Αποστολέας Θέμα: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα  (Αναγνώστηκε 68943 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα
« στις: Μαΐου 04, 2012, 02:37:13 πμ »

Και να λιπών που εγώ ο Αποστόλης μετά από ώριμη σκέψη και άπειρη αγανάκτηση που με κυρίευε στη Σαλλονίκη πείρα την μεγάλη απόφαση να κάνω το πρώτο βήμα να πάω Ταϊλάνδη.
ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!
Σχέδιο tour;;; 20 μέρες, Πουκέτ, Πι Πι, Πατάγια, Κο Τσανκ, Μπανγκόκ. Κάθε μέρος και άλλη εμπιρία, νέα πρόσωπα νέες γνωριμίες, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, άλλες με λεφτά και άλλες τζάμπα, και πάνω απ’ όλα Φαγητό (με ενδιέφερε περισσότερο λόγο επαγγέλματος).
Αφού συμβουλευτικά το Forum (και οφείλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τις πληροφορίες που παρέχεται στον κόσμο και να σας ευχαριστήσω) και διάφορα άλλα site που έχουν σχέση με φαγητό αξιοθέατα γυναίκες και άλλα  κλείνω εισιτήρια, και διαμονή μέσο ενός γραφείου (μεγάλη μ@λ@κια) και έφυγα ένα πρωινό του Απρίλη.
Δεν θα αναφέρω πολλές λεπτομέρειες καθώς δεν θέλω να ξεφύγω από τον αρχικό τίτλο.
Τις πρώτες 10 μέρες που πέρασα εκεί πήγα με κάμποσες γυναίκες εκ τις οποίες 2 μόνο δεν κάναμε συμφωνία για λεφτά. Έλα μου που μετά πήγα στην Πατάγια και που να το περίμενα ότι μετά από εκεί θα πάθαινα την πλάκα της ζωής μου.
Εισαγωγή.
Με το που έφτασα το πρώτο βράδυ εκεί ξεκίνησα και την αναγνωριστική μου βόλτα, και έχω να δηλώσω  τα εξής για την πόλη: Η ΠΑΤΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΡΝΕΙΑΣ (εκτός παιδεραστίας).
Αν υπήρχε συνώνυμο στα ελληνικά του ονόματος της πόλης θα ήτανε μάλλον ’’Κολομπαροπολη, Μπουρδελιστάν’’ και το ποιο λάιτ Αντρο-παράδεισος. Πραγματικά αν ο θεός όποιος και αν είναι αυτός αποφάσισε να κάνει ένα βρώμικο επίγειο παράδεισο για τον κάθε άντρα τότε αυτός είναι η Πατάγια. Και να σας ενημερώσω ότι πήγα πολύ καλά ενημερωμένος εκεί και για όλους τους τομείς. Οι γκόμενες με κράζανε παντού σε όλες τις soi. Με πιάνανε από τη μέση, άλλες να με παρακαλάνε για να τις κεράσω ένα ποτό, άλλες να με πρήζουν να έρθουν μαζί μου, όμορφες και άσχημες, πέσιμο κανονικό λες και ήμουνα ο μοναδικός πελάτης στο Σολ της Θεσσαλονίκης. Αλλά εγώ δεν ανάδινα. Έκανα απλά την βόλτα μου και αναζιτούσα να κάνω το καθημερινό μασάζ μου (κανονικό, όχι μπουμ μπουμ και παπαριές). Και αμέσως μετά το μασάζ λέω << μια chang και ύπνο>>  ήμουνα πολύ πτώμα μετά από 18 ώρες στο πόδη. Αλλα κάνω το μιρέο και κλείνω το μάτι σε μια χορέφτρια και μου το ανταποδίδει στη wolking steet. Σε ένα από αυτά τα μπάρ που τα πας και σε καμακόνουνε, σε απασχολούνε με επιτραπάιζια και χορέβουνε στους στίλους Lady bar ή στα ελληνικά λάιτ κολόμπαρο. Και το όνομα αυτής TIK (εγώ την έλεγα Τίκα).
Κύριος Θέμα: ΤΙΚΑ η μέλλουσα καψούρα μου.
Με το που έκατσα στο μπαρ με παίρνει το εν λόγο κορίτσι παραγγελία και ανεβαίνει στο στύλο κατευθείαν για χορό. Δεν μιλήσαμε απλά την έβλεπα να χορεύει και με έβλεπε και αυτήν. Δεν έδινα σημασία στις άλλες μόνο αύτην κοιτούσα, είχε κάτι το φυσικό και πολύ μου άρεσε. Κατεβαίνει και με χερετάει. <<πολύ ωραία χορεύεις>> (δεν το εννοούσα). Και αρχίζουμε την πάρλα. Ποιος είσαι τι κάνεις και διάφορες κουβέντες αλλά τις γνωριμίας, φιλικά όχι κάτι πρόστυχο ή με σεξουαλικό υπονοούμενο. Μετά από κάμποση ώρα και αφού πιπιλούσε ένα νερό τη ρωτώ γιατί δεν πίνει κάτι άλλο με αλκόλ, και με εξηγεί ότι δεν μπορεί να πχει αν δεν την κεράσει κάποιος πελάτης, κανόνας του μπαρ, και της βγάζω έγώ μια μπύρα και ή τελευέα, μετά μόνο εγώ έπινα. Σχόλασε με λέει κατά τις 3 τα χαράματα αλλά δεν ερχόταν έξω. Με εξειγεί ότι θα έπρεπε να δώσω bar fine ή να φύγω για να σχολάσει κανονικά και την λέω να έρθει έξω από το bar και να συνεχίσουμε την κουβέντα. Δεν την ακούμπησα, δεν της έκανα κάποιο πέσιμο αισχρό αλλά μου έδινε να καταλάβω ότι περνούσε πολύ καλά μαζί μου και εγώ το ίδιο. Και της λέω
-είμαι πολύ κουρασμένος θα πάω για ύπνο 
-οκ θα σε ξαναδώ;
-μάλλον. Αλλά αν θες γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου;;
-περίμενα να μου το πεις θες να έρθω;
-ναι
-οκ παμέ
Και περιμένω να με πει την τιμή της. Αλλά δεν με λέει τίποτα για λεφτά όλο το βράδυ. Και όχι μόνο αυτό, πάω να πάρω μηχανάκι ταξί και με λέει ότι είναι πολύ ακριβό. Αλλά δεν είχα υπομονή για φορτηγάκι και τον κάνει παζάρια στα 100 βατ για 2 άτομα!!! Έλα χρηστέ και παναγιά λέω.
Την άλλη μέρα πάλι τίποτα για λεφτά. Με βοηθάει να πάρω μια κάρτα sim, να νοικιάσω μότο, και μετά πάμε μαζί στο Songkran Festival. Στο δρόμο
Τις λέω:
-θες δώρο
-όχι γιατί;;;
-δεν με ζήτησες τίποτα από χθες
- όπως;;;
-λεφτά
- θέλω λεφτά αλλά όχι από εσένα
- οκ πάρε ένα δώρο 1500 μπατ.
Όταν πείνασα μετά από άπειρο μπουγέλο μας πείρε φαγητό και μπύρες για εμένα και όταν έκανα την κίνηση να τις δώσω 200 μπατ με είπε ότι κερνάει αυτήν!!! Δεν πάμε καλά λέω!!! Οκ τέλος λέω. Την κρατάω μαζί μου για όσο κάτσω στην Πατάγια.
Μου πίρε τα ρούχα και τα έπλυνε σε ένα καθαριστήριο στη γειτονιά της με μόνο 135 μπατ (3 κιλά και τα ρούχα) τις πείρα 2 ζευγάρια παντόφλες και εκεί που περίμενα να με πάει σε κάνα εμπορικό με πήγε σε κάτι πλανόδιους με μόνο 140 μπατ. Πηγαίναμε για φαγητό και με πίγενε μόνο στα φθηνά. Έκανε παζάρια με όσους είχα εμπορικές συναλλαγές. Έπαθα την πλάκα μου μαζί της!!! Είναι αληθινή;;; Στην Ελλάδα γιατί δεν είχα τέτοια;;;
Στο δρόμο μια μέρα συναντάω ένα παλικάρι που με ρωτούσε για το τατού μου. Πως πιάνουμε την κουβέντα με συστήνει στο gerl frient του. Γέλασα με τρόπο γιατί το κορίτσι φενότανε ότι έμενε μαζί του για τα λευτά και τον ροτάω:
-   το πιστεύεις αυτό που λες
-   ναι
-   εδώ την γνώρισες
-   ναι 2 μερες είμαστε μαζί
αλλά εγώ την έβλεπα αλλιός. Μάλον μεροκάματο έβγαζε. Και με ερωτάει η Τίκα τη σκέπτομαι.
Της εξηγώ ότι πρέπει να είναι πολύ βλάκες οι άντρες που έρχονται στην Πατάγια και νομίζουν ότι έχουν γκόμενες ή σχέση, από την στιγμή που όλες εδώ το κάνουνε για τα λεφτά. Συμφωνεί με λέει αλλά δεν είναι πάντα όπως τα λες. Δεν συνεχίζω τη κουβέντα και μετά από κάνα 2ρω της κάνω πρόταση να έρθει μαζί μου στο Κο Τσανκ. Αμέσως με λέει θέλω αλλά θα έχω πρόβλημα με την δουλειά μου. Της εξηγώ ότι πληρώνω όλα τα πρόστιμα και μεταφορικά και τα συναφή και τα πράγματα είναι πολύ απλά. Έρχεται μαζί μου και πάλη δεν με μίλησε για λεφτά!!!
έπετε συνέχεια...

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 10.0.1 Firefox 10.0.1
Απ: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 04, 2012, 02:49:03 πμ »
φιλε μπερδεψες τα σαιτ ;)

οσο εσυ εισαι απο θεσσαλονικη  αλλο τοσο εγω ειμαι απο το ισλαμαμπατ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2012, 06:59:30 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 04, 2012, 03:54:27 πμ »
οσο εσυ εισαι απο θεσσαλονικη  αλλο τοσο εγω ειμαι απο το ισλαμαμπατ
γαύρος είναι το επίθετό μου και η καταγογή μου είναι από Κοζάνη. Μια απλή άτυχία είναι το έπίθετο και δέν έχω καμία σχεση με την ομάδα αλλά ρε φίλε τα βαριέμαι τα συνθιματικα και όλες τις άλλες παπαριές. Αυτός είμαι και δεν ντρέπομαι να λέω το όνομα μου

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 04, 2012, 04:17:19 πμ »
...Αφού της έκανα μια άλφα κατανάλωση στο μπάρ (περίπου 2800 μπατ για 4 μέρες στα ποτά μου και σε 4 ποτά δικά της ) και πλήρωσα 4800 μπατ συνολικά σε μπαρ fine, το τελευταίο βράδυ στην Πατάγια με ετοίμασε τα πράγματά μου, επέλεξε τι ρούχα θα φορέσω και πέσαμε για ύπνο (εκεί αρχίζει το πρώτο παραλήρημα) << θα μου λίψεις αμά φυγεις και είσαι πολύ καλος μαζί μου, μην με ξεχάσεις, δεν γνώρισα άλλον σαν εσένα ούτε Ταϊ ούτε φάλαγκ, μου άρεσες πέρα από το τι είσαι όμορφος και που είσαι καθαρός πάντα, που δεν λες κοτσάνες για να με ρίξεις, που δεν με έδιωξες μετά το σεξ, που ότι σκέπτεσαι το λες που με προστατεύεις, που σε προστατεύω κ.λ.>>
Τώρα λέω τη να πω;;;
Είναι αλήθεια αυτό που ζω;;; ναι εντάξει περνούσα πολύ καλά μαζί της, δεν με ζήτισε φράγκο αλλά τι δεν πάει καλά εδώ;;; Της ανταποδίδω τις γλυκές κουβέντες και καληνύχτα.
Κο Τσανκ: από φυλλαράκια ζευγαράκι.
Λέγαμε διάφορα γενικός για τις ζωές μας, τι κάνουμε τι δουλειες κανουμε, τι μας αρέσει και τι όχι, με έλεγε για την αδερφή της (τρελή αγάπη) και για ένα μ@λ@κα φάλανγκ που της έκανε παιδί, με έδιχνε το νησί (είχε ξαναπάει λέει με την αδερφή της αλλά δεν ξέρω είμαι λίγο δύσπιστος τελευταία) και άλλα πολλά. Μια μέρα τα πήρα εγώ και άρχησα να τις κάνω ποιο προσοπικές ερωτίσεις και να πίνω παραπάνω από αυτά που έπινα.
-   πόσο καιρό κάνεις αυτή τι δουλεία;
-   2 μήνες
-   Τι λευτά παίρνεις; γιατί δεν κάνεις κάτι άλλο; Τι συμφονιες κλείνεις; Σου αρέσει αυτό που κάνεις; Σπουδασες; Τι παίρνεις από το μπαρ;
Περίμενα να με πει τα κλασικά που με λέγανε και οι άλλες (αν και τις ρωτούσα μόνο από περιέργεια)
Ότι στέλνει λεφτά στους δικους της και τέτιες παπαριες αλλα δεν.
-   έχω ένα μηχανάκη και το ξεπλυρόνω άνετα με αυτήν την δουλειά. Βοηθάω την αδέρφή μου με κάνα μετρητό γιατί δεν είναι εύκολα τα πράγματα με τον μ@λ@κα τον άντρα της και για να πάρω ένα σπίτι! Βαρέθηκα να μένω από εδώ και από εκεί. Θέλω να μηνώ μόνη μου και να κάνω μια δικιά μου δουλειά, ένα μπαρ, ένα μαγαζί με ρούχα, κάτι. Δεν σε παίρνω λεφτά γιατί μου αρέσεις και θα σε περιμένω να ξαναέρθεις. Δεν θέλω να κάνω αυτήν την δουλειά. Κάποιες φορές μπορεί να είναι καλά και να περνάω καλά με τους άντρες αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Με σένα είναι διαφορετικά. Περνάω πολύ όμορφα μαζί σου. Ξεκίνησα αυτή την δουλεία διότι με λέγανε ότι κάποιος φάλανγκ μεγάλος σε ηλικία μπορεί να σε δώσει πολλά και εύκολα λεφτά, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τελικά. Πολλές φορές αν δεν μου αρέσει κάποιος του λέω ότι μόνο με 5000 θα πάω μαζί του, και αν τα δώσει έχει καλός. Το δεύτερο βράδυ που στην Πατάγια  που σε περίμενα να έρθεις στο μπαρ μου πλήρωναν 5 bar fine αλλά περίμενα εσένα να έρθεις.
Αφού φρίκαρα σχετικά και αφού πλέων την δάγκοσα τη λαμαρίνα εκανα μια βόλτα μόνος μου και επέστρεψά ότι να νε.
Η Τίκα μου άρχισε τις ερωτήσεις. Αν θύμωσα με κάτι και γιατί της έκανα τόσες πολλές ερωτήσεις. Και τότε της αρχίζω το δικό μου παραλήρημα.
- Τίκα καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί κάνεις αυτήν την δουλειά αλλά το κακό είναι ότι εγώ δεν περίμενα να την πατήσω εδώ στην πατρίδα σου και κυρίως στην Πατάγια. Σχεδόν παντού πλήρωνα πολύ περισσότερα από τι σου έχω δώσει και το χειρότερο είναι ότι έχω αρχίσει να έχω αισθήματα για εσένα και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Δεν ξέρω αν είναι αληθινό αυτό που ζω αλλά αν έτσι είναι η δουλεία σου, να με κάνεις να νιώσω έτσι τότε μόνο συγχαρητήρια μπορώ να σε δώσω.
Μου χαμογέλασε, με καθησύχασε και την επόμενη μέρα απλά μου έδωσε να καταλάβω ότι τα χαμε κανονικά (αλλά και πάλι κρατούσα πισινή)…

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 04, 2012, 04:22:39 πμ »
και όμως δεν τα μπέρδεψα. Αναφέρω απλά μια προσωπική μου εμπειρία που για αυτήν και για πολλούς άλλους λόγους είμαι έτοιμος να τα τινάξω όλα στον αέρα και να πάω να ζήσω εκεί άσχετα αν θα είμαι μαζί της ή όχι

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 10.0.2 Firefox 10.0.2
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 04, 2012, 05:10:47 πμ »
και όμως δεν τα μπέρδεψα. Αναφέρω απλά μια προσωπική μου εμπειρία που για αυτήν και για πολλούς άλλους λόγους είμαι έτοιμος να τα τινάξω όλα στον αέρα και να πάω να ζήσω εκεί άσχετα αν θα είμαι μαζί της ή όχι

Γράψε την εμπειρία  σου όπως την έζησες και μην ακούς κανένα....
Προσοχή χρειάζεται μονο και μην ενθουσιάζεσαι εύκολα.Δεν είναι όλα ρόδινα....

Εδώ δεν φιμώνουμε κανέναν.Αν θέλει να μοιραστεί τις προσωπικές του στιγμές είναι δικαίωμα του.Αν σε κάποιον δεν αρέσει υπάρχει το πλήκτρο backspace.

Δεν προσβάλει κανέναν και στο κάτω κάτω εδώ είμαστε για να δίνουμε συμβουλές περισσότερο οι παλαιότεροι ταξιδιώτες στο forum και όχι εγώ,στο πως να αντιμετωπίσει κάποιος νέος ταξιδιώτης που έφαγε τη σφαλιάρα της ζωή του στην πρώτη του επίσκεψη στη ταυλάνδη κάποιες καταστάσεις όπως του apgavros
Αν τον κάθε νέο μέλος του forum τον αποπαίρνουμε με αυτόν τον τρόπο σε λίγο θα μείνουμε τρεις και ο κούκος

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 10.0.1 Firefox 10.0.1
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 04, 2012, 07:52:55 πμ »
Γράψε την εμπειρία  σου όπως την έζησες και μην ακούς κανένα....
Προσοχή χρειάζεται μονο και μην ενθουσιάζεσαι εύκολα.Δεν είναι όλα ρόδινα....
Εδώ δεν φιμώνουμε κανέναν.Αν θέλει να μοιραστεί τις προσωπικές του στιγμές είναι δικαίωμα του.Αν σε κάποιον δεν αρέσει υπάρχει το πλήκτρο backspace.

Δεν προσβάλει κανέναν και στο κάτω κάτω εδώ είμαστε για να δίνουμε συμβουλές περισσότερο οι παλαιότεροι ταξιδιώτες στο forum και όχι εγώ,στο πως να αντιμετωπίσει κάποιος νέος ταξιδιώτης που έφαγε τη σφαλιάρα της ζωή του στην πρώτη του επίσκεψη στη ταυλάνδη κάποιες καταστάσεις όπως του apgavros
Αν τον κάθε νέο μέλος του forum τον αποπαίρνουμε με αυτόν τον τρόπο σε λίγο θα μείνουμε τρεις και ο κούκος

εσυ δεν καταλαβες οτι ειρωνευεται;

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 04, 2012, 10:38:47 πμ »
Είναι η πρώτη φορά, θα συνηθήσεις. Δυστυχώς η καψούρα είναι κατά 99% μονόπλευρη. Αυτό το δεν ζήτησε λεφτά αναρωτήσου πόσο σου κόστισε τελικά.

Και για να μην νομίζεις πως στην λέω ο ταξιδιώτης ξέρει. Είναι πολύ ωραία τα συναισθήματα αυτά αλλά δεν είναι δωρεάν. Στην 2η, 3η φορά που θα κατέβεις θα μάθεις.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 04, 2012, 12:01:10 μμ »
Η δασκάλα στο σχολείο μας είπε το εξής: Don't be afraid of the tiger. But be afraid of the thai girl :)
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 04, 2012, 12:05:17 μμ »
Η δασκάλα έγραψε. Πολλή σωστή.

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 04, 2012, 13:25:05 μμ »
Είναι η πρώτη φορά, θα συνηθήσεις. Δυστυχώς η καψούρα είναι κατά 99% μονόπλευρη. Αυτό το δεν ζήτησε λεφτά αναρωτήσου πόσο σου κόστισε τελικά.

Και για να μην νομίζεις πως στην λέω ο ταξιδιώτης ξέρει. Είναι πολύ ωραία τα συναισθήματα αυτά αλλά δεν είναι δωρεάν. Στην 2η, 3η φορά που θα κατέβεις θα μάθεις.
Θα φτάσω και σε αυτό το σημείο όπου θα σου δείξω ότι συμφωνώ μαζί σου!!!

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 04, 2012, 13:28:55 μμ »
Η δασκάλα στο σχολείο μας είπε το εξής: Don't be afraid of the tiger. But be afraid of the thai girl :)
εγώ καρχαρίες τις έλεγα όλες. Μυρίζανε λευτά και τρώγαν πορτοφόλια.

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 04, 2012, 14:19:24 μμ »
Μπανγκόκ: κλείνοντας το κεφάλαιο στην Ταϊλάνδη
Δεν το συζητάω και πολύ, την παίρνω και εκεί μαζί μου, και επί της ευκαιρίας την έκραζα που καβάτζοσε μια βίβλο, Όχι επιδή την έκλεψε αλλά για να μην αρχίσει να επηρεάζεται από άλλες θρησκείες και συναφή παπαριές που δεν τις πιστεύω ( προσωπική άποψη). Εκεί τελικά απέδειξε πολλά από τα λεγόμενα της. Που δούλεψε, που σπούδασες, που έβγαινε και διάφορα άλλα. Με έκανε να χάσω την δυσπιστία μου σιγά σιγά. Αλλά εκεί έκανα και την πρώτη παπαριά (άθελα μου βέβαια) χωρίς να το καταλάβω. Με έπιασε κουβέντα μια φίλη της (και καλά), με έκανε ένα ψευτομασάζ και όταν την χαιρέτισα στο τέλος με φύλλισε σταυρωτά. ΖΗΛΙΑ!!! Δεν θυμάμαι να έχω ξανασυναντήσει τέτοια τσατίλα. Δεν μπορούσα να την ηρεμίσω με τίποτα και μετά δεν μπορούσα να την καταλάβω. Με είπε τέλος πάντων ότι δεν ήταν φίλη της και ότι θελε να μου την πέσει. Αφού γυρίσαμε στο hotel και μετά την τελευταία προσπάθεια που έκανα να την ηρεμίσω και να της δώσω να καταλάβει και λίγο την Ελληνική κουλτούρα μου βάζει τα κλάματα (πρώτη φορά) και με λέει ότι από την Πατάγια ακόμα ζήλευε ότι θηλυκό με άγγιζε.
Τελευταία μέρα και μες στα νάζια και τις γλύκες. Κατάλαβε ότι είμαι πολύ ξεκάθαρος σε ότι έλεγα. Άρχισε να με καταλαβαίνει και στα ελληνικά. <<ΣΗΚΟ ΝΤΥΣΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ>> στα ελληνικά, και μάλιστα αυτό το τελευταίο το εμπέδωσε πολύ καλά, μιας και ήταν η πρώτη λέξη που της έμαθα να λέει.
Ξανά μανά μου μάζεψε τα πράγματα μου έβγαλε ένα πουκάμισο για να μην κρυώσω στο ταξίδι, με πίγε για να πάρω κάτι πράγματα που ήθελα, πίρε η ίδια τα δώρα για τις αδερφές μου (κουφό;;;) φάγαμε και με πήγε στο αεροδρόμιο. Κάνα δυο δάκρια, τα κλασικά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, θα μου λίψεις, πάρεμε όταν φτάσεις, θα πρωσπαθίσω να έρθω και εγώ στην Ελλάδα κ.λ.π. Καλώ τον φύλο μου τον Νοο (ταρίφας παράνομος μου με πήγε στην Πατάγια με 900 μπατ, όλα τα λεφτά και παλικάρι απ’ τα λίγα) για να παραλάβει και να πάει την Τίκα πίσω, και κει στο τέλος πάω να της δώσω λεφτά για το ταξί και κάνα χαρτζιλίκη.
-Τίκα πάρε 2000 για τον Νοο.
-Μα 900 συμφόνισες 2000 είναι πολλά
-Οκ, πάρε τότε στο σύνολο 3000 και για τα μεροκάματα που έχασες
-Έχεις λεφτά για σένα;;;
-Μην ανησυχείς πλέων θα κινούμε με ευρώ
Καλό ταξίδι και τα συναφή και λέω από μέσα μου, πάει έληξε και αυτό το παραμύθι. Πολύ καλό ήταν για να είναι αληθινό. Και όμως δεν έληξε. Λίγο πριν μπώ στο αεροπλάνο με πίρε δύο τηλέφωνα και με έστειλε 3 μηνύματα. Απλά τρελάθηκα εκείνη την στιγμή. Έβριζα θεούς και δαίμονες, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου με γουρλομένα μάτια και να με ροτάνε τι έχω. Τι να τους πω όμως και τι να τους εξηγήσω.
-Έχετε πρόβλημα με την πτήση;
-Ναι, (τους λέω)
-Την χάσατε;
-Όχι !!!
-ε τότε κ. πιο είναι το πρόβλημα και προκαλείτε αναστάτωση με της φωνές σας;;;
-ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΜΙΑ καλη κοπελα!!!
-Κατάλαβα Πατάγια
…με λέει και με ευχήθηκε καλό ταξίδι.

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.162 Chrome 18.0.1025.162
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 04, 2012, 14:36:56 μμ »
Πάλι καλά να λές εμένα έστειλε σε μία ώρα 5 μηνύματα και  όταν έκλεισα το κινητό λόγω πτήσης και το άνοιξα Ελλάδα είχα κάπου 17 κλήσεις.. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια, και μην νοιάζεσαι για κανένα σχόλιο.Αλλωστε από τα παθήματα μαθαίνουμε και γινόμαστε σοφότεροι και εξυπνότεροι.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 04, 2012, 14:47:19 μμ »
Συμφωνώ απόλυτα...

Συνέχισε να γράφεις apgavros.-
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!