Αποστολέας Θέμα: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα  (Αναγνώστηκε 68942 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Φύλο: Άντρας
  • Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
Απ: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 05, 2012, 22:56:05 μμ »
θα μάθεις παρακάτω.

Θελω αραγε;; Αυτο σκεφτομαι.... 
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.168 Chrome 18.0.1025.168
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 05, 2012, 23:04:31 μμ »
Θελω αραγε;; Αυτο σκεφτομαι.... 

υπάρχει και το Backspace...

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 05, 2012, 23:23:13 μμ »
Για ολους !!!!  ;) ;)
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος steven

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 05, 2012, 23:36:27 μμ »
Και να έζησε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει το forum.

Η ιστορία - προσωπική εμπειρία, του φίλου apgavros, διαδραματίζετε στην Ταϊλάνδη, έχει να κάνει με Ταϊλανδέζα και ίσως βοηθήσει κάποιους νέους (δεν εννοώ ηλικιακά) που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη.

Μέσα σε αυτές τις γραμμές μέτρα πόσες φορές είπα την λέξη Ταϊλάνδη και θα καταλάβεις γτ "αφορά" το forum. (πάντα φιλικά)  :D  ;D  :D  ;D

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Browser:
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 06, 2012, 01:03:51 πμ »
ΣΚΑΩ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΩ  

Μετά από άλλη μια επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν και πολλές άλλες πλέων, είχα στο μυαλό μου και γενικός άρχισα να ζηλεύω όλους αυτούς τους τουρίστες που έρχονταν τα καλοκαίρια για διακοπές. Τι να κάνω, μάγειρας είμαι. Όταν οι άλλοι κάθονται εγώ δουλεύω και το αντίθετο.  Συν το τι ήθελα να αναθερμάνω και την σχέση μου που μετά από 4 χρόνια καταλάβαινα ότι τα πράγματα δεν παν τόσο καλά. Εξωτερικό πάλι, εξωτικά όμως αυτή τη φορά, αλλά δεν είχα απαραίτητα το μυαλό μου Ταϊλάνδη.
<<εκεί να πάς με τους κάφρους του φίλους σου και όχι με την γκόμενα. Θα μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή αν πας με την γυναίκα>> με έλεγε ένα φιλαράκι που είχε μια εμπειρία.
Αλλά δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα σχεδίαζα.
Προβλήματα από το πουθενά άρχισαν να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και μέσα σε όλα αυτά περνούσε και ο καιρός και έπρεπε να βρω καμιά δουλειά. Άρχισα να παίρνω ευθύνες σοβαρές από το πουθενά και μια δικαστική διαμάχη που με χαντάκωνε μέρα με τη μέρα ποιο πολύ (ευτιχός βγήκα τρελά κερδισμένος). Και το μέγα πρόβλημα;;;
Η Άννα.
Που μετά από 4 χρόνια σχέσης και στην ηλικία των 30 (4 χρόνια διαφορά ηλικίας) τα ορμονικά της έχουν αρχίσει να βαράνε κόκκινο. Και όχι μόνο. Ήταν και από αυτές που τις πρήζουνε τα σόγια κι γονείς για γάμους και παιδιά. Και αυτό μετατρέπετε σε αλυσιδωτή αντίδραση.
Τες πα η κατάσταση εκεί που προσπαθούσα στο θέμα σχέσης να την κάνω καλλίτερη μάλλον χειρότερη γινότανε για μένα. Άλλοι κόσμοι, άλλα μυαλά, άλλα ’’θέλω’’ και άλλα ’’πιστεύω’’ που καταλήγει σε εγωισμούς και πείσματα και από τις δύο μεριές. Γάμο να λέει η Άννα, ναι της έλεγα εγώ αλλά με άλλον όχι με μένα. Και δεν την κατηγορώ, ήθελε κάτι απόλυτα φυσιολογικό για την ηλικία της. Αλλά όχι για μένα.
 Αυτά που θέλω να κάνω εγώ για την ηλικία μου είναι απόλυτα φυσιολογικά. Καριέρα, ταξίδια με μηχανές, καφρίλες κ.λ.π. που στην απέναντι πλευρά φαίνονταν κάποια από αυτά ανώριμα. Και παρά τις κάποιες υποχωρήσεις που έκανα δεν έβλεπα κάτι θετικό, παρά μόνο παύση επικοινωνίας και άπειρους μονόλογους.
Δεν υπήρχαν τσακωμοί, αλλά το κλάμα ήταν μπόλικο και αυτό δεν με συγκινούσε απλά με κούραζε και με έκανε να αδιαφορώ. Το αποτέλεσμα, ένα ωραίο βράδυ αρχές Φλεβάρη βάζω τέρμα σε αυτήν την κατάσταση. Επώδυνο και για μένα όμως. Γιατί την αγαπούσα και πέρασα πολλά μαζί της. Την υποστήριζα και με υποστήριζε. Ακόμα την αγαπάω, αλλά δεν έχω σκοπώ να κάνω μια κίνηση που μπορεί να αποδιχτή μοιραία μετά από κάποια χρόνια.
Βάζω μπροστά για άλλα.
Πρώτων; Επαγγελματικά, ποιο δυναμικά, αν δεν μπορώ να βρώ δουλεία στον τομέα μου θα κάνω κάτι άλλο. Δεύτερον, θα τις μ@μ!σw όλες (πλησίαζαν και οι απόκριες) τρίτον φεύγουμε από εδώ γυρνάμε τον κόσμο όλο.
Αλλά τα επαγγελματικά αυτόν τον καιρό να μην τα εξηγούμε ξέρετε πως είναι. Κάθε μέρα οι άκρες μου με λέγανε περίμενε και κάθε βδομάδα παίρναμε τα άκυρα. Και τα μούτρα των φίλων μου να μην πω πως ήταν. Αλλά σκάνε οι αποκρές!!!
Κοζάνη και κάθε μέρα λιάρδα το λιγότερο. Μέρα παρά μέρα και μια σεξουαλική επιτυχία (πολύ μεγάλο σουξέ είχα και δεν το περίμενα καθόλου). Όλες τις πείραζα, μικρές μεγάλες όμορφες άσχημες.<< Όλες ψυχή και κρέας έχουνε γιατί να παν χαμένες;>>  Μέχρι και μια κολομπαρού που αφού κατάφερε ως γνήσιος ουκρανέζικος καρχαρίας να με φάει σε ένα βράδυ 100 ευρώ την έπεισα να έρθει μετά από κει στο σπίτι μου χωρίς να με βγάλει έξτρα κοστολόγιο. Το κακό με αυτήν βέβαια ήταν ότι μου άρχισε τα soft ερωτο-μηνύματα και την έκανα λούης. Αλλά αυτό ήταν με κάνα δυό άλλες που κράτησα επαφή. Μου άρχισαν τα παραμύθια περι σχέσεις και αντρίας (πόσο βαθειά θα έβαζα το χέρι στην τσέπη) αλλά ΟΧΙ δεν θέλω σχέσεις τώρα και δεν μου χρειάζονται μόνιμη καρχαρίες. Το τι έχω μια οικονομική άνεση δεν σημαίνει ότι θα τα πετάω σε ανούσιες εξόδου με μικρές πιθανότητες σεξουαλικής επαφής.
Και επιστρέφουμε στην μόνιμη στασιμότητα. Πλήξη, ανεργία, και να μην προχωρεί τίποτα. Το ταξίδι όμως δεν έλεγε να με βγει απ’ το μυαλό μου, και η στασιμότητα στην Θεσσαλονίκη άρχισε να με κουράζει.
Μια μέρα με λέει ένα φιλαράκη συνάδερφος.
-Πάμε ρε Ταϊλάνδη για δουλεία;;;
-Μέσα φίλος (αλλά εγώ το ένοούσα). Αν και πρώτα θα πήγαινα για διακοπές και μετά για δουλειά οπότε ρε συ Πάνο το ψήνεις;
Και του αναφέρω όλες τις πληροφορίες μου είχα μαζέψει από Φίλου και διάφορα site. Κάτι μου λέγε όμως πως δεν θα προχωρούσε και το άλλο, σκάει δουλεία για μένα. Καλά λεφτά, σταθερό ωράριο, μια νέα αρχή. Και δεν την αφήνεις εύκολα μια δουλεία τέτοια περίοδο. Αλλά σε αφήνει αυτή.
Οι 6 μέρες γίναν 5 και στο τέλος 2. Και εκεί τρελάθηκα!!! Τίποτα να μην μου κάθετε ρε γατοτο επιτέλους;;;
Κι άλλο υπομονή;
Δεν άντεχα άλλο.
Τα παρατάω, φεύγω λέω και με συνοπτικές διαδικασίες. Τώρα τα έχω και τώρα τα καίω και όποιος θέλει ακολουθεί.
Δεν με απασχολεί και πολύ πλέων.
Η χώρα αυτή από περιέργεια έγινε επιθυμία, και από επιθυμία στόχος.
Έσκασα με όλες, όλους και με όλα στην Ελλάδα, και άρχισα το ξέσπασμα.
Ένα ξέσπασμα πολύ ωραίο που σταμάτησε όμως δυστυχώς με το που ξαναπάτησα το πόδι μου εδώ.
Να πως αποφάσισα να πάω Ταϊλάνδη και να γιατί ερωτεύτηκα την Τίκα, γιατί την πάτησα. Αυτήν είναι η δικιά μου αφορμή και εξήγηση. Ώριμη, ανώριμη, άσχετη με το θέμα ή σχετική;;; δεν ξέρω.
Ξέρω όμως ότι είναι πολλά αυτά που με πίεζαν από καιρό, (και δεν είναι μόνο αυτά που αναγράφω εδώ) και είναι απόλυτα φυσιολογικό μετά από ένα σημείο εκεί να αφεθώ και να ζήσω ότι σας ανέφερα παραπάνω.

-Και από αύριο η επόμενη ιστορία που θα είναι και ποιο σχετική αλλά και ποιο διασκεδαστική.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2012, 02:16:57 πμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 06, 2012, 08:01:06 πμ »
Και μετά από μια αποτυχημένη νύχτα κραιπάλης, με τέσσερις Ελληνίδες κουκλάκια άλλα δεσμευμένες (κατά τα λεγόμενά τους) και ένα μεθυσμένο ψηφοδέλτιο, οφύλω να ένιμέρώσω ότι εκτός απ' ότι δεν ξεπέρασα αυτό το κράτος και την τελευταία την Τίκα (μιας και δεν προχορισε τίποτα το σημερινό βράδυ)... και έλπίζω το λυγότερο να μην με λέτε καραγκιοζη από σήμερα... Καλημέρα

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 06, 2012, 10:12:02 πμ »
Η ο τύπος τρολάρει ή χρησιμοποιεί το φορουμ ως ψυχοθεραπεία.Οπως και να ναι αρλεκιν εχουν καταλήξει οι διηγήσεις του...πλησιάζει η ωρα που ο Ουτοπικός θα  στείλει το ποστ παρέα μ εκείνα του Παταγιάννη..

Αποσυνδεδεμένος steven

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 06, 2012, 10:31:11 πμ »
Η αλήθεια είναι ότι, ενώ κι εμένα μου άρεσε η ιστορία του φίλου στην αρχή, που είχε ως θέμα μια προσωπική εμπειρία στην Ταϊλάνδη, έχει ξεφύγει το θέμα αρκετά... πολλές λεπτομέρειες. (ωραίο κείμενο, αλλά όχι γι'αυτό το forum)

Περιμένω όμως την συνέχεια για να μην κρίνω λάθος...

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 06, 2012, 10:48:28 πμ »
Πλίνθοι τε και κέραμοι ατάκτως ερριμένοι...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 06, 2012, 11:58:41 πμ »
Φίλε μου Κοζάνη ήμουν ένα διαστήμα,το αγαπημένο μου μαγαζί το είχε ένας σουρδος που είχε ανοίξει ένα μικρό φαστ-φουντ πάνω απο τα Goodys που πουλούσε κυρίως λουκάνικα. Πως το λένε?Ειναι ανοικτός ακόμα?
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 06, 2012, 14:04:03 μμ »
Φίλε μου Κοζάνη ήμουν ένα διαστήμα,το αγαπημένο μου μαγαζί το είχε ένας σουρδος που είχε ανοίξει ένα μικρό φαστ-φουντ πάνω απο τα Goodys που πουλούσε κυρίως λουκάνικα. Πως το λένε?Ειναι ανοικτός ακόμα?

p.m. αυτα ρε αρισταρχε

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Firefox 10.0.3 Firefox 10.0.3
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 06, 2012, 14:21:59 μμ »
τον τσικριτζη εννοεις αρισταρχε;

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 06, 2012, 14:44:09 μμ »
 :D :D :D  Ωραιος ο Αρισταρχος, θα τρεχει ο φιλος στη Κοζανη να βρει την απαντηση στο τεστ του Αρισταρχου !!!  :D :D
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #73 στις: Μαΐου 06, 2012, 15:16:16 μμ »
Η ο τύπος τρολάρει ή χρησιμοποιεί το φορουμ ως ψυχοθεραπεία.Οπως και να ναι αρλεκιν εχουν καταλήξει οι διηγήσεις του...πλησιάζει η ωρα που ο Ουτοπικός θα  στείλει το ποστ παρέα μ εκείνα του Παταγιάννη..

Μήτσο το αν "τρολαρει" η χρησιμοποεί το forum για ψυχοθεραπεία άσε να το κρίνει ο καθένας μονος του.Δεν μπορείς να τον καταλάβεις ίσως γιατί δεν έζησες τέτοιες καταστάσεις ποτέ σου,ίσως γιατί δεν δούλεψες ποτε σοβαρά και συστηματικά στη ζωή σου γιατί διάλεξες έναν άλλο τρόπο ζωής και καλά έκανες.Δικαίωμα σου.
Ισως γιατί δεν είχες ποτε σου φίλους ,παιδιά τις πιάτσας να δουλεύουν για το μεροκάματο,ίσως γιατί δεν τον θεωρείς του δικού σου μορφωτικού επιπεδου.
Όλοι έχουμε ζήσει σαν νέοι καταστάσεις παρόμοιες.Κραιπάλες ,μηχανές,γυναίκες,ταξίδια,ξίδια.
Η ηλικία μεταξύ 20-30 διακατέχεται από τρελα. Και είναι πολύ ωραία αυτή η τρελα.Και οποιος δεν την έχει ζήσει έχει χάσει ένα από τα καλύτερα κομμάτια τις ζωή του με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να βγάζει μεγάλο κόμπλεξ προς τους νέους που διάλεξαν να ζήσουν την τρέλα τις ηλικίας τους.
Μη φοβάσαι,δεν σου παίρνει τη δόξα ούτε συγκρίνετε με τα επιστημονικά κείμενα σου που είναι όντως ενδιαφέροντα.
Ο τίτλος ΣΚΑΩ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΩ αντιπροσωπεύει πολύ κόσμο που έχει φτάσει στα όρια του,στη δουλειά του,στη σχέση του,στη καθημερινότητα του..
Άσε τον Ουτοπικό στην ησυχία του και μην εκβιάζεις καταστάσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2012, 15:39:20 μμ από scubapro »

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #74 στις: Μαΐου 06, 2012, 18:53:55 μμ »
Πράγματι η ερώτηση μου αποσκοπούσε στο να αποδειχθεί  αν όντως δεν είναι άλλος ένας παραμυθάς του φόρουμ που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τα μέλη. Το παλικάρι όντως είναι από την Κοζάνη, δεν ξέρω για ποιον λόγο γράφει τα εσώψυχα του, είναι δικαίωμα του και δεν με άφορα!

Karabe:Είναι προφανής ο λόγος που το έγραψα δημοσίως δεν είμαι τόσο αφελής να ρωτάω μπούρδες  ανοικτά! ;)

Dkmaster:Nαι αυτόν εννοω!Η Κοζάνη φημίζεται για τις γαστρονομικές  συνταγές.

Yannis:Επειδη ο γραπτός λόγος είναι μεγάλη πορν..,ατομα έχουν θυμώσει και δεν μου απαντάνε επειδή παρεξηγήθηκαν από  τα γραπτά μου. Με ειρωνεύεσαι ή αντιλήφθηκες τον σκοπό μου?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2012, 19:04:58 μμ από Αρίσταρχος »
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York