Αποστολέας Θέμα: Κόβεται το ATH - BKK κλείνει η Thai στην Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 107289 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zografos

• Φύλο: Άντρας
  • LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
Απ: Κόβεται το ATH - BKK κλείνει η Thai στην Ελλάδα
« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 11:01:50 πμ »
ενώ εγώ που θα έφευγα 4.15 από Αθήνα τώρα πετώ 8.15 από Αθήνα Φρανκφούρτη  και φτάνω Μπανκόγκ την ίδια ώρα που θα έφτανα από Αθήνα. 8 ώρες περισσότερες και το κερασάκι.. Από Λουτράκι έχει? Κόρινθο, προαστιακό 5΄40 το πρώτο και φτάνει 7.01  με βλέπω κατά τις 7.15 στο check in. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα ώρας 8.15 η πτήση. Τι λέει κανένας πιο έμπειρος. νά πω και ευχαριστώ που θα φάω τόσο παραπάνω ταξίδι άσε το πρωινό ξύπνημα. και επιστροφή μέσω Ζυρίχης άφιξη 13.15 Αθήνα εκεί που θα έφτανα 6.30. Αντε να χαθούν λέω καλύτερα μέσω κρίσης πετάξαμε 300 ευρώ παραπάνω που θε κλείναμε με quatar αν ήταν για τόσες ώρες ταξίσι...

Κατσε λουτρακι να χορτασεις υπνο και να μη ταλαιπωριεσαι...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.106 Chrome 15.0.874.106
« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 12:03:31 μμ »
 Δεν είναι θέμα ύπνου είναι θέμα ακριβού εισιτηρίου που κατάντησε να έχει ίδιες ώρες πτήσεων σαν το πλύ φθηνότερο τότε  ( Σεπτέμβριος με Quatar, απλώς δεν μου αρέσει να με πιάνουν κότσο και
 λέω αν ξέρει κανείς μήπως 1 ώρα είναι πρόβλημα να τρέχω σαν τον Βέγγο να προλάβω την πτήση....

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
    • Thailand
« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 12:07:10 μμ »
Eισαι οριακά

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 12:12:33 μμ »
Μα παρα πολυ οριακα ......

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.106 Chrome 15.0.874.106
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 14:51:14 μμ »
 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις.Σκέφτομαι να βρω τον τηλέφωνο της aegean  και να τους πω να έχουν το όνομά μου πως θα αργήσω λίγο και α δω τι θα μου πουν. αυτός είναι και ο λόγος της απογοήτευσης μου επειδή μου αρέσει να είμαι οργανωμένος .Εχω αρχίσει να τσεκάρω πτήσεις για τον Απρίλιο 7,για αν βρω καλή τιμή σε σχέση με ώρες πτήσης ελπίζοντας να μην συμβεί άλλο απρόοπτο. Με το Δ.Ν.Τ. όλα να τα περιμένει κανείς Καλή μας τύχη...

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 15:17:27 μμ »
Όπως είπανε προηγουμένος είσαι πάρα πολύ "οριακά"  και εάν εντομεταξύ  είναι γεμάτο το αεροπλάνο και βγεί  over δηλαδή αφήσει άτομα απο έξω, εσυ  δεν παίρνεις αποζημίωση διότι, ναι μεν ήσουνα στο  c/in μία ώρα πρίν αλλά αυτό δεν μετράει...Μετράει να είσαι μπροστά ( και όχι στην ουρά)  στην κοπέλα του c/in τουλάχιστον τριανταπέντε λεπτά πρίν.- (Θα είσαι);;
Τώρα τηλέφωνα δεν δέχονται (να σε περιμένουν) εκτός εαν είσαι  VIP,   ή εάν έχεις γνωριμία με υπάλληλο και να στην "κρατήσει" την θέση μέχρι την τελευταία στιγμή την θέση.
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης x σειρας

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2
« Απάντηση #111 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 15:36:28 μμ »
ενώ εγώ που θα έφευγα 4.15 από Αθήνα τώρα πετώ 8.15 από Αθήνα Φρανκφούρτη  και φτάνω Μπανκόγκ την ίδια ώρα που θα έφτανα από Αθήνα. 8 ώρες περισσότερες και το κερασάκι.. Από Λουτράκι έχει? Κόρινθο, προαστιακό 5΄40 το πρώτο και φτάνει 7.01  με βλέπω κατά τις 7.15 στο check in. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα ώρας 8.15 η πτήση. Τι λέει κανένας πιο έμπειρος. νά πω και ευχαριστώ που θα φάω τόσο παραπάνω ταξίδι άσε το πρωινό ξύπνημα. και επιστροφή μέσω Ζυρίχης άφιξη 13.15 Αθήνα εκεί που θα έφτανα 6.30. Αντε να χαθούν λέω καλύτερα μέσω κρίσης πετάξαμε 300 ευρώ παραπάνω που θε κλείναμε με quatar αν ήταν για τόσες ώρες ταξίσι...

εγω παλι στη θεση σου θα ημουν στο Βενιζελος απο το βραδυ,αυτες οι ωρες αναμονης ειναι οι πιο ωραιες!!!!

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 19:16:40 μμ »
εγω παλι στη θεση σου θα ημουν στο Βενιζελος απο το βραδυ,αυτες οι ωρες αναμονης ειναι οι πιο ωραιες!!!!

Oυάου!
Καιρό(πολύ)είχα να ακούσω κάτι τόσο ρομαντικό εδώ.
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος majestus

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 19:29:11 μμ »
Παιδιά γειά σας.

Είμαστε μια παρέα 5 ατόμων που είχαμε κανονίσει να πάμε Ταϋλάνδη και συγκεκριμένα Phi Phi Islands και Krabi. Το ταξίδι μας το κανονίσαμε από τον Αύγουστο με Thai. 12/11/2011 - 21/11/2011. Φεύγουμε δηλαδή το Σαββάτο στις 16:00.

Κι όπως καλά φανταστήκατε ήμασταν από αυτούς τυχερούς που ενημερώθηκαν ότι από 18/11 η Thai σταματάει τις απευθείας πτήσεις με Αθήνα. Μας ενημέρωσαν ακριβώς πριν από μία εβδομάδα την προηγούμενη Πέμπτη 03/11. Για να μην σας τα πολυλογώ μετά από πολύ κόπο, αγωνία και ξενέρωμα και επικοινωνία με τα γραφεία της Thai στην Bangkok (αφού με τους εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείς), καταφέραμε να αλλάξουμε την επιστροφή μας μέσω Λονδίνου και μετά Aegean για Αθήνα. Να σημειώσω εδώ οτί στην αρχή μας έλεγαν ότι δεν μπορούν να μας βάλουν στην συγκεκριμένη πτήση Λονδίνο-Αθήνα καθώς οι διαθέσιμες θέσεις αφορούσαν ακριβότερο ναύλο.

Και κάπου εδώ έγινε χαμός γιατί για πολύ σημαντικούς λόγους δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα αργότερα από την ώρα και ημέρα που είχαμε κανονίσει αρχικά (21/11/11 - 06:00). Χρειάστηκε να γίνει πανικός για να μας πουν τελικά ότι θα μας βάλουν στην πτήση Λονδίνο-Αθήνα που έφτανε στις 04:00. Μόνο όταν αρχίσαμε να βρίζουμε μας απάντησαν ότι η Thai θα καλύψει το έξτρα κόστος και θα μας βάλουν σε αυτή την πτήση.

Μόλις χτες λάβαμε τα καινούρια εισιτήρια (και αναχωρούμε το Σάββατο). Το show όμως δεν τελέιωσε εκεί.

Σήμερα μας τηλεφώνησαν από την airtickets και μας πληροφόρησαν ότι η Thai αποφάσισε να ακυρώσει και την πτήση Athens-Bangkok στις 12/11, την ημέρα που φεύγουμε δηλαδή. Πιστεύω αντιλαμβάνεστε την αντίδραση μας μία μέρα πριν το ταξίδι και έχοντας ήδη αντιμετωπίσει όσα σας ανέφερα παραπάνω.

Ευτυχώς με την βοήθεια της airtickets (απόλυτα ικανοποιημένοι από την αντιμετώπιση και την βοήθεια τους), θα φύγουμε μέσω Ζυρίχης με Swiss 06:00 την ίδια μέρα, εκεί στάση 4 ώρες και μετά με Thai για Bangkok (απλά το ταξίδι μας θα διαρκέσει 10 ώρες παραπάνω).

Φαίνεται ότι θα ταξιδέψουμε τελικά.

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει αν δικαιούμαστε να διεκδικήσουμε αποζημίωση για όλα όσα συνέβησαν.

Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 19:59:07 μμ »
Η σοβαρότητα της εταιρίας είναι GTPK  , ούτε ανακοίνωση δεν έχουν βγάλει ακόμη

Αποσυνδεδεμένος majestus

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 20:20:16 μμ »
Το ότι μας ενημέρωσαν μία ημέρα πριν δεν αποτελεί λόγο αποζημίωσης? Το ότι αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε ξενοδοχεία γιατί δεν ξέραμε αν θα πάμε ή όχι δεν αποτελεί λόγο αποζημίωσης? Το ότι είμαστε μία ημέρα πριν και ακόμα δεν έχουμε τα εισιτήρια στα χέρια μας?

Υπάρχει κάπου που να μπορούμε να απευθυνθούμε για όλα αυτά τα ερωτήματα?

Ευχαριστώ παιδιά

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 23:14:53 μμ »
Εάν ήταν ευρωπαΐκή εταιρεία, σίγουρα  ναι...Διότι έπρεπε να σε ειδοποιήση τουλάχιστον τρείς εβδομάδες πρίν(αλλά χωρίς αποζημίωση αλλά με το ίδιο εισιτήριο να σε στείλει στον ίδιο προορισμό με άλλη εταιρεία) ενώ τώρα τελευταία στιγμή και αποζημίωση και να σε στείλει με άλλη εταιρεία χωρίς να πληρώσεις τίποτα.
Όπως είχα γράψει παλιά, κάποιος που είναι στο BANGKOK  και είναι στο αεροδρόμιο αs ρωτήσει το  Civil Aviation τι δικαιούται ο πελάτης διότι η εταιρεία εδώ δεν νομίζω να τον δίνει τον κανονισμό που σίγουρα είναι διαφορετικός απο τον Ευρωπαϊκό.
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος cvmikonos

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 10:00:42 πμ »
καλημερα!!παιδια για δειτε με swiss ...αθηνα-ζυριχη-μπανκογκ και επιστροφη 1333 ευρω τα 2 ατομα!!απο ζυριχη προς μπανκογκ και μπανκογκ-ζυριχη με thai!!!τι λετε??

Αποσυνδεδεμένος alitakos_demis

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.24 Firefox 3.6.24
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 10:25:50 πμ »
athens-munich-bkk με επιστροφη 700 με aegean και thai !!!
that's the way it has to be...
then that's the way it is....

Αποσυνδεδεμένος NITRO

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 16:42:14 μμ »
Κατ αρχην καλησπερα σε ολους σας.....Θελω να ευχαριστησω το σαιτ για την πραγματικα πολυτιμη πληροφορια που μου εδωσε,και μιλαω για την ακυρωση της πτησης ΑΤΗ-ΒΚΚ....Εαν δεν υπηρχε το σαιτ πολυ πιθανον να ειχαμε ταλαιπωρια και να τρεχαμε τελευταια στιγμη να βρουμε πτησεις και εισητηρια....Ειναι η πρωτη φορα που θα παω σε αυτον τον μαγευτικο τοπο,και εκλεισα εισητηρια για 19/12 μεχρι 11/1....Αφου λοιπον εμαθα την πληροφορια,επικοινωνησα την επομενη με την αιρ-τικετς και οι ανθρωποι εκει,συγκεκριμενα ο ΚΩΣΤΑΣ,πολυ εξυπηρετικοι, μου βρηκαν μεσα σε λιγα λεπτα το νεο δρομολογιο που θα κανω......Το νεο δρομολογιο λοιπον ειναι μεσω ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ,και η επιστροφη μεσω ΖΥΡΙΧΗΣ...Φυσικα πεταμε απο αθηνα και η διαρκεια του ταξιδιου ειναι ακριβως η ιδια....Τα λεμε λοιπον στη πατονγκ για οσους θα ειναι εκει την περιοδο των χριστουγεννων!!!