0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλλά δεν σε καταλαβαίνω ποιοι ή μάλλον τι ηταν οι κάτοικοι της Ελλάδας (Ρωμαίοι πολίτες τότε)? και ποιός του εξολόθρευσε οι Ρωμαίοι οι Χριστιανοί? και μετά ήρθαν νέοι στα μέρη μας? απο που? γιατί οι ''εκαθαριστές'' δεν επεβαλαν νέα γλώσσα ας πούμε λατινικά? και γιατί η νέα θρησκεία ακολούθησε τόσο πιστά την παλιά (ακόμα και στο τελετουργικό) απλά ως μονοθέιστικη (συμβολο του σταυρού, επιταφιος του Ορφέα, ανάσταση του Δία και εμονή με το 3)?
αγαπητε lostrome μιας και απευθυνεσαι στον γιαννη,θα ηθελα με καθε σεβασμο προς την ιδιοτητα σου να σου απαντησω σαν γιαννης.Το "τουριστοπολη" ,i.e. tourist-town,βλ.las vegas,mykonos,pattaya,angel city etc,δεν ειναι ουτε θα μπορουσε να ειναι υποτιμητικο, εκτος μονο για καπιους που ενω διαβαζουν "τουριστοπολη" σκεφτονται "σεξοτουριστοπολη",γιατι ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχουν βρωμικες λεξεις αλλα βρωμικα μυαλα.Προσπαθησα και εγω πολυ να διαχωρισω αυτες τις εννοιες ,οταν στο μαγαζι ερχονται τουριστες με την (εξ ιδιας χωρας) συζηγο τους η και με την πιτσιρικα tilac τους (πολλες φορες του ιδιου φυλλου),και καταλαβαινω την δυσκολια σου.Στο εξης ,μιας και εισαι γενικος συντονιστης αποφασιζεις και διαταζεις να απαγορευτουν οι λεξεις "τουριστοπολη,τουριστας στην πατταγια,συνοδος τουριστων" και για να ελαφρυνω το θεμα ¨ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΤΟΥΡΙΣΤΟΠΟΛΗ"!Αλλα η δημοσιουπαλληλιστικη νοοτροπια που διαφαινεται στην τελευταια λεξη του μυνηματος σου(και τερμα!),ο αυταρχισμος σου ,που πηγαζει απο την, ομολογουμενως, μεγαλη επιτυχια του σαιτ που συντονιζεις,η χρηση του κλειδιου που σου δωσανε για να κλειδωνεις(ποινη εγκλεισμου) τα θεματα ,ανεξαρτητα απο την επιθυμια των μελλων να απαντησουν η να αδιαφορισουν οποτε το θεμα ατονει απο μονο του,αυτη η νοοτροπια θα σας οδηγησει να καταστησετε το σαιτ σε prive club τουριστων (ωχ συνγνωμη) συμφωνουντων μεταξυ τους.Δικαιωμα σας (μια και εμεις δεν βαλαμε δραχμη για να στηθει) ,και πρεπει να σας ειμαστε αιωνιως ευγνωμονες που μας επιτρεπεται την εισοδο(η οποια ετοιμαζεται να μου καταργηθει οπως μου διαμυνησε κοινος μας εμπιστος γνωστος).Δυστυχως η γεννια μου βλ.πολυτεχνειο, εξεθρεψε ηγετισκους,ομαδοποιους,συντονιστες,που καταντησαν την χωρα prive club ευτυχουντων ομοφωνουντων δανειοληπτων,που λησμονησαν οτι η αποδοχη της διαφορετικοτητας εναι η αποκορυφωση ενος πολιτισμου ,και θα σου αναφωνησω σαν τον πανουση κι εγωΤΟΥΡΙΣΤΑ! ΤΟΥΡΙΣΤΑ! ΤΟΥΡΙΣΤΑ! και αναμενω καρτερικα τον εγκλεισμο,αποκλεισμο η οτι αλλο εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιησεις
Στο εξης ,μιας και εισαι γενικος συντονιστης αποφασιζεις και διαταζεις φιλε πατταγιαννη ο λοστρομος ειναι ισως ειναι ο μοναδικος απο τους υπευθηνους εδω μεσα που νοιαζονται για το φορουμ ,απο πληροφοριες που εχω γι αυτον ειναι σιγουρο οτι δεν αποφασιζει και δεν διαταζει ισα-ισα .....Αλλα η δημοσιουπαλληλιστικη νοοτροπια που διαφαινεται στην τελευταια λεξη του μυνηματος σου(και τερμα!),ο αυταρχισμος σου ,που πηγαζει απο την, ομολογουμενως, μεγαλη επιτυχια του σαιτ που συντονιζεις,η χρηση του κλειδιου που σου δωσανε για να κλειδωνεις(ποινη εγκλεισμου) τα θεματα ,ανεξαρτητα απο την επιθυμια των μελλων να απαντησουν η να αδιαφορισουν οποτε το θεμα ατονει απο μονο του,αυτη η νοοτροπια θα σας οδηγησει να καταστησετε το σαιτ σε prive club τουριστων (ωχ συνγνωμη) συμφωνουντων μεταξυ τους.Δικαιωμα σας (μια και εμεις δεν βαλαμε δραχμη για να στηθει) ,και πρεπει να σας ειμαστε αιωνιως ευγνωμονες που μας επιτρεπεται την εισοδο(η οποια ετοιμαζεται να μου καταργηθει οπως μου διαμυνησε κοινος μας εμπιστος γνωστος).Δυστυχως η γεννια μου βλ.πολυτεχνειο, εξεθρεψε ηγετισκους,ομαδοποιους,συντονιστες,που καταντησαν την χωρα prive club ευτυχουντων ομοφωνουντων δανειοληπτων,που λησμονησαν οτι η αποδοχη της διαφορετικοτητας εναι η αποκορυφωση ενος πολιτισμου αυτο το εκαναν πολλες φορες στο παρελθον -μαλλον και στο μελλον - καποιοι αλλοι σε "επιλεγμενα" μελη και στη συνεχεια τα διεγραφαν χωρις αιτιολογια χαρακτηριστικο παραδειγμα του tas67 σε ποστ του ειχε απειλησει οτι θα ξεγραφτει απο μελος εαν οι admin δεν διεγραφαν _ οπως και εγινε- τον gianni στο παρελθον οταν ειχα παρει θεση με κατηγορησαν 2 φορες την πρωτη οτι δεν ειμε ο thux αλλα καποιος αλλος ... και την δευτερη οτι εχω δυο ip... απο σεναρια πολλα εδω μεσα τα οποια γραφονται για να "εξυπηρετουν σκοπους" η χρηση του φορουμ ειναι προνομιο περνανε καλα μονο οσοι εχουν την ιδια αποψη με εμαςκαι αναμενω καρτερικα τον εγκλεισμο,αποκλεισμο η οτι αλλο εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιησεις η χρηση του φορουμ ειναι προνομιο αν και δεν γραφω συχνα θεωρω οτι το φορουμ ειναι αριστο , ειχε και εχει πολυ αξιολογα μελη , μονο που πρεπει να προσεχουμαι να μην εχουμε αντιθετη αποψη με τους υπεθυνους και τους φιλους αυτων
αν και δεν γραφω συχνα θεωρω οτι το φορουμ ειναι αριστο , ειχε και εχει πολυ αξιολογα μελη , μονο που πρεπει να προσεχουμαι να μην εχουμε αντιθετη αποψη με τους υπεθυνους και τους φιλους αυτων