Αποστολέας Θέμα: και αν κολλησεις?  (Αναγνώστηκε 20405 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Πώς το ξεπερνάς;
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 09, 2012, 19:52:01 μμ »
Μας εσφαξες ποιητικα...... Μηπως αυτο λεγεται κριση μεσης ηλικιας ;

Σου ευχομαι να τα βρεις με τον εαυτο σου συντομα .

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.168 Chrome 18.0.1025.168
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 09, 2012, 20:18:37 μμ »
 Είναι ένας παράδεισος, κάτι τέτοιες στιγμές λέω μήπως τελικά καλύτερα που δεν παντρεύτηκα. Τελικά ο χρόνος ίσως τα γιατρεύει όλα. Κουράγιο δεν ΄έχω εμπειρίες σαν παντρεμένος και δεν μπορώ να το νιώσω

Αποσυνδεδεμένος andaman

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 09, 2012, 21:39:16 μμ »
Ieron ζησε τη ζωη σου στην Ελλαδα οπως πριν,και οταν σου ξαναδωθει η ευκαιρια για Ταιλανδη για επαγγελματικους λογους η μη ζησε αυτο που σ`αρεσει.
Εξαλλου ο αγραφος νομος της Ταιλανδης λεει....ποτε κανεις δεν παει μονο μια φορα!!!

Καλα ταξιδια.

Αποσυνδεδεμένος zefwn

• *
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 09, 2012, 22:11:11 μμ »
Αγαπητε φιλε: Μια συμβουλη απο καποιον που εχει περασει την κατασταση σου:
1. Ουτε κουβεντα στην γυναικα σου
2. Θα ξαναπας  και μια και δυο φορες
3. Με τον καιρο, θα φιλοσοφισεις την περιπτωση, θα ξεπερασεις την ασχημη ψυχικη κατασταση που βρισκεσαι σημερα,  και καποια μερα γεματος απο ομορφες αναμνησεις (εστω απο μακρυα) θα αισθανεσαι μονο ομορφα και θα εισαι ευτυχης που γνωρισες αυτην την χωρα και αυτον τον λαο.
ΟΚ, έχετε δίκιο, παραιτείσαι και συνεχίζεις τη ζωή σου. Πίσω σου υπάρχει ένας καλός γάμος χωρίς σύννεφα, μπροστά σου τα γηρατειά. Βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν και να παντρεύονται, πας εκδρομές στην Ευρώπη με τη γερασμένη γυναίκα σου που ακόμη νομίζει ότι κρατιέται, δικαιώνεσαι ως σύζυγος και ως πατέρας, αποκτάς εγγονάκια, αρχίζεις να προσέχεις τί τρως και τί πίνεις επειδή ο οργανισμός σου χρειάζεται προσοχή και η ζωή περνά και σιγά-σιγά χάνεται, αλλά εσύ είσαι κύριος και σε σέβεται η κοινωνία. Όλα αυτά όμως βρωμάνε χριστιανισμό, αξιοπρέπεια και θάνατο.
Πολύ αργό, πολύ βασανιστικό, πολύ οδυνηρό τέλος...
Δε βλέπω τίποτα που να με κάνει να χαίρομαι...
Δε βλέπω τίποτα που να με κάνει να ελπίζω...

Αποσυνδεδεμένος Ieron

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 09, 2012, 23:39:28 μμ »
Μας εσφαξες ποιητικα...... Μηπως αυτο λεγεται κριση μεσης ηλικιας ;

Σου ευχομαι να τα βρεις με τον εαυτο σου συντομα .
Ίσως και να έχεις δίκιο. Μπορεί να υπέβοσκε κρίση μέσης ηλικίας, που λόγω Thailand βρήκε χώρο και εκφράστηκε. Το θέμα είναι να σταματήσει και κάποια στιγμή...

Αποσυνδεδεμένος Ieron

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 10, 2012, 00:05:48 πμ »
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας, με βοηθήσατε πολύ (μια κουβέντα ο ένας, μια ο άλλος, ήταν πολύ σημαντικό για μένα). Τουλάχιστον δε θα... πηδήσω από το μπαλκόνι. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους Andaman και Ζerwn, για τη θετική τους σκέψη. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι με είχαν προειδοποιήσει (η επιστροφή πονάει πολύ), ωστόσο ουδέποτε φανταζόμουν τέτοιο χουνέρι στα 48 μου. Θα συνέλθω, χωρίς να περιμένω πότε θα σταματήσει το βάσανο. Με τα γραφόμενά σας κατάλαβα ότι θα σταματήσει όποτε θέλει αυτό κι όχι όποτε θέλω εγώ. Θα παραμείνω συντονισμένος στο forum σας, τώρα πλέον έχουμε κάτι κοινό...

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Browser:
  • Firefox 10.0.1 Firefox 10.0.1
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 10, 2012, 02:26:18 πμ »
και να σου πω και κατι εσυ εχεις κανει και μια οικογενεια εχεις και δυο παιδια....
τι να πω εγω που ειμαι ελευθερος και μετα απο τα ταξιδια στην Ταιλανδη ο γαμος μου
φαινεται κατι ουτοπικο γιατι το μονο που σκεπτομαι οταν γυρναω απο την καταραμενη αυτη χωρα
ειναι το ποτε θα ξαναπαω

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.168 Chrome 18.0.1025.168
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 10, 2012, 09:53:03 πμ »
ο ερωτας με ερωτα περναει! νομιζω πως ο γαμος σου ειχε θεμα εξ αρχης! (καποιος απ τους 2 σας δεν ηταν ερωτευμενος) δε πιστευω στις κρισεις μεσης ηλικιας!  το θεμα ειναι τι λυση θα βρεις για τα παιδια? απ την αλλη ο χρονος τα γιατρευει ολα! ολοι συμβιβασμενοι ημαστε σε καποιο θεμα!  αν σε περνει οικονομικα να στελνεις μια ικανοποιητικη διατροφη στα παιδια, τοτε κανε τη ζωη σου! αν οχι συμβιβασου!   και  δες  την  ταινια "σκηνες απο ενα γαμο" του ινκμαρ μπερκμαν (1973)
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.0.2 Safari 5.0.2
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 10, 2012, 11:19:05 πμ »
Πόσο καιρό είσαι παντρεμένος και πόσο χρόνων είναι τα παιδιά σου;Κάνω αυτή την ερώτηση γιατί διαβάζω ότι εδώ μέσα σου έχουμε βγάλει μέχρι και διατροφή που θα πρέπει να πληρώσεις!!αγνοώντας όμως τα δεδομένα αυτά.Δεν ξέρω αν είναι το αληθές αλλα το προφανές συμπέρασμα είναι ότι ο γάμος σου περιέχει μεγάλο ποσοστό συμβιβασμού απο την αρχή.Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος και μόνο αυτός θα σε γιατρεψει,υπομονή λοιπόν και προσπάθησε όσο είναι δυνατόν να κανείς μικρά πράγματα στην καθημερινότητα που σε ευχαριστούν,θα σε βοηθήσει παρά πολλυ.Ήταν μια εμπειρία,συνέχισε απλά την ζωή σου,άλλωστε απο ότι μας λες δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα χώρου και χρόνου μέσα στον γάμο σου,μάλλον διαθέτεις αρκετό.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος Ieron

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 10, 2012, 11:58:21 πμ »
και να σου πω και κατι εσυ εχεις κανει και μια οικογενεια εχεις και δυο παιδια....
τι να πω εγω που ειμαι ελευθερος και μετα απο τα ταξιδια στην Ταιλανδη ο γαμος μου
φαινεται κατι ουτοπικο γιατι το μονο που σκεπτομαι οταν γυρναω απο την καταραμενη αυτη χωρα
ειναι το ποτε θα ξαναπαω
Η αλήθεια είναι ότι οι τέσσερίς μας είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια, δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς να είμαστε όλοι μαζί. Απλά, λόγω θρησκείας και των συντηρητικών αντιλήψεων που έχουμε στη χώρα μας, δε μπορώ να αυτονομηθώ για λίγες μέρες, ώστε να ζήσω και κάτι διαφορετικό. Δεν παίζει αυτό το σενάριο. Θα μου πεις, άμα στο ζήταγε αυτό η γυναίκα; Θα το δεχόμουν, αρκεί να περνούσε καλά και να γύριζε στο σπίτι. Τολμηρό λίγο, ουτοπικό αρκετά περισσότερο, αλλά οι ισότιμες σχέσεις αυτό απαιτούν. Αν και το πίστευα για αρκετά χρόνια, αναγκάστηκα τελικά να παραδεχθώ ότι είναι αδύνατον να έχεις στο κρεβάτι σου τον ίδιο άνθρωπο επί δεκαετίες. Χρειάζεσαι και το one-off και το one-night-stand και το διάλλειμμά σου. Μπορεί βέβαια και έτσι να μας βολεύει εμάς τους άντρες, τι να πώ;

ο ερωτας με ερωτα περναει! νομιζω πως ο γαμος σου ειχε θεμα εξ αρχης! (καποιος απ τους 2 σας δεν ηταν ερωτευμενος) δε πιστευω στις κρισεις μεσης ηλικιας!  το θεμα ειναι τι λυση θα βρεις για τα παιδια? απ την αλλη ο χρονος τα γιατρευει ολα! ολοι συμβιβασμενοι ημαστε σε καποιο θεμα!  αν σε περνει οικονομικα να στελνεις μια ικανοποιητικη διατροφη στα παιδια, τοτε κανε τη ζωη σου! αν οχι συμβιβασου!   και  δες  την  ταινια "σκηνες απο ενα γαμο" του ινκμαρ μπερκμαν (1973)
Τα οικονομικά μου δεν είναι ιδιαίτερα ανθηρά, ένας ιδιωτικός υπάλληλος που απλά λόγω εργασίας έχει την τύχη να κάνει πολλά ταξίδια (αύριο πρωί φεύγω για Μασσαλία, γυρνάω Κυριακή αργά βράδι, είναι το τέταρτο ταξίδι μετά την επιστροφή μου από την Ταϊλάνδη). Το σοκ από την πρώτη επίσκεψη στην Thai δε φτάνει ως το διαζύγιο, πόσο μάλλον ως τη διατροφή. Μάλλον αυτό το ταξίδι έπρεπε να μου τύχει όταν είμουν 24-25, να είχα χαθεί για μήνες-χρόνια μέσα σε κάποια μ@νι@. Άργησε πολύ, μου κόστισε συναισθηματικά και με πόνεσε, αλλά τελικά συμπεραίνω ότι δε θα ήθελα να μη το έχω ζήσει. Θα το ξανακάνω μόλις γίνω καλά, γιατί εκεί θέλω να είμαι χαρούμενος και με καλή διάθεση, θα πω ότι πάω στη Νέα Ζηλανδία και άντε βρέστε με. Αν όλα πάνε καλά και έχω τον ανάλογο χρόνο, ύστερα από καιρό θα πάω για ένα ολόκληρο καλοκαίρι εκεί μαζί με τη γυναίκα μου, αφού η Thai δεν είναι μόνο οι γυναίκες, αλλά ένα σωρό πράματα μαζί, που πρέπει να τα γνωρίσω...

Πόσο καιρό είσαι παντρεμένος και πόσο χρόνων είναι τα παιδιά σου;Κάνω αυτή την ερώτηση γιατί διαβάζω ότι εδώ μέσα σου έχουμε βγάλει μέχρι και διατροφή που θα πρέπει να πληρώσεις!!αγνοώντας όμως τα δεδομένα αυτά.Δεν ξέρω αν είναι το αληθές αλλα το προφανές συμπέρασμα είναι ότι ο γάμος σου περιέχει μεγάλο ποσοστό συμβιβασμού απο την αρχή.Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος και μόνο αυτός θα σε γιατρεψει,υπομονή λοιπόν και προσπάθησε όσο είναι δυνατόν να κανείς μικρά πράγματα στην καθημερινότητα που σε ευχαριστούν,θα σε βοηθήσει παρά πολλυ.Ήταν μια εμπειρία,συνέχισε απλά την ζωή σου,άλλωστε απο ότι μας λες δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα χώρου και χρόνου μέσα στον γάμο σου,μάλλον διαθέτεις αρκετό.
Nαι, μακριά το πήγαμε, δε φτάνω ως εκεί. Η αλήθεια είναι ότι τη γυναίκα μου την αγάπησα και την αγαπώ πολύ, όμως ποτέ δεν την ερωτεύτηκα. Είναι η τέλεια σύζυγος που ο καθένας θα ήθελε, είναι γυναίκα για σπίτι και παιδιά, είναι νοικοκυρά και μαγειρεύει υπέροχα. Είναι ο καθρέφτης προς την κοινωνία που ο καθένας μας θα ήθελε να έχει. Από την άλλη, τα σεντόνια στο κρεβάτι δεν παίρνουν φωτιά, ενώ ούτε εκείνη ούτε κι εγώ κόβουμε φλέβες για κάθε μέρα που δε βλεπόμαστε. Έτσι ήταν από την αρχή, 21 χρόνια τώρα παντρεμένοι (ευτυχώς, δεν είναι φανατική της εκκλησίας). Αν ο γάμος μας ήταν συμβιβασμός; Μπορεί, όταν τη γνώρισα ξεσάλωνα στις Κυκλάδες ως εργαζόμενος στα bar και σχεδόν κάθε πρωί ξυπνούσα με κάποια βορειο-ευρωπαία δίπλα μου που ήταν καλή για sex, αλλά για τίποτε άλλο. Ώσπου εμφανίστηκε εκείνη και σοβαρεύτηκα. Άρχισα να προσέχω τα λεφτά μου, να ντύνομαι αξιοπρεπώς, βρήκα κυριλέ δουλεια, δουλέψαμε καλά μαζί και πήραμε σπίτι, κάναμε παιδιά κι έγινα από χύμας άνθρωπος. Με σέβονται όλοι σήμερα και με θεωρούν πρότυπο οικογενειάρχη και συζύγου, κατά βάθος όμως η ψυχή μου είναι αλήτικη (με την καλή έννοια). Κόντευα να ξεχάσω αυτή την εκδοχή, ώσπου ήρθε το ταξίδι στην Thai και τα πάντα βγήκαν στον αφρό και με ταρακούνησαν χοντρά. Πέντε εβδομάδες εκτός ελέγχου, μέσα μου να γίνεται σεισμός κι απέξω να μη φαίνεται τίποτα. Μόνο 2-3 φίλοι κι εσείς τα ξέρετε. Ο σεισμός συνεχίζεται, μα κάποτε θα σταματήσει. Ωστόσο, δε θέλω να πεθάνει ο αλήτης μέσα μου, θέλω να μείνει ζωντανός...
Δε μπορεί, θα υπάρχει κάποιος τρόπος...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2012, 15:12:28 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 10, 2012, 13:46:17 μμ »
Επειδη μας κανεις την τιμη να μοιραστεις πολυ προσωπικα πραγματα μαζι μας ,θα πρεπει και αυτα που λεω να ειναι μετρημενα.

Κοιτα, καθε ανθρωπος κανει καποια στιγμη τον "ισολογισμο" του και βλεπει πιθανον οτι τελικα η ζωη που εζησε δεν ειναι αυτη που ονειρευτηκε ,αλλα αυτη που του επεβαλαν οι συνθηκες . Δε ειναι μικρος ο αριθμος των ανθρωπων που το νιωθει αυτο .
Η ζωη ειναι μικρη και οι αποφασεις δικες σου.......Αλλα μην υποτιμας αυτο που εχεις .

Αποσυνδεδεμένος billias13

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 10, 2012, 16:42:57 μμ »
Το τελευταίο που άκουσα από τον teosep είναι και το πιο σημαντικό. Ποτέ μην υποτιμάς αυτό που έχεις. Σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε κι άλλα πράγματα , αλλά πρέπει να συμβιβαζόμαστε και λίγο αλλιώς δεν μπορεί να κρατήσει ένας γάμος.... Προσπάθησε να κάνεις μια νέα αρχή, να βρεις νέες ασχολίες (αθλητισμός) και θα το ξεχάσεις....

Αποσυνδεδεμένος Ieron

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 10, 2012, 17:12:24 μμ »
Το τελευταίο που άκουσα από τον teosep είναι και το πιο σημαντικό. Ποτέ μην υποτιμάς αυτό που έχεις. Σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε κι άλλα πράγματα , αλλά πρέπει να συμβιβαζόμαστε και λίγο αλλιώς δεν μπορεί να κρατήσει ένας γάμος.... Προσπάθησε να κάνεις μια νέα αρχή, να βρεις νέες ασχολίες (αθλητισμός) και θα το ξεχάσεις....
Όπως λέμε: "Δεν γαμ.. που δεν γαμ..., δεν πας για ψάρεμα;". Aστειεύομαι, φυσικά! Αυτό σημαίνει ότι όλοι σας συμβάλατε σημαντικά στη βελτίωση της ψυχολογίας μου, που ως χθες βρισκόταν στο κατώτατο σημείο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου...

Αποσυνδεδεμένος humsepyaar1

• **
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 52.0.2743.116 Chrome 52.0.2743.116
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2016, 17:39:55 μμ »
Νομιζω οτι πρεπει να μιλησεις στην γυναικα σου για να σε βοηθησει.
εισαι απιστευτος !!!!!! το καλυτερο που διαβασα μεχρι στιγμης εδω μεσα  !!!

Αποσυνδεδεμένος elite76gr

• *
  • Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 48.0 Firefox 48.0
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2016, 11:45:51 πμ »
ειναι το ποτε θα ξαναπαω
κ εγω μια απο τα ιδια....ημουν παντρεμενος 6 χρονια, χωρισα χωρις παιδια κ εκανα το πρωτο ταξιδι στην Ταιλανδη μονος πριν 2,5 χρονια...
γνωρισα κ μια πιτσιρικα που δουλεβει σε 5στερο κ δεν εχει καμια σχεσει με Bangla κ τετοια....απο Chang Mai μεγαλωμενει στη Bangkok...εχω παει 4 φορες ...