Αποστολέας Θέμα: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα  (Αναγνώστηκε 68941 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα
« Απάντηση #75 στις: Μαΐου 06, 2012, 19:50:39 μμ »
Μήτσο το αν "τρολαρει" η χρησιμοποεί το forum για ψυχοθεραπεία άσε να το κρίνει ο καθένας μονος του.Δεν μπορείς να τον καταλάβεις ίσως γιατί δεν έζησες τέτοιες καταστάσεις ποτέ σου,ίσως γιατί δεν δούλεψες ποτε σοβαρά και συστηματικά στη ζωή σου γιατί διάλεξες έναν άλλο τρόπο ζωής και καλά έκανες.Δικαίωμα σου.
Ισως γιατί δεν είχες ποτε σου φίλους ,παιδιά τις πιάτσας να δουλεύουν για το μεροκάματο,ίσως γιατί δεν τον θεωρείς του δικού σου μορφωτικού επιπεδου.
Όλοι έχουμε ζήσει σαν νέοι καταστάσεις παρόμοιες.Κραιπάλες ,μηχανές,γυναίκες,ταξίδια,ξίδια.
Η ηλικία μεταξύ 20-30 διακατέχεται από τρελα. Και είναι πολύ ωραία αυτή η τρελα.Και οποιος δεν την έχει ζήσει έχει χάσει ένα από τα καλύτερα κομμάτια τις ζωή του με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να βγάζει μεγάλο κόμπλεξ προς τους νέους που διάλεξαν να ζήσουν την τρέλα τις ηλικίας τους.
Μη φοβάσαι,δεν σου παίρνει τη δόξα ούτε συγκρίνετε με τα επιστημονικά κείμενα σου που είναι όντως ενδιαφέροντα.
Ο τίτλος ΣΚΑΩ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΩ αντιπροσωπεύει πολύ κόσμο που έχει φτάσει στα όρια του,στη δουλειά του,στη σχέση του,στη καθημερινότητα του..
Άσε τον Ουτοπικό στην ησυχία του και μην εκβιάζεις καταστάσεις.
Ευχαριστώ για το σχολιό σου , η αλήθεια είναι πως κανείς συχνά χωρίς να το θέλει γίνεται υπερβολικά επικριτικός ή φαινεται σαν να βλέπει τους άλλους αφηψηλού και τους τη λεεί χωρίς λόγο. Στην πραγματικότητα δεν κάνει μόνο ο φίλος ψυχοθεραπεία..όλοι που γράφουν σε φόρουμς κάνουν και φυσικά κι εγω μαζί, μόνο που τηρούν κάποια περισσότερα προσχήματα. Σ αυτά τα πλαίσια της δικής μου ψυχοθεραπείας υπηρξα λίγο πιο πικρόχολος και κυνικός τις τελευταίες μέρες στα περισσότερα απ τα πόστ μου, χωρίς όμως πραγματικά να είμαι εχθρικός απέναντι σε κανέναν.
Στον εαυτό μου ποτέ δεν αναφέρομαι αλλά να πω εν προκειμένω πως έζησα κι εγω την περίοδο της τρέλας απο τα 15 μέχρι τα 30, πως πολλοί απ τουε φίλους μου παιδιά του μεροκάματου ήσαν -τωρα είναι ανεργοι οι πιο πολλοί-όπως και γω άλλωστε κάθε περίοδο που δούλευα , πως -ειδικά αν με ηξερες καλύτερα θα γνώριζες πως δεν δίνω δυάρα για την θεωρητική μόρφωση και αντιθέτως εχω πολύ υψηλά ανθρώπους που είναι καταρτισμένοι σε πρακτικά αντικείμενα , δεν τους θεωρώ καθόλου κατώτερους, και πως δεν ανυσηχώ μην μου πάρει κανείς την όποια -ανύπαρκτη φυσικά-δόξα έχω.
Κατα τ αλλα όμως νομίζω οτι εβαλες τα πράγματα στη σωστή τους βάση,,,τι ζόρι τραβάω και τα χώνω στον ενα και στον άλλον?Περιφρουρητής του φόρουμ είμαι ή είναι η Ταιλάνδη τσιφλίκι μου επειδη είμαι καιρό εδώ? Ελα ντε!!
Σχετικά με τα σχολιά μου , αφήνω στην άκρη το κομμάτι που έχω δίκιο και επικεντρώνομαι εκει που το παράκανα και ως προς αυτό απολογούμαι.Ο Ουτοπικός όντως δεν έχει αναγκη απο εκβιασμούς καταστάσεων.

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Τοῦ Ἄλμπορ τὸ φανάρι πότε θὰ φανεῖ;
  • Mac OS X 10.6.8 Mac OS X 10.6.8
  • Browser:
  • Safari 5.1.5 Safari 5.1.5
« Απάντηση #76 στις: Μαΐου 06, 2012, 23:32:37 μμ »
Μήτσο το αν "τρολαρει" η χρησιμοποεί το forum για ψυχοθεραπεία άσε να το κρίνει ο καθένας μονος του.Δεν μπορείς να τον καταλάβεις ίσως γιατί δεν έζησες τέτοιες καταστάσεις ποτέ σου,ίσως γιατί δεν δούλεψες ποτε σοβαρά και συστηματικά στη ζωή σου γιατί διάλεξες έναν άλλο τρόπο ζωής και καλά έκανες.Δικαίωμα σου.
Ισως γιατί δεν είχες ποτε σου φίλους ,παιδιά τις πιάτσας να δουλεύουν για το μεροκάματο,ίσως γιατί δεν τον θεωρείς του δικού σου μορφωτικού επιπεδου.
Όλοι έχουμε ζήσει σαν νέοι καταστάσεις παρόμοιες.Κραιπάλες ,μηχανές,γυναίκες,ταξίδια,ξίδια.
Η ηλικία μεταξύ 20-30 διακατέχεται από τρελα. Και είναι πολύ ωραία αυτή η τρελα.Και οποιος δεν την έχει ζήσει έχει χάσει ένα από τα καλύτερα κομμάτια τις ζωή του με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να βγάζει μεγάλο κόμπλεξ προς τους νέους που διάλεξαν να ζήσουν την τρέλα τις ηλικίας τους.
Μη φοβάσαι,δεν σου παίρνει τη δόξα ούτε συγκρίνετε με τα επιστημονικά κείμενα σου που είναι όντως ενδιαφέροντα.
Ο τίτλος ΣΚΑΩ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΩ αντιπροσωπεύει πολύ κόσμο που έχει φτάσει στα όρια του,στη δουλειά του,στη σχέση του,στη καθημερινότητα του..
Άσε τον Ουτοπικό στην ησυχία του και μην εκβιάζεις καταστάσεις.

τώρα νομίζω scubapro, οτι βλέπεις αυτό που θες να δεις? εγώ απο οτι κατάλαβα ο τυπάς δεν ειναι ''παιδι του μεροκάτου'' όπως αναφέρεις. Σε δύο σημεία αναφέρει οτι ειναι άνεργος και ψάχνει εναλλακτικές διεξόδους. Όυτε βλέπω καμία τρέλα την νότης κτλ. μόνο ατάκες του τύπου ''γουστάρουμε τις καφρίλες'' και ''θα τις γ@μΗσw και θα κάνω το γύρω του κόσμου'' (σε σεξοτουριστικούς παραδείσους Τσεχία, Βουλγαρία κτλ).

Προσωπικά το βρίσκω θλιβερό νέος 26 χρονών να χαίρεται που του ''εφεγε ο Ουκρανός καρχαρίας 100 ευρώ''....
 μπράβο! αρχοντας! μα πως το κατάφερες??    η δε ιστορία με την Κοζανίτησσα γκόμενα εκτός του ότι είναι εντελώς άσχετη με το φόρουμ, βρίσκω ότι είναι φθηνότατης αισθητηκής ..... όλες έχουν κρέας!!!   
Μπροστά σου τρεῖς ἐλέφαντες ντυμένοι στὰ χρυσά,
ὄξω ἀπ᾿ τοῦ Βούδα τὴ σπηλιά, ψηλὰ στὴν Κουρνεβάλα.
Τώρα σκοντάφτεις, Γέροντα, στοῦ δρόμου τὰ μισὰ
καὶ πᾶς γιὰ νὰ λειτουργηθεῖς σὲ γάϊδαρο καβάλα.

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
« Απάντηση #77 στις: Μαΐου 07, 2012, 01:27:32 πμ »
 Η γαμ..ιστορία του γαύρου σε Ελλάδα και Ταϊλάνδη, ως μοναδικό προσωπικό του γεγονός δεν αποτελεί στατιστική γιά να ληφθεί υπ' όψιν, άρα είναι αδιάφορη και μάλλον ενοχλητική γιά τους περισσότερους αναγνώστες εδώ μέσα, που διατηρούν κάποιο επίπεδο.
 Γραμμένη μάλιστα με ψιλοάθλιο τρόπο ενδιαφέρει μόνο όσους αρέσκονται σε σεξοπικάντικες και χωρίς χιούμορ διηγήσεις.
 Καλέ μου συναναγνώστη γαύρε θα έλεγα να στείλεις τη συνέχεια στους φίλους σου με μέιλ και να μη μας κουράσεις άλλο. Εκτός αν μπορείς να μας δώσεις από το ταξίδι σου κάποιες χρηστικές πληροφορίες γιά ξενοδοχεία, αξιόλογα μέρη, συμπεριφορές κλπ που κρίνεις ενδιαφέρουσες...
 Ασχετο: Κάπου κει στο βάθος βλέπω τη δραχμούλα να πλησιάζει... Αχ, θα μας μείνουν μόνο οι φωτογραφίες να θυμόμαστε...

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
« Απάντηση #78 στις: Μαΐου 07, 2012, 16:43:12 μμ »

Yannis:...... Με ειρωνεύεσαι ή αντιλήφθηκες τον σκοπό μου?

Το αντιθετο μαλιστα , επικροτω.

Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #79 στις: Μαΐου 07, 2012, 21:18:53 μμ »
Και ας τελειώσουμε το κεφάλαιο του Σιάμ παραθέτοντας εμπειρίες και ιστορίες γενικού περιεχομένου μιας και για το πρώτο 10ήμερο που πέρασα ήταν το ίδιο συναρπαστικό με το δεύτερο.
Αλλά πριν απ’ όλα αυτά να αναφέρω κάτι βάσει των σχολίων που διάβασα νωρίτερα.
-   Ανέφερα την προηγούμενη ιστορία με αφορμή τα σχόλια και τις απόψεις που προαναφέρθηκαν. Δεν θα έμπαινα στον κόπο αλλά πιστεύω ότι καλό θα ήτανε σε κάποιες περιπτώσεις να αναφέρουμε και τους λόγους που μας οδηγούν σε κάποιες καταστάσεις.
-   Ναι το θέμα ήταν άσχετο (και η τύπισσα των τεσσάρων χρόνων όχι κοζανίτισα). Αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα πει τους λόγους και να τους αναλύσει όπως τον εκφράζει καλύτερα πάντα όμως προσέχοντας να μην προσβάλει τον αναγνώστη.
-   Είμαι χαρούμενος όταν συνειδητά πετάω τα λεφτά μου και μάλιστα σε γυναίκες που με την δουλεία που κάνουνε δηλώνουν ξεκάθαρα ότι λεφτά θέλουν από το κάθε αρσενικό και τίποτα παραπάνω.
-   <<ο τύπος τρολάρει ή χρησιμοποιεί το φορουμ ως ψυχοθεραπεία>>  δεν ξέρω τι θα πει τρολάρει αλλά ναι είναι για μένα μια μορφή ψυχοθεραπείας. Σε ποιόν να τα πω στον κύκλο μου όταν από αυτούς μόνο τρεις πήγαν Ταϊλάνδη και για μια μόνο φορά, όταν ο κάθε άλλος θα έλεγε την δικιά του πάρλα δίχως να έχει προηγούμενη εμπειρία. Ναι αυτό είναι στην τελική ψυχοθεραπεία, και μάλιστα δωρεάν. Νιώθω πολύ καλύτερα, και σας ευχαριστώ όλου για τις παραθέσεις σας. Στηρίχτηκα σε σας και στάθηκα όρθιος (όχι πως δεν θα στεκόμουνα αλλιώς κάποια στιγμή) επιδή σίγουρα θα μιλούσα με άτομα που θα είχαν παρόμοιες εμπειρίες από το Σιάμ.
Αλλά πάμε τώρα σε μια κλασική Ιστορία.

11 μέρες και κάτι

Βαλίτσες, σημειώσεις, ταξιδιωτικά έγραφα και ένα συντήκου για τις βάρβαρες ώρες αναμονής της Egypt Air. Και μια δυνατή τρομάρα που πείρα στο SKG όταν η πτήση τις Cyprus Air είχε μιάμιση ώρα καθυστέρηση με αποτέλεσμα να προλάβω στο τσακ από το ATH την πτήση για Κάιρο. Έκανα τις βόλτες μου εκεί έφαγα ήπια, έστειλα τα mail μου, πέρασα τον περισσότερο χρόνο στις γυάλες των καπνιστό-ψαρών έλισσα άπυρα σουντόκου, βαρέθηκα και μετά από πεντέμισι ώρες αναμονής ξεκινάει το 10ωρο ταξίδι. Δεν το περίμενα όμως ότι θα περνούσαν τόσο εύκολα αυτές οι ώρες και μάλιστα ευχάριστα και διασκεδαστικά και θα αναφέρω το γιατί.
Βρίσκω την θέση μου Α30κάτι παράθυρο, τακτοποιώ τα πράγματά μου και αρχίζω κατευθείαν να περιεργάζομαι τη θέση μου. Οθόνη με πάμπολλες επιλογές από ταινίες, παιχνίδια, προγράμματα tv κ.λ.π., μαξιλάρια κουβέρτες, που με ενθουσίασαν μιας και ήταν η πρώτη μου φορά σε τόσο μεγάλο αεροπλάνο. Εκείνη την ώρα αρχίζω και τις προσευχές για καλή τύχη. Και όχι για να μην πέσει το αεροπλάνο, αλλά για να ξεπατωθεί το σύμπαν και να μην κάτσει κανένας τις διπλανές θέσεις έτσι ώστε να απλωθώ, να μην στριμώχνομαι και να κοιμηθώ. Είχα τύχη, αλλά όχι αυτήν που περίμενα όμως. Κάθοντε δύο τύπισες όχι μικρές σε ηλικία και θα έλεγα μάλον ευπαρουσίαστες. Η διπλανή μου όμως με τσάτισε κάμποσο την πρώτι ώρα. Με πεταξε το κιτ ύπνου πάνω μου (δεν δίνω σημασία), και με το που έκανε να κοιμιθει θεώρισε πολύ καλη ιδέα τα πέσει επάνω μου. Τι κάνει;;; δεν με φτάνει που ο μπροστινός έριξε τέρμα το κάθισμα και το δεικό μου δεν λέει να πάει πίσω, θα έχω κι αυτήν πάνω μου; Την διόχνω με τρόπο στην αρχή αλλά δεν έλεγε να καταλάβει. Μετά το φαγητό τα ίδια και λέω τότε αν δεν μπορείς να το αποφύγεις φαίρτο στα μέτρα σου.
-Εεε… εσύ!!! Θες να ξαπλώσεις
-Ναι (κουνώντας το κεφάλι της)
Βάζω τα πόδια μου πίσω από την πλάτη της, βολεύω το κεφάλι μου στο παράθυρο με τα μαξιλάρια που με πέταξε και σχεδόν απλώνομαι.
-κάτσε τώρα αν μπορείς.
Λέει κάτι στην φίλη της και απλώνεται πάνω μου.
Τουλάχιστον να βολευόμαστε και οι δύο. Και η φίλη της όμως πολύ καλά εξηγήθηκε. Άλλαξε θέση και τότε ήταν που απλώθηκα για τα καλά. Έτσι αν είναι λέω καλά με τα φέρε το σύμπαν, παράπονο δεν έχω, και ούτε που θα το φανταζόμουνα ότι θα ζούσα τέτοιες καταστάσεις. Είδαμε τις ταινίες μας και ύπνος. Μια χαρά απλώθηκα, δεν έπιανε και η άλλη πολύ χώρο, ΑΡΧΟΝΤΑΣ. Αν και με το πρώτο φως του ήλιου (η πτήση ήταν νυχτερινή), αφού σηκωθήκαμε και έριξα λίγο νερό για να ξυπνήσω τρόμαξα με την γενική εικόνα της κοπελιάς. Δεν βαριέσαι λέω εγώ. Στο κάτω κάτω μόνο σε αυτό το ταξίδι θα με τύχαινε τέτοια υποδοχή. Θα προτιμούσα να έχω κάνα νταγλάρι δίπλα μου ή κάνα βρωμιάρη;;; Και στην τελική μια χαρά χαβαλέ κάναμε. Και το καλύτερο, στη νοηματική. Ούτε αγγλικά μιλούσε και ούτε καταλάβαινε.
-My name is Tolis, watch you ‘re name???
-Aaa???
- What Aaa??? ME TOLIS T-O-L-I-S
-Aaaaa!!!
Και μου το ζωγραφίζει…
Με το που φτάσαμε στο BKK είχα άλλες τέσσερις ώρες αναμονή για να πετάξω με την AirAsian για Πουκέτ, άλλα εκεί δεν έπαιζε να βγάλω το σουντόκου. Εκεί χάθηκα. Πρωτόγνωρες καταστάσεις για μένα. Πραγματικά άλλος κόσμος είπα. Ταϊλανδοί Ιάπωνες Κινέζοι, Βούδες, δεξιοτίμονα κλπ. Τι να πω! Ένιωθα σαν πεντάχρονο που ξαφνικά βρισκόταν στην Ντισνεϊλαντ, ή στον παράδεισο τις σοκολάτας και του γλυκού. Έφαγα ότι περίεργο μπορούσα να βρω. Σασίμι, νουντλ, και άλλα ασιατικά εδέσματα. Έκανα και μιάμιση ώρα μασάζ, (που είχε σαν αποτέλεσμα να κάνω πλέων κάθε μέρα μασάζ για δύο ώρες) και έτρεχα μετά για να μην χάσω την πτήση (τουλάχιστον λόγο βλακείας μου αυτήν τη φορά).
Πατόνκ
Ταξάκι, για Πατόνκ αλλά δύσκολο παζάρι, Έκανα πολλές απόπειρες να ρίξω την τιμή στα 500 μπατ αλλά τίποτα. Εκεί όλοι, στάνταρ ταρίφα 650 μπατ. Μόνο 50 μπατ με κόβανε. Φτάνω στο περίφιμο Andakira (και θα παραθέσω για τα ξενοδοχεία τον κύριο σχολιασμό στο ανάλογο θέμα που υπάρχει)
, καφεδάρα ρουμ σέρβις και ένα διασκεδαστικό μάθημα που έκανα στον γκρουμ (απίστευτο παλικάρι) που αν απαντούσε σωστά θα έπαιρνε και το ανάλογο τιπς.
-You're Alone? Not have friends?
-What do they want them? Is better
-Where are you from?
-From Greece
Ah-Greece
-Many men from Greece
-and what do you know???
-Olimpiakos, panathinaikos
-Ok, deleted these groups. Now you will say PAOK or PAOKARA!
Πολύ γέλιο έριξα με το παιδί, μου έδωσε και μερικές συμβουλές, των ευχαρίστησα με το ανάλογο αντίτιμο και προετοιμασία για αναγνωριστική. Ωραίο το μέρος δεν μπορώ να πω καλή η Μπανγκλα αλλά ακριβό σχετικά. Ένα πράγμα όμως με ενόχλησε απίστευτα πολύ, οι κράχτες. Τόσο πρήξιμο δεν έχω νοιώσει ούτε στην Άθονος στη Θεσσαλονίκη. Ταρίφες να σε τραβολογάνε, ράφτες να σε παρακαλάνε, πάρε τσιγάρα, πάρε λουλούδια, και κάνα δυο τυπάκια που με βλέπανε μικρό και θέλανε να μου πασάρουν το κάτι τις τους. Αλλά εγώ βράχος δεν ενέδωσα πουθενά. Και μιας και το θυμήθηκα, νομίζω ότι πείρε το μάτι μου σε ένα από τα πολλά Ladie bar μια σημαία του Πάοκ. Αλλά τες πα. Μπυρίτσα σε ένα club στη αρχή της μπάνγκλας και σπίτι (χωρίς λεπτομέρειες).
Σηκώνομαι, ντύνομαι, πάω για πρωινό, και βόλτες, άπυρες βόλτες, άραγμα στην παραλία για μπάνιο και κει ξαναρχίζει το κακό. Κράχτες τατού. Και δω ρε π…..η μου; Δεν με φτάναν τα κοριτσάκια που μου με χούφτωναν στο δρόμο για ντεμεκ μασαζ και τα μπουμ-μπουμ τους (ωραίες δεν λέω αλλά είναι από τις καταστάσεις που απεχθάνομε. Ποτέ δεν μπορούσα να έχω τέτοιες γρήγορες επαφές με επιτόπου πληρωμή σε ξένο χώρο).
-Πολύ ωραίο τατού έχεις
-να σε καλα…
-δες θες άλλο ένα από την άλλη μεριά;;;
-ΟΧΙ
Αλλά δεν έλεγαν να φύγουν. Εκεί ακάθικτοι μέχρι βρήκα τον τρόπο…
-Αν μου το κάνεις τζάμπα έρχομαι.
-οκ άντε γεια.
Το βράδυ κατά τις 8 πήγα για φαγητό. Μεγάλη υπόθεσης. Όλοι με λέγανε να θυμάμαι να προσέχω τι τρώω… <<Να τρως μόνο καλά ψημένα φαγητά, εκεί δεν είναι σαν εδώ, όχι σενιάν και τέτοιες παπαριές, και όχι ωμά λαχανικά δεν ξέρεις αν τα έπλυναν καν.>> Αν τους άκουσα; Όχι φυσικά! Απλά τα πράγματα τρως όπου και οι ντόπιοι, και όχι στα τέρμα τουριστικά που πάει όλος ο κόσμος. Και στην τελική είναι και ένα κομμάτι που πραγματικά επιβάλλονταν να το εξερευνήσω. (στο ανάλογο θέμα τα περισσότερα). Βρίσκω μια παράγκα μαγαζί λίγα μέτρα μακριά από το Ξενοδοχείο και κάθομαι. Έσκασα στο θαλασσινό και κατάλαβα πόσο κατώτερη ήταν η τομ γιαμ κουνκγ που έτρωγα στην Ελλάδα. Γνώρισα και την αφεντικίνα που ήταν μόνη που μπορούσα να συνεννοηθώ και πιάσαμε την κουβέντα και κατά κάποιο τρόπο έγινα μόνιμος θαμώνας εκεί.
Επόμενη μέρα ξανά τα ίδια αλλά εκεί που είμαι έτοιμος να πάω για την μπανάρα και να νοικιάσω μηχανάκι ένα ύποπτο τηλέφωνο με καλεί στο λόμπι για βοήθεια.
-Τη έγινε και τι πρόβλημα υπάρχει;
-τίποτα κύριε επιθυμεί να σας μιλήσει ο διευθυντής
Δεν μπορούσα να καταλάβω τη με θέλανε μέχρι που άρχισαν τα πρώτα κεράσματα με το που ήρθε αυτός
-   Αγαπητέ κ. Γαύρε αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με τα δωμάτια.
-   Έκανε καμιά βλακεία ο πράκτορας μου στην Ελλάδα;;; αν ναι θα τον μαμασω
-   Όχι όχι εμείς έχουμε το πρόβλημα και επιδή μένετε μόνος σας θα θέλαμε από εσάς βοήθεια
Ξύπνησε μέσα μου ο σούρδος.
-   Τι θες
-   Θα θέλαμε να σας αλλάξουμε δωμάτιο για ένα βράδυ και αν θέλετε μένετε, μόνιμα στο νέο δωμάτιο, σας δίνουμε δύο βράδια free για τα κορίτσια και ένα γεύμα στο εστιατόριο μας.
-   Και που με πάτε;
-   Στο hotel της αδερφής μου
Οχ λέω ποιος ξέρει τώρα τι είναι εκεί.
-   Όχι είναι πολύ λίγα αυτά που με δίνεις και χάνω και το μπάνιο μου στην παραλία τώρα
-   Και τι θα θέλατε
-   Πρώτον. Όλα τα βράδια free γυναίκες και εδώ και στο άλλο και όταν λέω free δεν εννοώ βράδυ και γυναίκα αλλά βράδυ και γυναίκες. Ταράχτηκε λίγο αλλά εκεί που πήγε ήταν έτοιμος να διαπραγματευτεί του σκάω το επόμενο
-   Θέλω και μηχανάκι.
-   Θα σας κάνουμε μια καλή τιμή και για αυτό
-   Δεν κατάλαβες. Θα το πληρώσω κανονικά το μηχανάκι αλλά δεν υπογράφω για ζημιές και για απόλυα κοινώς ευνοϊκούς. Όσο για το γεύμα μου το δώσεις ή όχι δεν με αφορά. Με βοηθάς, σε βοηθάω και όλα οκ. Αν έχεις κάποια αντίρρηση σε αυτό δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να πάρω των πράκτορά μου και να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του Booking.
Δεν με είπε και τίποτα παρά μόνο ότι διαπραγματεύομαι σκληρά και κατευθείαν με μετακόμισε στο Baramee Resortel και μάλιστα σε πολύ ανώτερο δωμάτιο.

Και από αύριο η συνέχεια…

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #80 στις: Μαΐου 08, 2012, 06:19:42 πμ »
Και από αύριο η συνέχεια…

Ανυπομονούμε! Μην αργήσεις.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.168 Chrome 18.0.1025.168
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #81 στις: Μαΐου 08, 2012, 12:54:01 μμ »
Αγαπητέ apgavros  παίρνω το θάρρος να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις εάν θέλεις απαντάς:

Aνήκεις στην Αλ Κάϊντα;
 Έχεις  σκοπό  να δυναμιτίσεις   τα θεμέλια αυτού φόρουμ;
 Ανήκεις σε  παραθρησκευτική  η  παραστρατιωτική οργάνωση;
 Έχεις    υπηρετήσει η φοιτήσει στο Γκουαντάναμο;
 Πάσχεις από κανένα   Ι.Μ.Ν (ιντερνετικα  μεταδιδόμενο  νόσημα);
 Γράφεις από PC η  LAPTOP;
 Γνωρίζεις το πυθαγόρειο θεώρημα;  
 Τον ίδιο τον Πυθαγόρα;
 Μήπως έχεις επισκεφτεί την  γη   ως επιβάτης αγνώστου  ταυτότητας  ιπταμένου αντικειμένου;

Αυτά και πολλά   άλλα ερωτήματα  με  βασανίζουν  από τα γραπτά σου.
 Αναμένω τις απαντήσεις σου και θα επανέλθω.

ΥΣ : Μια και  γάυρος γνωρίζεις τον καλύτερο τρόπο παρασκευής αυτού του εδέσματος:
 Σε ευχαριστώ.

ΥΣ:  Γιατί  Κοζάνη  και Οχι  Λωζάνη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2012, 13:07:40 μμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος steven

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.168 Chrome 18.0.1025.168
« Απάντηση #82 στις: Μαΐου 08, 2012, 13:11:09 μμ »
Χαχαχαχα..!! Φίλε Kosa, έγραψες..!!!  ;D  ;D  ;D  :D  :D  :D

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #83 στις: Μαΐου 08, 2012, 14:31:14 μμ »
Μια ερωτηση μονο apgavros  : Εχεις μηχανη YAMAHA XT660 ?
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #84 στις: Μαΐου 08, 2012, 14:39:23 μμ »
αφορά άλλο forum η ερωρότηση σου και νομίζω ότι ξέρεις την απάντηση.

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #85 στις: Μαΐου 08, 2012, 14:42:16 μμ »
[off-topic]
αφορά άλλο forum η ερωρότηση σου και νομίζω ότι ξέρεις την απάντηση.

Απλα ηθελα να δω εαν θα περιμενω και εντυπωσεις απο Βαρκελωνη συντομα .......
Μην παρεξηγεις  φιλκα το λεω [/off-topic]
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 10.0.1 Firefox 10.0.1
« Απάντηση #86 στις: Μαΐου 08, 2012, 15:23:51 μμ »
ωχ ωχ ωχ κατι ξερεις.......

off topic
πιο ηταν το ονομα του μπαρμαν στο σηριαλ "και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη";
(πως μου ηρθε τωρα δεν καταλαβα)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2012, 15:40:34 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #87 στις: Μαΐου 08, 2012, 15:52:25 μμ »
Και άσχετα από τα παραπάνω. Σήμερα έστιλα και το πρώτο cv στο Κο Τσανκ. Είδα ότι ζητάνε μάγειρα στο Kacha Hotel με γνώσεις ευρωπαϊκης και Ιταλικής κουζίνας
Για να δούμε πως θα παν τα πράγματα

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #88 στις: Μαΐου 08, 2012, 16:04:34 μμ »
[off-topic]
ωχ ωχ ωχ κατι ξερεις.......