Αποστολέας Θέμα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΓΙΑ  (Αναγνώστηκε 20540 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος εφη

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΓΙΑ
« στις: Φεβρουαρίου 24, 2012, 13:19:03 μμ »
Γειά σας,θελω σας παρακαλώ να μου δώσετε πληροφορίες για την Πατάγια.
εχω πρόταση για εργασία και το σκέφτομαι σοβαρά.
ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.56 Chrome 17.0.963.56
Απ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΓΙΑ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 24, 2012, 13:32:25 μμ »
κανε συγκεκριμένες ερωτήσεις καλύτερα για να σου δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις

Αποσυνδεδεμένος εφη

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 24, 2012, 20:02:58 μμ »
εχεις δικιο ....ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος εφη

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 06:03:25 πμ »

Γειά σας,θελω σας παρακαλώ να μου δώσετε πληροφορίες για την Πατάγια.
εχω πρόταση για εργασία και το σκέφτομαι σοβαρά.
ευχαριστώ
είμαι 49 ετων συζητάω με ελληνική οικογενεια για για να δουλεψω  ως μπειμπη σιτερ ηθελα να μαθω κοστος ζωης,ενοίκιο,περιβόλλον,μισθος και οτι μπορεί ο καθένας να μου  πει θα ηταν χρήσιμο.Επισης με ενδιαφέρει να έρθω με τον  σύντροφό μου και αναρωτιέμαι αν θα ήταν εύκολο να βρεί δουλειά η ακόμα να ανοιξει μια επιχείρηση.
και παλι ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 09:17:45 πμ »
με μια δοση χιουμορ...το πιο δυσκολο απο ολα αυτα που λες ειναι οτι θα πας με το συντροφο σου, το σκεφτηκες καλα... αυτη η πολη κολαζει και αγιο.
για τα υπολοιπα νομιζω θα σου δωσουν πιο ακριβης πληροφοριες παιδια τα οποια εχουν κανει το εγχειρημα και ζουν ταιλανδη.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 10:58:32 πμ »
κόστος ζωής: πέρα από λεπτομέρειες , τιμές κλπ δυο άτομα μπορούν να ζήσουν σχετικά άνετα με 500 euro το μηνα και οι δυο μαζί , κάνοντας ανάλογο life style με το αν βγάζανε 1500-2000 euro στην ελλάδα.
ενοίκιο:δεν ξέρω για Πατάγια , πάντως αν κρίνω από Mpangkok είμαι σίγουρος πως μπορείτε να βρείτε 35 τετραγωνικά με περίπου 150 euro το μηνα .Κάποιοι άλλοι που ναι εκεί να σου απαντήσουν πιο συγκεκριμένα ep αυτού.
περιβάλλον: πόλους τουρισμός, kia μια ολόκληρη πολύ που συντηρείται από την πορνεία.ΑΝ ΣΟΚΑΡΕΣΑΙ ΑΠΟ EXTREME ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, αν και για οποιονδήποτε λογικό άτομο το περιιβαλλον είναι απάνθρωπο. σεξουαλικό αλισβερίσι παντού, γεροι τουρίστες με μικρούλες, τραβεστί κλπ
Επιπλέον αθλια θάλασσα...δεν κολυμπιέται και απ "οτιμου" φάνηκε τις δυο φορες που πήγα εκεί άσχημες συνθήκες υγιεινής με αποχετεύσεις που βρωμάνε κλπ
μισθός: moa μπεϊμπισίτερ μπορεί να apirnei από 7 χιλιάδες και πάνω..ένα δεκάρικο είναι το συνηθισμένο.Μιας όμως και σε θέλουν προφανώς για ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, έχεις άνεση αν ζητήσεις αρκετά περισσότερα...τουλάχιστον 20 χιλιάδες mpat..δηλαδή 500 euro...που εδώ όπως είπα  eχουν αξια.
Δύσκολο ο άντρας σου να βρει δουλειά..bebiaa δεν μαs ειρές τι πτυxια, γνώσεις, ειδικότητα έχει.
Όσο για το ανοίξει μια επιχείρηση είναι kia υτό δύσκολο
EXE ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ: με τι βίζα δεν ξέρω πως tha καλυφθείς..δεν μπορείς να βγάλεις άδεια εργασίας ως μπέιμπι σίτερ.
Αν δεν ξέρεις καλά το ζευγάρι αυτό πρόσεξε, εδώ οι υποσχέσεις δίνονται εύκολα, μην παρατήσεις τίποτε σημαντικό πίσω και σ αφήσουν εκτεθειμένη.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΙΛΑΙΔΕΣ MPAT  ΚΑΙ ΠΑΝΩ..ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
όσο για το ενδεχόμενο να κολαστεί ο άντρας σου και να μπλέξει με καμια μικρούλα εδώ-είπαμε το σεξ είναι ΠΑΝΤΟΥ απλά- μάλλον δεν πρέπει να σε απασχολεί..δηλαδή είναι μαζί σου επειδή στην ελλάδα δεν υπάρχουν peirasmoi? Ευκαιρία να δεις ποσο βαθιά είναι η σχέση σας..
Αυτά.
υγ.  το ιντερνετ εχει πολλεσ πληροφοριες, ενημερωσου πριν κανεισ το βημα, οσο για τιην ατμοσφαιρα ανοιξε το youtube και κοιτα βιντεο.

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:18:35 πμ »
Καλα ρε γαμωτο,Ελληνικη οικογενια ολοκληρη Ταυλανδη και διαλεξαν να εγκατασταθουν στην Παταγια?
Μηπως δεν ειναι ολα τα μελη Ελληνες?
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος εφη

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:32:16 πμ »
Καλα ρε γαμωτο,Ελληνικη οικογενια ολοκληρη Ταυλανδη και διαλεξαν να εγκατασταθουν στην Παταγια?
Μηπως δεν ειναι ολα τα μελη Ελληνες?
ισως η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:36:14 πμ »
ισως η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω
Τότε ψάξε το και μάλιστα πολύ καλά!
Είναι μια πάρα πολύ σοβαρή απόφαση για να την πάρεις έτσι αψήφιστα !   

Αποσυνδεδεμένος εφη

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:38:02 πμ »
κόστος ζωής: πέρα από λεπτομέρειες , τιμές κλπ δυο άτομα μπορούν να ζήσουν σχετικά άνετα με 500 euro το μηνα και οι δυο μαζί , κάνοντας ανάλογο life style με το αν βγάζανε 1500-2000 euro στην ελλάδα.
ενοίκιο:δεν ξέρω για Πατάγια , πάντως αν κρίνω από Mpangkok είμαι σίγουρος πως μπορείτε να βρείτε 35 τετραγωνικά με περίπου 150 euro το μηνα .Κάποιοι άλλοι που ναι εκεί να σου απαντήσουν πιο συγκεκριμένα ep αυτού.
περιβάλλον: πόλους τουρισμός, kia μια ολόκληρη πολύ που συντηρείται από την πορνεία.ΑΝ ΣΟΚΑΡΕΣΑΙ ΑΠΟ EXTREME ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, αν και για οποιονδήποτε λογικό άτομο το περιιβαλλον είναι απάνθρωπο. σεξουαλικό αλισβερίσι παντού, γεροι τουρίστες με μικρούλες, τραβεστί κλπ
Επιπλέον αθλια θάλασσα...δεν κολυμπιέται και απ "οτιμου" φάνηκε τις δυο φορες που πήγα εκεί άσχημες συνθήκες υγιεινής με αποχετεύσεις που βρωμάνε κλπ
μισθός: moa μπεϊμπισίτερ μπορεί να apirnei από 7 χιλιάδες και πάνω..ένα δεκάρικο είναι το συνηθισμένο.Μιας όμως και σε θέλουν προφανώς για ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, έχεις άνεση αν ζητήσεις αρκετά περισσότερα...τουλάχιστον 20 χιλιάδες mpat..δηλαδή 500 euro...που εδώ όπως είπα  eχουν αξια.
Δύσκολο ο άντρας σου να βρει δουλειά..bebiaa δεν μαs ειρές τι πτυxια, γνώσεις, ειδικότητα έχει.
Όσο για το ανοίξει μια επιχείρηση είναι kia υτό δύσκολο
EXE ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ: με τι βίζα δεν ξέρω πως tha καλυφθείς..δεν μπορείς να βγάλεις άδεια εργασίας ως μπέιμπι σίτερ.
Αν δεν ξέρεις καλά το ζευγάρι αυτό πρόσεξε, εδώ οι υποσχέσεις δίνονται εύκολα, μην παρατήσεις τίποτε σημαντικό πίσω και σ αφήσουν εκτεθειμένη.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΙΛΑΙΔΕΣ MPAT  ΚΑΙ ΠΑΝΩ..ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
όσο για το ενδεχόμενο να κολαστεί ο άντρας σου και να μπλέξει με καμια μικρούλα εδώ-είπαμε το σεξ είναι ΠΑΝΤΟΥ απλά- μάλλον δεν πρέπει να σε απασχολεί..δηλαδή είναι μαζί σου επειδή στην ελλάδα δεν υπάρχουν peirasmoi? Ευκαιρία να δεις ποσο βαθιά είναι η σχέση σας..
Αυτά.
υγ.  το ιντερνετ εχει πολλεσ πληροφοριες, ενημερωσου πριν κανεισ το βημα, οσο για τιην ατμοσφαιρα ανοιξε το youtube και κοιτα βιντεο.
η αλήθεια είναι οτι στην Ελλαδα τα πάω χάλια απο εργασία εννοω η οικογένεια είπε οτι θα παίρνω 1300 ευρώ.Σίγουρα δεν θέλω ασχημες περιπέτειες.ο συντροφός μου νομίζω οτι εχεις δίκιο αν είναι να τον χάσω δεν θα αξίζει η σχέση.Δεν θεωρώ τ'ιποτα δεδομενο στη ζωή ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:38:43 πμ »
κατι μου λεει  οτι  φραγκατη ελληνικη οικογενεια εγκατασταθηκε στη παταγια, γιατι  φοβαται  χρεωκοπιες και αναρχια στην  ελλαδα!  λογικα θα σου προσφερουν  αρκετα  λεφτα???  μα καλα με τοσα λεφτα στη  παταγια βρηκαν να εγκατασταθουν???   εκτος και αν ανοιξαν καμια μεγαλη  μπιζνα???  δεν  εξηγειτε  αλλιως
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος εφη

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:39:20 πμ »
Τότε ψάξε το και μάλιστα πολύ καλά!
Είναι μια πάρα πολύ σοβαρή απόφαση για να την πάρεις έτσι αψήφιστα !  
εσύ μένεις εκεί;

Αποσυνδεδεμένος εφη

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:40:32 πμ »
κατι μου λεει  οτι  φραγκατη ελληνικη οικογενεια εγκατασταθηκε στη παταγια, γιατι  φοβαται  χρεωκοπιες και αναρχια στην  ελλαδα!  λογικα θα σου προσφερουν  αρκετα  λεφτα???  μα καλα με τοσα λεφτα στη  παταγια βρηκαν να εγκατασταθουν???   εκτος και αν ανοιξαν καμια μεγαλη  μπιζνα???  δεν  εξηγειτε  αλλιως
προσφέρουν 1300 ευρώ διατροφή,διαμονή,ασφάλεια

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:42:21 πμ »
εσύ μένεις εκεί;
Όχι, στην Ελλάδα μένω.

Αποσυνδεδεμένος εφη

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 25, 2012, 11:45:46 πμ »
Όχι, στην Ελλάδα μένω.
εχεις ζήσει εκεί καθόλου η μονο διακοπές;
η αλήθεια είναι η Ελλαδα είναι μία αλλά για δουλειές και στην ηλικία μου δύσκολα...
εσυ με τι ασχολεισαι; εγω κανω μεσιτικές εργασίες ακινήτων