0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η οξεια συνεχη κριτικη σε ενα αρχικο λαθος μου αναγκασε τους administrators να κλειδωσουν ολα τα topic που αναφερεται το ονομα πατταγιανης και πιθανον να συμβει και σε αυτο που γραφουμε τωρα.
απο εκει και περα συνεχισουμε εναν κυκλο κριτικης προς εσενα κυριε γιαννη αλλα νομιζω οτι δεν φτιανε τα παιδια αλλα οι αποψεις σας.θα μπορουσα και εγω να κατακρινω αυτο το τουριστοπολη που αναφερατε για την παταγια.
Προσπαθησα και εγω πολυ να διαχωρισω αυτες τις εννοιες ,οταν στο μαγαζι ερχονται τουριστες με την (εξ ιδιας χωρας) συζηγο τους η και με την πιτσιρικα tilac τους (πολλες φορες του ιδιου φυλλου),και καταλαβαινω την δυσκολια σου.
Να ριξω λιγο τους τονους..Karabe διαβαζεις;
Εκανα παραθεση την συγκεκριμενη προταση και σε αυτην αναφερομαι στον karabe,και μονο σε αυτην.Αλλωστε ο karabe δεν ξερει κανενα και δεν μπορει να πει τιποτα.Παρεξηγηση των γραφομενων,των δικων μου και μαλλον και του lostromos.ΥΓ.Ο Ραλλης εφερε το μονοτονικο(εγλημα) και η Διαμαντοπουλου καταργησε τα βιβλια...
ΥΓ.Ο Ραλλης εφερε το μονοτονικο(εγλημα) και η Διαμαντοπουλου καταργησε τα βιβλια...
Πανε χρονια και δεν θυμαμαι Η Ελληνικη γλωσσα ειχε τονους,ηταν αρκετα δυσκολη αλλα τη μαθαινες.Οι ειδικοι λενε οτι οι λεξεις χασανε τη δυναμη τους και στρεβλωθηκε το νοημα τους.Ετσι καταντησαν οι λεξεις να ειναι χωρις "βαθος"χαθηκε η ετυμολογια.Ετσι το Ταυλανδη και Νεα Υορκη γραφονται με "ι" κ.α.μπορεις να διαβασεις Παπαδιαμαντη στην δημοτικη;Καποιος ποιο εξυπνος θελει να καταργησει ολα τα "η.υ.ι.ει.οι" με ενα