0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα αγαπητοί φίλοι.Βρέθηκα στη χώρα για επαγγελματικούς λόγους, για 8 ημέρες. Ήταν η πρώτη φορά και ως παντρεμένος με δύο παιδιά και λίγο πριν τα 50, δεν ψάχτηκα αρχικά για κάτι. Τις δύο τελευταίες νύχτες όμως στην Pattaya, χωρίς σχεδόν να το συνειδητοποιήσω, τις πέρασα με ένα υπέροχο 23χρονο κορίτσι από ένα bar, του οποίου δε θυμάμαι ούτε το πρόσωπο. Δεν είμαι ιδιαίτερα περπατημένος, αλλά ούτε και άσχετος, καθώς τα πολλά ταξίδια με τη δουλειά μού έχουν δώσει ευκαιρίες που κατά καιρούς έχω εκμεταλλευτεί. Οι δύο νύχτες στην Pattaya ήταν οι καλύτερες της ζωής μου, είμαι σίγουρος γι αυτό, θα μου μείνουν αξέχαστες. Όμως, από τη στιγμή που το 747 της Thai απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της ΒΚΚ, έχω πεθάνει. Πέρασαν δύο μήνες κι είμαι ακόμη νεκρός. Στο μεσοδιάστημα πήγα στο Άμστερνταμ και στο Αμβούργο κι έκανα διάφορες τρέλες, ωστόσο παρέμεινα νεκρός. Δεν μπορώ να δουλέψω παρά μόνο μηχανικά, θέλω να είμαι συνέχεια μόνος, νοιώθω δυστυχισμένος, δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, έχω χάσει 9 κιλά σε δύο μήνες, δεν βλέπω μπροστά μου κι έχω αυξήσει πολύ την κατανάλωση αλκοόλ. Επαφή με το thai girl δεν επιδίωξα να έχω και δεν έχω, πέρα από ένα μικρό δωράκι που της έστειλα μέσω τρίτων ως ευχαριστήριο (θα ήταν άλλωστε ανόητο, δε φταίει σε κάτι το κοριτσάκι, τη δουλειά της έκανε). Πώς το ξεπερνάνε αυτό, ρε παιδιά;
Νομιζω οτι πρεπει να μιλησεις στην γυναικα σου για να σε βοηθησει.
Μαζι με το Βενιζελο ....