0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι απίθανο , όπως επίσης και να δοκιμασεις double entry (2+1 + 2+1) από Λάος
παντως εχεις δικαιωμα να παρεις και οπως σου ειπαν στην πρεσβεια ο υπαλληλος θα πρεπει να κρινει οτι συντηρεισαι και δεν δουλευεις κατω.
αντι να βγαλει επιστροφης δεν μπορει να βγαλει ενα για λαος?
Πως κρινει ο εκαστοτε υπαλληλος, δλδ, για να τον πεισω του δειχνω τα μετρητα, τι κανω ?? Μπορω να συντηρηθω για διαμονη, φαγητο κλπ, το θεμα ειναι πως του το αποδικνυεις ?? Μπορεις να ανοιξεις κανα λογαριασμο σε τραπεζα εκει και του δειχνεις το ποσο στο βιβλιαρακι, ξερει κανεις τροπους, ή εξαρταται απο τα κεφια του υπαλληλου ??
παντως εχεις δικαιωμα να παρεις και οπως σου ειπαν στην πρεσβεια, ο υπαλληλος θα πρεπει να κρινει οτι συντηρεισαι και δεν δουλευεις κατω.
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε, και μακρι να γινει ετσι, αν και δεν ειναι σιγουρο οτι θα μεινω για 9μηνες, απλα ρωτουσα για να ξερω, σε περιπτωση που. Αλλα, πως ξερεις τοσο σιγουρα οτι θα μου δωσουν ?Εγω τωρα ειμαι ανεργος, οπως και τα 3/4 των Ελλήνων, αλλα οπως ειπα τα βγαζω οικονομικα στη Ταυλανδη, για οσο καιρο αποφασισω οτι θα μεινω(6 ή 9), αλλα στη Πρεσβεια στην Αθηνα, θα ζητανε να εχω εισοδημα, ή να δουλευω και κατι τετοιο, γιατι αλλιως ... ??
1) OK, μεχρι τωρα ολα βαινουν καλως. Απο διαμονη, μονο αυτο βρηκα προς το παρον: Ξενοδοχεία Chiang Mai , αν και ξερει και ο ξαδερφος, αλλα για πολυμηνη διαμονη εχει κανεις εμπειρια στη Chiang Mai, για επιλογες ?2) Εγω θα εχω μετρητα λογικα, οποτε στο Ελ. Βενιζ. αεροδρομιο, ή σε αλλα αεροδρομια, σε ελεγχουν, να τα βαλω στη χειραποσκευη ή στη βαλιτσα, ή να τα'χω πανω μου ?3) Ταυλανδη παιδια, αυτη την εποχη, ποια χρηση προτινετε, μετατροπη ευρω σε μπατ, ή σε δολ. Πως κανετε τις καθημερινες συναλλαγες εκει, με μπατ, ή και με δολ/ευρω ??
12μηνο απο Etihad μου ειπε 1350+, καπου εκει. Τεσπα, πηρα 6μηνο απο Egypt, και ο θεος βοηθος.