Αποστολέας Θέμα: μια ιστορια απο Ταυλανδεζικη νοοτροποια  (Αναγνώστηκε 386 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 130.0.0.0 Chrome 130.0.0.0
μια ιστορια απο Ταυλανδεζικη νοοτροποια
« στις: Οκτωβρίου 29, 2024, 03:01:18 πμ »
Καλημερα  σε ολους...........θελω να μοιραστω μαζι σας κατι που μου συνεβει χτες....Ενω ειμαι στο μπαλκονι του condo που εχω νοικιασει και καθαριζω τα φιλτρα απο το κλιματιστικο,κατα λαθος μου γλυστραει και φευγει απο το μπαλκονι και παει και καθεται στην οροφη ενος σπιτιου .....
αφου εντοπιζω το σπιτι παω εκει.......χτυπωντασ την πορτα,βγαινει μια ηλικιωμενη κυρια και της εξηγω τι εχει γινει και αν θα μπορουσα να ανεβω στην σκεπη (η και καποιος αλλος) για να παρω το φιλτρο..
Αρχισε να φωναζει και να μου λεει¨"δεν σε ξερω....και ποιος εισαι..και η σκεπη μου δεν ειναι γερη ...και αν χαλασει πω θα την φτιαξω...αγορασε αλλο φιλτρο" και διαφορα τετοια!!!!
και δεν με αφησε να παρω το φιλτρο
σας εχει τυχει κατι τετοιο????μηπως ηθελε λεφτα??αλλα αν ηθελε γιατι δεν μου το ειπε απο την αρχη??
το θεμα ειναι οτι αναγκαστηκα να αγορασω καινουργιο φιλτρο!!!!

Συνδεδεμένος android

• Φύλο: Άντρας
  • Browser:
  • Chrome 130.0.0.0 Chrome 130.0.0.0
Απ: μια ιστορια απο Ταυλανδεζικη νοοτροποια
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 30, 2024, 16:43:50 μμ »
Εντάξει, δεν έγινε και κάτι τραγικό, άσε που μάλλον είχε δίκιο για την οροφή της, εάν ανησυχεί τόσο.

Το σκηνικό που περιέγραψες μου θύμισε ένα αντίστοιχο που είχα παρακολουθήσει σε ένα vlog. Είχε συμβεί στο Khon Kaen, ανάμεσα σε έναν Αμερικανό που διέμενε εκεί με τη Ταϋλανδέζα σύζυγό του και μια ηλικιωμένη κυρία. Σε μια ξαφνική κακοκαιρία με πολύ δυνατούς ανέμους, το ζευγάρι έχασε κομμάτια από την σκεπή του μαγαζιού τους. Όταν κόπασαν οι άνεμοι, βγήκε έξω ο άνθρωπος να περιμαζέψει τα κομμάτια τσίγκου (κατά πάσα πιθανότητα από τσίγκο ήταν), και είδε ότι ορισμένα είχαν φύγει προς τα διπλανά κτίρια. Έμενε δίπλα τους αυτή η ηλικιωμένη κυρία  (μια γιαγιά θα λέγαμε), όπου διαπίστωσαν ότι αυτή είχε μαζέψει σχεδόν όλα τα κομμάτια τσίγκου και τα είχε αφήσει στην είσοδο του κτιρίου της. Μόλις την ρώτησαν αν θα μπορούσαν να πάρουν πίσω τον τσίγκο που είχε προφανώς πέσει από την σκεπή του δικού τους μαγαζιού, ώστε να την επισκευάσουν πρόχειρα (αφού η κακοκαιρία συνέχιζε με αποτέλεσμα να γεμίζει με πολλά ΝΕΡΑ το μαγαζί), η γιαγιά το έπαιζε εντελώς "τρελίτσα" και τους έλεγε ότι δεν έχει δει κανένα κομμάτι της σκεπής και ότι εκείνα που είχε μαζέψει ήταν δικά της και τρέχα γύρευε...
Ολόκληρη ιστορία για κάτι κομμάτια τσίγκου... Για γέλια και για κλάμματα, με λίγα λόγια. Δεν ξέρω αν το κάνουν από τσιγκουνιά ή από αφραγκία ή από παραξενιά, αλλά πιστεύω ειλικρινά ότι αντίστοιχα σκηνικά μπορεί να γίνουν κι εδώ, στα δικά μας χωριά, με ηλικιωμένους.

Αποσυνδεδεμένος YanniF

• Φύλο: Άντρας
  • Android 10 Android 10
  • Browser:
  • Chrome 121.0.0.0 Chrome 121.0.0.0
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 01, 2024, 00:40:41 πμ »
Μόνο στην Ταϊλάνδη γίνονται αυτά φίλε μου, όχι στην Ελλάδα  thFlag
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος dim

• *
  • Browser:
  • Chrome 109.0.0.0 Chrome 109.0.0.0
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 12, 2024, 10:23:01 πμ »
Καλημερα  σε ολους...........θελω να μοιραστω μαζι σας κατι που μου συνεβει χτες....Ενω ειμαι στο μπαλκονι του condo που εχω νοικιασει και καθαριζω τα φιλτρα απο το κλιματιστικο,κατα λαθος μου γλυστραει και φευγει απο το μπαλκονι και παει και καθεται στην οροφη ενος σπιτιου .....
αφου εντοπιζω το σπιτι παω εκει.......χτυπωντασ την πορτα,βγαινει μια ηλικιωμενη κυρια και της εξηγω τι εχει γινει και αν θα μπορουσα να ανεβω στην σκεπη (η και καποιος αλλος) για να παρω το φιλτρο..
Αρχισε να φωναζει και να μου λεει¨"δεν σε ξερω....και ποιος εισαι..και η σκεπη μου δεν ειναι γερη ...και αν χαλασει πω θα την φτιαξω...αγορασε αλλο φιλτρο" και διαφορα τετοια!!!!
και δεν με αφησε να παρω το φιλτρο
σας εχει τυχει κατι τετοιο????μηπως ηθελε λεφτα??αλλα αν ηθελε γιατι δεν μου το ειπε απο την αρχη??
το θεμα ειναι οτι αναγκαστηκα να αγορασω καινουργιο φιλτρο!!!!

Σίγουρα νόμιζε ότι την κορόιδεψες και μπορεί να ήθελες να την κλέψεις. Έπρεπε να το πεις στον ιδιοκτήτη και θα γινόταν η δουλειά σου.  Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι είναι είναι πιο ευάλωτοι και καχύποπτοι. Στην Αθηνα εδώ υπάρχουν συμμορίες που πάνε έτσι με διάφορες προφάσεις σε ηλικιωμένους και προσπαθούν να μπουν σπίτια τους να τους κλέψουν. Στην Ελλάδα στο Χαλάνδρι όχι στην Ταϊλάνδη , έχω προσωπικό παράδειγμα με συγγενή μου.