Αποστολέας Θέμα: Ελληνικη Ταβερνα στην Πατταγια!!! ο Pattayanis  (Αναγνώστηκε 54597 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος antaios

• Φύλο: Άντρας
  • Είχα αρκετό μυαλό για να ζήσω τη ζωή μου ανόητα.
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Ελληνικη Ταβερνα στην Πατταγια!!! ο Pattayanis
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 05, 2012, 17:55:45 μμ »
η ελλαδα ανοικει στους ελληνες!
θα αναμορφωσω το κρατος!
λεφτα υπαρχουν!
αυτο το μαγαζι πως το αντεχεις ρε antaios και σε πειραξε η αληθεια η το ψεμα μιας προσπαθειας προβολης του μουσακα!!
.στο κατω κατω το σεξ και το καλο φαγητο πανε μαζι ,και η παταγια τα εχει και τα δυο σε αφθονια,αλλα πρωτη φορα εχει ελληνικο φαγητο.

μαλλον εχεις συνηθησει στηνκοροιδια φιλε μου.εαν σε νοιαζει το σεξ και ο μουσακας μαλλον δεν εχεις θεση εδω.το
φορουμ ειναι για αυτους που αγαπανε την χωρα και για ατομα που θελουν πληροφοριες.και το προβλημα ειναιι ο τροπος που
εθεσε το θεμα για το μαγαζι.υπαρχουν και αλλοι ελληνες που ασχολουνται επιχειρηματικα στην ταιλανδη αλλα δεν το διαφημηζουν με αυτο τον τροπο.οσο για το ρε στο επιστρεφω
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2012, 00:16:38 πμ από antaios »
Όποιος ξέρει τους άλλους έχει γνώση. Όποιος ξέρει τον εαυτό του έχει σοφία.

Αποσυνδεδεμένος fontok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.142 Chrome 18.0.1025.142
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 05, 2012, 18:52:23 μμ »
φιλε γιάννη ο ανταίος όπως και όλοι εδώ στο φόρουμ εκλάβαμε την προβολή του μουσακά με λάθος τρόπο. προσωπικά καταλαβαίνω ότι υπάρχει ανταγωνισμός λόγο του ότι "κοντασου" έχεις και άλλο έλληνα. φυσικά και δεν είναι η μονη ελληνική επιχείρηση στην ταϊλάνδη η δικη σου. θα σου πρότεινα ταπεινά να προχωρήσεις λέγοντας πάντα την αλήθεια και χωρίς να προσπαθείς να πάρεις την φήμη του γείτονα. τώρα εάν ο μουσακάς τα γεμιστά και το χοιρινό είναι πολύ εύγευστα άσε να το πουν οι πελάτες όχι εσύ. εσύ προσφέρεις μια υπηρεσία τώρα εάν είναι καλή θα βρεθούνε άνθρωποι στο φόρουμ να πουν μια καλή κουβέντα και έτσι θα κερδίσεις πελατεία. (η τελευταία συμβουλή μου μην πλασάρεις μαζί με το μαγαζι σου ότι υπάρχουν και γυναίκες διπλα που προσφέρουν το κορμί τους... η πατάγια δεν έχει μονο τέτοιους τουρίστες, υπάρχουν και οικογενειάρχες παντρεμένοι , με παιδιά και φυσικά μόνιμοι κάτοικοι)
δεν μιλάω ελληνικά !!!

Αποσυνδεδεμένος CrisThailander

• *
  • Mac OS X 10.7.3 Mac OS X 10.7.3
  • Browser:
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 05, 2012, 20:12:15 μμ »
Καμιά μπουγάτσα πού θα βρούμε ρε παιδιά να στανιάρουμε λιγο?...:D

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 05, 2012, 20:42:55 μμ »
Καλές δουλειές να έχεις!!!
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #34 στις: Απριλίου 05, 2012, 22:14:12 μμ »
Παράθεση
η τελευταία συμβουλή μου μην πλασάρεις μαζί με το μαγαζι σου ότι υπάρχουν και γυναίκες διπλα που προσφέρουν το κορμί τους... η πατάγια δεν έχει μονο τέτοιους τουρίστες, υπάρχουν και οικογενειάρχες παντρεμένοι , με παιδιά και φυσικά μόνιμοι κάτοικοι)
χαχα φυσικά υπάρχουν κανα δυο εξαιρέσεις αλλα αυτοι οι μονιμοι παντρεμενοι οικογενειαρχες με παιδιά που πανε παταγια ,ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ για γυναίκες  ...δυο λεπτά να κλείσει τα μάτια της η συμβία κι αυτοί προλαβαίνουν να βγαλουν τα σπασμένα χρόνων. Ασε το παραμύθι περι σοβαρών οικογενειαρχών που πάνε Πατάγια για...τις χαρές της θάλασσας!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 05, 2012, 22:53:08 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος pattayanis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #35 στις: Απριλίου 06, 2012, 00:06:02 πμ »
Η επιχειρηση μας ζητα ταπεινα συγνωμη απο τους ελληνες οικογενειαρχες της πατταγιας,και προσφερει ενα πληρες δειπνο δωρεαν σε οποιον οικογενειαρχη προσελθει με την οικογενεια και με συμβια οχι μικροτερη των 10 ετων απο τον οικογενειαρχη.
Επισης ,σαν ενδειξη καλης θελησης προς τα εντιμα μελη του φορουμ, απαλλασει των καθηκοντων του τον υπεφθ.δημ.σχεσεων john ekas και μια και εκανε πατατα στο εισαγωγικο του θεμα,ως απειρος φορουμιστας,τον στελνει στην κουζινα να καθαριζει πατατες.
φιλοι ανταιο και τουκ-τουκ επειδη σας προσβαλε ο john ekas o μονος τροπος να κερδισουμε την συγνωμη σας ειναι να σας προσφερουμε ενα τραπεζι δωρεαν ,για να επιστρεψετε στο φορουμ με τις πραγματικες εντυπωσεις για το φαγητο μας.
Και επειδη οι επιχειρησεις δεν πανε μπροστα με ταπεινοφροσυνη αλλα με εμπιστοσυνη στην δουλεια τους την οποια και διαλλαλουν,εξακολουθουμε να ισχυριζομαστε οτι ο μουσακας μας ειναι καταπληκτικος και τα κοριτσια του διπλανου μασσαζ,που ειναι και απο τα τσιανγκμαι ,ειναι γλυκυτατα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ και ολους τους υπολοιπους που ασχοληθηκαν με το θεμα θετικα η αρνητικα.

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #36 στις: Απριλίου 06, 2012, 00:55:12 πμ »
... και μια και τα πράγματα μπήκανε στη θέση τους ... εύχομαι ολόψυχα καλές δουλειές !!!  :)

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Take chances, give everything, forget the past
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #37 στις: Απριλίου 06, 2012, 04:04:33 πμ »
Και εγώ με την σειρά μου εύχομαι καλές δουλειές και καλη τυχη απο εδώ και πέρα
Nobody is perfect until you fall in love with them

Αποσυνδεδεμένος pattayanis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
« Απάντηση #38 στις: Απριλίου 06, 2012, 10:07:52 πμ »
 μια γρηγορη απαντηση..στο σχολιο του τουκ-τουκ ((η τελευταία συμβουλή μου μην πλασάρεις μαζί με το μαγαζι σου ότι υπάρχουν και γυναίκες διπλα που προσφέρουν το κορμί τους... η πατάγια δεν έχει μονο τέτοιους τουρίστες, υπάρχουν και οικογενειάρχες παντρεμένοι , με παιδιά και φυσικά μόνιμοι κάτοικοι).εμεις εδω καλα περναμε με τις ενοχες μας και απολαμβανουμε οτι μας προσφερουν και προσφερουμε οτι απολαμβανουν.

"εγω ειμαι πατταγια,στην πολη την αγια
 του Ισααν οι ιερειες μου κανανε μαγια
 στο προσωπο τους ο Βουδας γελαει
 χαριζουν τα νιατα τους και maibenlai"

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2012, 11:48:12 πμ από pattayanis »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #39 στις: Απριλίου 06, 2012, 13:58:45 μμ »
Καλες δουλειες λοιπον
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #40 στις: Απριλίου 06, 2012, 17:23:08 μμ »
[off-topic]προτιμω την ταυλανδη του "ελληνα στην ταυλανδη"namtok,και ας μην εχει ταβερνα με μουσακα και διπλανες γκομενες  >:( >:( [/off-topic]

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #41 στις: Απριλίου 06, 2012, 18:25:27 μμ »
το μαγαζι του pattayannis βρισκεται για οποιον θυματε εκει που ειχε το μαγαζι ο halfway in(κος.παυλος) λιγο πιο κατω απο το ξενοδοχειο που συχνα εγω διαμενω το villa panalee.

να ευχαριστησω και τον dkmaster για την φωτο μιας και ειναι απο το μαγαζι του patayannis,και αν περασα αρκετες φορες απο εκει ας με συγχωρεσετε γιατι ελληνικο φαγητο τρωω συνεχεια εδω και σε καμια περιπτωση δεν θα αφηνα το ταιλανδεζικο εκει μιας και δεν μπορω να το βρω ευκολα εδω.δεν νομιζω οτι ειναι σωστο,αποψη μου παντα,να κανω 8000 χιλιομετρα και να μην δοκιμαζω την κουζινα της χωρας.βεβαια υπαρχουν και αυτοι που δεν μπορουν να την φανε οποτε η τοπικη τους κουζινα οπως ειναι η ελληνικη ειναι πιο ευκολη για τον ουρανισκο τους.

καλη δουλεια να εχετε

συμφωνω με τον thanaposto πιο πανω δεν ειναι μονο ο namtok,αλλα και ελληνες οπως ο τουκ-τουκ και ο dimitrisdtc που τα γνωρισα και ειναι αξιολογα παιδια και χαρακτηρες.

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 16.0.912.63 Chrome 16.0.912.63
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 06, 2012, 20:03:12 μμ »
Συμφωνώ και εγώ με τους 2 από επάνω.

Εύχομαι καλές δουλειές. Αν και προσωπικά όπως και ο lostromos εκτός Ελλάδος δεν το τιμάω το Ελληνικό φαγητό.

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 10.0.1 Firefox 10.0.1
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 06, 2012, 23:08:59 μμ »
μπορει να ακουστει χαζο αλλα το μονο που μου λειπει στη Ταιλανδη ειναι η φετα!!!!!
ο καθενας με τα κουσουρια του :).κατα ταλλα το ταιλανδεζικο φαγητο το τιμω δεοντως.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 07, 2012, 06:29:50 πμ »
μπορει να ακουστει χαζο αλλα το μονο που μου λειπει στη Ταιλανδη ειναι η φετα!!!!!
[off-topic]Και σε μένα και την κόρη μου λείπει, και γι αυτό έψαξα, βρήκα τα υλικά και προχτές έφτιαξα φέτα με φρέσκο κατσικίσιο γάλα.[/off-topic]
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?