0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κακα τα ψεματα ομως παιδια αν λυψει αυτο στο τελος θα μεινουμε Ταυλανδη εγω,εσεις,και η λαμπα
Για το "εγω" και για το "λαμπα" δεν ξερω, αλλα το "εσεις" δεν ειναι τοσο λιγο, οσο εννοεις.Εχω παει αρκετες φορες στην Ταυλανδη και ξερω πολλους ανθρωπους που πανε για τα μυριαδες πραγματα που πρεσφερει αυτη η χωρα κι οχι για σεξοτουρισμο (μνημεια, παραλιες, trekking, καταδυσεις, φαγητο, ασφαλεια, χαμογελαστοι ανθρωποι κλπ).Αν εξαιρεσουμε δυο τρια μερη, η συντριπτικη πλειοψηφια των επισκεπτων δεν παει να ασκησει σεξουαλικο ιμπεριαλισμο.
Παράθεση από: Thailander στις Μαΐου 30, 2008, 02:23:15 πμΚακα τα ψεματα ομως παιδια αν λυψει αυτο στο τελος θα μεινουμε Ταυλανδη εγω,εσεις,και η λαμπαΓια το "εγω" και για το "λαμπα" δεν ξερω, αλλα το "εσεις" δεν ειναι τοσο λιγο, οσο εννοεις.Εχω παει αρκετες φορες στην Ταυλανδη και ξερω πολλους ανθρωπους που πανε για τα μυριαδες πραγματα που πρεσφερει αυτη η χωρα κι οχι για σεξοτουρισμο (μνημεια, παραλιες, trekking, καταδυσεις, φαγητο, ασφαλεια, χαμογελαστοι ανθρωποι κλπ).Αν εξαιρεσουμε δυο τρια μερη, η συντριπτικη πλειοψηφια των επισκεπτων δεν παει να ασκησει σεξουαλικο ιμπεριαλισμο.
Αν λειπανε τα κατοι και τα κοριτσια θα ητανε αλλη χωρα.
Αδερφε Βαγγελη καλα τα λες αλλα εχω μια ενσταση ;)Μπορει να ειναι αυτα τα τρια μερη τα "αμαρτωλα" ???που ευχομαι να μην το πιστευεις,αλλα "τροφοδοτουνται απο ολη την Ταυλανδη ;)τωρα ειναι το Ισαν παλιοτερα η βορεια Ταυλανδη κ.α.ειναι μεσα στην κουλτουρα του λαου θα ελεγα εγω η ελευθερια αυτη που εμας μας φαινεται "εγκλημα" Επειδη Ταυλανδη δεν "στεκει "χωρις κοριτσια και Κατοι πανω απο ολα, ετσι τη βρηκαμε και δεν την φτιαξαμε εμεις τοτε δεν χρειαζεται να συζηταμε.Αν λειπανε τα κατοι και τα κοριτσια θα ητανε αλλη χωρα.
Παράθεση από: George31 στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 11:57:34 πμΑν λειπανε τα κατοι και τα κοριτσια θα ητανε αλλη χωρα. Μου αρεσει που βαζεις τα layboys πριν απο τα κοριτσια!
Αγαπητε karabe,Δεν εχω λογο να σε πιστεψω και το σκεπτικο σου μπαζει απο παντου : H εκρηξη της ροζ βιομηχανιας ξεκινησε με τον πολεμο του Βιετναμ και οι πελατες ηταν Αμερικανοι στρατιωτες, που βρισκονταν σε αδεια.Η Ταυλανδη, ως γνωστον, υπηρχε και πριν απο αυτο, οπως θα υπαρχει και μετα. Τα περισσοτερα μερη της Ταυλανδης ΔΕΝ στηριζουν την οικονομια τους σ' αυτην την "βαρια βιομηχανια".Ταυλανδη δεν ειναι μονο η Μπανγκοκ, η Παταγια και το Πουκε. Πολλοι ανθρωποι πηγαινουν πανω απο 2 -3 φορες στο Λονδινο για ψωνια ή στην Ερυθρα θαλασσα για καταδυσεις ή στην Ελλαδα (!) επειδη τους αρεσει κι εχουν κολλησει (καποιοι απο αυτους αγοραζουν και σπιτι).Δεν ερχονται καθε τοσο στη χωρα μας για να "ξεχαρμανιασουν"! Οι ανθρωποι που διψανε για αλλες κουλτουρες, δε σημαινει οτι δεν εχουν προτιμησεις και δεν επιστρεφουν καθε τοσο στην αγαπημενη τους προτιμηση.Αλλωστε η Ταυλανδη ειναι ιδανικο ορμητηριο για ταξιδια στις γειτονικες χωρες και ξερω πολλους (του εαυτου μου συμπεριλαμβανομενου) που τη χρησιμοποιουν ετσι ακριβως. Αν λεει καποιος "μου αρεσει η Ταυλανδη" και ταυτοχρονα λεει οτι "Ταυλανδη χωρις σεξοτουρισμο ΔΕΝ υπαρχει", απλως λεει και ξελεει.Εκτος αν του αρεσει, οχι η Ταυλανδη, αλλα ο σεξοτουρισμος, "γαρνιρισμενος" με εξωτικο ντεκορ και τροπικες γευσεις.Αλλο αυτο.