0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη εγω που πεταω 19/12 , την πατησα.θα παρω μαλλον την εταιρεια τηλ να μου που τι γηνεται. αν ξερει καποιος με σηγουρεια, ας μου απαντηση, ευχαρηστω.
Στο σίριαλ πώσ και πότε θα πετάξω για Πουκέτ έχουμε νέα εξέλιξη. Πρόταση ν.1 πτήση Αθήνα Φρανκφούρτη Μπανκόκ κλπ, σήμερα με ενημέρωσαν ότι το άλλαξαν με Αθήνα 09.00 Παρίσι 10.30 μετά 13.30 Παρίσι άφιξη Μπανκόγκ 06.30 Πουκέτ 09.30. Επιστροφ΄γ μέσω Ζυρίχης αφιξη Αθήνα 13.30. Τελευταία προσφορά της Thai αν δεν το θέλω τα λεφτά μου πίσω. Εγώ βρήκα μόλις πρίναπό λίγο 773 ευρώ δηλαδή 350 φθηνότερα με αναμονή κατάρ 11.30 -08 το πρωί και άλλες 10 ώρες στη Μπανκόγκ επιστροφή η 8 ώρες σε Κουάλα Λουμπούρ. Σκέφτομαι να το πάρω αν ξέρει κανείς τα λεφτά πότε τα δίνουν πίσω .
Συνέχεια με το επεισόδιο της ΕλληνοΤαιλανδικής σειράς πετάω? και πως ? Τό πρακτορείο που είχα κλείσει μου έδωσε προσφορά το ίδιο που έχει στο sky scaner με 773, 1070+ 220 μπανκόγκ Πουκέτ σύνολο 1290. 1290-773= 517 παραπάνω για την ίδια πτήση. Περιμένω λίγο να μουν στείλουν και νέα μόλις τους είπα για τι βρήκα, αλλά μάλλον με πέρασαν για '' μακάκα Προσοχή παιδιά όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα ψάξτε καλά σε scayscaner πριν δεχτείτε τις εναλλακτικές...