0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θλίβομαι πάρα πολύ που εξαιτίας ενός άσεμνου πράγματι περιστατικού να δηλώνουμε ανθ-Έλληνες ! Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν άπειρα και ίσως τα ελληνικά να είναι τα λιγότερα! Τα παιδιά τα γνωρίζω και προς Θεού δεν παίρνω το μέρος τους. Μερικοί θα πούνε να χαρώ τους φίλους μου. Αλλά για να είμαστε ντόμπροι, ήθελα να ξέρω πόσοι είναι εκείνοι που επισκέπτονται αυτή τη χώρα για τουρισμό, αλλά στην πράξη εννοούνε σεξο-τουρισμό !!?? Ίσως από νεανική αφέλεια ειπώθηκαν όσα καταγράφηκαν, αλλά μήπως είναι χειρότερος ο εμπαιγμός του ίδιου μας του εαυτού όταν λέμε ότι πάμε να βγάλουμε π.χ. καμιά φωτογραφία, αλλά στην πράξη άλλα κάνουμε! Επαναλαμβάνω ότι το video είναι σίγουρα ανήθικο και μάλιστα εκμεταλλεύτηκαν την ασυνεννοησία των κοριτσιών massage, αλλά απέχει πολύ από το να αποκαλούμαστε ανθ-'Ελληνες. Προσωπικά αισθάνομαι περήφανος που έχω αυτή την εθνικότητα και πολλές φορές στα ταξίδια μου νιώθω αρκετά ανώτερος από τον μέσο ταυλανδό. Όπως διατηρούμε σαν λαός απρέπειες και χαμηλού επιπέδου συμπεριφορές...έτσι και οι ταυλανδοί έχουν τα αδύνατα τους σημεία. Ένα χαμόγελο ίσως να λέει πολλά...δεν λέει όμως τα πάντα !
Προφανώς γιατί θεώρησαν ότι έκαναν κάτι σπουδαίο με τα χρήματα τους ή για να το παίξουν σπουδαίοι σε κάποιους που αδυνατούν να επισκεφτούν τη χώρα αυτή.Και όσο για την ανωτερότητα, έχω άπειρα παραδείγματα. Ποτέ δεν έχω τσιμπήσει φαγητό από ξένο πιάτο, κάτι που μου έκαναν, ποτέ δεν έχω μπει σε αρχαιολογικό χώρο δωρεάν όπως μπαίνουν οι ντόπιοι, υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις που ταρίφες ήθελαν να με δουλέψουν και μάλιστα με επιμονή, πολλές περιπτώσεις που το ίδιο προϊόν έχει διαφορετικό κόστος για έναν ξένο. Και μιλάω ως ένας που έχει συλληφθεί από το γινάτι μιας ταυλανδής που δεν της έγιναν τα γούστα! Αυτό που ισχυρίζομαι είναι πως ατοπήματα υπάρχουν και γίνονται από όλα τα έθνη...η ομοιοποίηση με ενοχλεί.