Αποστολέας Θέμα: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα  (Αναγνώστηκε 68968 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
Απ: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 04, 2012, 15:04:30 μμ »
<<-ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΜΙΑ καλη κοπελα!!!>> Έπεσε διόρθοση;;; αλλιος το είχα γράψει!!!

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

• Ειδικός
  • Συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Pattaya is the end of the road
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 04, 2012, 15:30:45 μμ »
Το εφτιαξε το συστημα μονο του.
Καλη κοπελα θα ειναι,αφου δεν θελει λεφτα ;D
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 04, 2012, 15:55:58 μμ »
Μικρές λεπτομέριες και φάσεις που δεν πρόκιτε να τις ξεχάσω.
Πέρα από το ότι είχα μια γκόμενα τις τελευταίες 11 μέρες (άλλες 5 της πρώτες μέρες εκ τις οποίες μόνο τις 2 δεν τις πλήρωσα)  ήταν σαν να είχα και ένα άμισθο μπάτλερ ή μια πολύ καλή σύζυγο για να το θέσω καλύτερα. Πρόσεχε απίστευτα πολύ τη λεφτά ξόδευα, έκανε παζάρια και κοιτούσε να μην με κλέβουν στις πληρωμές. Φαγητό μόνο μια φορά έξω, το βράδυ φρούτα και street food και πολλές φορές τα πλήρωνε η ίδια. Ένα βράδυ θυμάμαι ξεδιάλεγε τα μπλουζάκια μου και την κοπανάει εκτάκτως για να φέρει φαί. Όταν έκανα την κίνηση να της δώσω λεφτά αρνήθηκε. Έρχεται, τρώμε  με πίρε και τσιγάρα και κλείνετε στο μπάνιο για κάνα 30λεπτο. Πάω να δώ τι κάνει και μένω άναυδος.
Πίρε απορρυπαντικό και μου έπλενε όλα τα μπλουζάκια στο χέρι. Σωστή νοικοκυρά.
Όταν ένα πρωινό σηκώθηκα μετά από αυτήν έψαχνα να βρώ να κάνω καφέ αλλά το σετ ήταν άδιο. Γιατί;;; Η Τίκα πρόσεξε πως κάνω τον καφέ μου το πρωί και πλέων μου τον έκανε αυτή με απίστευτή επιτυχία.
ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΚΟΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ (1 το χρόνο) ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ σ@@@α ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ.
Και το γέλιο με που έριξα μετά από μια δυνατή τρομάρα και απίστευτο ρεζιλίκι (για ενήλικες παρακαλώ).
Την Πέμπτη ή έβδομη μέρα μαζί της ξεκινάει μια βραδιά απίστευτου πάθους. Αφίσαμε τον υδρότα μας σε όλες της γωνιές του δωματίου για κάνα 2ωρο, αλλά εγώ δεν έλεγα να τελειώσω. Αλλά τελείωσα (όχι οργασμικά).
Έπεσα από τον καναπέ στο πάτωμα, λαχάνιαζα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Ένοιωθα λές και έκανα spread σε μαραθώνιο. Αυτό ήταν πεθαίνω τώρα λέω πανευτυχής από το πολύ το σεξ, αλλά δεν. Η Τίκα κατά τρόμαξε, να με πιάνει και να προσπαθει να με ηρεμίσει. Με φέρνει κάτι ανάσες να πάρω σαν βιξ, με ρίχνει νερό στα μούτρα, και πάνω που πάω να ηρεμίσω παίρνει τηλέφωνο στο lobi και κει ξανά φρικάρω. <<Όχι ρε π0usth μου>> λέω από μέσα μου <<ρεζίλη θα γίνουμε.>> Και γίναμε. Έρχεται ένα παλικάρι στο δωμάτιο με βλέπει μιλάει με την μικρή και μετά από λίγο ένας τύπος Αυστριακός με πιεσόμετρα και άλλες παπαριές. Πλέων δεν μπορούσα να ηρεμίσω από τα γέλια αλλά αυτοί δεν λέγαν να το καταλάβουν. Μετά πολλά και με τα λίγα φεύγουν και η μικρή με κάποια δάκρια από την τρομάρα της με πρόσεχε όλο το βράδυ.
Στον δρόμο για τη Μπανγκόκ τον είχαμε και τον γιατρό τον Αυστριακό μαζί μας. Γνωρίσαμε την γυναίκα του και τον 2χρονο γιο του το Ντεϊβιν. Με τον μικρό παίζαμε όλη την ώρα στο δρόμο και εγώ αλλά κυρίως η Τίκα. Αυτήν του πίρε σοκολάτες στο δρόμο και έκανε ο μικρός σκατά το μίνι μπας. Μετά από κουβέντα γνωριμίας που είχα με τον πατέρα του μικρού με λέει:
-   Από πού είσαι;
-   Από Ελλάδα
-   Μενετέ μαζί; Και πόσες φορές έχεις έρθει;
-   Πρώτη φορά και μόνος μου εσύ;
-   Πρώτη φορά με την οικογένεια και άλλες πόσες με τους φίλους μου
-   Σεξοτουρισμό;
-   Ναι αλλά όχι σαν και σένα.
-   Τι εννοείς;
-   Η Τίκα μετά από αυτό που έπαθες μερότισε πολλές φορές τι πρέπει να κάνει και ανησυχούσε πάρα πολύ για σε να. Δεν είναι σαν τις άλλες που γνώρισα εγώ. Να την πάρεις μαζί σου στην Ελλάδα.
-   Δεν είναι έτσι εύκολα τα πράγματα
Του λέω και συνεχίζουμε το παιχνίδι με το γιο του...

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Τοῦ Ἄλμπορ τὸ φανάρι πότε θὰ φανεῖ;
  • Mac OS X 10.6.8 Mac OS X 10.6.8
  • Browser:
  • Safari 5.1.5 Safari 5.1.5
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 04, 2012, 16:02:13 μμ »
αν μου επιτρέπεις πόσο χρονών έισαι? μέσα απο Κοζάνη (μάλλον όχι)  ;)
Μπροστά σου τρεῖς ἐλέφαντες ντυμένοι στὰ χρυσά,
ὄξω ἀπ᾿ τοῦ Βούδα τὴ σπηλιά, ψηλὰ στὴν Κουρνεβάλα.
Τώρα σκοντάφτεις, Γέροντα, στοῦ δρόμου τὰ μισὰ
καὶ πᾶς γιὰ νὰ λειτουργηθεῖς σὲ γάϊδαρο καβάλα.

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 04, 2012, 16:16:51 μμ »
Φίλε Ιvan είμαι 26 και είμαι μέσα από κοζάνη

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 16.0.912.63 Chrome 16.0.912.63
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 04, 2012, 16:19:30 μμ »
Πραγματικά εύχομαι να είναι ακριβώς τα πράγματα όπως τα περιγράφεις και από την άλλη πλευρά. Τα σχόλια μου δεν είναι για να σε επηρεάσουν αρνητικά αλλά για να προσπαθήσω να προστατεύσω. Ένα παράδειγμα απλώς θα σου πω ακριβώς ίδια περίπτωση κοπέλας από το ίδιο μέρος, και όταν σου λέω ακριβώς εννοώ καρμπόν. 4 μήνες μετά την επιστροφή στην Ελλάδα παντρεύτηκε με Γάλλο. Απλώς στο λέω για να μην προσγειωθείς ανώμαλα.

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 04, 2012, 16:32:41 μμ »
καταλαβαίνω απόλυτα τα λεγόμενα σας και κάνετε πάρα πολύ καλά που με προϊδοποιητε αλλά έχει άλλο κεφάλαιο η ιστορία. Θα δείτε παρακάτω την συνέχεα

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Τοῦ Ἄλμπορ τὸ φανάρι πότε θὰ φανεῖ;
  • Mac OS X 10.6.8 Mac OS X 10.6.8
  • Browser:
  • Safari 5.1.5 Safari 5.1.5
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 04, 2012, 16:35:00 μμ »
απλα δεν μου φάνηκες για Σίουρδος, από τον τρόπο γραφής και τα γραφόμενα, δύσκολα τις πατάνε αυτοι τις μπανανόφλουδες.
Έχε τον νού σου πατριώτη, ... σέρνει καράβι ... και αυτές ξέρουν να το χειρίζονται καλά. Μην βλέπεις μόνο αυτά που σου δείχνουν.
Όπως και να χει έχε το μυαλό σου στο κεφάλι! καλά κουράγια      
Μπροστά σου τρεῖς ἐλέφαντες ντυμένοι στὰ χρυσά,
ὄξω ἀπ᾿ τοῦ Βούδα τὴ σπηλιά, ψηλὰ στὴν Κουρνεβάλα.
Τώρα σκοντάφτεις, Γέροντα, στοῦ δρόμου τὰ μισὰ
καὶ πᾶς γιὰ νὰ λειτουργηθεῖς σὲ γάϊδαρο καβάλα.

Αποσυνδεδεμένος rovespieros

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 04, 2012, 17:07:22 μμ »
[quote ]
Αλλωστε από τα παθήματα μαθαίνουμε και γινόμαστε σοφότεροι και εξυπνότεροι.
[/quote]
Και φτωχοτεροι.........

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 04, 2012, 17:10:11 μμ »
Παράθεση
Με έπιασε κουβέντα μια φίλη της (και καλά), με έκανε ένα ψευτομασάζ και όταν την χαιρέτισα στο τέλος με φύλλισε σταυρωτά. ΖΗΛΙΑ!!! Δεν θυμάμαι να έχω ξανασυναντήσει τέτοια τσατίλα. Δεν μπορούσα να την ηρεμίσω με τίποτα και μετά δεν μπορούσα να την καταλάβω.
Και να χασει το Α.Τ.Μ. υστερα απο τοση προσπαθεια!!!!

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 16.0.912.63 Chrome 16.0.912.63
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 04, 2012, 17:12:57 μμ »
Παίδες υπάρχουν και εξαιρέσεις σαφώς. Από εκεί και πέρα ας ολοκληρώσει την αφήγηση ο φίλος και έπειτα βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματα του και εφόσον και ο ίδιος επιθυμεί δέχεται τις συμβουλές μας.

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 04, 2012, 17:14:05 μμ »
απλα δεν μου φάνηκες για Σίουρδος, από τον τρόπο γραφής και τα γραφόμενα, δύσκολα τις πατάνε αυτοι τις μπανανόφλουδες.
Έχε τον νού σου πατριώτη, ... σέρνει καράβι ... και αυτές ξέρουν να το χειρίζονται καλά. Μην βλέπεις μόνο αυτά που σου δείχνουν.
Όπως και να χει έχε το μυαλό σου στο κεφάλι! καλά κουράγια      
λένε φιλέ <<μια του κλέφτη δύο του κλέφτη.>>
εγώ την έπαθα στην έκτη. Και οι άλλες με πουλούσαν φούμαρα και τις έκανα και γω το ίδιο. Μόνο με τη μασατζου μου στα Πι Πι δεν ένιωσα ότι είμαι στα δόντια του καρχαρία (κανονική μασατζου) αλλά ένα βράδυ πέρασα μόνο μαζί της. Την άλλη μέρα που την χαιρέτισα και με ρώτησε αν πάω στην πατρίδα, και στράβωσε πολύ άσχημα που της απάντισα Πατάγια

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 04, 2012, 17:14:23 μμ »
Παράθεση
εγώ καρχαρίες τις έλεγα όλες. Μυρίζανε λευτά και τρώγαν πορτοφόλια.
Δεν εχεις καταλαβει γαυρε, οτι δεν κολυμπας αναμεσα σε καρχαριες αλλα σε ορκα δολοφονους..........
Θελουν χιλιαδες σαν κ σενα για να χορτασουν..........

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 04, 2012, 17:17:06 μμ »
Και να χασει το Α.Τ.Μ. υστερα απο τοση προσπαθεια!!!!
πολύ με άρεσε αυτό!!!

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 04, 2012, 17:32:42 μμ »
Ελλάδα: Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ

Και πάτισα το πόδι μου στο Ελ. Βενιζέλος. Πρώτο σοκ. Άρχησα να καταλαβένω έλληνικα, να βλέπω φάτσες σκιθροπές, όλο τον κόσμο να παραπονιέτε και άλλα πολλα που μου κατέστρεψαν την ψυχή μου. Πέφτω σε κατάθλυψη. Έκανα και άλλα ταξίδια μόνος μου, γνώρισα πολλές γυναίκες και σε άλλα κράτη (Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία) ΜΟΝΟΣ. Αλλά πάντα γυρνούσα και περιέγραφα με χαμόγελο αυτά που περνούσα. Ήμουνα χαρούμενος και έλεγα να ξαναπάω. Και αλλού ερωτεύτηκα αλλά στην επιστροφή δεν έκανα έτσι. Είχα χαμόγελο. Τώρα ακόμα και σήμερα δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα και έχω 10 μέρες εδώ. Αν και η Τίκα έχει ένα μεγάλο ποσοστό ευθίνης, δεν είναι μόνο αυτήν ο λόγος. Το χαμόγελο, οι ομορφιές, ο τρόπος ζωής τον ανθρώπων;;;  Το αναφέρω γιατί η Πατάγια ήταν η μόνη πόλη που δεν μου άρεσε. Καλό μέρος για να βγάλεις γούστα αλλά τίποτα παραπάνω για μένα. Διάβασα κάπου να λένε ότι η Ταϊλάνδη είναι ένα ναρκωτικό που δεν παίζει να βρεις υποκατάστατο σαν αυτό.
Τες πα ανοίγω το pc, Skype (5,1 λεπτά το μήνυμα)
και την ενημερώνω ότι έφτασα Αθήνα και αύριο θα πάω Θεσσαλονίκη. Απάντησε αμέσως και με ζήτησε να την πάρω όταν πάω σπίτι μου.
Οκ απαντάω και από Θεσσαλονίκη, με λέει ότι τις λυπώ και τλπ. και επιτέλους χαλαρώνω.
Λέω πάει, μ@λ@κα μην της στείλεις άλλο sms άμα γουστάρει θα στείλει. Και να σου μετά από 2 μερες το sms η Τίκα
-   You forget me. Know I miss you so much.
Εκεί άρχησα να καίω λάδια!!!...