Αποστολέας Θέμα: φαρμακα κ συμβουλες  (Αναγνώστηκε 16502 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pipelinos

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
φαρμακα
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 16, 2010, 10:34:16 πμ »
Μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να παρω μαζι μου αντικαταθλιπτικα?αυτα τα δινουν διχως συνταγη στο φαρμακειο...Σαφως θα μπουν στις βαλιτσες και οχι στις χειραποσκευες μα ειναι ελευθερα να τα παρω μαζι μου?Μηπως χρειαζεται να εχω καποιο χαρτι?

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Φύλο: Άντρας
  • Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
Απ: φαρμακα
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 16, 2010, 10:56:39 πμ »
Στο σάιτ που έμαθα τα πρώτα πράγματα για την Ταιλάνδη το οποίο δεν ήταν αυτό..Είχε γράψει ένας συμπολεμιστής το εξής:

"Απορώ γιατί ο κόσμος συνεχίζει να πραγματοποιεί συνεδρίες σε ψυχολογους...Ας πάει στην Ταιλάνδη"

Δεν ξέρω κατα πόσο σου χρειάζονται αυτά τα φάρμακα,αν πάλι είναι δευτερης σημασίας ,μην τα παιρνεις καθόλου ,τό μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τα χρειαστείς στην 'χώρα του χαμόγελου' αλλά στην επιστροφή σου στην Ελλάδα και σε αυτό συνυπογράφω
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 16, 2010, 11:14:51 πμ »
Μηπως γνωριζει καποιος αν μπορω να παρω μαζι μου αντικαταθλιπτικα?αυτα τα δινουν διχως συνταγη στο φαρμακειο...Σαφως θα μπουν στις βαλιτσες και οχι στις χειραποσκευες μα ειναι ελευθερα να τα παρω μαζι μου?Μηπως χρειαζεται να εχω καποιο χαρτι?

99% δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα , αφού δεν έχουν τα σκευάσματα κόκκινη γραμμή.

Καλό θα έιναι να είναι σφραγισμένο το κουτί.

Αν τώρα θες να καλύψεις και αυτό το 1% μια γνωμάτευση στα αγγλικά από ιατρό ή νοσοκομείο θα σε κάλυπτε 100%.

Αποσυνδεδεμένος pipelinos

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 16, 2010, 11:40:10 πμ »
Παράθεση
Στο σάιτ που έμαθα τα πρώτα πράγματα για την Ταιλάνδη το οποίο δεν ήταν αυτό..Είχε γράψει ένας συμπολεμιστής το εξής:

"Απορώ γιατί ο κόσμος συνεχίζει να πραγματοποιεί συνεδρίες σε ψυχολογους...Ας πάει στην Ταιλάνδη"

Δεν ξέρω κατα πόσο σου χρειάζονται αυτά τα φάρμακα,αν πάλι είναι δευτερης σημασίας ,μην τα παιρνεις καθόλου ,τό μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τα χρειαστείς στην 'χώρα του χαμόγελου' αλλά στην επιστροφή σου στην Ελλάδα και σε αυτό συνυπογράφω

Συμφωνω....το ενιωσα και εγω την προηγουμενη φορα που βρισκομουν εκει....Ξαφνικα λεξεις οπως ψυχωση,παρανοια,ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη κ.α τετοιες ανοητες λεξεις fantazan mia anohsia....Φευγω απο αυτη την χωρα μπας και νιωσω λιγακι καλυτερα....τι σ@@@α τοσα χρονια........συνυπογραφω και εγω σε οσα ειπες....ουτοπικε σε ευχαριστω φιλε....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2010, 16:11:43 μμ από pipelinos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1
    • Thailand
Απ: Kινδυνος ασθενειας-ελονοσίας-Δάγγειος πυρετός
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 14, 2011, 20:12:22 μμ »
Προειδοποίηση εξέδωσε το υπουργειο υγειας της Ταϊλάνδης καθώς τα κρούσματα από το δάγγειο πυρετό φέτος,
έχουν ξεπεράσει τα 9000 με 7 νεκρούς.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα καθώς υπάρχει σημαντικπή μείωση από την περυσινή χρονιά.

Παρόλα αυτά οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ζητάνε ιατρική βοήθεια αν παρουσιάσουν υψηλό πυρετό.

Οι περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα είναι η κεντρική χώρα αλλά και οι νοτιες,ανατολικές...

Πιο συγκεκεριμένα οι επαρχίες με τα περισσότερα κρούσματα είναι οι Krabi, Samut Sakhon, Satun, Songkhla, Ratchaburi, Nakhon Pathom, Nakhon Sawan, Chon Buri and Trat.

Προσοχή λοιπόν εκεί στην Πατάγια  ;)

ΝΝΤ