Αποστολέας Θέμα: Ένας Έλληνας στην Ταϊλανδη  (Αναγνώστηκε 36376 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
Απ: Ένας Έλληνας στην Ταϊλανδη
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:19:54 πμ »
εγω πιστευω οτι το θεμα ξεχηλωθηκε για το τιποτα! αυτοι οι δυο τυποι οπου και αν βρισκοντουσαν -ταυλανδη,αγγλια,αυστραλια,σιγκαπουρη κτλ-θα εκαναν την ιδια "πλακα" (μ@@@κια) δεν νομιζω οτι εγινε γιατι δεν σεβαστηκαν τις ταυλανδες καθαυτου,ειναι μια ανωριμοτητα που θα την εκαναν οπουδηποτε,δεν νομιζω οτι υπαρχει σοβαρος λογος να το βλεπουν καποιοι τοσο προσωπικα επειδη εχουν δεσμους με αυτην την χωρα,οπως εχω και γω. Δηλαδη αν το εκαναν σε αγγλιδες μασερ δεν θα μας πειραζε...νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να δινουμε αξια σε μια μ@@@κια δυο ανωριμων πιτσιρικαδων

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0 Firefox 7.0
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 12:19:18 μμ »
εγω πιστευω οτι το θεμα ξεχηλωθηκε για το τιποτα! αυτοι οι δυο τυποι οπου και αν βρισκοντουσαν -ταυλανδη,αγγλια,αυστραλια,σιγκαπουρη κτλ-θα εκαναν την ιδια "πλακα" (μ@@@κια) δεν νομιζω οτι εγινε γιατι δεν σεβαστηκαν τις ταυλανδες καθαυτου,ειναι μια ανωριμοτητα που θα την εκαναν οπουδηποτε,δεν νομιζω οτι υπαρχει σοβαρος λογος να το βλεπουν καποιοι τοσο προσωπικα επειδη εχουν δεσμους με αυτην την χωρα,οπως εχω και γω. Δηλαδη αν το εκαναν σε αγγλιδες μασερ δεν θα μας πειραζε...νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να δινουμε αξια σε μια μ@@@κια δυο ανωριμων πιτσιρικαδων
Συμφωνώ μαζί σου. Πολλοί όμως τα έβαλαν με τον Tommy, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι σίγουρα καλοπροαίρετος, και πιστεύω οτι σίγουρα παρεξηγήθηκε!
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 14:22:40 μμ »
Όπως επίσης περιμένω να δω για αυτούς πιο διάβασαν το καταστατικό και κατανόησαν τι γράφει και ποιες είναι οι πιθανές κυρώσεις, αν βέβαια γράφονται για κάποιο λόγο, τις ανάλογες κυρώσεις!

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=10049.msg58246#msg58246

Είναι η δεύτερη φορά που το αναφέρεις

H απάντηση εδώ

www.thai.gr Team
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2011, 14:27:54 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος skorpios4

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 15:40:08 μμ »
            Αύγουστος 2011 μετά από μια κουραστική βόλτα στη Μπανγκόκ με το τίλακ μου καταλήγουμε σε ένα self service εστιατόριο δίπλα στο σταθμό των τραίνων , το φαγητό φθηνό και πρόχειρο αγόραζες κουπόνια από το ταμείο επέλεγες τρόφιμα και ποτά και έδινες με βάση την τιμή τα αντίστοιχα κουπόνια βαριά βαριά 150 μπατ να κόστισε το γεύμα μας. Ψηλοξίνισα  για την επιλογή του μέρους για το γεύμα , αλλά επειδή ήταν ότι μπορούσε να μου προσφέρει η κοπέλα δεν έδειξα ότι χαλάστηκα. Όταν τελείωσα το γεύμα αντιλήφθηκα ότι δεν υπήρχε χαρτοπετσέτα να σκουπιστώ όσο και αν έψαχνα με το μάτι μου σε ολόκληρο το μαγαζί, εκεί έδειξα με χειρονομίες στην κοπέλα την έλλειψη αυτή κάνοντας της περισσότερο χιούμορ. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα ζευγάρι νεαρών Ταϊλανδών , η κοπέλα αυτού του ζευγαριού αντιλήφθηκε από την χειρονομία μου τι ζητούσα , σηκώθηκε πήγε σε ένα πάγκο πιο πέρα και επέστρεψε με χαρτοπετσέτες τις οποίες μου τις προσέφερε αφήνοντας με άναυδο… Όσο ανώτερος μπορεί να είμαι σε χρήμα, σε ένδυση , σε μόρφωση , σε γνώσεις , σε εμπειρίες από τη ζωή, σε ταξίδια σε , σε , σε … από τη συγκεκριμένη κοπέλα που έκανε αυτή την κίνηση σε τίποτα δεν με κάνει καλύτερο ή ανώτερο άνθρωπο από αυτήν, εγώ ποτέ δεν θα έκανα αυτή τη χειρονομία σε ένα ξένο άνθρωπο. Ακόμα και αν είσαι ανώτερος και καλύτερος άνθρωπος και το γνωρίζεις ανωτερότητα δεν είναι να την επιδεικνύεις στους άλλους αλλά να παραμένεις ταπεινός. Ο Χρηστός το δίδαξε άλλωστε έστω και αν γνώριζε την ανωτερότητα του , έπλυνε τα πόδια των μαθητών του …

Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον Tommy Greko Thai προσωπικά αν και διαφωνώ με τα επιχειρήματα του και την διατύπωση τους κυρίως καλό θα είναι να αποφεύγουμε να κρίνουμε προσωπικά κάποιον χωρίς να τον ξέρουμε πόσο μάλλον όταν δεν χρησιμοποιεί προσβλητικές εκφράσεις. Η κριτική των επιχειρημάτων είναι η καλύτερη απάντηση σε όποιον διαφωνεί με αυτά.

Είναι αλήθεια πως πολλές φορές διάφοροι Ταϊλανδοί και Ταϊλανδές με έχουν εκνευρίσει αφάνταστα με την συμπεριφορά τους αλλά είναι αλήθεια πως πιο πολύ με εκνευρίζουν οι Νεοέλληνες με την συμπεριφορά τους που υποτίθεται πως είμαστε πιο «πολιτισμένοι».

Από ένα «σεξοτουρίστα» που όσες φορές και αν πήγε Τάι προσπάθησε να μην μειώσει κανένα Ταϊλανδό ακόμα και εάν επρόκειτο για «εργαζόμενη κοπέλα»

Αποσυνδεδεμένος Tommy Greko Thai

• **
  • A traveler with a schedule..is not a real traveler
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 14.0.835.202 Chrome 14.0.835.202
    • http://www.ergoandplan.com
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 15:55:12 μμ »
Δεν είμαι τύπος που βάζω πρώτα τη γνώμη μου και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αντιθέτως πιστεύω πως οι διαφωνίες είναι και αυτές μιας μορφής επικοινωνία. Τα υβρεολόγια από το πουθενά δεν ανέχομαι, ιδίως όταν δε με γνωρίζουν. Με αποκάλεσαν νεόπλουτο και βλαχοτουρίστα...λες και παίζαμε μπάτσες παλιότερα. Λες και με ρώτησαν ποιες είναι οι θέσεις μου για την Ταιλάνδη, ή λες και είμαι σ' αυτό το forum για να το παίξω μάγκας. 
Seize the future...and learn from past.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 16:11:32 μμ »
Για τη λέξη βλαχοτουρίστας ....

Επειδή έχει ξαναγίνει θέμα (ο Τεοσέπ την είχε χρησιμοποιήσει για όσους θυμούνται) δεν τίθεται θέμα χρησιμοποίησης της για προσδιορισμό γεωγραφικής καταγωγής.

Με την ιδια λογική θα διαγραφαμε και την λέξη σεξοτουρίστας

Για το ψευτονεόπλουτος .... αν σε ενοχλεί και σε προσβάλει σε τέτοιο βαθμό που να το θεωρείς υβρις να το διαγραψουμε , στείλε μου π.μ.

Πάντως δεν είμαστε εκκλησία , έλεος

Με την ίδια λογική υβριστικό είναι να λες τον μέσο Ταϊλανδό κατώτερο από εσένα

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 18:40:34 μμ »
Η επέμβαση σου ήταν συγκλονιστική...εύγε !

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 19:08:05 μμ »
Η επέμβαση σου ήταν συγκλονιστική...εύγε !

Αφού το ήθελες τόσο πολύ πάρτο ...

To παραπάνω είναι το σχόλιο σου στο βίντεο στο Facebook μαζί με τα σχόλια από τους υπόλοιπους

κατα τα άλλα ...

Θλίβομαι πάρα πολύ που εξαιτίας ενός άσεμνου πράγματι περιστατικού να δηλώνουμε ανθ-Έλληνες !

Και αν θέλετε ξαναδιαβάστε τις αναφορές μου...ποτέ δεν υπερασπίστηκα την βιντεοσκόπηση των παιδιών...το αντίθετο μάλιστα!

Για μια ακόμη φορά αναφέρω πως δεν υπερασπίζομαι την πράξη της βιντεολήψης των παιδιών.

@ lostromos
Ίσως να είσαι και ο μοναδικός που με κατάλαβε. Βέβαια το κατακρίνω το βιντεάκι

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 19:13:52 μμ »
Καλά έκανες και το έβαλες...για να αποδείξω ότι τους σαρκάζομαι...αυτό δεν σημαίνει ότι τους επαινώ. Λυπάμαι κύριε συντονιστή...καταλάβατε λάθος !

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 19:22:13 μμ »
Καλά έκανες και το έβαλες...για να αποδείξω ότι τους σαρκάζομαι...αυτό δεν σημαίνει ότι τους επαινώ. Λυπάμαι κύριε συντονιστή...καταλάβατε λάθος !

Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζεις ότι είσαι ανώτερος από τους Ταϊλανδούς

Αποσυνδεδεμένος deepblue

• Amazing Thailand
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 19:33:55 μμ »
Έχω μία ερώτηση

Αν είχατε αδερφή και ας υποθέσουμε ότι βλέπατε την αδερφή σας στην θέση της Ταϊλανδής κοπέλας, πως θα αντιδρούσατε ?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2011, 19:59:23 μμ από deepblue »
Time for dinner www.bangkokeat.com

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 20:21:01 μμ »
 φιλε ουτοπικέ του ειπαν οτι ειναι χαμηλοτατης σταθμης ως ανθρώπινη υπαρξη, οτι ειναι βλαχοτουριστας, ψευτονεόπλουτοσ, οτι κατεβηκε μάλλον απο καποιο βουνό οπου εβοσκε προβατα, εντελώς απρόκλητα , χωρις να έχει επιτεθει σε κανέναν, κι ολα αυτα δεν συνιστούν βρισιες?
Το οτι εκανε ενα απροσδιοριστο σχολιο -ειρωνεια ήταν, καποιο ειδος αποδοχής?- στο φεισμπουκ αποδεικνυει κάτι?
Η μήπως το οτι αισθανεται καποιες φορες,αισθάνεται ειπε,  όπως αισθάνονται και οι περισσοτεροι εδω μέσα , αν κρίνω απ το πως γράφουν, συχνα ανώτεροι απ τους γύρω τους ελληνες και ταιλανδους είναι λόγος να του επιτεθούν όλοι ετσι?
Κι εσυ φίλε μου που λες περι αδερφών και λοιπά, κανε την ίδια ερώτηση πρώτα για το πως θα αντιδρούσες αν οι συνήθεις γκόμενες που ψωνίζουν τα περισσότερα μέλη αυτού του φόρουμ - μη με κάνετε να κατεβάσω μια ολόκληρη λίστα με χρήστες που παραδέχονται ή τους ξεφεύγει οτι ασχολούνται με γυναίκες εδω παρεχοντάς τους ανταλλάγματα- ήταν  κι αυτές αδερφές σου?
Πολύ υποκρισια εχει πέσει  εδω μέσα!!!!
κΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΝΩ δεν συμφωνω ουτε με τις αποψεις του τομυ γρεκο ται, κι ενω θεωρώ τη συμπεριφορα των τύπων στο βιντεο ασυγχώρητη.

Αποσυνδεδεμένος deepblue

• Amazing Thailand
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 20:34:42 μμ »
Εγώ έθεσα μία ερώτηση και αν θέλεις την απαντάς, δεν σου ζήτησα να σχολιάσεις την ερώτηση. Μπορείς ευχαρίστως να υποβάλεις την δικιά σου ερώτηση χωρίς να απευθύνεσαι σε μένα.
Time for dinner www.bangkokeat.com

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 20:42:31 μμ »
Έχω μία ερώτηση

Αν είχατε αδερφή και ας υποθέσουμε ότι βλέπατε την αδερφή σας στην θέση της Ταϊλανδής κοπέλας, πως θα αντιδρούσατε ?

Και αδερφή να μην είχαμε, απλά θα εκνευριζόμαστε, στην καλύτερη περίπτωση!
Μήπως το παρα τραβήξαμε όμως, με την περίπτωση δύο, δυστυχώς, συμπατριωτών μας που απλά "συστηθήκανε" με  άκομψο τρόπο;

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 20:50:23 μμ »
φιλε ουτοπικέ .............

dimitrisdtc πρόσφατα σου έδειξα άμεσα και έγκαιρα την ευαισθησία μου σε συγκεκριμένη σου παράκληση.

Κάνουμε συντονισμό αφιλοκερδώς και δεν είμαστε αλανθαστοι

Ζητησα δημόσια αν θεωρει τις 2 λέξεις βρισιές να τις διαγραψω και δεν πήρα απάντηση.

Διέγραψα άμεσα και έκανα τροποποίηση στο μήνυμα του Jimi , μπορείτε να δείτε όλη την ωρα και ημερομηνία

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους βοσκούς αλλά με τους <<αστούς>>

Διαφωνώ κάθετα ότι το ποστ στο FB ήταν ειρωνικό ...

Ας είχε το θάρρος να βγει να τους κράξει ... εμένα τουλάχιστον σαν επευφημία μου φαίνεται