »
καταρχην θα αρχισω με το οτι ειμαι ειμαι παντρεμενος με ταυλανδεζα.ρωτησα λοιπον στην πρεσβεια της ταυλανδης στην αθηνα και μου ειπαν οτι αφου στειλω το διαβατηριο το δικο μου και της γυναικας μου στην αθηνα θα μου δωσουν βιζα για 3 μηνες με 55 ευρω εξοδα που θα πληρωσω εκει . ετσι αν θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει ,ποσο καιρο μπορουμε να παρατεινουμε το χρονο για παραμονη μας στην ταυλανδη αφου ληξη και η τριμηνη εκει?γιατι αλλιως θα πρεπει να μπαινω στην ταλαιπωρια να μπαινοβγαινω απο τα συνορα καθε τοσο.

η βίζα σου είναι Non-Imm O και μάλλον θα πάρεις μονή είσοδο.

Αυτό σημαίνει 90 ημέρες στάμπα με το που φτάσεις αεροδρόμιο.

Υπάρχει και πολλαπλή αλλά δυσκολα θα στην δωσει η Αθηνα για πρωτη φορά.

Απο κει και πέρα θα πας μόνος σου ή με την βοηθεια δικηγορου(το πιο ασφαλες) σε Immigration για να πάρεις 1 χρόνο παραταση.

Μετα θα χρειάζεσαι μονο να πηγαινεις μια φορα το τριμηνο σε Immigration για δηλωση παρουσιας.

Εχει χαρτουρα,ψαξτο από  εδώ

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
Απ: βιζα ελληνα στην ταυλανδη μετα απο γαμο με ταυλανδεζα
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 17, 2011, 07:22:29 πμ »
Μην ξεχνάτε δε πως ακόμα και παντρεμένος να είσαι για να σου δοθεί άδεια παραμονής πρέπει να έχεις εισόδημα της τάξης των 40000 baht το μήνα. Σταθερό και αποδεδειγμένο!
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!