Αποστολέας Θέμα: Αγαπητέ κύριε Πατταγιάννη  (Αναγνώστηκε 26584 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.152 Chrome 18.0.1025.152
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
Απ: Αγαπητέ κύριε Πατταγιάννη
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 26, 2012, 21:33:34 μμ »
Η  χρήση της  γλώσσας και δη της ελληνικής σαν εργαλείο έκφρασης, είναι από  μόνη της αρκετά δύσκολη,  με  η χωρίς    το  τονικό σύστημα.
 Εκείνο που καμιά    φορά την κάνει δυσκολότερη  είναι η  χρήση της από αδαείς οι οποίοι  χρησιμοποιούν την προστακτική χωρίς να  γνωρίζουν
την σημασία της.
Το εν λόγο θέμα το άνοιξα εγώ σε μια προσπάθεια κατευνασμού των πνευμάτων, και την αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων  περί αυταρχισμού,
μετά το κλείδωμα ενός θέματος.
 Δεν έμαθα  να χρησιμοποιώ   στο  προφορικό και  γραπτό μου λόγο, την έννοια τελεία και παύλα, προσπαθώντας να εκφέρω τις όποιες απόψεις μου.
Δυσανασχετώ όταν κάποιοι το κάνουν και πολύ περισσότερο όταν κάποιους από αυτούς  τους εκτιμώ.
  Ας  μας χαρακτηρίσει λοιπόν περισσότερη ευγένεια και αυτoσυγκράτηση. Πάντως  χαίρομαι  ιδιαίτερα   τον υπέροχο αυτό διάλογο
 περί της ελληνικής γλώσσας, αν  μη τι άλλο  δείχνει  ότι υπάρχουν  ακόμη άνθρωποι που τους διακατέχουν  αυτών των ειδών οι ανησυχίες
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2012, 21:37:18 μμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

• Ειδικός
  • Συντονιστής
  • Pattaya is the end of the road
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1
    • Thailand
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 26, 2012, 21:43:28 μμ »
Για τον Αλαριχο και το βυζαντιο και τις καταρες των χριστιανικων κειμενων κατα των ελληνων,που μονο ο Κ.Στεφανοπουλος ειχε ζητησει την καταργηση(να μην ακουγονται πλεον)στις εκκλησιες

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, έκφρασε τη θέση ότι «οι αναθεματισμοί κλπ. κατά των Ελλήνων», που ψάλλονται κάθε χρόνο στις ορθόδοξες εκκλησίες την Κυριακή της Ορθοδοξίας, «πρέπει να παραλείπονται». Η ιστορική-εθνική αυτή τοποθέτηση του κ. Κωστή Στεφανόπουλου αποτελεί την πρώτη και μοναδική αντίδραση της ηγεσίας του Ελληνισμού μετά από 1215 χρόνια, αφ’ ότου η Ζ΄ Οικουμενική Σύνοδος Νικαίας το 787 υπό την προεδρία του οικουμενικού πατριάρχη Ταρασίου διατύπωσε τα κείμενα των αφορισμών αυτών στο «Συνοδικόν» της (= Πρακτικά αποφάσεων) και τα καθιέρωσε ως μέρος της επίσημης ακολουθίας, μαζί με δύο ακόμη υβριστικά κατά του ελληνικού έθνους, που τελείται την Α΄ Κυριακή της Σαρακοστής, στην οποία παραβρίσκονταν κατ’ έθιμο η πολιτική, στρατιωτική και πνευματική ηγεσία του ελληνικού κράτους από της ιδρύσεώς του έως σήμερα»

:P
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2012, 14:24:09 μμ από Jello Biafra »
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Τοῦ Ἄλμπορ τὸ φανάρι πότε θὰ φανεῖ;
  • Mac OS X 10.6.8 Mac OS X 10.6.8
  • Browser:
  • Safari 5.1.5 Safari 5.1.5
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 26, 2012, 21:49:58 μμ »
για μένα δεν είναι θέμα κακού ήχου γιατί δεν έχω καμία σχέση με την εκκλησία.
πραγματικά ευχαριστώ δεν τα γνώριζα (αν και δεν μιλάμε για ευαγγέλια αλλά κείμενα του 800μ.Χ), γνωστό το μίσος των Χριστιανών σε ότι συμβόλιζε την παλιά θρησκεία και πόσο μάλλον τον οικ. συνόδων που έχριζαν τους δολοφόνους αγίους. Αλλά δεν σε καταλαβαίνω ποιοι ή μάλλον τι ηταν οι κάτοικοι της Ελλάδας (Ρωμαίοι πολίτες τότε)? και ποιός του εξολόθρευσε οι Ρωμαίοι οι Χριστιανοί? και μετά ήρθαν νέοι στα μέρη μας? απο που? γιατί οι ''εκαθαριστές'' δεν επεβαλαν νέα γλώσσα ας πούμε λατινικά? και γιατί η νέα θρησκεία ακολούθησε τόσο πιστά την παλιά (ακόμα και στο τελετουργικό) απλά ως μονοθέιστικη (συμβολο του σταυρού, επιταφιος του Ορφέα, ανάσταση του Δία και εμονή με το 3)?

Jello, natmok και σε όλους, δεν θέλω να θίξω κανέναν ούτε να προσβάλω τα πιστεύω κανενός άσχετα αν καμιά φορά έτσι φαίνεται. Απλά δεν αντέχω τις τόσες θεωρείες συνωμοσίας (είδικα σε θέματα Αρχαιολογίας και Ιστορίας που είναι τα χωράφια μου). Μήπως μπορούμε να ερμηνεύσουμε πιο απλά την ιστορία και να δούμε συνολικά την εξέλιξη σαν είδος ακόμα?
και όσον αφορά τον Δαυλό, είναι χαρακτηρισμένος από όλον τον επιστημονικό κόσμο (αλλά δεν θα επεκταθώ)... είναι καθαρά ο βασικός προπαγανδιστής θεωρειων που έχουν να κάνουν με τον εκπολιτισμό του νότου από τα γένη σιδήρου του ευρωπαϊκού βορρά κτλ. θεωρείες που φτίαχτηκαν από τους ευρωπαίους για τους ευρωπαίους (σε καμία περίπτωση δεν μας βάζω μέσα) για να στηρίξουν την προπαγάνδα τους περι ανωτερότητας κτλ.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2012, 21:53:07 μμ από Ivan »
Μπροστά σου τρεῖς ἐλέφαντες ντυμένοι στὰ χρυσά,
ὄξω ἀπ᾿ τοῦ Βούδα τὴ σπηλιά, ψηλὰ στὴν Κουρνεβάλα.
Τώρα σκοντάφτεις, Γέροντα, στοῦ δρόμου τὰ μισὰ
καὶ πᾶς γιὰ νὰ λειτουργηθεῖς σὲ γάϊδαρο καβάλα.

• Ειδικός
  • Συντονιστής
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 26, 2012, 22:06:34 μμ »
 Τα ευαγγελια ειναι γραμμενα και ξαναγραμμενα,φαινεται καθαρα οτι τα εχει πειραξει αλλο χερι απο το χερι του συγγραφεα,οι ειδικοι αυτο λενε ,αν θες λεπτομερειες πες μου να βρω.Ασε που τα λαμογια απο τα πολλα ευαγγελια διαλεξαν μονο τα θεοπνευστα,αυτα που τους πηγαιναν.Τα αφησαν ενα βραδυ πανω στην αγια τραπεζα κλειδωσαν την πορτα,το πρωι που την ανοιξαν ο θεουλης ειχε διαλεξει ??? ??? ??? τα δικα του ενω τα υπολοιπα ηταν ριγμενα κατω απο την αγ.τραπεζα.τοσο αστειο,και εχει πολλα ακομα..τοτε ο κοσμος ηταν φοβισμενος,αγραμματος κ.α.
Το ποιοι  εγκατασταθηκαν στην ερειπωμενη Ελλαδα μετα τις σφαγες του Αλαριχου,ψαξε να δεις γιατι δεν μπορω να σε διαφωτησω τωρα...θελει ψαξιμο για να φτιαξω ενα κειμενο.
Οπλισου με κουραγιο γιατι το σοκ θα ειναι μεγαλο...
Η ιστορια γραφεται απο τους νικητες και τη γραφουν οπως θελουν...
Ο μεγας κωσταντης και η μεγαλη ελενη..μπρρρρ καθιερωσαν τον χριστιανισμο για να σωθει η ρωμ.Αυτοκρατορια.Τον δικο τους κατασκευασμενο χριστιανισμο...το χριστιανισμο του παυλου,του γκαιη των εθνων ::)

-που εκτος απο μανα και γιος ηταν και εραστες ;)
-και μετα λεμε για τριπλετες και παρανομα ζευγαρωματα ::) και σοδομα και παταγια
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2012, 22:47:58 μμ από Jello Biafra »
        Frans Vilenick

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Browser:
« Απάντηση #34 στις: Απριλίου 26, 2012, 22:15:30 μμ »
τώρα με στεναχώρησες Jello! Νομιζά οτί έισαι πιο ''ανοιχτό'' πνεύμα  (από αυτά που διαβάζω)

κρίμα να μιλάς έτσι το πε και ο Βαλλιανάτος:

• Ειδικός
  • Συντονιστής
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #35 στις: Απριλίου 26, 2012, 22:25:30 μμ »
Ο παυλος φιλε μου φαινεται πεντακαθαρα απο τις επιστολες του οτι ηταν"Λιτσα",με τετοιο μισος για τη γυναικα...δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας,ουτε και ψυχολογος ,αν το ειπε και ο Βαλλιανατος δεν το γνωριζω αλλα δεν  τιμα τους γκαιη που ο παυλος ηταν "δικος" τους... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2012, 22:27:25 μμ από Jello Biafra »
        Frans Vilenick

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #36 στις: Απριλίου 26, 2012, 22:28:32 μμ »
Αλλά δεν σε καταλαβαίνω ποιοι ή μάλλον τι ηταν οι κάτοικοι της Ελλάδας (Ρωμαίοι πολίτες τότε)? και ποιός του εξολόθρευσε οι Ρωμαίοι οι Χριστιανοί? και μετά ήρθαν νέοι στα μέρη μας? απο που? γιατί οι ''εκαθαριστές'' δεν επεβαλαν νέα γλώσσα ας πούμε λατινικά? και γιατί η νέα θρησκεία ακολούθησε τόσο πιστά την παλιά (ακόμα και στο τελετουργικό) απλά ως μονοθέιστικη (συμβολο του σταυρού, επιταφιος του Ορφέα, ανάσταση του Δία και εμονή με το 3)?
Υπάρχουν πάρα πολλά ψέμματα από το επίσημο κράτος,ειδικά στην ιστορία της χώρας.Νομίζω οτι αυτό που κάνουν οι Σκοπιανοί σήμερα το έκαναν οι Έλληνες 200 χρόνια πριν.
Δες εδώ http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2468&PHPSESSID=fa2a4a258dcd9e83f0b63eea2470f186
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.162 Chrome 18.0.1025.162
« Απάντηση #37 στις: Απριλίου 26, 2012, 22:59:52 μμ »
συγνωμη που θα σας χαλασω την τοσο ωραια και επιμορφωτικη κουβεντα αλλα απλα θα ξαναμπω στο θεμα γιατι δεν γινεται να μην απαντησω στον κυριο γιαννη.

αγαπητε lostrome μιας και απευθυνεσαι στον γιαννη,θα ηθελα με καθε σεβασμο προς την ιδιοτητα σου να σου απαντησω σαν γιαννης.
Το "τουριστοπολη" ,i.e. tourist-town,βλ.las vegas,mykonos,pattaya,angel city etc,δεν ειναι ουτε θα μπορουσε να ειναι υποτιμητικο, εκτος μονο για καπιους που ενω διαβαζουν "τουριστοπολη" σκεφτονται "σεξοτουριστοπολη",γιατι ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχουν βρωμικες λεξεις αλλα βρωμικα μυαλα.Προσπαθησα και εγω πολυ να διαχωρισω αυτες τις εννοιες ,οταν στο μαγαζι ερχονται τουριστες με την (εξ ιδιας χωρας) συζηγο τους η και με την πιτσιρικα tilac τους (πολλες φορες του ιδιου φυλλου),και καταλαβαινω την δυσκολια σου.
Στο εξης ,μιας και εισαι γενικος συντονιστης αποφασιζεις και διαταζεις να απαγορευτουν οι λεξεις "τουριστοπολη,τουριστας στην πατταγια,συνοδος τουριστων" και για να ελαφρυνω το θεμα ¨ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΤΟΥΡΙΣΤΟΠΟΛΗ"!
Αλλα η δημοσιουπαλληλιστικη νοοτροπια που διαφαινεται στην τελευταια λεξη του μυνηματος σου(και τερμα!),ο αυταρχισμος σου ,που πηγαζει απο την, ομολογουμενως, μεγαλη επιτυχια του σαιτ που συντονιζεις,η χρηση του κλειδιου που σου δωσανε για να κλειδωνεις(ποινη εγκλεισμου) τα θεματα ,ανεξαρτητα απο την επιθυμια των μελλων να απαντησουν η να αδιαφορισουν οποτε το θεμα ατονει απο μονο του,αυτη η νοοτροπια θα σας οδηγησει να καταστησετε το σαιτ σε prive club τουριστων (ωχ συνγνωμη) συμφωνουντων μεταξυ τους.
Δικαιωμα σας (μια και εμεις δεν βαλαμε δραχμη για να στηθει) ,και πρεπει να σας ειμαστε αιωνιως ευγνωμονες που  μας επιτρεπεται την εισοδο(η οποια ετοιμαζεται να μου καταργηθει οπως μου διαμυνησε κοινος μας εμπιστος γνωστος).
Δυστυχως η γεννια μου βλ.πολυτεχνειο, εξεθρεψε ηγετισκους,ομαδοποιους,συντονιστες,που καταντησαν την χωρα prive club ευτυχουντων ομοφωνουντων δανειοληπτων,που λησμονησαν οτι η αποδοχη της διαφορετικοτητας εναι η αποκορυφωση ενος πολιτισμου ,και θα σου αναφωνησω σαν τον πανουση κι εγω
ΤΟΥΡΙΣΤΑ! ΤΟΥΡΙΣΤΑ! ΤΟΥΡΙΣΤΑ!
 και αναμενω καρτερικα τον εγκλεισμο,αποκλεισμο η οτι αλλο εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιησεις

λοιπον κυριε γιαννη ευχαριστω για τον σεβασμο προς την ιδιοτητα μου.ειμαι γενικος συντονιστης προφανως ομως δεν γνωριζεται τι μπορω να κανω και τι οχι.θα σας παρακαλουσα λοιπον να μιλησετε με τους δυο αντμιν που τους ανηκει και το φορουμ να ρωτησετε τι μπορω να κανω,ποια θεματα εχω κλειδωσει και ποια ποσταρισματα εχω διαγραψει οσο καιρο ειμαι γενικος συντονιστης και μετα θα ηθελα σας παρακαλω να μου απαντησετε τι σας ειπαν.για να το ακουσουν ολοι αυτο.επεισης να τους ρωτησετε την σταση μου σε διαφορα θεματα που κατα καιρους εχουν ανοιχτει οπως και την σταση των παιδιων αυτων που ποτε δεν φυμωσαν κανεναν να πει τη αποψη του ευγενικα και με επιχειρηματα.θα σας ξαναπαρακαλεσω να ερθετε σε επαφη μαζι τους και να ακουσω τι σας ειπαν.

επισης επειδη εχω κανει φιλους εδω μεσα και με ξερουν καλα  θα μπορουσαν να σας απαντησουν αν εχω δημοσιουπαλληλιστικη νοοτροπια και αν ειμαι αυταρχικος.δεν φταιω εγω δυστηχως για το αν καποιος παρεξηγει τον γραπτο λογο αλλα το τερμα που εγγραψα ειχε να κανει με το οτι θα ηθελα να σταματησει το σκηνικο αυτο με το να ανοιγωνται θεματα που αφορουν το εστιατοριο σας.καλα κανατε σας ευχηθηκα οπως ευχομαι στο καθε εναν που κανει μια καινουρια κινηση και μαλιστα στην ταιλανδη αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει καθε μερα που μπαινω μεσα να βλεπω κατι για το εστιατοριο σας.μας το αναφερατε προσωπικα το εμαθα και απο αλλα παιδια που κατεβηκαν και απαντησα στο οτι αν καποιος θελει να ερθει μπορει να το κανει.

επισης η τουριστοπολη δεν με πειραζει καθολου,αλλα αν δεν κανω λαθος πρωτος μας ειπατε για το διπλανο μασατζιδικο και εδω θα συμφωνησω μαζι σας βρωμικα μυαλα υπαρχουν και οχι λεξεις.επισης δεν εχω καμια δυσκολια στο να ξεχωριζω τι ειναι η Παταγια.ημουν απο τους πρωτους που ελεγα οτι η πολη αυτη εχει να σου δειξει κατι απο την ταιλανδη (κοσα μην παρεξηγηθεις  ;D ;D ;D ;D) και δεν ειμαι απο αυτους που εχω δει την πολη αυτη μονο βραδυ οπως μερικοι.και η μυκονος που αναφερατε εχει ενα αρχαιολογικο και ενα λαογραφικο μουσειο που φοβαμαι οτι πολλοι δεν το εχουν δει.αυτο δεν σημαινει οτι η μυκονος ειναι το σουπερ παρανταις, εχει κατι να μαθεις.

επειδη ισως παρεξηγηθηκα για την αρχη και το τελος του ποσταρισματος μου για το τερμα αναφερθηκα πριν οσο για την αρχη μου δεν αναφερομουν σε κανεναν απλα δεν χρειαζεται να ανοιγουμε καινουρια θεματα με ιδιο περιεχομενο ξαναλεω οτι πολλα μελη θελουν να μπαινουν εδω για να ξεφευγουν απο την καθημερινοτητα τους και οχι για να βλεπουν διαμαχες μεταξυ τους.

συγνωμη αλλα επισης θα ηθελα να πω οτι στην ζωη μου εχω μαθει να εχω μια αρχη.να μιλαω οπως μου μιλανε και να απαιτω να μου μιλανε οπως μιλαω και εγω.νομιζω κυριε γιαννη οτι αυτο το εχω κερδισει τουλαχιστον μεσα εδω στο φορουμ.τι σε πειραξε ρε αδερφε..... θα ηθελα να μου το λενε ποιο κολλητοι μου και οχι ατομα που δεν γνωριζω και δεν με γνωριζουν χωρις να τους εχω δωσει το δικαιωμα.ευχαριστω και συγνωμη.

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Browser:
« Απάντηση #38 στις: Απριλίου 26, 2012, 23:40:59 μμ »
Βλέπεις πόσο προσπαθούμε όλοι Λοστρόμε  ;D ;D ;D ;D
παρεμπιπτόντως για την Μύκονο ξέχασες  την Δήλο και τον αρχαιολογικό χώρο Φτελιάς που μου πήρε τα καλύτερα χρόνια!
κακώς ξαναγυρνάς πίσω...
αύριο θα σας προτείνω μια κουβέντα με θέμα ''είναι η βλακεία όντως ανίκητη?''
 ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος thux

• *
  • too weird to live too rare to die
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
« Απάντηση #39 στις: Απριλίου 27, 2012, 12:24:56 μμ »
Στο εξης ,μιας και εισαι γενικος συντονιστης αποφασιζεις και διαταζεις      φιλε πατταγιαννη   ο λοστρομος ειναι ισως ειναι ο μοναδικος απο τους υπευθηνους εδω μεσα που νοιαζονται  για το φορουμ ,απο πληροφοριες που εχω γι αυτον ειναι σιγουρο οτι δεν αποφασιζει  και δεν διαταζει ισα-ισα .....

Αλλα η δημοσιουπαλληλιστικη νοοτροπια που διαφαινεται στην τελευταια λεξη του μυνηματος σου(και τερμα!),ο αυταρχισμος σου ,που πηγαζει απο την, ομολογουμενως, μεγαλη επιτυχια του σαιτ που συντονιζεις,η χρηση του κλειδιου που σου δωσανε για να κλειδωνεις(ποινη εγκλεισμου) τα θεματα ,ανεξαρτητα απο την επιθυμια των μελλων να απαντησουν η να αδιαφορισουν οποτε το θεμα ατονει απο μονο του,αυτη η νοοτροπια θα σας οδηγησει να καταστησετε το σαιτ σε prive club τουριστων (ωχ συνγνωμη) συμφωνουντων μεταξυ τους.
Δικαιωμα σας (μια και εμεις δεν βαλαμε δραχμη για να στηθει) ,και πρεπει να σας ειμαστε αιωνιως ευγνωμονες που  μας επιτρεπεται την εισοδο(η οποια ετοιμαζεται να μου καταργηθει οπως μου διαμυνησε κοινος μας εμπιστος γνωστος).
Δυστυχως η γεννια μου βλ.πολυτεχνειο, εξεθρεψε ηγετισκους,ομαδοποιους,συντονιστες,που καταντησαν την χωρα prive club ευτυχουντων ομοφωνουντων δανειοληπτων,που λησμονησαν οτι η αποδοχη της διαφορετικοτητας εναι η αποκορυφωση ενος πολιτισμου
            αυτο το εκαναν πολλες φορες  στο παρελθον -μαλλον και στο μελλον -  καποιοι αλλοι  σε "επιλεγμενα" μελη και στη συνεχεια τα διεγραφαν χωρις αιτιολογια
χαρακτηριστικο παραδειγμα του tas67 σε ποστ του ειχε απειλησει οτι θα ξεγραφτει απο μελος εαν οι admin δεν διεγραφαν _ οπως και εγινε- τον gianni
στο παρελθον οταν ειχα παρει θεση  με κατηγορησαν 2 φορες  την πρωτη  οτι δεν ειμε ο thux αλλα καποιος αλλος ... και την δευτερη οτι εχω δυο ip...  απο σεναρια πολλα εδω μεσα τα οποια γραφονται για να  "εξυπηρετουν σκοπους"
 η χρηση του φορουμ ειναι προνομιο  περνανε καλα μονο οσοι εχουν την ιδια αποψη με εμας

και αναμενω καρτερικα τον εγκλεισμο,αποκλεισμο η οτι αλλο εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιησεις η χρηση του φορουμ ειναι προνομιο

αν και δεν γραφω συχνα θεωρω  οτι το φορουμ ειναι αριστο , ειχε και εχει πολυ αξιολογα μελη  , μονο που πρεπει να προσεχουμαι να μην εχουμε αντιθετη αποψη με τους υπεθυνους  και τους  φιλους αυτων
thux295@

Αποσυνδεδεμένος pattayanis

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #40 στις: Απριλίου 27, 2012, 12:39:08 μμ »
πανω που ειχα αποκοιμηθει με τις υπεροχες και πολυ αγαπητες για μενα αναλυσεις,ειμαι βλεπεις και σχετικα αγραμματος αλλα μου αρεσει να παρακολουθω διαλεξεις και καμια φορα παω και στα δικαστηρια και χαζευω τις αγορευσεις,ΚΑΙ Να που ο lostromos ζητα δικαιωση!
Δεν θα σε αποκαλεσω "φιλε" ουτε καν "αδερφε" αλλα ,ΛΟΣΤΡΟΜΕ θα σε δικαιωσουν οι φιλοι σου οχι εγω ,δεν σε γνωριζω και δεν σε παρακολουθω και μες στην αγνοια μου νομιζα οτι ησουν κατι σαν κλειδοκρατορας,κατι σαν θαλαμοφυλακας,που να ξερω εγω τι συντονιζεις..ενα ειναι σιγουρο ,οτι πανω που ο coza μας ειχε ξεσυντονισει εσκεμμενα,και τον ευχαριστω γιαυτο,πεταγεσαι εσυ με το συντονιστηρι στο χερι και αποκαθιστας το θεμα.
Ξερεις οι δημιουργοι του δημοκρατικου πολιτευματος (του σημερινου) δημιουργησαν μια γωνια στο κεντρο του βασιλειου τους και την ονομασαν speakers corner, σου δινουν και ενα τελλαρο να μην πατας το χωμα  της βασιλισσας και πες οτι γουσταρεις.Αυτες τις καταπληκτικες διαμαχες και πολυ διασκεδαστικες τις παρακολουθουσα σαν παιδι και οταν βαριομουνα πηγαινα σπιτι. αλλα μετα απο λιγες μερες τσουπ παλι εκει εγω και καπιοι εκατονταδες αλλοι που μας αρεσουν οι αντιπαραθεσεις και ψαχνουμε για κανα τελλαρο,οπως ευφυως ειχε εξελεξει το θεμα ο coza ο ivan και αλλοι.Και να σου το οργανον να βαλει ταξη.Εγω πιστευω αυτο το "τερμα" το εχεις μεσα σου και σου ξεφευγει καμμια φορα γιαυτο ο cosa στεναχωρηθηκε.Παρεπιπτοντως τα κοτιτσια απ'το chiang mai με χρησιμοποιουν,δεν τις χρησιμοποιω, μου παιρνουν τους περισσοτερους πελατες μου.Τωρα για να ξαναπαμε σε siesta ,jello οι ορδες του αλλαριχου ωχριουν μπροστα στις ορδες του αντρικου,που ες γην φερανε το ελληνικο φιλοτημο,την δημιουργια,την δημιουργικη παλη των ταξεων,την παιδεια,και την δραχμουλα, και σε λιγο θα δεις πιοι θα εγκατασταθουν και θα δημιουργησουν το νεο ελληνικο εθνος του 21 ου αιωνα.Σιγουρα θα ειναι παυλιανιστες βαρ-βαρ-οι.

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
« Απάντηση #41 στις: Απριλίου 27, 2012, 13:20:29 μμ »
Στο εξης ,μιας και εισαι γενικος συντονιστης αποφασιζεις και διαταζεις      φιλε πατταγιαννη   ο λοστρομος ειναι ισως ειναι ο μοναδικος απο τους υπευθηνους εδω μεσα που νοιαζονται  για το φορουμ ,απο πληροφοριες που εχω γι αυτον ειναι σιγουρο οτι δεν αποφασιζει  και δεν διαταζει ισα-ισα .....

Δυστυχως η γεννια μου βλ.πολυτεχνειο, εξεθρεψε ηγετισκους,ομαδοποιους,συντονιστες,που καταντησαν την χωρα prive club ευτυχουντων ομοφωνουντων δανειοληπτων,που λησμονησαν οτι η αποδοχη της διαφορετικοτητας εναι η αποκορυφωση ενος πολιτισμου
            αυτο το εκαναν πολλες φορες  στο παρελθον -μαλλον και στο μελλον -  καποιοι αλλοι  σε "επιλεγμενα" μελη και στη συνεχεια τα διεγραφαν χωρις αιτιολογια
χαρακτηριστικο παραδειγμα του tas67 σε ποστ του ειχε απειλησει οτι θα ξεγραφτει απο μελος εαν οι admin δεν διεγραφαν _ οπως και εγινε- τον gianni
στο παρελθον οταν ειχα παρει θεση  με κατηγορησαν 2 φορες  την πρωτη  οτι δεν ειμε ο thux αλλα καποιος αλλος ... και την δευτερη οτι εχω δυο ip...  απο σεναρια πολλα εδω μεσα τα οποια γραφονται για να  "εξυπηρετουν σκοπους"
 η χρηση του φορουμ ειναι προνομιο  περνανε καλα μονο οσοι εχουν την ιδια αποψη με εμας

και αναμενω καρτερικα τον εγκλεισμο,αποκλεισμο η οτι αλλο εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιησεις η χρηση του φορουμ ειναι προνομιο

αν και δεν γραφω συχνα θεωρω  οτι το φορουμ ειναι αριστο , ειχε και εχει πολυ αξιολογα μελη  , μονο που πρεπει να προσεχουμαι να μην εχουμε αντιθετη αποψη με τους υπεθυνους  και τους  φιλους αυτων
καλως τον κι ας αργησε.......

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Browser:
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 27, 2012, 13:26:44 μμ »
και αναρωτιώμουν απο εχτές, που είναι αυτές οι ψυχές.
Θα πέσει πολυ γέλιο εδώ το βλέπω... καλό Σαββατοκύριακο κύριοι!
Θα περιμένω με μεγάλη υπομονή το ίνδαλμα του Zografos kai Pater Demon να ρίξει την πολύχρωμη ''πινελιά'' του!

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 27, 2012, 13:38:25 μμ »
τς τς τς κακιουλες ................
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.162 Chrome 18.0.1025.162
    • Thailand
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 27, 2012, 15:15:01 μμ »

Αν μπορούσα να δημοσιοποιήσω προσωπικά μηνύματα θα γελούσαμε ..... για θυμήσου

Άχαρος ο ρόλος του συντονιστή πολλές φορές ... αλλά κάποιος πρέπει να κάνει την βρώμικη δουλειά

Χαιρετισμούς στον Γιαννάκη ...

Μας λείπει