Αποστολέας Θέμα: Ένας Έλληνας στην Ταϊλανδη  (Αναγνώστηκε 36375 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
Απ: Ένας Έλληνας στην Ταϊλανδη
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 20:55:16 μμ »
Aυγουστος 2011 . Τοπος το Βιλνιους της Λιθουανιας . Η ωρα ειναι απογευμα περιπου 5-5.30 . Εχω αφησει την παρεα μου στο ξενοδοχειο και βολταρω στο κεντρο της πολης . Ξαφνικα ακουω πισω μου μια παρεα τριων αντρων ηλικιες απο 35 εως και 55. Οι τρεις συμπατριωτες μου περπατανε με αερα υπεροχης με ενα χαρτη στο χερι . Κατι ψαχνανε προφανως , προς το μερος μας ερχεται μια κοπελιτσα περιπου 18 χρονων Λιθουανη . Οι απογονοι του Περικλεους και του Παλτωνος την σταματουν και με υφος ανωτερων την ρωτουν που ειναι η ταδε οδος . Η κοπελα με περισσια προθυμια παιρνει τον χαρτη ανα χειρας και προσπαθει να βοηθησει. Ενας εκ των απογονων του Μ.Αλεξανδρου πεταγεται και λεει με βαθια μαγκικη φωνη γεματη λεβεντια " Ρε Τακη ρωτα την αν κανει και μασαζ με πιπες ,ρε την καρι....τσα "

Οι απογονοι του Λεωνιδα εφυγαν γελωντας χωρις να ευχαριστησουν την κοπελα . Μα φυσικα γιατι να την ευχαριστησουν ,εκανε το καθηκον της απεναντι στους μεγαλοπηδηχταραδες .
Ευχαριστω για αλλη μια φορα τους αγαπητους μου συμπατριωτες που με εκαναν να αισθανθω ντροπη για την καταγωγη μου.
Εχετε δικιο ας μην το κανουμε θεμα μωρε ,δικα μας παιδια ειναι ..........Ευχαριστω και καληνυχτα
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2011, 20:56:53 μμ από teosep »

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 21:52:04 μμ »
Aυγουστος 2011 . Τοπος το Βιλνιους της Λιθουανιας . Η ωρα ειναι απογευμα περιπου 5-5.30 . Εχω αφησει την παρεα μου στο ξενοδοχειο και βολταρω στο κεντρο της πολης . Ξαφνικα ακουω πισω μου μια παρεα τριων αντρων ηλικιες απο 35 εως και 55. Οι τρεις συμπατριωτες μου περπατανε με αερα υπεροχης με ενα χαρτη στο χερι . Κατι ψαχνανε προφανως , προς το μερος μας ερχεται μια κοπελιτσα περιπου 18 χρονων Λιθουανη . Οι απογονοι του Περικλεους και του Παλτωνος την σταματουν και με υφος ανωτερων την ρωτουν που ειναι η ταδε οδος . Η κοπελα με περισσια προθυμια παιρνει τον χαρτη ανα χειρας και προσπαθει να βοηθησει. Ενας εκ των απογονων του Μ.Αλεξανδρου πεταγεται και λεει με βαθια μαγκικη φωνη γεματη λεβεντια " Ρε Τακη ρωτα την αν κανει και μασαζ με πιπες ,ρε την καρι....τσα "

Οι απογονοι του Λεωνιδα εφυγαν γελωντας χωρις να ευχαριστησουν την κοπελα . Μα φυσικα γιατι να την ευχαριστησουν ,εκανε το καθηκον της απεναντι στους μεγαλοπηδηχταραδες .
Ευχαριστω για αλλη μια φορα τους αγαπητους μου συμπατριωτες που με εκαναν να αισθανθω ντροπη για την καταγωγη μου.
Εχετε δικιο ας μην το κανουμε θεμα μωρε ,δικα μας παιδια ειναι ..........Ευχαριστω και καληνυχτα

Καλά, τώρα πιστεύεις ότι οι κ.κ. @......ς και @.........η καθώς και οι "μεγαλοπηδηχταράδες" της Λιθουανίας έχουν έστω κάποια σχέση με τους Περικλή, Πλάτωνα, Μ. Αλέξανδρο, Λεωνίδα, γιά να περιοριστώ μόνο σε όσους αναφέρεις;
Και μένα με κάνουν να αισθάνωμαι ντροπή, αλλά ευτυχώς, λίγοι είναι, απλά οι τενεκέδες κάνουν θόρυβο!

Αποσυνδεδεμένος kikiv

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 00:03:34 πμ »
Αν ένα έθνος κρίνεται από τις ατασθαλίες μερικών ταξιτζήδων & Σία και γενικότερα το κλέψιμο και τη μιζέρια,καλλίτερα να αλλάξουμε τα κριτήρια, δε μας συμφέρει αν γίνουν οι συγκρίσεις.

Εγώ είμαι περήφανος που δε νιώθω ούτε κατώτερος ούτε ανώτερος από οποιοδήποτε άνθρωπο ή έθνος (για την ακρίβεια δε μου καίγεται καρφί)  αυτό με κατατάσει στη κατηγορία του ανθέλληνα.

(Αυτό με το μανδύα του σεξοτουρίστα! δε το κατάλαβα, ούτε και πού κολλάει)

Θυμάστε πριν χρόνια live στην Ελληνική t.v. tο συχωρεμένο τραγουδιστή των boney-m που ξεστόμιζε χριστούς και παναγίες νομίζοντας ότι έλεγε καλησπέρα σας? Έτσι του είχαν πει ότι είναι το γεια σας στα ελληνικά.

με κάλυψες απολυτα !!

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 01:44:58 πμ »

Καλά εσύ τελικά πρέπει να έχεις πρόβλημα δεν εξηγείται...
7 στα 10 "ποσταρισματα" είναι τι έκαναν οι απόγονοι του Πλάτωνα στα ταξίδια σου.
Όπως είπε και παραπάνω ο φίλος ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ η "λαλακία" στον εγκέφαλο δεν έχει εθνικότητα,το έχουμε επισημάνει πολλές φορές αλλα εσύ εκεί με τους απογόνους του πλάτωνα τα έχεις.
Ελα να πάμε μια βόλτα στη bangkok εγώ εσύ και η γυναίκα μου  να δεις πως συμπεριφέροντε μερικοί απόγονοι του siam.. Ελα και στη Ιταλία μια βόλτα να δεις τους απόγονους του Καίσαρα.
Και μην αρχίσεις πάλι τις θεωρείες περι  αυστηρής κριτικής προς  τους Ελληνες γιατί τους αγαπάς και θέλεις το καλό τους.Περι ανωτερότητας  που μας διακατέχει και για τη βαθιά απογοήτευση απο εναν λαό που με ενα σημαντικό ιστορικό παρελθόν δεν μπόρεσε να το χρησιμοποιείσει ως όπλο για την δημιουργία μιας σωστής κοινωνίας και τέτοιες σαχλαμάρες.Τα έχεις γράψει πολλές φορές.
Σ’ευχαριστούμε.Το εμπεδώσαμε.
Η ΛΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ...

Και να σου πώ και κατι άλλο.ΔΕΝ με νοιάζει τι έκανες στο Βιλνιους και στα ταξίδια σου,και ποιους συνάντησες.Και πιστευω δεν νοιάζει και πολλούς άλλους εδω μέσα.Και στην τελική αν σ’αρεσει να μιλας για τα ταξιδια σου υπάρχει το ανάλογο θέμα στο φόρουμ.Γράψε τις εντυπώσεις σου απο τη χώρα,πόσταρε και καμια φωτογραφία.Εκει θα σου δώσουμε πολλοί απο εδω μέσα ευχαριστώ
http://www.thai.gr/forum/index.php?board=154.0
Γραψε μας κατι για την ταυλάνδη  που είμαι σίγουρος οτι ξέρεις πολλά πράγματα μιας και εισαι παντρεμένος και με ταυλανδή.Γράψε για τις επαρχίες που εχεις επισκεφθεί.Πόσταρε και καμια φωτογραφία

Εγω παντως προσωπικα σε εχω κρινει ηδη για την κατωτεροτητα σου ως ανθρωπινο ον περιορισμενης κοινωνικης μορφωσης και αντιληψης(κυριως).
Τα δε επειχηρηματα σου εινα σκετος τραγελαφος.
Μπορει στην βουνοκορφη που εμενες να εκανες παρεα μονο με προβατα

jimmy ο παππούς μου βοσκός είναι αλλα θέλει 15 σαν και εσένα όσον αφορά τις γνώσεις του και τι σοφία του

Όσον αφορά το θέμα τώρα:

Ανάθεμα το για θέμα......2 μέρες τώρα,5 σελίδες "ποσταρισματα" για το τίποτα.Όλοι η ηθικολόγοι εδώ μέσα μαζευτήκατε..το opium του foroum.Τo κράξιμο.Του δώσατε και αξια του "κυρίου". Τέτοια συμμετοχη δεν είδα σε άλλο θέμα.Όπου υπάρχει κράξιμο ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ....Γιούρργγιιιαααα...Oi Συνήθεις Ύποπτοι. Μπράβο, συνεχίστε έτσι..
Mωρέ  Μανούσο και εσύ...πόσταρε καμια συνταγή,να κάνουμε κανά φαΐ και μην ανοίγεις πληγές...................
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2011, 04:18:29 πμ από scubapro »

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 06:29:08 πμ »
   Θα   σιωπήσω.
  Γιατί λαός που δεν  ξέρει την ιστορία του καλείται  να την   ξαναζήσει.
Κάτι παρόμοιο   έχουμε ξαναζήσει πρόσφατα έδω μέσα.
 Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η μαλακία   δεν έχουν εθνικότητα αυτό είναι το σίγουρο.
Σιγουρότερο  όμως είναι  ότι όταν δεν την καταπολεμάς  γίνεται ανεξέλεγκτη και ο   νοών νοητο.
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 08:53:49 πμ »
@Scubapro

Δεν χρειαζεται να με διαβαζεις αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω ,επισης το τι ενδιαφερει τι και ποιον δεν νομιζω ,οτι εισαι αρμοδιος να απαντησεις . Εκπροσωπησε εσυ τον εαυτο σου και ασε τους αλλους .

Εσυ λοιπον που δεν εχεις προβλημα γραψε γαι τους κακους απογονους του Καισαρα και του Σιαμ η οτι αλλο σε ενοχλει.
Μπατσο στο μυαλο μου και στα γραπτα μου δεν θα βαλω και ιδιως καποιον που δεν με γνωριζει. Μεσα απο τις αντιπαραθεσεις παιρνεις πραγματα. Οσο αναφορα την Ταιλανδη αν θες κατι συγκεκριμενο και μπορω να βοηθησω πολυ ευχαριστως . Στειλε pm .

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
  • Chrome 14.0.835.202 Chrome 14.0.835.202
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 17:16:01 μμ »
scubapro
Η αντιληψη σου μεχρι εκει φτανει που δεν μπορεις να καταλαβεις με τιποτα οτι καποιες προτασεις δεν ειναι κυριολεκτικες.Εννοειται οτι δεν εχω κανει ποτε καμια μομφη για βοσκους και λοιπα επαγγελματα,πως θα μπορουσα αλλωστε κιολας.Απολυτος σεβασμος σε καθε καταγωγη και σε καθε κοινωνικη ομαδα ειναι αυτο που πρεσβευω και υπερασπιζομαι παντα στην ζωη μου.
Δεν ξαναποσταρα δε σε αυτο το τοπικ γιατι παρατραβηξε αυτο το θεμα και οχι γιατι εχω μετανιωσει για αυτα που καταλογισα.
Ολοι οι ανθρωποι στον πλανητη ειναι ισοι και αυτο δεν μπορουν να το κατανοησουν μονο οσοι εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας και προσπαθουνε με αυτον τον τροπο να το καλυψουνε.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2011, 17:37:51 μμ από jimi »
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 17:27:57 μμ »
Εχουμε και μπαφους αμαζονιου λεμε...Full natural  ;D ;D ;D
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 17:35:27 μμ »
<<Βοτανοθεραπεία>> στον τροπικό by Amazon!Γουστάρω.
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 17:54:35 μμ »
@jimmy

1ον  Δεν είμαστε φίλοι

2ον Δεν υπερασπίζομαι κανέναν.Ουτε που τον ξέρω.Μόνο εσύ το κατάλαβες αυτό

3ον Η λαλακία δεν εχει  εθνικότητα αλλα ειναι  και ΑΝΙΚΗΤΗ

4ον Οσον αφορά τα μπάφα δες απάντηση νουμερο 3

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 20:24:46 μμ »
εγω προσωπικα πιστευω οτι γινεται πολυ ντορος για το τιποτα. σιγα ρε παιδια! τα παιδια (χωρις να συννεριζομαι την αποψη τους, χωρις να τους ξερω) απλα κανουνε μια πλακα.
επισης πιστευετε οτι οι ταυλανδοι προς τα εμας δεν μας κανουνε ετσι? συγκεκριμενα φετος με ετυχε.
ενταξει συμφωνω οτι κανουνε εξυπναδες δευτερας δημοτικου αλλα ρε παιδια ελεος! με σελιδες! σιγα... εδω ο κοσμος καιγεται και το μ.... χτενιζεται

το ξαναλεω! δεν συμμεριζομαι την αποψη τους αλλα δεν βρισκω λογο να ασχοληθω σε τετοια επεκταση οπως του παροντος
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 20:38:39 μμ »
Αυτό λέω και εγώ...

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 20:52:07 μμ »
αυτα υπαρχουνε παντου και παντα. και οι ταυλανδεζοι δεν ειναι παντα ο ευγενικος και καλοπροαιρετος λαος. αλλωστε εχουμε δει ολοι τα βιντεακια του you tube που πανε τουριστες νοικιαζουνε jet ski και μετα οι ταυλανδοι πανε να τους φορτωσουνε ζημιες....

σαφως ΔΕΝ ειναι ΟΛΟΙ ετσι και το ιδιο ισχυει και για τους ελληνες.

Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος sv6ha

• *
  • ubuntu 10.04 firefox,opera
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.23 Firefox 3.6.23
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 23, 2011, 19:48:31 μμ »

η απολυτη ξευτιλα και το κακο ειναι οτι υπαρχουν πολλα τετοια ΓΟΜΑΡΙΑ που μας ξευτιλιζουν σαν εθνος ΚΡΑΞΤΕ τους

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 23, 2011, 20:25:15 μμ από Oytopikos »

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 23, 2011, 20:28:55 μμ »
η απολυτη ξευτιλα και το κακο ειναι οτι υπαρχουν πολλα τετοια ΓΟΜΑΡΙΑ που μας ξευτιλιζουν σαν εθνος ΚΡΑΞΤΕ τους
Γομάρια είναι ... πολλά δεν είναι, ευτυχώς!

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 23, 2011, 20:33:41 μμ από Oytopikos »