Αποστολέας Θέμα: και αν κολλησεις?  (Αναγνώστηκε 20404 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ieron

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
και αν κολλησεις?
« στις: Μαΐου 09, 2012, 16:13:59 μμ »
Kαλησπέρα αγαπητοί φίλοι.
Βρέθηκα στη χώρα για επαγγελματικούς λόγους, για 8 ημέρες. Ήταν η πρώτη φορά και ως παντρεμένος με δύο παιδιά και λίγο πριν τα 50, δεν ψάχτηκα αρχικά για κάτι. Τις δύο τελευταίες νύχτες όμως στην Pattaya, χωρίς σχεδόν να το συνειδητοποιήσω, τις πέρασα με ένα υπέροχο 23χρονο κορίτσι από ένα bar, του οποίου δε θυμάμαι ούτε το πρόσωπο. Δεν είμαι ιδιαίτερα περπατημένος, αλλά ούτε και άσχετος, καθώς τα πολλά ταξίδια με τη δουλειά μού έχουν δώσει ευκαιρίες που κατά καιρούς έχω εκμεταλλευτεί. Οι δύο νύχτες στην Pattaya ήταν οι καλύτερες της ζωής μου, είμαι σίγουρος γι αυτό, θα μου μείνουν αξέχαστες. Όμως, από τη στιγμή που το 747 της Thai απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της ΒΚΚ, έχω πεθάνει. Πέρασαν δύο μήνες κι είμαι ακόμη νεκρός. Στο μεσοδιάστημα πήγα στο Άμστερνταμ και στο Αμβούργο κι έκανα διάφορες τρέλες, ωστόσο παρέμεινα νεκρός. Δεν μπορώ να δουλέψω παρά μόνο μηχανικά, θέλω να είμαι συνέχεια μόνος, νοιώθω δυστυχισμένος, δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, έχω χάσει 9 κιλά σε δύο μήνες, δεν βλέπω μπροστά μου κι έχω αυξήσει πολύ την κατανάλωση αλκοόλ. Επαφή με το thai girl δεν επιδίωξα να έχω και δεν έχω, πέρα από ένα μικρό δωράκι που της έστειλα μέσω τρίτων ως ευχαριστήριο (θα ήταν άλλωστε ανόητο, δε φταίει σε κάτι το κοριτσάκι, τη δουλειά της έκανε). Πώς το ξεπερνάνε αυτό, ρε παιδιά;      
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2012, 16:19:58 μμ από Ieron »

Αποσυνδεδεμένος PETROS

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.168 Chrome 18.0.1025.168
Απ: Πώς το ξεπερνάς;
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 09, 2012, 16:23:47 μμ »
Νομιζω οτι πρεπει να μιλησεις στην γυναικα σου για να σε βοηθησει.

Αποσυνδεδεμένος iordanis7

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • http://www.youtube.com/user/aerast7?feature=mhee
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 09, 2012, 16:29:58 μμ »
Βρέθηκα στη χώρα για επαγγελματικούς λόγους, για 8 ημέρες. Ήταν η πρώτη φορά και ως παντρεμένος με δύο παιδιά και λίγο πριν τα 50, δεν ψάχτηκα αρχικά για κάτι. Τις δύο τελευταίες νύχτες όμως στην Pattaya, χωρίς σχεδόν να το συνειδητοποιήσω, τις πέρασα με ένα υπέροχο 23χρονο κορίτσι από ένα bar, του οποίου δε θυμάμαι ούτε το πρόσωπο. Δεν είμαι ιδιαίτερα περπατημένος, αλλά ούτε και άσχετος, καθώς τα πολλά ταξίδια με τη δουλειά μού έχουν δώσει ευκαιρίες που κατά καιρούς έχω εκμεταλλευτεί. Οι δύο νύχτες στην Pattaya ήταν οι καλύτερες της ζωής μου, είμαι σίγουρος γι αυτό, θα μου μείνουν αξέχαστες. Όμως, από τη στιγμή που το 747 της Thai απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της ΒΚΚ, έχω πεθάνει. Πέρασαν δύο μήνες κι είμαι ακόμη νεκρός. Στο μεσοδιάστημα πήγα στο Άμστερνταμ και στο Αμβούργο κι έκανα διάφορες τρέλες, ωστόσο παρέμεινα νεκρός. Δεν μπορώ να δουλέψω παρά μόνο μηχανικά, θέλω να είμαι συνέχεια μόνος, νοιώθω δυστυχισμένος, δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, έχω χάσει 9 κιλά σε δύο μήνες, δεν βλέπω μπροστά μου κι έχω αυξήσει πολύ την κατανάλωση αλκοόλ. Επαφή με το thai girl δεν επιδίωξα να έχω και δεν έχω, πέρα από ένα μικρό δωράκι που της έστειλα μέσω τρίτων ως ευχαριστήριο (θα ήταν άλλωστε ανόητο, δε φταίει σε κάτι το κοριτσάκι, τη δουλειά της έκανε). Πώς το ξεπερνάνε αυτό, ρε παιδιά;      
κοιτα ο μονος τροπος να ξεπερασεις αυτο το κακο που επαθες ειναι να ξαναπας pattaya να βρεις ενα 23χρονο και να πατε στο koh chang....7 μερες ειναι αρκετες για να πεσεις οταν γυρισεις και στα ναρκωτικα!!!!Περα απο την πλακα ειναι φυσικο οταν γυρνας απο ταυλανδη να πεφτεις σε καταθλιψη...Εγω το μονο τροπο αντιμετωπισης που βρηκα ηταν απλα να ξαναπαω!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2012, 16:34:53 μμ από iordanis7 »

Αποσυνδεδεμένος Ieron

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 09, 2012, 16:38:51 μμ »
Το σκέφτηκα να ξαναπάω, αλλά φοβάμαι μη γίνω χειρότερα. Αν είμουν σίγουρος πως θα αντιδρούσα φυσιολογικά θα πήγαινα και θα έπαιρνα διαφορετικό κορίτσι κάθε βράδι. Είναι φυσιολογικό να κρατάει δύο μήνες μια τέτοιου είδους κατάθλιψη, δεν είναι μεγάλο το διάστημα; Θυμάμαι πριν από καμιά 30αριά χρόνια, που χώρισα με μια κοπέλα μετά από σχέση 2 χρόνων, είχα στενοχωρηθεί πολύ. Σε καμία όμως περίπτωση, όσο τώρα, σχεδόν διαλύθηκα. Λίγο απέχω από το διασυρμό...

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 09, 2012, 16:40:48 μμ »
Εμενα για δεν μου τυχαινει ρε γαμωτο που θελω να αδυνατισω;;;

Paterdemon ... βοηθεια ......

Εδω εισαι δικαιολογια πρωτη !!! http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=10097.msg64922;topicseen#msg64922
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2012, 16:45:48 μμ από Yiannis »
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 09, 2012, 16:50:05 μμ »
πηγαινε στα body line αλλιως ξερω ενα καλο μασατζιδικο στην pattaya να χασεις τα περιτα κιλα σε 10 μερες!!

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 09, 2012, 16:52:00 μμ »
 :D :D :D :D :D :D  Μαζι με το Βενιζελο .... ;D ;D ;D
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 09, 2012, 16:52:23 μμ »
Νομιζω οτι πρεπει να μιλησεις στην γυναικα σου για να σε βοηθησει.
αμα το πει στη γυναικα του τη μονη βοηθεια που θα του δωσει νομιζω πως θα ειναι η πορτα της εξοδου!!!

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 09, 2012, 16:53:45 μμ »
:D :D :D :D :D :D  Μαζι με το Βενιζελο .... ;D ;D ;D
το βενιζελο ουτε η pattaya δεν τον σωνει απο το αεροπλανο του γυρισμου θα παχυνει!!!

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 10.0.1 Firefox 10.0.1
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 09, 2012, 17:06:16 μμ »
ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.....

η Ταιλανδη ειναι το πιο σκληρο ναρκωτικο θελει πολυ χρονο να εξαφανιστει!

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 09, 2012, 17:11:04 μμ »
2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη δεν χωρανε, παρε μια ζυγαρια βαλε τα μεν και τα δεν (μεν=γυναικα εδω κλπ.) (δεν= ανεμελια...δεν τη συγκεκριμενοποιω στο προσωπο της ταιλανδεζας ,οπως ειπες μην ξεχνας τη δουλεια της εκανε) και παρε αποφασεις, οποια αποφαση και να παρεις ,μην κοιταξεις πισω, η ζωη μου εχει δειξει οτι ειναι καλυτερα να παιρνουμε εμεις τις αποφασεις και οχι η ζωη για εμας.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 09, 2012, 17:38:19 μμ »
1) Δεν  το λές στην γυναίκα σου με τίποτα, θα την χάσεις και θα λέει τα χειρότερα για σένα στα παιδάκια σου απο εκδίκηση που την  απάτησες.
2) Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσης είναι να γνωρίσεις μία άλλη, και ο χρόνος...  Είναι η καλύτερη συνταγή.

Ηρέμησε και σκέψου τα παιδάκια σου προτού κάνεις καμιά τρέλα διότι τα παιδάκια σου σας θέλουν (με την μαμά τους) μαζί.
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 09, 2012, 17:47:09 μμ »
o καλυτερος τροπος να ξεχασεις ειναι να ξαναπας!!!!πως ρωτανε το μεθυσμενο γιατι πινει??πινει για να ξεχασει οτι πινει!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 09, 2012, 17:56:05 μμ »
Aπάντηση απο Πάρη για το σχόλιο του  «ταξιδιώτης ΧΧ σειράς|»
η Ταιλανδη ειναι το πιο σκληρο ναρκωτικο θελει πολυ χρονο να εξαφανιστει!

Δεν θέλει πολλύ χρόνο να εξαφανιστεί.....απλά δεν το ξεπερνάς και οταν φεύγεις ποτέ δεν στεναχωριέσαι αλλά σκέφτεσε πάντα next time ….

Πάντως στον φίλο που πηγε και ρώτησε πρόσεχε μην χαλάσεις το σπίτι σου γιατί ολοι κυνηγάμαι «τα ευκολα» ξεχνώντας οτι και εκεί οι ανθρωποι εχουν αρκετά προβλήματα.

Αλλωστε η λέξις «ταξείδι» μας προιδεάζει «με τάξη ειδον» και οχι στο return back να τα κάνουμε κουλουβάχατα.

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος Ieron

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 09, 2012, 18:14:10 μμ »
ΟΚ, έχετε δίκιο, παραιτείσαι και συνεχίζεις τη ζωή σου. Πίσω σου υπάρχει ένας καλός γάμος χωρίς σύννεφα, μπροστά σου τα γηρατειά. Βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν και να παντρεύονται, πας εκδρομές στην Ευρώπη με τη γερασμένη γυναίκα σου που ακόμη νομίζει ότι κρατιέται, δικαιώνεσαι ως σύζυγος και ως πατέρας, αποκτάς εγγονάκια, αρχίζεις να προσέχεις τί τρως και τί πίνεις επειδή ο οργανισμός σου χρειάζεται προσοχή και η ζωή περνά και σιγά-σιγά χάνεται, αλλά εσύ είσαι κύριος και σε σέβεται η κοινωνία. Όλα αυτά όμως βρωμάνε χριστιανισμό, αξιοπρέπεια και θάνατο.
Πολύ αργό, πολύ βασανιστικό, πολύ οδυνηρό τέλος...
Δε βλέπω τίποτα που να με κάνει να χαίρομαι...
Δε βλέπω τίποτα που να με κάνει να ελπίζω...