0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ιστορικό ξενοδοχείο το συγκεκριμένο, μάζευε backpackers όταν ακόμα η Khaosan road δεν υπήρχε στο χάρτη ως τουριστικό μέρος, τις δεκαετίες του 60 και κυρίως του 70.Τα δωμάτια δεν είναι και σε πολυ καλή κατάσταση, υπάρχει μια αίσθηση κλεισούρας και παλιατζούρας, εντούτοις είναι μάλλον ευρύχωρα και η πισίνα είναι ενα μεγάλο προσόν, κυρίως αν αναλογιστεί κανείς την τιμή με την οποία μπορεί κανείς να μείνει εκεί.(κάτω απο 700 μπάτ τη βραδιά)Για όσους δεν ξέρουν , το μέρος είναι μια κλασσική επιλογή για gay ταξιδιώτες που έχουν χαμηλό μπάτζετ, στο καφέ του μπορείς να δείς ενα σωρό αγόρια που ψαρεύουν πελάτες, και γενικώς είναι γεμάτο απο gay ζευγάρια. Αν λοιπόν -παρ ελπίδα- είστε ομοφοβικοί καλύτερα να μην μείνετε εκεί .
Για όσους δεν ξέρουν , το μέρος είναι μια κλασσική επιλογή για gay ταξιδιώτες που έχουν χαμηλό μπάτζετ, στο καφέ του μπορείς να δείς ενα σωρό αγόρια που ψαρεύουν πελάτες, και γενικώς είναι γεμάτο απο gay ζευγάρια. Αν λοιπόν -παρ ελπίδα- είστε ομοφοβικοί καλύτερα να μην μείνετε εκεί .
Τυχερός ήμουν το 2008… ήταν να μείνω εκεί με την γυναίκα μου αλλά τελικά πήγαμε απέναντι στο Ibis και μείναμε γιατί ήταν full to Malaysia
Χα χα να ενας ομοφοβικος που λέγαμε!! Ασε που εκτος απο σενα βρήκαν και αρκετοι gay το Μαλαίσια φούλ και πήγαν να μείνουν κι αυτοί sto Ibis. Τι σε πείραξαν?
Αστειεύομαι…. Δεν έχω πρόβλημα με τους gay. εφόσον δεν με ενοχλούν δεν έχω πρόβλημα με κανέναν
Ηρεμια παιδες!! Απο τη στιγμη που δε σε ενοχλουν ολα ειναι οκ...Ασε που σημερα εφαγα 2000 προστιμο!!!!
http://www.bangkokscams.com/scams-in-bangkok/bangkok-litter-police.html ? ? ? ? ? ?
Πέταξες τσιγάρο στο δρόμο?
Hμουν εκει καμια ωρα και τους ελεγα πως δεν πεταξα τσιγαρο...βεβαια ειχα πεταξει ...ηταν μπατσοι και ηταν και 3 ατομα με τη στολη το γραφειο τους .....και μου εδειξαν και ταυτοτητα...τελος παντων....οι ταριφες θελουν πολυ ξυλο...εχω κατεβει απο αρκετα γιατι δεν ανοιγουν το ταξιμετρο και τους λεω να σταματησουν να κατεβω...
Να ενημερώνεσαι από πριν για το που θες να πας. Έτσι δεν θα είναι νεύκολο να σε κοροιϊδέψουν. Εμένα στην Παττάγια μου ζήτησε 200 μπατ για να με πάει 2 στενά πιο πέρα. Επειδή κατάλαβε οτι δεν γνώριζα. Φυσδικά και δεν του τα έδωσα.Πήγα με τα πόδια. Όσο για τους αστυνομικούς. Η δουλειά τους είναι να βρούν κανένα ξένο για να βγάλουν καλό μεροκάματο.