Αποστολέας Θέμα: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα  (Αναγνώστηκε 68966 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rovespieros

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
Απ: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 05, 2012, 00:44:14 πμ »
Παράθεση
I miss you sou mach gamo to kerato moy
  You'll find another job, normal, not like vizita ................
Ε αν δε σε καταλαβε κ τωρα τι να πω...............

Αποσυνδεδεμένος pattayanis

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 05, 2012, 08:12:37 πμ »
φιλε μου με συγκινησε η περιπετεια σου. εισαι αυθεντικος και σε συγχαιρω για την ειλικρινεια σου απεναντι μας και απεναντι στην κοπελλα. δεν εχεις χασει τιποτα παρα μονο την καρδια σου και δεν κερδισες τιποτα παρα μονο 10 μερες ευτυχιας.Απο εδω και περα πρεπει να αντιμετωπισεις το ολο θεμα σαν ανδρας που καθοδηγει,προστατευει,και δημιουργει το μελλον με μια γυναικα, και οχι σαν ερωτευμενος νεαρος. ηρεμες κινησεις και  οι αποφασεις σου θα περιλαμβανουν και τους δυο. η ευτυχια χτιζεται δεν χαριζεται.Με τα λεφτα αγοραζεις, με την συμπεριφορα κερδιζεις. Μην σε τρομαζει τιποτα στην ταυλανδη παρα μονο ο εαυτο σου.Εδω η κουλτουρα ειναι απλη,straight forward, εμεις ειμαστε συνθετοι και φτιαχνουμε σεναρια.
καλη τυχη.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 05, 2012, 08:18:31 πμ από pattayanis »

Αποσυνδεδεμένος steven

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.168 Chrome 18.0.1025.168
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 05, 2012, 10:17:42 πμ »
Υπέροχη ιστορία φίλε apgavros.
Σε ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο αν τελικά κάνεις το βήμα να πας στην Ταϊλάνδη για σπουδές και κάθε επιτυχία..!!!

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.0.2 Safari 5.0.2
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 05, 2012, 11:58:49 πμ »
Φίλε apgavros χαίρομαι ειλικρινα για τα δυνατά συναισθήματα που ζεις!! Ξερεις, με την απλοτητα των λογων σου,και τη ζωντανη περιγραφη των οσων βιωσες καταφερες να με πας πολλα,μα πολλα ομως χρονια πισω...ξανανοιωσα την αβεβαιότητα,τ´αναπαντητα και βασανιστικα ερωτηματικά,το αδιέξοδο,τη δυσπιστία,την αμφισβήτηση,μα και τόσα αλλα...είσαι μόλις 26 χρόνων  και τα "ζητήματα καρδιάς" είναι στο απόγειο της έντασης,η καψουρα χτυπάει κόκκινο,κί"η κ@vΛ@ σου φτάνει τη Παταγια...Ε λοιπόν ζήσε το!! Επιμηκυνε συνειδητά όσα σε σιγοψηνουν βασανιστηκα,μη ζητας συμβουλές στο τι να κανείς. κανείς δεν είναι σε θέση να σου πει,και πίστεψε με κατα βάθος ούτε εσυ το χρειάζεσαι.ζήσε το "παραμύθι σου" με οποία κατάληξη κι"αν έχει.εμπειρίες χρειάζεσαι απλά,κι"αυτές θα είναι που σε βάθος χρόνου θα σου ξεδιαλυνουν το τοπίο και θα σου δίνουν απαντήσεις.ΤΟΛΜΑ,Κανε λάθη,τσαλακωσε τον εαυτό σου,μάζεψε τα συντριμια του και ξανασηκω,γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απο το να ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ,να κανείς το επόμενο βήμα,και να λες στον εαυτό σου ΠΆΜΕ ΓΙ"ΑΛΛΑ!! Κάτι ακόμα να σου πω,ποτέ μη γεμισεις τη καρδιά σου με φθόνο η με απόρριψη για την οποία σύντροφο σου ακόμα κι"αν πιστευεις πως σ"εκμεταλλευτηκε...η αλήθεια είναι πως κάτι ζήσατε και οι δυο σας σε μια αμφίδρομη σχέση...chok dee mak mak!!  :)

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 05, 2012, 17:58:11 μμ από lostromos »
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος steven

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 05, 2012, 12:33:03 μμ »
Φίλε zografos, τα είπες τόσο ωραία..!!!

ΜΠΡΑΒΟ.!! Και ειδικά μερικές λέξεις προτάσεις όπως "ΤΟΛΜΑ...δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απο το να ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ,να κανείς το επόμενο βήμα,και να λες στον εαυτό σου ΠΆΜΕ ΓΙ"ΑΛΛΑ"

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..!!!

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 05, 2012, 15:15:33 μμ »
Παίδες χαλαρώστε λίγο! Οσον αφορά το συναισθηματικό τομέα είναι όπως τα λέει ο ζωγράφος. Τολμώντας,  ωριμάζεις στη χειρότερη, η ανακαλύπτεις την ευτυχία στη καλύτερη.
Εδώ όμως δεν πρόκειται γιά κάποιον που μετά τη δουλειά του στη Βέροια πετάγεται μέχρι τη Κατερίνη να δει τι παίζει με το καινούργιο κορίτσι του.
Ενα παιδί 26 χρόνων γνωρίζοντας πολύ λίγο μιά κοπέλλα στην άλλη άκρη του πλανήτη, ίσως κάνει απλά ένα καταστρεπτικό άλμα στο κενό όσον αφορά τον οικονομικό-επαγγελματικό τομέα. Κια να κάνει 20 χρόνια να συνέλθει. Χαλεποί καιροί γαρ...
Πως δίνονται τέτοιες συμβουλές απλόχερα σε τόσα νέα παιδιά που μπαίνουν εδώ μέσα; δηλαδή να ακολουθούμε τυφλά το μονοπάτι της καρδιάς μας και μόνο;

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 05, 2012, 16:55:24 μμ »
Παίδες χαλαρώστε λίγο! Οσον αφορά το συναισθηματικό τομέα είναι όπως τα λέει ο ζωγράφος. Τολμώντας,  ωριμάζεις στη χειρότερη, η ανακαλύπτεις την ευτυχία στη καλύτερη.
Εδώ όμως δεν πρόκειται γιά κάποιον που μετά τη δουλειά του στη Βέροια πετάγεται μέχρι τη Κατερίνη να δει τι παίζει με το καινούργιο κορίτσι του.
Ενα παιδί 26 χρόνων γνωρίζοντας πολύ λίγο μιά κοπέλλα στην άλλη άκρη του πλανήτη, ίσως κάνει απλά ένα καταστρεπτικό άλμα στο κενό όσον αφορά τον οικονομικό-επαγγελματικό τομέα. Κια να κάνει 20 χρόνια να συνέλθει. Χαλεποί καιροί γαρ...
Πως δίνονται τέτοιες συμβουλές απλόχερα σε τόσα νέα παιδιά που μπαίνουν εδώ μέσα; δηλαδή να ακολουθούμε τυφλά το μονοπάτι της καρδιάς μας και μόνο;

Όπα φίλτατε Νικό δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα.
Ποτέ δεν μπέρδεψα τα επαγγελματικά ζητήματα με τα συστηματικά-ερωτικά και ποτέ, μα ποτέ δεν θα έκανα μια κίνηση να μετακομίσω, όχι σε άλλη χώρα, ούτε στο διπλανό χωριό αν δεν με περιμένει κάτι στάνταρ για να ασχοληθώ (δουλειά, επένδυση, σπουδές). Όσους έχω δει να τα μπερδεύουν αυτά τα δύο κατά 95% μόνο προβλήματα αντιμετωπίζουν. Αν έκανα την κίνηση να πάω εκεί με σκοπό να συνεχίσω μια σχέση (αμφιβόλου ποιότητας) τότε ζήτω που καήκαμε. Το μυαλό μου θα ήταν κολλημένο σε αυτήν, δεν θα έδινα βάσει σε κύρια ζητήματα επιβίωσης, και το αποτέλεσμα θα ήτανε να βγω χαμένος σίγουρα οικονομικά (είμαι από Κοζάνη και δεν το θέλω με την καμία) και κατά πάσα πιθανότητα συναισθηματικά. Και το τελευταίο το αναφέρω γιατί πέρασα μόνο 10 μέρες μαζί της, δεν γνωριζόμαστε και όπως και να το κάνουμε στην Πατάγια την γνώρισα. Δεν είμαι κάνας χαζός, δύσπιστος είμαι και καλά κάνω.

Οπότε να ξεκαθαρίσουμε ότι θα κάνω την κίνηση να πάω εκεί με σειρά προτεραιότητας πρώτα τα επαγγελματικά-βιοποριστικά και μετά όλα τα άλλα. Και ποιος ξέρει ότι τώρα αυτήν δεν έχει βρει τον επόμενο χορηγό λεφτά να τις τα σκάει χοντρά. Καλός ο προ-καλοκαιρινός έρως των διακοπών αλλά δεν με έδωσε κάποιο σημάδι για να ελπίζω. Και το αναφέρω στην αρχή της Ιστορίας. Πήγα πολύ καλά διαβασμένος στην Πατάγια.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 05, 2012, 19:30:35 μμ »
Πιθανόν να φάω πολύ βρίσιμο  αλλά εχω αγανακτήσει μ αυτα που διαβάζω οπότε δεν θα..μασήσω. Λοιπόν, ας πω τη γνώμη μου παραφράζοντας  το ποστάρισμα του Ζωγράφου

Φίλε apgavros δεν χαίρομαι καθόλου για  τα δυνατά συναισθήματα που ζεις διότι είναι εντελώς επιφανειακά..στη φάση που είσαι αν έρχεσαι ταιλάνδη θα ερωτέυεσαι κάθε βδομάδα και η επόμενη κοπέλα θα σου φαίνεται παντοτε καλύτερη απ την προηγούμενη.!! Ξερεις, με όσα έγραψες και την  περιγραφη των οσων βιωσες καταφερες να  πας πολλα,μα πολλα  χρονια πισω κι άλλους σαν εσένα που επιτέλους κάποια με στοιχειώδη προσόντα και εμφάνιση τους εδωσε επιτελους σημασία , και  τσίμπησαν το δόλωμα γεμίζοντας βέβαια ταυτόχρονα με  αβεβαιότητα,αναπαντητα και βασανιστικα ερωτηματικά, , δυσπιστία, αμφισβήτηση,μα και τόσα αλλα συναισθήματα μιας και ήξεραν πολύ καλά κατα βάθος για ποιό λόγο ξαφνικά έγιναν ανάρπαστοι εραστές...Είσαι  26 χρόνων  και θα έπρεπε να ξεχωρίζεις εύκολα τα "ζητήματα καρδιάς" απο τα ζητήματα τσέπης  και να μη χτυπάει η καψουρα κόκκινο με την πρώτη τυχούσα μπαρόβια που σκόνταψε πάνω σου ..Ε λοιπόν σοβαρέψου και σταμάτα να σχολείσαι! Φυσικά αν είσαι μ.....ς  θα αφεθείς να  σε σιγοψηνουν βασανιστηκα,δεν θα ακούσεις τη συμβουλή κανενός που ξέρει δυο τρια πράγματα παραπάνω απο σένα. κι αν δεν μπορείς εσυ να προστατεύσεις τον εαυτό σου ασε άλλους να το κάνουν, γιατί χρήζεις βοηθείας!Ξεκόλα απ τις παραμυθένιες και εικονικές καταστασεις που θα έχουν ασχημη κατάληξη σίγουρα  διότι τέτοιες εμπειριές δεν  χρειάζεσαι ,είναι απ αυτές που  σε βάθος χρόνου θα σου θολώσουν  το τοπίο , θα τα περιπλέξουν όλα και θα σε γεμίζουν με κυνισμό και αναισθησία .ΤΟΛΜΑ να δεις την πραγματικότητα και τον εαυτό σου στον καθρέφτη, μην κάνεις περισσότερα  λάθη,μην τσαλακωνεις και υποτιμάς  χωρίς λόγο τον εαυτό σου,μάζεψε τα συντριμια σου και ξανασηκω,γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απο το να ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ,να κανείς το επόμενο βήμα,και να λες στον εαυτό σου ΠΆΜΕ ΓΙ"ΑΛΛΑ!! Κάτι ακόμα να σου πω,ποτέ μη γεμισεις τη καρδιά σου με φθόνο η με απόρριψη για την οποία κατα φαντασία σύντροφο σου που σ"εκμεταλλευτηκε...η αλήθεια είναι πως την εκμεταλεύτηκες και συ σε μια θλιβερή σχέση ντροπή για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια...chok dee mak mak!!

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 05, 2012, 19:33:13 μμ από dimitrisdtc »

Αποσυνδεδεμένος Tommy Greko Thai

• **
  • A traveler with a schedule..is not a real traveler
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • http://www.ergoandplan.com
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 05, 2012, 20:27:31 μμ »
Όσο υπάρχουν αμέτρητα κορίτσια για τους κάθε λογής ξένους στην Πατάγια, άλλο τόσο αμέτρητοι ξένοι υπάρχουν για τα ντόπια κορίτσια. Τα αισθήματα των ξένων, και ιδίως αυτών που επισκέπτονται το Σιάμ για πρώτη φορά, επικεντρώνονται στο πώς απλά και φτωχικά ζουν οι ντόπιοι και πώς με λίγα χρήματα ικανοποιούν το κάθε γούστο! Τα αισθήματα της ταυλανδέζας που δουλεύει σε μπαρακια είναι το πώς θα τυλίξει κάποιον φαλάνγκ με σκοπό τη "διάσωσή" της από αυτό τον κόσμο στο οποίο η ίδια έπεσε με δικιά της θέληση. Η πλοκή είναι όμοια και απαράλλακτη για όλους. Η διάσωση έχει πολλά πλοκάμια, σε σημείο που σου εύχομαι πατριωτάκι μου, (κατάγομαι απο Πτολεμαιδα) να πάρεις είδηση το γρηγορότερο δυνατό, πριν χρειαστεί η δική σου διάσωση. Καλώς 'η κακώς έτσι έμαθαν οι συγκεκριμένες κοπέλες...στο γρήγορο αλλησβερίσι. Δεν τις κατηγορώ...απεναντίας τις σέβομαι. Αλλά έμαθαν να αγαπάνε εύκολα και να ξεχνάνε εύκολα. Δεν υπάρχει περίπτωση όταν κάποιος άλλος πληρώνει bar fine αυτή τη στιγμή, να σκέφτεται εσένα. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα και σε νιώθω απόλυτα...όμως κράτα τις καλύτερες στιγμές. Στράγγισε τις στιγμές που έζησες εκεί και αγάπα την χώρα περισσότερο καθώς το αληθινό "σ'αγαπω" θα το ακούσεις δύσκολα στην Ταιλάνδη. Με τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση.
Seize the future...and learn from past.

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.0.2 Safari 5.0.2
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 05, 2012, 22:00:19 μμ »
@dimitrisdtc: τραγούδι ξεχασες να βάλεις...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 05, 2012, 22:06:49 μμ »
Μιας και με έχει πιάσει πλέων ένας συγγραφικός ίστρος θα παραθέσω άλλες δύο ιστορίες για να δώσω να καταλάβουν κάποιοι που εκφράζουν μια σχετικά σκληρή κριτική, αλλά σεβαστή από μέρος μου, όλους τους κύριους λόγους που έκανα αυτό το ταξίδι στην πρώτη, και μια μικρή αναφορά στο πρώτο δεκαήμερο προ Τίκας.
Ελπίζω να διασκεδάσετε και να με καταλάβετε από αυτές λίγο περισσότερο.
Και κάτι ακόμα
Ναι κουράγιο πρέπει να κάνω σε ότι έχει σχέση με τα αισθήματα μου.
Ναι πρέπει να χαλαρώσω και να βγω από αυτήν την κατάθλιψη που με κυριεύει.
Αλλά μην ξεχνάμε ότι άμα ήμουν κάνας μπούφος όχι θα μιλούσα ακόμα μαζί της, ο κύριος χρηματοδότης της θα ήμουνα. Τουλάχιστον ξέρω ότι χάρη στα δικά μου λεγόμενα διαλύθηκε η όποια επικοινωνία είχα μαζί της.
ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ

Αποσυνδεδεμένος steven

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 05, 2012, 22:12:57 μμ »
apgavros θα περιμένουμε τις επόμενες ιστορίες.!!

Και σε ευχαριστούμε που τις μοιράζεσαι μαζί μας..!!

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 05, 2012, 22:25:47 μμ »
Μια απορια εχω ρε παλληκαρι, εδω στην Ελλαδα πως και δε εζησες καποια παρομοια ιστορια ;; Δεν ηθελες ή δεν σε ηθελαν;; :o :o
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 05, 2012, 22:40:59 μμ »
Μια απορια εχω ρε παλληκαρι, εδω στην Ελλαδα πως και δε εζησες καποια παρομοια ιστορια ;; Δεν ηθελες ή δεν σε ηθελαν;; :o :o
θα μάθεις παρακάτω. Παρόμοιες έχω ζήσει και εδώ, αλλά δεν μπορώ να τις συγκρίνω με αυτό που έζησα εκεί.
Είναι τελείως διαφορετικές φάσεις

Αποσυνδεδεμένος Tommy Greko Thai

• **
  • A traveler with a schedule..is not a real traveler
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • http://www.ergoandplan.com
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 05, 2012, 22:54:45 μμ »
Είναι επειδή είμαστε διαφορετικός λαός με διαφορετικούς τρόπους έκφρασης συναισθημάτων. Το μαγικό όμως ειναι όταν μπορέσεις να συνδυάσεις αυτούς τους κόσμους...τότε προκύπτει κάτι που όσοι το τόλμησαν ζουν σε άλλα επίπεδα ευτυχίας. Με κορίτσια όμως της προκοπής. Κι αυτές αγαπάνε...κι αυτές ξέρουν να προσφέρουν...κι αυτές έχουν ανάγκες !
Seize the future...and learn from past.