Αποστολέας Θέμα: μασαζ στο κραμπι  (Αναγνώστηκε 5068 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
μασαζ στο κραμπι
« στις: Αυγούστου 31, 2009, 20:53:45 μμ »
δεν μπορουσαμε να μην παρουμε και μια γευση απο μασαζ στο κραμπι.αρκετα μερη για να απολαυσεις το μασαζακι σου οπως αυτο που βρισκεται στην αριστερη ακρη της παραλιας ao nang οπως βλεπουμε την παραλια.το μασαζακι εκει γινεται κατω απο κιοσκια με μπαμπου και στο τελος σας προσφερουν και ανανα.το πως θα το βρειτε;θα σας βρει εκεινο αφου οι ιδιοκτητες τους ψαρευουν πελατες στην παραλια διαφημιζοντας το μαγαζι τους.μην ξεχασετε να κανετε κανενα παζαρακι που σιγουρα ολο και κατι θα κοψετε.

εκει που εμεινα εκπληκτος ομως ειναι στο πιο κατω μασατζιδικο μιας και πραγματικα ηταν απο τα καλυτερα μασαζ που εχω κανει.πηγαμε αρκετες φορες εκει οποτε τυχαμε και καλυτερης τιμης.ο ανθρωπος μας ευχαριστησε παρα πολυ και βγαλαμε φωτο το μαγαζι του για να το δειξουμε στο site για το οποιο του ειπαμε.ευχαριστηθηκε που μεχρι και σπιρτα μας εκανε δωρο.πραγματικα αξιζει να πατε οταν κατεβειτε.

φωτο με το μαγαζι και τις μασερ.

μολις βρω και την καρτουλα του θα την ανεβασω εχει ενα χαρτη μικρο για να σας κατατοπισει

Αποσυνδεδεμένος XxSMIL3xX

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
Απ: μασαζ στο κραμπι
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 19:39:35 μμ »
η καρτουλα κυριε που ειναι?

εχω βρει ενα παρα πολυ καλο με 200 μπατακια το thai και 250 το oil.
μολις σηκωνομαστε απο το κρεββατι αμεσως περνουν τα σεντονια και βγαζουν αλλα για τον επομενο και στο τελος μας δινουν ενα ωραιο τσαι!!!
κουρευτηκα κι ολας εκει σημερα και μου εκαναν τα μαλια μου σαν ταυλανδου!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Αποσυνδεδεμένος sakis_larisa

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.94 Chrome 22.0.1229.94
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 21:45:39 μμ »
... Στην δεξιά άκρη έχει καμιά 15αριά υπαίθρια στο πίσω μέρος από την παραλία , αν σας χαλάνε τα κλιματιστικά και οι ανεμιστήρες όπως εμένα , προτιμήστε τα ...

Αποσυνδεδεμένος XxSMIL3xX

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 10:37:25 πμ »
δοκιμασα αρκετα απο αυτα που λες ειναι μετα τον fisherman.
πραγματικα ειναι πολυ ωραια.
καταληξαμε οτι το καλυτερο ειναι το τελευταιο ετσι οπως μπαινεις απο τον fisherman.
ειναι το νουμερο 29 και το εχει η linda.
οποιος παει ας της πει απο τον σταθη και την αντζυ απο ελλαδα.
200 μπατ το oil.
μαλιστα εκει ηταν οι μοναδικες που βρηκανε το  προβλημα που εχει η γυναικα μου στα γονατα της και τις 2 θλασεις που εχει σε αλλα σημεια απο τοτε που εκανε χορο.
νιωσαμε σαν το σπιτι μας και μαλιστα μας μαγειρεψε κι ολας.φαγαμε ωραιο ψαρακι και σουπιτσες.