Αποστολέας Θέμα: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα  (Αναγνώστηκε 68969 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 16.0.912.63 Chrome 16.0.912.63
Απ: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 04, 2012, 17:53:02 μμ »
Παράθεση
Και πάτισα το πόδι μου στο Ελ. Βενιζέλος. Πρώτο σοκ. Άρχησα να καταλαβένω έλληνικα, να βλέπω φάτσες σκιθροπές, όλο τον κόσμο να παραπονιέτε και άλλα πολλα που μου κατέστρεψαν την ψυχή μου. Πέφτω σε κατάθλυψη.

Ακριβώς έτσι αισθανόμαστε οι περισσότεροι όταν γυρνάμε από Ταϊλάνδη και όντως μόνο από Ταϊλάνδη. Είμαι 1.5 μήνα πίσω και δεν έχω ακόμα προσαρμοστεί.
Από εκεί και πέρα κράτα μικροσκοπικό καλάθι γιατί στην αρχή όλα τα μηνύματα σας έτσι θα πάνε. I miss u κλπ

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Φύλο: Άντρας
  • Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 04, 2012, 17:54:04 μμ »
Χρειαζονται και αυτες οι ιστοριες, ειδικα την περιοδο που ζουμε, ετσι για δαλειμμα..... δεν νομιζετε;  :) :)
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 04, 2012, 17:56:14 μμ »
να χαλαρώσω κανα μεσαωρό και θα έρθω για το τελείομα

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 04, 2012, 18:02:54 μμ »
Εγώ δεν είμαι μόνο σύμφωνος με την συνέχεια της αφήγησης αλλά και με τα συναισθήματα του παιδιού.
Την έχω πατήσει και εγώ όπως και άλλοι (συναισθηματικά μόνο ευτυχώς). Είναι και αυτό κάτι που πρέπει να ζήσεις κάποια στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 04, 2012, 19:32:50 μμ »
Επίλογος και αναλύσεις.
Δουλεία δεν έχω στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη είμαι δύσκολα πλέων για τους έλληνες. Τόσα χρόνια μόνο δούλευα και μάζευα λεφτά. Οι φίλοι την κοπάνισαν όλοι από εδώ. Το καλοκαίρι για στις δουλειές προβλέπεται τρανή πιστόλα στα μεροκάματα. Οπότε το βάζω μπροστά και πάω εκεί για εξειδίκευση στο επάγγελμά μου. Μαθαίνω από κοντά την ταϊ κουζίνα και την κουλτούρα και βάζω μια δυνατή προϋπηρεσία στο cv μου και θα το κάνω, τώρα που έχω λεφτά για σχολή και στάνταρ 10μηνη συντηρητική διαβίωση. Καταλαβαίνω ότι είναι άλλο πράγμα αυτό που θα επιχειρήσω να κάνω τώρα. Είμαι λευκός, ξένος, φάλανγκ, Με θέλουν όλοι και όλες για να αφήνω λεφτά και όχι για να παίρνω. Και όσο για το αισθηματικό τα ίδια πράγματα πιστεύω. Και πάνω κάτω της τα λέω αυτά της Τίκας αλλά πάμε σε λεπτομέρειες.
Με το τελευταίο sms που διαβάσατε αμέσως έλαμψα από χαρά. Το όνειρο συνεχίζετε. Και της λέω της ανησιχίες μου.
<< με έκανε πολύ χαρούμενο με sms σου τώρα.
Δεν ξέρω πως δεν περίμενα υπομονετικά πότε μιλάς μαζί μου.
Ανοίξτε σας email, έστειλα τη φωτογραφία.
Χθές το βράδυ έστειλα ένα email σε μια σχολή μαγειρικής στο Ko samui και περιμένω να με απαντήσουνε. είναι μαθήματα για 2 weeks αλλά τους είπα ότι θέλω να δουλέψω μετά για να κάνω πρακτική.
Περιμένω να μου πεις εσύ αν θέλεις να έρθω για παραπάνω από μήνα. Αλλά θέλω να σταματήσεις την δουλειά στο bar. Μισώ την ιδέα ότι έχουμε αισθήματα ο ένας για τον άλλον και ταυτόχρονα να παίζεις  με άλλου άντρες για λεφτά. Πες μου τι θες να κάνεις και θα το προσπαθήσουμε μαζί.
Περιμένω να έρθεις στην Ελλάδα το καλοκαίρι που έχει ζεστή να κάνεις μαζί μου διακοπές και μετά αν θες γυρίζουμε μαζί στην Ταϊλάνδη. Δεν μπορώ να σε ξεχάσω και κάθε μέρα προσπαθώ να καταλάβω αν είναι αληθινά αυτά που ζω με σένα. Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν θέλω να με πληγώσεις επίσης. Και με την δουλειά που κάνεις νομίζω ότι μπορεί να βρεις κάποιον άλλον και να κάνεις ότι έκανες με μένα ή να σου δώσει πολύ καλά λεφτά για να πάς μαζί του.
Έχω πολλά ακόμα που θέλω να σε πω αλλά δεν θα στα πω μέσα σε αυτό το μήνυμα.>>
Περίμενα να μου απαντήσει και πριν προλάβω να της στύλο το κατεβατό με λέει ότι είναι άρρωστη και δεν πήγε στη δουλειά της (ο βούδας να την κάνει δουλειά!!!)
 Αλλά τέλος. Δεν πείρα απάντηση για τρείς μέρες και της στέλνω το επόμενο
<< Now you forgot about me.
You did not send a message to see how you are, I did email from you and I have sent many messages. Why?? You found a new sponsor or has several bar fine and did not have time for me??? Anyway. If you stayed with me just for your work congratulations. You did a very good show. It made me to fall in love and it's something I did not I suffer and I said one evening in Koh Chang. Do not make me have feelings, is a big problem for me. But with this job that you can not expect anything else from you. Good luck in your life>>
Κλείνω το pc και παίρνω τη μηχανή για να πάω Θεσσαλονίκη (πήγα Καστοριά σε ένα φιλαράκι εκείνη τη μέρα). Φτάνοντας Θεσσαλονίκη βλέπω πως με απάντησε και μάλιστα μετά από κάνα 20λεπτο από το μήνυμα μου <<ποτέ δεν σε ξέχασα και μου λείπεις πάρα πολύ καμιά φορά κλαίω όταν θυμάμαι το Κο Τσάνγκ και σε περιμένω να έρθεις πίσω. Έχω κουραστεί με την δουλεία μου με καταλαβένεις; Όταν θα έχω λεφτά στο κινητό μου θα σε στέλνω sms οκ; Μου λείπεις πάρα πολύ αγάπη μου.>>
Αλλά πώς να της απαντήσω;;; κάρτα δεν έχω, pc να στείλω sms από Skype που να βρώ!!! Τρέχω μετά τα μάλγαρα για να φτάσω στο σπίτι να της στείλω μήνυμα. Και πριν προλάβω να κατέβω από τη μηχανή με στέλνει. <<  Τι έγινε είσαι απασχολιμένος στη δουλειά ή δεν σου έλειψα; Οκ πέρνα καλά με την γκόμενα σου και καλή τύχη και σε σένα στην Ελλάδα.>>
Απλά τα πείρα. Έγινα τούρκος. Στέλνω ένα γρήγορο μήνυμα από το τηλ. της αδερφής μου που της εξιγούσα γιατί δεν της απαντούσα τόσες ώρες και αμεσος από το Skype το παρακάτω  ( το κάνω αντιγραφή γιατί είναι μεγάλω)
<<To explain not misunderstood.
You're working in Pattaya is a paradise for men and even work at a bar with girls. Which means that you are in direct contact with horny men. So it is logical that I want to be angry but I do not want to do. I'm ready to burn everything in Greece to live close to you. To make a new beginning with you in my life. I'm ready to become falang for you and to face too many problems to live near you. Stay awake all night every night sending email for seminars, job, homes that I can come there. I run to finish all the jobs in Greece and I have my mind only you. My heart is going to break. My mind is ready to explode, and you tell me that fool???
I miss you sou mach gamo to kerato moy
 ... do you anderstand me yes or no??? Do you wants to come back to you??? want to do normal sexual relationship??? Tell me quickly. But what will stop work in Pattaya soon. You'll find another job, normal, not like vizita like a hooker or as a dancer. We will stay together. And you will pay together. We will couple. We do almost everything together and I will try every day to be happy. But I will not sponsor you.
If so tell me soon, and soon I'll be there with you.
Because I'm crazy for you.
one more thing. All the send sms from my pc not to pay too much money on the phone. Do not jerky if they do not answer soon because I'm not in front of the pc and I have always money on the phone. I expect a reply soon baby. good night >>
Και στην απάντηση της καταλαβαίνω επιτέλους ότι ή είναι καρχαρίας ή τέρμα ζηλιάρα ή την πρόσβαλα πολύ άσχημα (μάλλον το πρώτο).
<< Sorry αλλά μην προσπαθήσεις να με κάνεις ευτυχισμένη και τίποτα από όλα αυτά. Δεν είμαι καλή για σένα και καταλαβαίνω τι πιστεύεις για μένα. Σε ευχαριστώ για τελευταία φορά. Δεν μου αρέσουν οι ψεύτες. Αντίο>>
Και η τελευταία μου κουβέντα
<< I do not say I lied to you. and you do not tell lies. Don ’t  these because I get the first plane and come and find you just to see you. Not to blame for the job you do but do not want to flirt and to other men to pay for sex. is easy. Do you want to come there for you or not? just tell me this. YES OR NO
And I hate the lies>>
Φυσικά και δεν περίμενα απάντηση.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
    • Thailand
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 04, 2012, 19:43:52 μμ »
Ti να σου πρωτογράψω τώρα ....

1. Αν πραγματικά θες πληροφορίες για σχολές μαγειρικής και για το τι παίζει στο επαγγελμά σου στην Ταϊλάνδη , πρέπει να μιλήσουμε κάποια στιγμή

2. Έκανε ένα λαθάκι στην αρχή που δείχνει οτι το λιγότερο δεν ηθελε να ρισκάρει μαζί σου.Με τα ίδια λεφτα που πλήρωσες για το ενοίκιο της από το μπαρ , θα μπορούσες να αγοράσεις την ελευθερία της για πάντα

3 . Είσαι μικρός σε ηλικία και ήταν το πρώτο σου ταξίδι στην χώρα.Όλα αυτά είναι εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν στην ζωή σου ή σε επόμενα ταξίδια σου

4. ΚΑι τέλος ένα λάθος σου , αυτό δεν ήταν το τελευταίο της μήνυμα ...  έρχονται και άλλα

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 04, 2012, 19:48:34 μμ »
Σας αφήνω να βγάλετε τα συμπεράσματα. Περιμένω της συμβουλες σας. Εγώ κατάφερα να την πάθω συνεστιματικά. Οικονομικά δεν ξέρω αν την έπαθα μιας και θεωρώ πολύ μικρό το ποσό που με έφαγε. Γύρο στα 12000 μπάτ πρέπει να χάλασα σηνολικά μαζί της (μαζί με τα δικά μου έξοδα) μέσα σε 10 μέρες και το τελευταίο μας βράδυ μάλιστα εγω δεν είχα πληρώσει, αυτήν έδωσε 1100 μπατ περίπου για την έξοδο μας στην Μπανγκόκ. Λέει αλήθεια;;; Ήταν αληθινά όσα πίστευε για μένα; Με ήθελε για τα λεφτά; Μόνο αυτήν ξέρει κανένας άλλος και είναι κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να μάθω. Να ευχαριστίσω και τον παθούσα NickTh με το θέμα του Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα. Το διάβασα και μου φάνεικε πολύ χρήσιμο.

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 04, 2012, 19:56:23 μμ »
Η αλήθεια είναι πως αν δεν της είπες πως έχεις σίγουρα λεφτά για να την συντηρείς αν σταματήσει την δουλειά είναι λογικό να επιφυλαχτική στην καλύτερη.

Πάντως για να ξέρεις αν όχι όλοι οι περισσότεροι την πρώτη φορά που πάνε Ταϊλάνδη την ίδια ψυχολογία έχουν.
Βέβαια πρόταση δική μου αν έχεις μία καβάτζα για "κάψιμο" εφόσον δεν έχεις δουλειά στην Ελλάδα, αν σε πάρουν στη σχολή μαγειρικής τρέχα. Γυναίκες η Ταϊλάνδη έχει πολλές σίγουρα θα βρεις κάτι.

Δεν σε ήθελε για τα λεφτά, πιο πιθανό για το διαβατήριο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ένιωσε και αυτή κάτι για σένα. Και όπως πολύ σωστά είπε και ο Ουτοπικός δεν είναι το τελευταίο της μήνυμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2012, 19:58:12 μμ από dkmaster »

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 04, 2012, 19:58:08 μμ »
Ti να σου πρωτογράψω τώρα ....

1. Αν πραγματικά θες πληροφορίες για σχολές μαγειρικής και για το τι παίζει στο επαγγελμά σου στην Ταϊλάνδη , πρέπει να μιλήσουμε κάποια στιγμή

2. Έκανε ένα λαθάκι στην αρχή που δείχνει οτι το λιγότερο δεν ηθελε να ρισκάρει μαζί σου.Με τα ίδια λεφτα που πλήρωσες για το ενοίκιο της από το μπαρ , θα μπορούσες να αγοράσεις την ελευθερία της για πάντα

4. ΚΑι τέλος ένα λάθος σου , αυτό δεν ήταν το τελευταίο της μήνυμα ...  έρχονται και άλλα

για το πρώτο θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσουμε και από κοντά. Όπως και να το κάνουμε καλό είναι το internet και τα forum αλλά αλλιώς είναι να τα ακούς από κοντά και να διατυπώνεις της απορίες σου.
Το 4 ελπίζω να κάνεις λάθος
Το δεύτερο μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα;;;

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 04, 2012, 20:11:51 μμ »
Η αλήθεια είναι πως αν δεν της είπες πως έχεις σίγουρα λεφτά για να την συντηρείς αν σταματήσει την δουλειά είναι λογικό να επιφυλαχτική στην καλύτερη.

Πάντως για να ξέρεις αν όχι όλοι οι περισσότεροι την πρώτη φορά που πάνε Ταϊλάνδη την ίδια ψυχολογία έχουν.
Βέβαια πρόταση δική μου αν έχεις μία καβάτζα για "κάψιμο" εφόσον δεν έχεις δουλειά στην Ελλάδα, αν σε πάρουν στη σχολή μαγειρικής τρέχα. Γυναίκες η Ταϊλάνδη έχει πολλές σίγουρα θα βρεις κάτι.

Δεν σε ήθελε για τα λεφτά, πιο πιθανό για το διαβατήριο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ένιωσε και αυτή κάτι για σένα. Και όπως πολύ σωστά είπε και ο Ουτοπικός δεν είναι το τελευταίο της μήνυμα.
άντε ρε φίλε τα λεφτά δεν είναι το πρόβλημα. Και δω στην Ελλάδα καρχαρίες γίναν οι περισσότερες γυναίκες. Δεν έχω πρόβλημα αν βγάζω ένα της προκοπής μισθό να την συντηρώ ή να την έχω βασίλισσα αλλά να θέλει εμένα για εμένα όχι για τα λεφτά μου. Δεν έχω παράπονο με την κουλτούρα τους αλλά το κορίτσι δουλεύει στην Πατάγια ως π0ρnh. Και πρέπει και αυτή να μου το αποδείξει και να με πείσει με τον καιρό ότι δεν είναι  π0ρnh. Μπορεί να το κάνει για μια καλύτερη ζωή, δεν λέω όχι αλλά αν γλυκαθείς από το χρήμα δεν πρόκειται να θες μετά ξινίλα και αλμύρα.

και είναι πολυ λογικά αυτά που θέλω εγώ dkmaster!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2012, 20:16:39 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
    • Thailand
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 04, 2012, 20:17:40 μμ »
για το πρώτο θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσουμε και από κοντά. Όπως και να το κάνουμε καλό είναι το internet και τα forum αλλά αλλιώς είναι να τα ακούς από κοντά και να διατυπώνεις της απορίες σου.

Είμαστε λίγο μακρυά για να βρεθούμε από κοντά

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 04, 2012, 20:37:07 μμ »
Σε καταλαβαίνω φίλε μου, αλλά είναι μεγάλη η κουβέντα για το αν θέλουν κάποιο για τα χρήματα ή όχι. Επαναλαμβάνω πως δεν είναι όλες έτσι.

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 04, 2012, 20:45:15 μμ »
σίγουρα δεν είναι όλες ίδιες αλλά δεν είναι εύκολο για μένα να το καταλάβω σε αυτήν την κατάσταση που βρισκόμαστε

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.162 Chrome 18.0.1025.162
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 04, 2012, 20:49:56 μμ »

πολλές, όμορφες πρόθυμες και άλλα πολλά   

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 04, 2012, 21:26:47 μμ »
Και να χασει το Α.Τ.Μ. υστερα απο τοση προσπαθεια!!!!

Εδω λειπει η γνωμη ενος εμπειρου  ;D