0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aυγουστος 2011 . Τοπος το Βιλνιους της Λιθουανιας . Η ωρα ειναι απογευμα περιπου 5-5.30 . Εχω αφησει την παρεα μου στο ξενοδοχειο και βολταρω στο κεντρο της πολης . Ξαφνικα ακουω πισω μου μια παρεα τριων αντρων ηλικιες απο 35 εως και 55. Οι τρεις συμπατριωτες μου περπατανε με αερα υπεροχης με ενα χαρτη στο χερι . Κατι ψαχνανε προφανως , προς το μερος μας ερχεται μια κοπελιτσα περιπου 18 χρονων Λιθουανη . Οι απογονοι του Περικλεους και του Παλτωνος την σταματουν και με υφος ανωτερων την ρωτουν που ειναι η ταδε οδος . Η κοπελα με περισσια προθυμια παιρνει τον χαρτη ανα χειρας και προσπαθει να βοηθησει. Ενας εκ των απογονων του Μ.Αλεξανδρου πεταγεται και λεει με βαθια μαγκικη φωνη γεματη λεβεντια " Ρε Τακη ρωτα την αν κανει και μασαζ με πιπες ,ρε την καρι....τσα "Οι απογονοι του Λεωνιδα εφυγαν γελωντας χωρις να ευχαριστησουν την κοπελα . Μα φυσικα γιατι να την ευχαριστησουν ,εκανε το καθηκον της απεναντι στους μεγαλοπηδηχταραδες . Ευχαριστω για αλλη μια φορα τους αγαπητους μου συμπατριωτες που με εκαναν να αισθανθω ντροπη για την καταγωγη μου. Εχετε δικιο ας μην το κανουμε θεμα μωρε ,δικα μας παιδια ειναι ..........Ευχαριστω και καληνυχτα
Αν ένα έθνος κρίνεται από τις ατασθαλίες μερικών ταξιτζήδων & Σία και γενικότερα το κλέψιμο και τη μιζέρια,καλλίτερα να αλλάξουμε τα κριτήρια, δε μας συμφέρει αν γίνουν οι συγκρίσεις.Εγώ είμαι περήφανος που δε νιώθω ούτε κατώτερος ούτε ανώτερος από οποιοδήποτε άνθρωπο ή έθνος (για την ακρίβεια δε μου καίγεται καρφί) αυτό με κατατάσει στη κατηγορία του ανθέλληνα.(Αυτό με το μανδύα του σεξοτουρίστα! δε το κατάλαβα, ούτε και πού κολλάει)Θυμάστε πριν χρόνια live στην Ελληνική t.v. tο συχωρεμένο τραγουδιστή των boney-m που ξεστόμιζε χριστούς και παναγίες νομίζοντας ότι έλεγε καλησπέρα σας? Έτσι του είχαν πει ότι είναι το γεια σας στα ελληνικά.
Εγω παντως προσωπικα σε εχω κρινει ηδη για την κατωτεροτητα σου ως ανθρωπινο ον περιορισμενης κοινωνικης μορφωσης και αντιληψης(κυριως).Τα δε επειχηρηματα σου εινα σκετος τραγελαφος.Μπορει στην βουνοκορφη που εμενες να εκανες παρεα μονο με προβατα
η απολυτη ξευτιλα και το κακο ειναι οτι υπαρχουν πολλα τετοια ΓΟΜΑΡΙΑ που μας ξευτιλιζουν σαν εθνος ΚΡΑΞΤΕ τους