Και να λιπών που εγώ ο Αποστόλης μετά από ώριμη σκέψη και άπειρη αγανάκτηση που με κυρίευε στη Σαλλονίκη πείρα την μεγάλη απόφαση να κάνω το πρώτο βήμα να πάω Ταϊλάνδη.
ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!
Σχέδιο tour;;; 20 μέρες, Πουκέτ, Πι Πι, Πατάγια, Κο Τσανκ, Μπανγκόκ. Κάθε μέρος και άλλη εμπιρία, νέα πρόσωπα νέες γνωριμίες, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, άλλες με λεφτά και άλλες τζάμπα, και πάνω απ’ όλα Φαγητό (με ενδιέφερε περισσότερο λόγο επαγγέλματος).
Αφού συμβουλευτικά το Forum (και οφείλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τις πληροφορίες που παρέχεται στον κόσμο και να σας ευχαριστήσω) και διάφορα άλλα site που έχουν σχέση με φαγητό αξιοθέατα γυναίκες και άλλα κλείνω εισιτήρια, και διαμονή μέσο ενός γραφείου (μεγάλη μ@λ@κια) και έφυγα ένα πρωινό του Απρίλη.
Δεν θα αναφέρω πολλές λεπτομέρειες καθώς δεν θέλω να ξεφύγω από τον αρχικό τίτλο.
Τις πρώτες 10 μέρες που πέρασα εκεί πήγα με κάμποσες γυναίκες εκ τις οποίες 2 μόνο δεν κάναμε συμφωνία για λεφτά. Έλα μου που μετά πήγα στην Πατάγια και που να το περίμενα ότι μετά από εκεί θα πάθαινα την πλάκα της ζωής μου.
Εισαγωγή.
Με το που έφτασα το πρώτο βράδυ εκεί ξεκίνησα και την αναγνωριστική μου βόλτα, και έχω να δηλώσω τα εξής για την πόλη: Η ΠΑΤΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΡΝΕΙΑΣ (εκτός παιδεραστίας).
Αν υπήρχε συνώνυμο στα ελληνικά του ονόματος της πόλης θα ήτανε μάλλον ’’Κολομπαροπολη, Μπουρδελιστάν’’ και το ποιο λάιτ Αντρο-παράδεισος. Πραγματικά αν ο θεός όποιος και αν είναι αυτός αποφάσισε να κάνει ένα βρώμικο επίγειο παράδεισο για τον κάθε άντρα τότε αυτός είναι η Πατάγια. Και να σας ενημερώσω ότι πήγα πολύ καλά ενημερωμένος εκεί και για όλους τους τομείς. Οι γκόμενες με κράζανε παντού σε όλες τις soi. Με πιάνανε από τη μέση, άλλες να με παρακαλάνε για να τις κεράσω ένα ποτό, άλλες να με πρήζουν να έρθουν μαζί μου, όμορφες και άσχημες, πέσιμο κανονικό λες και ήμουνα ο μοναδικός πελάτης στο Σολ της Θεσσαλονίκης. Αλλά εγώ δεν ανάδινα. Έκανα απλά την βόλτα μου και αναζιτούσα να κάνω το καθημερινό μασάζ μου (κανονικό, όχι μπουμ μπουμ και παπαριές). Και αμέσως μετά το μασάζ λέω << μια chang και ύπνο>> ήμουνα πολύ πτώμα μετά από 18 ώρες στο πόδη. Αλλα κάνω το μιρέο και κλείνω το μάτι σε μια χορέφτρια και μου το ανταποδίδει στη wolking steet. Σε ένα από αυτά τα μπάρ που τα πας και σε καμακόνουνε, σε απασχολούνε με επιτραπάιζια και χορέβουνε στους στίλους Lady bar ή στα ελληνικά λάιτ κολόμπαρο. Και το όνομα αυτής TIK (εγώ την έλεγα Τίκα).
Κύριος Θέμα: ΤΙΚΑ η μέλλουσα καψούρα μου.
Με το που έκατσα στο μπαρ με παίρνει το εν λόγο κορίτσι παραγγελία και ανεβαίνει στο στύλο κατευθείαν για χορό. Δεν μιλήσαμε απλά την έβλεπα να χορεύει και με έβλεπε και αυτήν. Δεν έδινα σημασία στις άλλες μόνο αύτην κοιτούσα, είχε κάτι το φυσικό και πολύ μου άρεσε. Κατεβαίνει και με χερετάει. <<πολύ ωραία χορεύεις>> (δεν το εννοούσα). Και αρχίζουμε την πάρλα. Ποιος είσαι τι κάνεις και διάφορες κουβέντες αλλά τις γνωριμίας, φιλικά όχι κάτι πρόστυχο ή με σεξουαλικό υπονοούμενο. Μετά από κάμποση ώρα και αφού πιπιλούσε ένα νερό τη ρωτώ γιατί δεν πίνει κάτι άλλο με αλκόλ, και με εξηγεί ότι δεν μπορεί να πχει αν δεν την κεράσει κάποιος πελάτης, κανόνας του μπαρ, και της βγάζω έγώ μια μπύρα και ή τελευέα, μετά μόνο εγώ έπινα. Σχόλασε με λέει κατά τις 3 τα χαράματα αλλά δεν ερχόταν έξω. Με εξειγεί ότι θα έπρεπε να δώσω bar fine ή να φύγω για να σχολάσει κανονικά και την λέω να έρθει έξω από το bar και να συνεχίσουμε την κουβέντα. Δεν την ακούμπησα, δεν της έκανα κάποιο πέσιμο αισχρό αλλά μου έδινε να καταλάβω ότι περνούσε πολύ καλά μαζί μου και εγώ το ίδιο. Και της λέω
-είμαι πολύ κουρασμένος θα πάω για ύπνο
-οκ θα σε ξαναδώ;
-μάλλον. Αλλά αν θες γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου;;
-περίμενα να μου το πεις θες να έρθω;
-ναι
-οκ παμέ
Και περιμένω να με πει την τιμή της. Αλλά δεν με λέει τίποτα για λεφτά όλο το βράδυ. Και όχι μόνο αυτό, πάω να πάρω μηχανάκι ταξί και με λέει ότι είναι πολύ ακριβό. Αλλά δεν είχα υπομονή για φορτηγάκι και τον κάνει παζάρια στα 100 βατ για 2 άτομα!!! Έλα χρηστέ και παναγιά λέω.
Την άλλη μέρα πάλι τίποτα για λεφτά. Με βοηθάει να πάρω μια κάρτα sim, να νοικιάσω μότο, και μετά πάμε μαζί στο Songkran Festival. Στο δρόμο
Τις λέω:
-θες δώρο
-όχι γιατί;;;
-δεν με ζήτησες τίποτα από χθες
- όπως;;;
-λεφτά
- θέλω λεφτά αλλά όχι από εσένα
- οκ πάρε ένα δώρο 1500 μπατ.
Όταν πείνασα μετά από άπειρο μπουγέλο μας πείρε φαγητό και μπύρες για εμένα και όταν έκανα την κίνηση να τις δώσω 200 μπατ με είπε ότι κερνάει αυτήν!!! Δεν πάμε καλά λέω!!! Οκ τέλος λέω. Την κρατάω μαζί μου για όσο κάτσω στην Πατάγια.
Μου πίρε τα ρούχα και τα έπλυνε σε ένα καθαριστήριο στη γειτονιά της με μόνο 135 μπατ (3 κιλά και τα ρούχα) τις πείρα 2 ζευγάρια παντόφλες και εκεί που περίμενα να με πάει σε κάνα εμπορικό με πήγε σε κάτι πλανόδιους με μόνο 140 μπατ. Πηγαίναμε για φαγητό και με πίγενε μόνο στα φθηνά. Έκανε παζάρια με όσους είχα εμπορικές συναλλαγές. Έπαθα την πλάκα μου μαζί της!!! Είναι αληθινή;;; Στην Ελλάδα γιατί δεν είχα τέτοια;;;
Στο δρόμο μια μέρα συναντάω ένα παλικάρι που με ρωτούσε για το τατού μου. Πως πιάνουμε την κουβέντα με συστήνει στο gerl frient του. Γέλασα με τρόπο γιατί το κορίτσι φενότανε ότι έμενε μαζί του για τα λευτά και τον ροτάω:
- το πιστεύεις αυτό που λες
- ναι
- εδώ την γνώρισες
- ναι 2 μερες είμαστε μαζί
αλλά εγώ την έβλεπα αλλιός. Μάλον μεροκάματο έβγαζε. Και με ερωτάει η Τίκα τη σκέπτομαι.
Της εξηγώ ότι πρέπει να είναι πολύ βλάκες οι άντρες που έρχονται στην Πατάγια και νομίζουν ότι έχουν γκόμενες ή σχέση, από την στιγμή που όλες εδώ το κάνουνε για τα λεφτά. Συμφωνεί με λέει αλλά δεν είναι πάντα όπως τα λες. Δεν συνεχίζω τη κουβέντα και μετά από κάνα 2ρω της κάνω πρόταση να έρθει μαζί μου στο Κο Τσανκ. Αμέσως με λέει θέλω αλλά θα έχω πρόβλημα με την δουλειά μου. Της εξηγώ ότι πληρώνω όλα τα πρόστιμα και μεταφορικά και τα συναφή και τα πράγματα είναι πολύ απλά. Έρχεται μαζί μου και πάλη δεν με μίλησε για λεφτά!!!
έπετε συνέχεια...