Αποστολέας Θέμα: Κόβεται το ATH - BKK κλείνει η Thai στην Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 107299 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
Απ: Κόβεται το ATH - BKK κλείνει η Thai στην Ελλάδα
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 18:00:03 μμ »
Φετος το Μαρτιο στις αρχες,ειχα κλεισει με Egypt για Ταυλανδη για να φυγω Παρασκευη με την απογευματιμη πτηση που εφευγε απο Αθηνα για Καιρο στις 18:30...
Η Egypt ομως απο 1 Μαρτιου καταργησε την απογευματινη πτηση και διατηρησε μονο τη μεσημεριανη.
Με ειδοποιησαν απο την Egypt 15 μερες πριν και τους ειπα πως δε με βολευει η μεσημεριανη πτηση και μου ακυρωσαν το εισιτηριο.
Σε 4 ΗΜΕΡΕΣ,μου εβαλαν τα λεφτα πισω στη πιστωτικη....

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 18:10:12 μμ »
κανατε ακυρωση εισητηριων?εγω ειχα κλεισει απο το πρακτορειο που διαφημιζετε και στο forum και η απαντηση τους ηταν οτι η επιστροφη των χρηματων μου θα γινει σε 60 ημερες.πληρωσα 1400 ευρω τα οποια θα παρω πισω τελος δεκεμβριου....και φυσικα δεν θα παω διακοπες.δεν ηθελα να πεταξω με ανταποκριση σε αλλη ευρωπαικη πρωτευουσα και προτιμησα να παρω τα χρηματα και να κλεισω κατι αλλο.2 φιλοι μου με την ιδια κρατηση αλλα απο την airtickets θα παρουν τα λεφτα τους σε 10 ημερες....
μιλησα με την thai και μου ειπαν οτι δεν αργει 2 μηνες η επιστροφη να γινει και ειναι θεμα πρακτορειου.το πρακτορειο μου λεει ειναι θεμα αεροπορικης....αντε βρες ακρη.σημασια εχει οτι χαρη σε ολα αυτα.....δεν θα παω διακοπες γιατι τα λεφτα μου ειναι δεσμευμενα για 60 μερες....οταν τους πληρωσα ομως....τα πηραν αυθημερον....ωραιο πρακτορειο βρηκα!!!

@Andri στείλε μου κωδικό κράτησης σε παρακαλώ

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.106 Chrome 15.0.874.106
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 18:56:37 μμ »
 offtopikΕυτυχώς που κόψαν την απευθείας της Thai για Bangkok και μάλλον θα την κάνει για αλλού ο GAP ! :D
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος Travel69

• **
  • Mac OS X 10.6.8 Mac OS X 10.6.8
  • Browser:
  • Safari 5.1.1 Safari 5.1.1
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 20:38:30 μμ »
Το συγκεκριμένο πρακτορείο θέλει 60 ημέρες αλλά αν δεν τους πέρνεις συχνά τηλέφωνο τα χρήματα θα πιστωθούν στην κάρτα σε 90 και βάλε ημέρες. Είμαι και εγώ ένας απο αυτούς που είχα το ίδιο πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 21:03:14 μμ »
 60 ημέρες είναι τραγικά μεγάλο διάστημα πάρε τηλέφωνο στη υπηρεσία προστασίας καταναλωτή
 αυτοί μπορεί να σε βοηθήσουν.Εμένα με εξυπηρέτησαν πλύ σωστά σε προβλήματα που είχα.
 το πρακτορείο που έκλεισα ( cel) πρότεινε πτήση με AEGAEN από αθήνα και από φρανκφούρτη με ΤΗΑΙ φτάνω ίδια ώρα Πουκέτ αλλά αντί για 16.15 που ήταν θα φύγω 8.15 και επιστροφή μέσω Ζυρίχης φτάνω στίς 13,00 αντί για 6.30 τι να κάνω  λέω να τό πάρω.Α μην ξεχάσω δεν είχαν 24,12 και θα φύγω 23.12  καλύτερα μια μέρα περισσότερη στο παράδεισο.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 21:58:48 μμ »
Τά  πρακτορεία όταν βγάζουν εισιτήρια  των αεροπορικών εταιρειών, τα χρήματα  τα στέλνουν (με όποια εταιρεία και εάν ταξιδεύει ο πελάτης) ,  στο B.S.P.
Το  Β.S.P.   είναι ένας οργανισμός που εισπράτει όλα τα εισιτήρια (χρήματα) απο τους πράκτορες για λογαριασμό των αεροπορικών εταιρειών και οι αεροπορικές εταιρείες  τα παίρνουν απο αυτόν τον οργανισμό.
Οι πράκτορες κάθε δεκαπέντε ημέρες  στέλνουν  αναλυτική λίστα με  "πόσα"  εισιτήρια πούλησαν για την κάθε εταιρεία στο  B.S.P.  και αποδίδουν τα χρήματα.
Τώρα για την επιστροφή χρημάτων στέλνουν σήμα στο B.S.P.  και αυτό στην εταιρεία  και σε περίπου ένα με ενάμιση μήνα (και όχι δύο) παίρνεις τα χρήματα πίσω.
Υπάρχει εντολή απο την THAI  να πετάνε όσοι έχουν βγάλει εισιτήριο,  με οποιαδήποτε άλλη  εταιρεία με το ίδιο εισιτήριο χωρίς να πληρώνεται τίποτα διαφορά εάν είναι ποιό ακριβό το καινούργιο εισιτήριο.
Τώρα υπάρχει και ένα παραθυράκι στο να πάρεις τα χρήματά σου πίσω εκείνη την στιγμή (στην περίπτωση που έχεις δώσει πιό πολλά με την  THAI), και θέλεις να αγοράσεις καινούργιο εισιτήριο (ποιό φθηνό) με άλλη εταιρεία. Αφού ο πράκτορας θα τα πάρει τα χρήματά σου  πίσω σε ένα με ενάμιση μήνα, σου βγάζει ένα καινούργιο εισιτήριο (ποιό φθηνό με άλλη εταιρεία) και αφού το καινούργιο θα το αποδόσει στο B.S.P. σε δεκαπέντε μέρες , να βάλει τα χρήματά ο πράκτορας  και να τα πάρει αργότερα απο το B.S.P.(του παλιού σου εισιτηρίου) και θα σου δώσει την διαφορά. Αυτό εξαρτάται πόσο καλός πελάτης είστε.
Έχω δεί αρκετά τέτοια  την εποχή που δούλευα...
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 21:59:04 μμ »
Παράθεση
ειχε κοψει δρομολογια σε low season  πχ απο 3την εβδομαδα  σε 2 η με ενδιαμεσω σταθμο
ποτε δεν ειχε καταργησει σταθμο οπως της ελλαδας
με μια συντομη ματια που εριξα στο site της thai δεν ειδα καμια απο αυτες τις πολεις να υπαρχει.τωρα αν εσυ εννοεις ως ενδιαμεσο σταθμο οτι σε παει λος αντζελες και μετα παιρνεις τη delta και πας νεα υορκη,η σε παει στοκχολμη και μετα με τη sas πας ελσινκι,παω πασο.ετσι πεταει η aegean μπανγκοκ και η albanian airlines σιδνευ.αυτη που τις τρωει ομως ολες ειναι η air astana.σε παει καζακσταν και απο τη βαση εκτοξευσης του μπαικονουρ εφυγες για σεληνη η τον αρη με λιγη υπομονη ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2011, 22:12:41 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Auan

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 22:12:00 μμ »
offtopikΕυτυχώς που κόψαν την απευθείας της Thai για Bangkok και μάλλον θα την κάνει για αλλού ο GAP ! :D
χαχαχαχα!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 07:38:18 πμ »
Also THAI will stops operated from 14 November the route : Athens - Bangkok

http://en.wikipedia.org/wiki/Thai_Airways_International

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 10:18:18 πμ »
η αποφαση ειναι μεχρι  στιγμης οριστικη
οι υπαλληλοι  θα μεινουν στις θεσεις τους μεχρι τις 14/1/12  και  μετα τελος
  η μονη ελπιδα τους ειναι να αλλαξει  ο προεδρος  piyasvasti  armanand ο οποιος ειναι καθετος στην αποφαση του

Αποσυνδεδεμένος DrGiannis

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 19:24:22 μμ »
Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη εναλλακτική από Θεσσαλονίκη είναι για Φραγκφούρτη με Aegean και από και με Lufhansa (ουσιαστικά Thai) για Μπαγκόκ. Ένα allez-retur Θεσσαλονίκη - Πουκέτ 25/11 με 24/12 το δίνει 745 ευρώ!
We only live once, so we must live good!

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης x σειρας

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2
« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 23:13:24 μμ »
Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη εναλλακτική από Θεσσαλονίκη είναι για Φραγκφούρτη με Aegean και από και με Lufhansa (ουσιαστικά Thai) για Μπαγκόκ. Ένα allez-retur Θεσσαλονίκη - Πουκέτ 25/11 με 24/12 το δίνει 745 ευρώ!
συνολικα δηλαδη θα χρειαστει τρεις αλλαγες αεροπλανων?ποσες ωρες το υπολογιζετε συνολικα θεσσαλονικη-πουκετ?

Αποσυνδεδεμένος DrGiannis

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 08, 2011, 15:09:38 μμ »
21,30 για να πας, 24,30 για να γυρίσεις. Δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά πάντως. Απο Θεσσαλονίκη, αντί να πας Αθήνα, πηγαίνεις Φραγκφούρτη. Ουσιαστικά ένα δίωρο διαφορά είναι. Όλα τα άλλα είναι πάνω κάτω το ίδιο. Και το αεροπλάνο που κάνει την πτήση Φραγκφούρτη - Μπαγκόκ, είναι της Thai
We only live once, so we must live good!

koslem

• Επισκέπτης
« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 09:15:47 πμ »
Καλημερα σας ταξιδευω για Ταυλανδη απο Θεσσαλονικη 1 Δεκεμβριου και με ενημερωσαν απο το ταξιδιωτικό γραφείο οτι απο Θεσσαλονικη θα παω με Aegean φραγκφουρτη και απο εκει με Thai για Μπανγκοκ. Τελυταια πτηση απο Αθηνα 19/11.

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 10, 2011, 10:57:08 πμ »
 ενώ εγώ που θα έφευγα 4.15 από Αθήνα τώρα πετώ 8.15 από Αθήνα Φρανκφούρτη  και φτάνω Μπανκόγκ την ίδια ώρα που θα έφτανα από Αθήνα. 8 ώρες περισσότερες και το κερασάκι.. Από Λουτράκι έχει? Κόρινθο, προαστιακό 5΄40 το πρώτο και φτάνει 7.01  με βλέπω κατά τις 7.15 στο check in. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα ώρας 8.15 η πτήση. Τι λέει κανένας πιο έμπειρος. νά πω και ευχαριστώ που θα φάω τόσο παραπάνω ταξίδι άσε το πρωινό ξύπνημα. και επιστροφή μέσω Ζυρίχης άφιξη 13.15 Αθήνα εκεί που θα έφτανα 6.30. Αντε να χαθούν λέω καλύτερα μέσω κρίσης πετάξαμε 300 ευρώ παραπάνω που θε κλείναμε με quatar αν ήταν για τόσες ώρες ταξίσι...