0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο για το θα συμφωνήσω μαζί σου Yianni. Πραγματικά εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός, ή ο Βούδας να μπορέσω να ζήσω και εγώ προς thai μεριά.
Οκ, σίγουρα δεν πιστεύω να ζηλεύει κανείς ακριβώς τις παραπάνω εικόνες αλλά σε γενικότερο επίπεδο τον τρόπο ζωής στην Ταϊλάνδη.
Οι ταιλανδοι βεβαια εχουν μεσα στην κουλτουρα τους το προσπαθουν να απολαμβανουν οσο περισσοτερο μπορουν τη ζωη τους ακομα και με τις δυσκολιες της
... δεν αναφέρθηκα καθόλου στις συνθήκες διαβίωσής τους (άλλωστε προσωπικά ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, όταν ζούσα για κάποια διαστήματα στην επαρχεία της Ταϊλάνδης σε σπίτια πολύ φτωχικά χωρίς καν τρεχούμενο νερό... και κάναμε μπάνιο δίπλα από το πηγάδι (με μαγγάνι παρακαλώ) φορώντας μόνο το παραδοσιακό μαντήλι/ύφασμα του Ισαάν.
Κώστα, δεν με κατάλαβες...... δεν αναφέρθηκα καθόλου στις συνθήκες διαβίωσής τους (άλλωστε προσωπικά ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, όταν ζούσα για κάποια διαστήματα στην επαρχεία της Ταϊλάνδης σε σπίτια πολύ φτωχικά χωρίς καν τρεχούμενο νερό... και κάναμε μπάνιο δίπλα από το πηγάδι (με μαγγάνι παρακαλώ) φορώντας μόνο το παραδοσιακό μαντήλι/ύφασμα του Ισαάν.Αναφέρθηκα στο γεγονός ότι παρόλο πυ εισέβαλες στον προσωπικό τους χώρο, σε άφηναν να τους φωτογραφήσεις με χαρά...... αυτό δεν νομίζω ότι θα συνέβαινε στις Αθηναϊκες γειτονιές...