0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανατε ακυρωση εισητηριων?εγω ειχα κλεισει απο το πρακτορειο που διαφημιζετε και στο forum και η απαντηση τους ηταν οτι η επιστροφη των χρηματων μου θα γινει σε 60 ημερες.πληρωσα 1400 ευρω τα οποια θα παρω πισω τελος δεκεμβριου....και φυσικα δεν θα παω διακοπες.δεν ηθελα να πεταξω με ανταποκριση σε αλλη ευρωπαικη πρωτευουσα και προτιμησα να παρω τα χρηματα και να κλεισω κατι αλλο.2 φιλοι μου με την ιδια κρατηση αλλα απο την airtickets θα παρουν τα λεφτα τους σε 10 ημερες....μιλησα με την thai και μου ειπαν οτι δεν αργει 2 μηνες η επιστροφη να γινει και ειναι θεμα πρακτορειου.το πρακτορειο μου λεει ειναι θεμα αεροπορικης....αντε βρες ακρη.σημασια εχει οτι χαρη σε ολα αυτα.....δεν θα παω διακοπες γιατι τα λεφτα μου ειναι δεσμευμενα για 60 μερες....οταν τους πληρωσα ομως....τα πηραν αυθημερον....ωραιο πρακτορειο βρηκα!!!
ειχε κοψει δρομολογια σε low season πχ απο 3την εβδομαδα σε 2 η με ενδιαμεσω σταθμο ποτε δεν ειχε καταργησει σταθμο οπως της ελλαδας
offtopikΕυτυχώς που κόψαν την απευθείας της Thai για Bangkok και μάλλον θα την κάνει για αλλού ο GAP !
Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη εναλλακτική από Θεσσαλονίκη είναι για Φραγκφούρτη με Aegean και από και με Lufhansa (ουσιαστικά Thai) για Μπαγκόκ. Ένα allez-retur Θεσσαλονίκη - Πουκέτ 25/11 με 24/12 το δίνει 745 ευρώ!