0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω πιστευω οτι το θεμα ξεχηλωθηκε για το τιποτα! αυτοι οι δυο τυποι οπου και αν βρισκοντουσαν -ταυλανδη,αγγλια,αυστραλια,σιγκαπουρη κτλ-θα εκαναν την ιδια "πλακα" (μ@@@κια) δεν νομιζω οτι εγινε γιατι δεν σεβαστηκαν τις ταυλανδες καθαυτου,ειναι μια ανωριμοτητα που θα την εκαναν οπουδηποτε,δεν νομιζω οτι υπαρχει σοβαρος λογος να το βλεπουν καποιοι τοσο προσωπικα επειδη εχουν δεσμους με αυτην την χωρα,οπως εχω και γω. Δηλαδη αν το εκαναν σε αγγλιδες μασερ δεν θα μας πειραζε...νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να δινουμε αξια σε μια μ@@@κια δυο ανωριμων πιτσιρικαδων
Όπως επίσης περιμένω να δω για αυτούς πιο διάβασαν το καταστατικό και κατανόησαν τι γράφει και ποιες είναι οι πιθανές κυρώσεις, αν βέβαια γράφονται για κάποιο λόγο, τις ανάλογες κυρώσεις!
Η επέμβαση σου ήταν συγκλονιστική...εύγε !
Θλίβομαι πάρα πολύ που εξαιτίας ενός άσεμνου πράγματι περιστατικού να δηλώνουμε ανθ-Έλληνες !
Και αν θέλετε ξαναδιαβάστε τις αναφορές μου...ποτέ δεν υπερασπίστηκα την βιντεοσκόπηση των παιδιών...το αντίθετο μάλιστα!
Για μια ακόμη φορά αναφέρω πως δεν υπερασπίζομαι την πράξη της βιντεολήψης των παιδιών.
@ lostromosΊσως να είσαι και ο μοναδικός που με κατάλαβε. Βέβαια το κατακρίνω το βιντεάκι
Καλά έκανες και το έβαλες...για να αποδείξω ότι τους σαρκάζομαι...αυτό δεν σημαίνει ότι τους επαινώ. Λυπάμαι κύριε συντονιστή...καταλάβατε λάθος !
Έχω μία ερώτηση Αν είχατε αδερφή και ας υποθέσουμε ότι βλέπατε την αδερφή σας στην θέση της Ταϊλανδής κοπέλας, πως θα αντιδρούσατε ?
φιλε ουτοπικέ .............