0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και πάτισα το πόδι μου στο Ελ. Βενιζέλος. Πρώτο σοκ. Άρχησα να καταλαβένω έλληνικα, να βλέπω φάτσες σκιθροπές, όλο τον κόσμο να παραπονιέτε και άλλα πολλα που μου κατέστρεψαν την ψυχή μου. Πέφτω σε κατάθλυψη.
Ti να σου πρωτογράψω τώρα ....1. Αν πραγματικά θες πληροφορίες για σχολές μαγειρικής και για το τι παίζει στο επαγγελμά σου στην Ταϊλάνδη , πρέπει να μιλήσουμε κάποια στιγμή2. Έκανε ένα λαθάκι στην αρχή που δείχνει οτι το λιγότερο δεν ηθελε να ρισκάρει μαζί σου.Με τα ίδια λεφτα που πλήρωσες για το ενοίκιο της από το μπαρ , θα μπορούσες να αγοράσεις την ελευθερία της για πάντα4. ΚΑι τέλος ένα λάθος σου , αυτό δεν ήταν το τελευταίο της μήνυμα ... έρχονται και άλλα
Η αλήθεια είναι πως αν δεν της είπες πως έχεις σίγουρα λεφτά για να την συντηρείς αν σταματήσει την δουλειά είναι λογικό να επιφυλαχτική στην καλύτερη. Πάντως για να ξέρεις αν όχι όλοι οι περισσότεροι την πρώτη φορά που πάνε Ταϊλάνδη την ίδια ψυχολογία έχουν.Βέβαια πρόταση δική μου αν έχεις μία καβάτζα για "κάψιμο" εφόσον δεν έχεις δουλειά στην Ελλάδα, αν σε πάρουν στη σχολή μαγειρικής τρέχα. Γυναίκες η Ταϊλάνδη έχει πολλές σίγουρα θα βρεις κάτι.Δεν σε ήθελε για τα λεφτά, πιο πιθανό για το διαβατήριο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ένιωσε και αυτή κάτι για σένα. Και όπως πολύ σωστά είπε και ο Ουτοπικός δεν είναι το τελευταίο της μήνυμα.
για το πρώτο θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσουμε και από κοντά. Όπως και να το κάνουμε καλό είναι το internet και τα forum αλλά αλλιώς είναι να τα ακούς από κοντά και να διατυπώνεις της απορίες σου. Το 4 ελπίζω να κάνεις λάθος Το δεύτερο μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα;;;
Και να χασει το Α.Τ.Μ. υστερα απο τοση προσπαθεια!!!!