Καλησπέρα από την πολυαγαπημένη μας Ταϊλάνδη.
Σας γραφει ένας άνθρωπος που ζει και επιχειρεί 39 χρονια στην Ασια και ειδικότερα στον μαγικό αυτό τόπο.
Δεν κατεχω τα του υπολογιστή γι αυτό ζήτησα την βοήθεια του γιου μου παρόλα αυτά για τυχόν λάθη ζητω την συμπάθεια και κατανόηση σας. Δυστυχώς ο χρόνος που διαθέτω για να παρακολουθώ την ενδιαφέρουσα σελίδα σας είναι ελάχιστος καθώς και οι γνώσεις μου στον υπολογιστή είναι πολύ μικρές.
Διαβάζοντας το παρόν θέμα στην αρχή αισθάνθηκα την ανάγκη να παρέμβω αλλα συγκρατήθηκα για προσωπικούς - επαγγελματικους λόγους. Ελπίζω φίλοι μου και συμπατριώτες μου να μην παρεξηγηθώ με τα γραφόμενα μου απλά σας παρακαλώ να δεχτείτε την άποψη μου ως την άποψη ενός ανθρώπου που έχει τα διπλάσια σχεδόν χρονια από τους περισσοτερους και που αναπνέει τον αέρα αυτής της γης 40 ολόκληρα χρονια.
Ξεκινώ λοιπόν.
Κύριε συντονιστά.
Τον άνθρωπο που κατηγορούν κάποια μέλη σας τον γνωρίζω προσωπικά και τον έχω συναντήσει μόνον μια φορα στην εργασία του στην Ταϊλάνδη. Ο άνθρωπος αυτός έπαιξε πολύ σημαντικό ρολο στην πορεία της ζωής μου μιας και με τον επαγγελματισμό του και όλη την δύναμη της ψυχής του έσωσε το παιδί μου. Το παιδί που πληκτρολογεί αυτές τις λέξεις μιας και του αγορεύω το τι θέλω να γράψει. Με αυτή την δύναμη που βγήκε από την ψυχή μου όταν αισθάνθηκα για πρώτη φορα (εξαιτίας του γεγονότος) ποσο όμορφη είναι η ζωή με την ίδια δύναμη θα μου επιτρέψετε να κρίνω εσάς και ορισμένα από τα μέλη σας.
Διατηρείται μια ιστοσελίδα που έχω διπιστώσει (όσο μπορούσα κατά το παρελθόν) ότι προσπαθεί όσο είναι δυνατόν να κρατήσει ένα επίπεδο και να αποφύγει παρεκτροπές η off topic όπως τις λέτε εσείς οι νεότεροι συζητήσεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως διακρίνω μια εμπαθεια καοι διάθεση μειωσης της προσωπικοτητασ του ανθρώπου από πολλά μέλη σας με τα γραφόμενα τους καθώς και από εσάς τον ίδιο μιας και δεν διαγράφεται το παρόν θέμα ως προσωπικό.
Θα μπορούσατε να μου απαντήσετε ότι το παρόν θέμα διατηρείται για να προστατευθούν κάποια μέλη η επισκέπτες σας που θα ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη. Εάν συμβαίνει αυτό τότε να το κάνω δεκτό αλλα σε αυτή την περίπτωση θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι η δικη μου άποψη είναι ότι μάλλον πρέπει να προστατευθούν από εσάς και ορισμένα μέλη σας και εξηγούμε:
Τον Κ. Δημητρη έχω να τον σηναντήσω 2 ολόκληρα χρονια. Ο γιος μου με ενημέρωσε για το παρόν θέμα και ότι μάλλον πρόκειται για το ίδιο άτομο που γνωρίζουμε και εμείς. Από τότε τον παρακάλεσα να παρακολουθεί στενά το θέμα γιατί πραγματικά μου προξένησε την περιέργεια για το εάν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος που γνωρίζω όπως τον γνωρίζω να δέχεται τέτοιου είδους κρητική και να μην παρεμβαίνει κανεις. Πήρα το θάρρος λοιπόν να επικοινωνήσω μαζί του στον τηλεφωνικό αριθμό που διατηρούσε αλλα δυστυχώς είχε αλλάξει. Τότε λοιπόν και σε αντίθεση με τον Κύριο Ανδρέα (ο οποιος άνοιξε ολόκληρο θέμα) πατρακαλεσα το γιο μου ο οποιος είναι μέλος σας να στείλει κάποια προσωπικά μηνύματα σε 2 3 γνωστούς του
στην ιστοσελίδα σας και πραγματικά βρέθηκε ένας πολύ καλός κύριος ο οποιος μας έδωσε τον νέο αριθμό. Του λόγου του αληθές μπορείτε να το διερευνήσετε μιας και όπως ενημέρωσαν κάποιοι εκ τον συντονιστών σας στο παρελθόν τον γιο μου έχετε την ευχέρεια ως συντονιστής να διαβάζετε τα προσωπικά μηνύματα τον άλλον χρηστών.
Από τη συνομιλία μας με τον K. Δημητρη (ύστερα από 2 ολόκληρα χρονια) και στη απορία μου γιατί δεν απαντα πλέον στα προκλητικά μηνύματα ενημερωθηκα ότι του έχετε διαγράψει το λογαριασμό καθώς και μπλοκάρει την ip διεύθυνση του έτσι ώστε να δέχεται κριτική αλλα να μην μπορεί να απαντήσει.
Κύριε Γενικέ Συντονιστά επιτρέψτε μου να διαμαρτυρηθώ για την όχι και τόσο δημοκρατική αυτή ενεργεια σας. Εμ τους αφήνω να γραφουν ότι θέλουν, εμ βάζω και εγώ το χεράκι μου να συνεχίσουν εμ τον μπλοκάρω και τον άλλον να μην μπορεί να απαντήσει. Με συγχωρείτε αλλα ποιος τελικά πρέπει να προστατέψει ποιον από ποιον:
Αμέλησα να σας ενημερώσω επίσης ότι κατά διαβολική σύμπτωση βρισκόταν ο γιος μου πριν 1 εβδομάδα στην Pattaya με την μνηστή του.
Σίγουρα δεν τον γνωρίζετε γιατί για λόγους προσωπικούς επαγγελματικούς τον έχω παρακαλέσει να κρίνει πολύ αυστηρά σε ποιον θα απευθύνει το λόγο και σε ποιον όχι ειδικά στην Ταϊλάνδη.
Σας γνωρίζει όμως αυτός μιας και εσείς και η παρέα σας συμπτωματικά καθόσασταν στο ακριβώς μπροστινό τραπέζι σε κάποια έξοδο σας.
Ακούστε λοιπόν τι μου μετέφερε.
Ένας κύριος που η θέση του θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση σωσίας εμφανισιακά αλλα και προφορικά του Κ. Σάκη Μπουλά (δεν αναλαμβάνω ευθύνη για το ποιος είναι ο Κύριος Μπουλάς αλλα τον γνωρίζει ο γιος μου) αναφωνούσε: Το λαμόγιο να μην ήταν μπροστά μου να τον πνίξω. Τρώει τα λεφτά του κόσμου.
Ένας άλλος ημιευτραφής - ημικαραφλός Κύριος κουνούσε το κεφάλι του υποτιμητικά για τον Κ. Δημητρη προς την αγαπημένη του λεγοντας της: Pay attention of Greeks. They are not good guys. Never look them never try go with them (τα εκανα και εγω αυτα στην Ταιλανδη οταν ημουν πιτσιρικας γιατι φοβομουν μη μου την αρπαξουν) και τέλος το κερασάκι στην τούρτα σας ρώτησε εσάς προσωπικά ο τέταρτος της παρέας: Μα καλά εμάς δεν μας έχει κάνει τίποτα ο άνθρωπος εμείς γιατί τον κατηγορούμε Απάντηση σας: Περίμενε και θα σας κάνει....
Ας γυρίσουμε λοιπόν στην αρχή. Τον Κύριο Δημητρη τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένας Ιατρός με Ι κεφαλαιο. Έχει εργαστεί και στην δικη μου επιχείρηση όχι με την Ιατρική του ιδιότητα αλλα ως σύμβουλος οργάνωσης με άψογα αποτελέσματα. Έχει βραβευθεί ως καλύτερος manager οργανωτικής πολιτικής στην Ευρώπη.
Έχει ένα μεγάλο ελάττωμα. Δεν διακρίνει τους ανθρώπους σε Έλληνες, Ιταλούς η Ισπανούς κτλ. Κακός. Τους Έλληνες της Ταιλανδης πρέπει να τους επιλεγεις καλά πριν τους απευθύνεις τον λόγο. Σας το λέει ένας παθών.
Αυτή ήταν η άποψη μου και να με συμπαθάτε εάν αισθανθήκατε ότι σας προσέβαλα. Είναι η άποψη μου και παρακαλώ να την σεβαστείτε.
Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο λάθος του που απάντησε στο θέμα και ότι έπρεπε να το περιφρονήσει. Θεωρώ ότι κανεις σας δεν απάντησε στο ερώτημα του σε ποιον χρωστάει και τι από αυτούς που τον κατηγορούν.
Θεωρώ ότι ποτε δεν απάντησε η σελίδα στο τι θεωρεί ότι είναι προσωπικό και τι όχι. Τέλος παλικαρια μου συμπατριώτες μου επιτρεψτε μου να κρατήσω την ανωνυμία μου όσο την κρατατε και εσείς.
Θα εκφραστώ ανοικτά και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου μόνον εάν το θέμα αυτό προχωρήσει γεγονός το οποιο απεύχομαι δίνοντας μια τελευταία συμβουλή αν μου το επιτρεπει από έναν άνθρωπο που έχει τα διπλασία περίπου χρονια στον Dimitri τον ίδιο.
Παλικάρι μου, αγόρι μου κοίτα τη δουλειά σου. Φύγε μακριά από ότι σε κάνει χειρότερο άνθρωπο.
Με όλη μου την ψυχή σας εύχομαι καλές γιορτές και καλή Πρωτοχρονιά όπου και εάν ζείτε Έλληνες.
Αγαπητέ κύριε Αθηναγόρα
Διάβασα με αρκετή προσοχή όλο το μήνυμα σας μέχρι τέλους!!!
Το πόστ αυτό το ξεκίνησα μετά από 6 μήνες υπομονής και καθημερινών μηνυμάτων στο κινητό μου τηλέφωνο που ακόμα και σήμερα διατηρεί αρκετά από τα μηνύματα του κυρίου Δημήτρη για να θυμάμαι αυτά που έχω κάνει!!
Μετά από 1 χρόνο και μερικούς μήνες, η υπομονή μου έχει εξαντληθεί και δεν πάει άλλο.
Απλά θέλω αυτή η ιστορία να τερματίσει με αίσιο τέλος. Αν θεωρείτε ότι τρελάθηκα που ζητάω τα χρήματα μου πίσω αφού τα έδωσα ζεστά και μετρητά για να βοηθήσω όπως πίστευα εκείνη τη στιγμή τον κύριο Δημήτρη κάνετε μέγα λάθος και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο.
ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΚΟΜΑ .
Μιας και είστε εργοδότης απ’ ότι κατάλαβα γνωρίζετε πολύ καλά τα του χρήματος, των ημερομισθίων, μηνιάτικών κτλπ. Στην Ελλάδα της τρόικας πλέον οι μισθοί πέφτουν μήνα με το μήνα. Τα χρήματα που έχει λάβει από εμένα ισοδυναμούν με ορισμένα μηνιάτικα και δεν μπορώ στις τρέχουσες συνθήκες να τα παραβλέψω ή να τα ξεχάσω γιατί ίσως να είμαι κι εγώ υποψήφιος εφεδρείας ή συγχώνευσης σε λίγο και να ψάχνω για δουλειά …..
Αν έχετε το τηλ του κυρίου Δημήτρη δεν έχετε παρά να τον καλέσετε και να τον ρωτήσετε ο ίδιος και ελπίζω από τα λεγόμενα του να καταλάβετε την αλήθεια.
Αν πάλι όχι μπορώ να σας στείλω την ιδιόχειρη επιστολή του κυρίου Δημήτρη που όντος τα γράμματα του μοιάζουν με αυτά των γιατρών για να πιστείτε.
Για τους Ελληνάρες που πάνε Ταϊλάνδη και βγάζουν το χειρότερο εαυτό τους δεν μπορώ να απολογηθώ, ούτε και να πω ότι δεν υπάρχουν ανάμεσα μας. Και οι άγγλοι όταν έρχονται εδώ για διακοπές το καλοκαίρι κάνουν πολύ χειρότερα από εμάς, αυτό το γνωρίζουν όλοι.
Όπως έχω γράψει και πριν έχω μιλήσει 2-3 φορές με τον κύριο Δημήτρη και μου έχει πει να κάνω λίγες μέρες υπομονή και το θέμα θα λήξη θετικά. Αν πάλι όχι και πάλι θα το γράψω εδώ μιας και βλέπω ότι τα δανεικά τελικά "συγκινούν" πολύ κόσμο!!!!!!
Από την Ταϊλάνδη θέλω να διατηρώ τα θετικά που έχω περάσει και όχι τα αρνητικά.