Αποστολέας Θέμα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΓΙΑ  (Αναγνώστηκε 20537 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
Απ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΓΙΑ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:54:24 πμ »
για   να   πουμε   και    του  στραβου   το  δικιο   αν   ειναι   στη   τζομτιεν  και   πιο   χαμηλα,   δεν     ειναι    και   τοσο   χαλια,   μια   φορα   εμενα   χαμηλα   προς    σανσετ  μπιτς?  (αν  δε  κανω  λαθος  το  ονομα)    δε  καταλαβαινεις   τιποτα  για   το  χαμο που  γινετε   στη  walking  street   και  στα  περιξ,   μονο  ρωσους  και   ταυλανδους  ζευγαρια  και  οικογενειες  βλεπεις
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:56:13 πμ από phohm phuy »
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:59:29 πμ »
Αγαπητή Κα Efh. Παρακολουθώ το θέμα που βάλατε πολύ προσεκτικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μέχρι τώρα έχετε δώσει ( σχετικά με τις προσφορες του "Εργοδότη" στην Pattaya), είμαι σε θέσει να σας ειδοποιήσω μονο με τρεις λέξεις: ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΡΟΣΟΧΗ....!!!!!!!!!!!!!!!!!
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 12:10:43 μμ »
εχεις ζήσει εκεί καθόλου η μονο διακοπές;
η αλήθεια είναι η Ελλαδα είναι μία αλλά για δουλειές και στην ηλικία μου δύσκολα...
εσυ με τι ασχολεισαι; εγω κανω μεσιτικές εργασίες ακινήτων
Όχι, μόνο διακοπές, έχω όμως ζήσει στο εξωτερικό και ξέρω ότι τα πράγματα αυτά θέλουν προσοχή, ειδικά σε μια χώρα που είναι μακριά, με τελείως διαφορετική κουλτούρα, και πιο δύσκολο να υπαναχωρήσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το παρατήσεις. Ψάξε το. Αυτό το καιρό υποαπασχολούμαι, θα  έλεγα δεν κάνω τίποτε και εγώ το ψάχνω δηλαδή και μιας και σου "ρίχνω" μια δεκαετία τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.
Σου εύχομαι, πάντως, ότι καλύτερο!

Αποσυνδεδεμένος εφη

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 13:03:48 μμ »
Αγαπητή Κα Efh. Παρακολουθώ το θέμα που βάλατε πολύ προσεκτικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μέχρι τώρα έχετε δώσει ( σχετικά με τις προσφορες του "Εργοδότη" στην Pattaya), είμαι σε θέσει να σας ειδοποιήσω μονο με τρεις λέξεις: ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΡΟΣΟΧΗ....ΠΡΟΣΟΧΗ....!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν θα μπορούσατε να μου πείτε περισσότερα;

Όχι, μόνο διακοπές, έχω όμως ζήσει στο εξωτερικό και ξέρω ότι τα πράγματα αυτά θέλουν προσοχή, ειδικά σε μια χώρα που είναι μακριά, με τελείως διαφορετική κουλτούρα, και πιο δύσκολο να υπαναχωρήσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το παρατήσεις. Ψάξε το. Αυτό το καιρό υποαπασχολούμαι, θα  έλεγα δεν κάνω τίποτε και εγώ το ψάχνω δηλαδή και μιας και σου "ρίχνω" μια δεκαετία τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.
Σου εύχομαι, πάντως, ότι καλύτερο!

επίσης και σε σένα
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 08, 2012, 14:12:17 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 12:56:48 μμ »
Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο το φαινόμενο η ύπαρξη και κυκλοφορία φιδιών (Πύθωνες, k.a.) στην περιοχή της Pattaya και ειδικότερα κοντά η και μέσα σε οικοδομικά έργα, ανεγειρόμενες οικοδομές (construction sites), όπως αναφέρεται και σε αυτό το link εδώ: http://www.pattayaone.net/pattaya-news/65352/south-pattaya-construction-workers-find-snake-bitten-cat/
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 21.0 Firefox 21.0
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 07, 2013, 15:45:25 μμ »
Mια πληροφορια για τους λατρεις της Pattaya, χαρακτηριστικη για το που προκειται να προσανατολιστει στο αμεσο μελλον το τουριστικο προιον της Ταυλανδης.
Το καλοκαιρι ταξιδεψα στο Chιang Mai, καλεσμενος απο φιλους που δραστηριοποιουνται με μεγαλη επιτυχια στo xωρο του κοσμηματος και στη λιανικη και στη χονδρικη.
Επεσε στα χερια μου τυχαια ενα φυλλο της πολυ αξιολογης εφημεριδας Bangkok Post οπου σε ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο-αφιερωμα γινοταν λογος για την Pattaya.
Συμφωνα με αυτο εγινε προσφατα ενα event μεταξυ ξενων και οχι μονο επενδυτων οπου αποφασιστηκε η μορφη που θα παρει στα επομενα χρονια το γνωστο θερετρο.
Με οριζοντα λοιπον 10ετιας, η Pattaya προκειται να εξελιχτει σε εναν αμιγως οικογενειακο προορισμο.
Θα κατασκευαστει νεο μεγαλο λιμανι και μαρινα, θα δρομολογηθει νεο γρηγοροτερο τρενο, θα εκσυγχρονιστει ο αυτοκινητοδρομος που συνδεει την Pattaya με την Bangkok και τελος θα κατασκευαστει νεο αεροδρομιο στη θεση του παλαιου.
Εννοειται οτι θα "καθαρισει" η πολη απο τα bar με τη σημερινη τους μορφη, ενω θα αναδιοργανωθουν και οι 4 βασικοι οδικοι αξονες της πολης.
Ολα αυτα υπο την αιγιδα και την επιβλεψη της Κυβερνησης βεβαια, αφου στην εκδηλωση που εγινε συμμετειχαν  οι Υπουργοι Τουρισμου και Αναπτυξης ενω μετειχε και ο Κυβερνητης της επαρχιας.
Στο αφιερωμα υπηρχε φωτογραφικο αφιερωμα, ενω ενα πολυ κατατοπιστικο τρισδιαστατο γραφημα-χαρτης εδειχνε πως θα ειναι η Pattaya του μελλοντος.
Αν καποιος εχει χρονο, ενδιαφερον και γνωριζει αγγλικα μπορει να ανατρεξει στο αρχειο της εφημεριδας και να τα δει ολα αυτα.
Οποτε σπευσατε..

http://www.bangkokpost.com/learning/learning-from-news/254023/pattaya-gets-a-facelift

Εδω ειναι η περιληψη του αρθρου, χωρις τις φωτο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2013, 18:17:47 μμ από Oytopikos »
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος turmeric2u

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 27.0.1453.110 Chrome 27.0.1453.110
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 09, 2013, 03:09:56 πμ »
ήδη έχει αρχίσει η ανάπλαση τις παραλιακής, από ότι φαίνεται γίνεται πολύ ωραία με πρόσθετη λωρίδα για οχήματα και δεντροφύτευση.
Το να καθαρίσει από τα bar λίγο χλwμό είναι γιατί αφενός είναι τα αγαπημένα στέκια τον expats, αυτή την στιγμή υπολογίζεται ότι ζουν περί τους 38,000 μόνιμα, αφετέρου είναι και πολλά τα οικονομικά συμφέροντα και από ταϊλανδούς ιδιοκτητες και φυσικά από τους ξένους.
αυτή τι στιγμή υπάρχουν καταχωρημένα 724 νόμιμα bar από Νάklua μέχρι και jomtien.                                                                     το μεγάλο πρόβλημα στην Pattaya είναι μονο η θάλασσα που δεν καθαρίζει με τίποτα.
This is Asia .-

Αποσυνδεδεμένος turmeric2u

• Browser:
  • Chrome 27.0.1453.110 Chrome 27.0.1453.110
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 11, 2013, 06:50:49 πμ »
πληροφοριακά για όσους έχουν προγραμματίσει επίσκεψη Pattaya και τα βορειότερα προάστια και κωμοπόλεις, αυτή την εποχή έχει πολλές βροχές, συγκεκριμένα από Bangsean, Sriracha έως και Pattaya nua βρέχει κύριwς βραδυ αρκετές ώρες, την ημερα είναι κάπως καλύτερα.
This is Asia .-

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Browser:
  • Chrome 33.0.1750.146 Chrome 33.0.1750.146
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 10, 2014, 19:59:01 μμ »
Αν καποιος θελει να κανει και κατι διαφορετικο στην παταγια στο κεντρο της πολης υπαρχει μια σχολη με μαθηματα μαγειρικης.τα μαθηματα διαρκουν μια μερα για 4 πιατα και γλυκο η μπορειτε να διαλεξετε το φουλ προγραμμα 5 ημερων στις οποιες μαθαινετε 20 πιατα και μερικα επιδορπια.η σχολη σας δινει τα απαραιτητα αντικειμενα για να μπορεσετε να φτιαξετε τα πιατα σας καθως και τα υλικα τους και μετα θα μπορειτε να γευτειτε τις δημιουργιες που φτιαξατε.

περισσοτερες πληροφοριες εδω:http://learnthaicooking.net/