0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήτσο το αν "τρολαρει" η χρησιμοποεί το forum για ψυχοθεραπεία άσε να το κρίνει ο καθένας μονος του.Δεν μπορείς να τον καταλάβεις ίσως γιατί δεν έζησες τέτοιες καταστάσεις ποτέ σου,ίσως γιατί δεν δούλεψες ποτε σοβαρά και συστηματικά στη ζωή σου γιατί διάλεξες έναν άλλο τρόπο ζωής και καλά έκανες.Δικαίωμα σου.Ισως γιατί δεν είχες ποτε σου φίλους ,παιδιά τις πιάτσας να δουλεύουν για το μεροκάματο,ίσως γιατί δεν τον θεωρείς του δικού σου μορφωτικού επιπεδου.Όλοι έχουμε ζήσει σαν νέοι καταστάσεις παρόμοιες.Κραιπάλες ,μηχανές,γυναίκες,ταξίδια,ξίδια.Η ηλικία μεταξύ 20-30 διακατέχεται από τρελα. Και είναι πολύ ωραία αυτή η τρελα.Και οποιος δεν την έχει ζήσει έχει χάσει ένα από τα καλύτερα κομμάτια τις ζωή του με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να βγάζει μεγάλο κόμπλεξ προς τους νέους που διάλεξαν να ζήσουν την τρέλα τις ηλικίας τους. Μη φοβάσαι,δεν σου παίρνει τη δόξα ούτε συγκρίνετε με τα επιστημονικά κείμενα σου που είναι όντως ενδιαφέροντα.Ο τίτλος ΣΚΑΩ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΩ αντιπροσωπεύει πολύ κόσμο που έχει φτάσει στα όρια του,στη δουλειά του,στη σχέση του,στη καθημερινότητα του..Άσε τον Ουτοπικό στην ησυχία του και μην εκβιάζεις καταστάσεις.
Yannis:...... Με ειρωνεύεσαι ή αντιλήφθηκες τον σκοπό μου?
Και από αύριο η συνέχεια…
Μια ερωτηση μονο apgavros : Εχεις μηχανη YAMAHA XT660 ?
αφορά άλλο forum η ερωρότηση σου και νομίζω ότι ξέρεις την απάντηση.
ωχ ωχ ωχ κατι ξερεις.......off topicπιο ηταν το ονομα του μπαρμαν στο σηριαλ "και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη";(πως μου ηρθε τωρα δεν καταλαβα)
Φιλε apgavros κυνηγα τα ονειρα σου και μην μασας με τιποτα