Αποστολέας Θέμα: Chiang Mai για 5-6 Μήνες ?και λοιπες ερωτησεις  (Αναγνώστηκε 65921 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 19.0.1084.56 Chrome 19.0.1084.56
Απ: Chiang Mai για 5-6 Μήνες ?
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 19, 2012, 19:02:54 μμ »
Ψάξε λίγο καλύτερα το φόρουμ
Καταλαβαινω οτι μπορει να εχω κουρασει, και ευχαριστω πολυ ολους τους φιλους για τη βοηθεια. Εχω διαβασει αρκετα και διαφορα μεχρι τωρα, ομως δυστυχως δεν εχω ουτε τη πολυτελεια των μεσων(PC, Internet), ουτε τη πολυτελεια του χρονου για να ψαξω αρκετη ωρα τα sub-forums για τις πληροφοριες που χρειαζομαι. Την αλλη εβδομαδα πεταω, και εχω αρχισει ηδη να προετοιμαζομαι. Δεν ειναι οτι χρειαζονται τπτ μεγαλες απαντησεις οι τελευταιες ερωτησεις μου, αλλα θα ψαξω ξανα, εντωμεταξυ, αν καποιος γνωριζει....

@MAIKOA, ευχαριστω για τις πληροφοριες, ομως δεν ειμαι απολυτα εξοικιωμενος με τις πολιτικες των αεροπορικων εταιριων περι ναυλων κλπ, για να καταλαβω απολυτα τι εννοεις με το 2ο μερος του ποστ σου, απ'το σημειο: αν θελω να ταξιδευσω μετά το 6μηνο" , και μετα. Τι εννοεις με το "παίρνεις πίσω τους φόρους της επιστροφής" , τι ειναι αυτο ?

Την οποιαδηποτε αλλαγη με την egypt, μου ειπαν απο egypt Αθηνας, οτι θα την κανω με τα γραφεια της egypt στη Ταυλανδη, νομιζω, αλλα εγω θα'χω και το τηλ απο'δω, αν μπορω να το κανω μαζι τους και οχι με της Ταυλανδης
Δλδ, αν θελω να γυρισω οχι Δεκεμβριο που ειναι κλεισμενο να γυρισω, αλλα Μαρτιο, τι κανω για οσο πιο φθηνο γινεται, συγνωμη, αλλα δεν καταλαβα ακριβως ??

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 19, 2012, 22:25:54 μμ »
o maikoa εννοει οτι σε περιπτωση που θελησεις να ταξιδεψεις μετα το περας του εξαμηνου τοτε το εισητηριο χανεται αλλα δεν χανεις τους φορους αεροδρομιου που εχεις πληρωσεις γιατι αν πληρωσεις αλλο εισητηριο μεσα εκει θα υπαρχουν οι φοροι οποτε θα τους εχεις πληρωσει 2 φορες.

αν παλι πριν ληξει το εισητηριο σου κανεις αλλαγη τοτε θα πληρωσεις την διαφορα στην τιμη γιατι την δεδομενη στιγμη που θα κανεις την αλλαγη μπορει να υπαρχει πληροτητα θεσεων οποτε και οι θεσεις που εχουν απομηνει να ειναι ακριβες.οποτε πληρωνεις την διαφορα αυτη.αν για παραδειγμα ειχες δωσει 450 ευρω για την επιστροφη αλλα με την αλλαγη σου πουν 550 τοτε θα πληρωσεις στο γκισε της εταιριας 100 ευρω διαφορα συν το πεναλτι που πληρωνεις,

για αυτο να διαβασεις την πολιτικη της εταιριας σε αλλαγες και ακυρωσεις. για να ξερεις ποσο ειναι το πεναλτι που πληρωνεις και απο εκει και περα εξαρταται την πληροτητα της δεδομενης στιγμης για τα παραπανω που θα πληρωσεις για την θεση

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 13.0.1 Firefox 13.0.1
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 19, 2012, 22:57:36 μμ »
Καταλαβαινω οτι μπορει να εχω κουρασει, και ευχαριστω πολυ ολους τους φιλους για τη βοηθεια. Εχω διαβασει αρκετα και διαφορα μεχρι τωρα, ομως δυστυχως δεν εχω ουτε τη πολυτελεια των μεσων(PC, Internet), ουτε τη πολυτελεια του χρονου για να ψαξω αρκετη ωρα τα sub-forums για τις πληροφοριες που χρειαζομαι. Την αλλη εβδομαδα πεταω, και εχω αρχισει ηδη να προετοιμαζομαι. Δεν ειναι οτι χρειαζονται τπτ μεγαλες απαντησεις οι τελευταιες ερωτησεις μου, αλλα θα ψαξω ξανα, εντωμεταξυ, αν καποιος γνωριζει....

@MAIKOA, ευχαριστω για τις πληροφοριες, ομως δεν ειμαι απολυτα εξοικιωμενος με τις πολιτικες των αεροπορικων εταιριων περι ναυλων κλπ, για να καταλαβω απολυτα τι εννοεις με το 2ο μερος του ποστ σου, απ'το σημειο: αν θελω να ταξιδευσω μετά το 6μηνο" , και μετα. Τι εννοεις με το "παίρνεις πίσω τους φόρους της επιστροφής" , τι ειναι αυτο ?

Την οποιαδηποτε αλλαγη με την egypt, μου ειπαν απο egypt Αθηνας, οτι θα την κανω με τα γραφεια της egypt στη Ταυλανδη, νομιζω, αλλα εγω θα'χω και το τηλ απο'δω, αν μπορω να το κανω μαζι τους και οχι με της Ταυλανδης
Δλδ, αν θελω να γυρισω οχι Δεκεμβριο που ειναι κλεισμενο να γυρισω, αλλα Μαρτιο, τι κανω για οσο πιο φθηνο γινεται, συγνωμη, αλλα δεν καταλαβα ακριβως ??

Ρώτα ότι θέλεις σε καταλαβαίνω απόλυτα..
Επειδή  θα έχει λήξει το εισιτήριό σου (στο εξάμηνο), πρίν λήξει πάρτους τηλέφωνο και ενδέχεται να σου κάνουν μία μικρή παράταση με ένα ποσό χρημάτων, τώρα εάν είναι παραπάνω η παράταση  (αυτοί θα στο πούν) θα πληρώσεις την μεγαλύτερη διαφορά που υπάρχει σε εισιτήριο (δηλαδή απο το φθηνό το δικό σου στο πιό ακριβό εισιτήριο που υπάρχει εκείνει την εποχή. Πιστεύω να στο κάνουν, πάντος χρειάζεται έγκριση και δεν γίνεται αμέσως, αυτοί σε ειδοποιηάνε εάν γίνει ο.κ. η παράταση και πόσα €.

Για την άλλη ερώτησή σου..
Ένα εισιτήριο που πληρώνεις αποτελείται απο τον ναύλο που πληρώνεται η εταιρεία ή οι εταιρείες που ταξιδεύεις, τούς φόρους που πληρώνετε η χώρα που ξεκινάς το ταξίδι και η χώρα που φθάνεις και επίσης εάν κάνεις στάση περισσότερο απο εικοσι τέσσερις ώρες παίρνουν φόρους και σε αυτή την χώρα που κάνεις στάση, και το  service fee που είναι η αμοιβή  αυτουνού που σου βγάζει το εισιτήριο είτε είναι πρακτορείο εισιτηρίων είτε αεροπορική εταιρεία είτε απο το internet,  και όλα αυτά είναι μέσα όταν αγοράζεις το εισιτήριο.

Σου απαντώ τώρα στην ερώτησή σου.. Εάν δεν στο ανανεώνουν ενδέχεται ανάλογα με το εισιτήριο να πάρεις χρήματα πίσω όχι τα μισά του ναύλου αλλά αφού αφαιρέσουν όλο τον ναύλο απο το full one way (εάν περισέψουν) υπάρχει περίπτωση και να μην πάρεις τίποτα απο τον ναύλο, αλλά απο τους φόρους τούς παίρνεις όλους της επιστροφής, δηλαδή απο Ταυλάνδη μέχρι Ελλάδα διότι από Ελλάδα μέχρι Ταυλάνδη ταξίδευσες...
Μια μικρή λεπτομέρεια, απο το σύνολο φόρων δεν παίρνεις τους μισούς πίσω διότι κάθε χώρα έχει διαφορετικούς φόρους, παίρνεις πίσω μόνο απο Ταυλάνδη Ελλάδα και βέβαια παίρνεις τα χρήματα απο το μέρος που αγόρασες το εισιτήριο και μετά απο ένα μήνα περίπου απο την ΄μέρα που πήγες.

o maikoa εννοει οτι σε περιπτωση που θελησεις να ταξιδεψεις μετα το περας του εξαμηνου τοτε το εισητηριο χανεται αλλα δεν χανεις τους φορους αεροδρομιου που εχεις πληρωσεις γιατι αν πληρωσεις αλλο εισητηριο μεσα εκει θα υπαρχουν οι φοροι οποτε θα τους εχεις πληρωσει 2 φορες.

αν παλι πριν ληξει το εισητηριο σου κανεις αλλαγη τοτε θα πληρωσεις την διαφορα στην τιμη γιατι την δεδομενη στιγμη που θα κανεις την αλλαγη μπορει να υπαρχει πληροτητα θεσεων οποτε και οι θεσεις που εχουν απομηνει να ειναι ακριβες.οποτε πληρωνεις την διαφορα αυτη.αν για παραδειγμα ειχες δωσει 450 ευρω για την επιστροφη αλλα με την αλλαγη σου πουν 550 τοτε θα πληρωσεις στο γκισε της εταιριας 100 ευρω διαφορα συν το πεναλτι που πληρωνεις,

για αυτο να διαβασεις την πολιτικη της εταιριας σε αλλαγες και ακυρωσεις. για να ξερεις ποσο ειναι το πεναλτι που πληρωνεις και απο εκει και περα εξαρταται την πληροτητα της δεδομενης στιγμης για τα παραπανω που θα πληρωσεις για την θεση
Στην πρώτη απάντηση είναι απολύτως σωστά.
Στην δεύτερη ισχύει εάν δεν λήξει το εισιτήριο, εάν λήξει το αναλύω προηγουμένως...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 20, 2012, 06:37:27 πμ από Oytopikos »
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • Firefox 10.0.1 Firefox 10.0.1
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 26, 2012, 19:54:27 μμ »
Ευχαριστω για την επεξηγηση lostromos & MAIKOA, αν και θα πρεπει να τα επεξεργαστω περαιτερω, κατι εμαθα. Το θεμα τωρα ειναι στην πραξη πως θα αποδωσει, εαν βεβαια μεινω παραπανω απο τους 6μηνες που ειναι το εισητ. επιστροφης.

Θα με βοηθουσαν καποιες μικρες διευκρινισεις, αλλα δεν προλαβαινω ουτε να ρωτησω(ισως αυριο), μεσα στην εβδομαδα πεταω και εχω πολλα πραγματα να κανω, οποτε τα υπολοιπα μαλλον απο thai.

Θα ηθελα βεβαια να ψαχτω και στο θεμα: Καρτες τηλεφωνιας - web messenger-κινητα στην ταιλανδη , but not time.

Ελλαδα γονεις εχουν Forthnet, απο Thai, κανας ευκολος φθηνος τροπος για να τους μιλαω, μονο τα νεα, σε λιγα λεπτα, αν ξερει καποιος, να το ψαξω απευθειας, μολις κανω login, εαν οχι, τοτε και αυτο απο thai θα το δω..

Αποσυνδεδεμένος sv6ha

• *
  • ubuntu 10.04 firefox,opera
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 26, 2012, 20:26:44 μμ »
Φιλε μου κατεβασε στο λαπτοπ η στο κινητο σου το skype ,αγορασε χρονο ομιλιας και θα μπορεις να μιλασ πανφθηνα συγκριτικα με τα κινητα ,Υπαρχουν wifi που μπορεις να μπεις απο οσο ξερω ,ισως εκει που θα μεινης να υπαρχει δωρεαν.
Καλο ταξειδι καλα να περασεις.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 26, 2012, 21:45:41 μμ »

Ελλαδα γονεις εχουν Forthnet, απο Thai, κανας ευκολος φθηνος τροπος για να τους μιλαω, μονο τα νεα, σε λιγα λεπτα, αν ξερει καποιος, να το ψαξω απευθειας, μολις κανω login, εαν οχι, τοτε και αυτο απο thai θα το δω..
Θα αγοράσεις μία INTER SIM της TRUE, που έχει χρέωση σε σταθερά στην Ελλάδα 1 μπατ/λεπτό. Μόνο μη την αγοράσεις από το αεροδρόμιο.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 26, 2012, 22:11:13 μμ »
Πολύ σωστά στο αεροδρόμιο σου τη πουλάν με έξτρα χρέωση κάτι σαν ''πάγιο την ίδια που πήρα από τα 7-11 μαγαζιά και είναι φθηνότερα από Ταιλάνδη σε Ελλάδα για κινητό από αν παίρνεις από τους δικούς τους καλλιτέχνες'' από Ελλάδα σε Ελλάδα.Θά βάζεις όμως μπροστά το κωδικό χώρας πχ 600 30 210κλπ αλιώς θα χρεώνει ακριβότερα. Επίσης από skype σε skype είναι δωρεάν φιάξε ενα λογαριασμό στους γονείς σου και τους καλείς από εκεί, και χρεώνεσαι μόνο τη σύνδεση εκτός αν είναι δωρεάν

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 27, 2012, 13:12:39 μμ »
sv6ha, δεν εχω laptop, ειχα PC αλλα ειχε χαλασει, γι'αυτο και η δυσκολια μου εδω με τοσες ερωτησεις. Σκεφτομουν, ισως, να παρω απο thai, ξερεις κανεις, τι γινεται, διαρκουν ή χαλανε γρηγορα, παντως ο ξαδερφος μου ειπε ειναι πιο φθηνα απο Αυστραλια, τρεχα γυρευε

Ευχαριστω namtok, θα το ψαξω οταν παω εκει. Καλα δεν εχω σκοπο να δωσω αναφορα καθε λιγο και λιγακι, απλως ενα "γεια, ειμαι καλα, περναμε καλα, ειμαι ζωντανος, εσεις τι γινεται,.... τα λεμε..."

diamantis, ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα αποκωδικοποιησω το ποστ σου...

MAIKOA, εαν το κανονισω με την εταιρια και τεσπα κλεινω/τροποποιω το εισητηριο για αργοτερα απο το 6μηνων που ειχα κλεισει, πως διεκδικω(μαλλον απο τηλεφωνο εαν γινει, δεν ξερω) τους  "φόρους της επιστροφής"  που εχω ηδη πληρωσει με το return ticket, τους δειχνω φωτοτυπια του e-ticket, μιλαω με καποιον υπευθυνο και τους δειχνω να καταλαβει οτι ξερω που και τι εχω πληρωσει ??

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 27, 2012, 14:25:55 μμ »

MAIKOA, εαν το κανονισω με την εταιρια και τεσπα κλεινω/τροποποιω το εισητηριο για αργοτερα απο το 6μηνων που ειχα κλεισει, πως διεκδικω(μαλλον απο τηλεφωνο εαν γινει, δεν ξερω) τους  "φόρους της επιστροφής"  που εχω ηδη πληρωσει με το return ticket, τους δειχνω φωτοτυπια του e-ticket, μιλαω με καποιον υπευθυνο και τους δειχνω να καταλαβει οτι ξερω που και τι εχω πληρωσει ??

1) Πριν λήξει το εισιτήριο παίρνεις τηλέφωνο την αεροπορική εταιρεία και τους λές θέλω μια μικρή παράταση (εάν θέλεις μικρή) και εάν σου πεί δεν γίνεται τότε πές της να μιλήσει με τον sales πωλήσεων και με μιά μικρή διαφορα € (δεν ξέρω τι θα σου πάρουν) θα στην δώσουν και θα πληρώσεις στο αεροδρόμιο όταν ταξιδεύεις.
Το ίδιο εάν θέλεις παράταση μιά -δυο μηνών πάλι πες της τα ίδια και εκει θα πληρώσεις όχι τον επόμενο ακριβότερο ναύλο αλλά τον ποιό ακριβό ναύλο που υπάρχει...Πιστεύω να στο κάνουν.
2)Εάν σου πούν δεν γίνεται (πολύ πολύ σπάνιο) βγάζεις ένα καινούργιο εισιτήριο μονής διαδρομής,     όταν φθάσεις εδώ πάς στη αεροπορική εταιρεία που ήταν να ταξιδεύσεις με το παλιό εισιτήριο και τους λές θέλω τους φόρους πίσω απο Ταυλάνδη για Ελλάδα, εάν σου πεί έχεις χάσει  το εισιτήριο πές του ναί χάνω τον ναύλο και όχι τους φόρους της επιστροφής, εάν επιμείνει διότι υπάρχουν και άσχετοι πές της  έλεξέ το με τον sales της αεροπορικής εταιρείας διότι θα κάνω καταγγελία και κάνε την.
Ξέρω τι λέω...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2012, 16:38:16 μμ από Oytopikos »
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 21.0.1180.83 Chrome 21.0.1180.83
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 23, 2012, 11:21:45 πμ »
Ευχαριστώ Maikoa, πολύτιμες οι συμβουλές σου!

Πωπω, πως περνάει ο καιρός, ξεχάστηκα εντελώς εδώ, και οι 2 μήνες πέρασαν, και τώρα πρέπει να κάνω την επέκταση(το +1) σε 2 μέρες.
OK, στο Immigration Office εδώ στη Chiang Μai, για 30meres είναι 1900 baht. Αλλα ρε παιδιά απ'τήν Mae Sai, μπορώ να πάρω την επέκταση των 30 ημερών απο'κεί, η, μονο 15μέρες σου δίνουν από εκεί, γιατί EAN δίνουν 30μέρες απο'κεί, νομίζω, μου πέφτει πολύ πιο φθηνά, αν πάω με λεωφορείο, και τα λοιπά έξοδα, δεν είμαι και σίγουρος βεβαια γίαυτό, αλλα μάλλον.
Bεβαια έχετε γράψει, γί'αυτό πιο πριν, αλλα, ρε μαμοτο ξαναρωτάω, διότι ακούω για αντικρουόμενες απόψεις. Γενικά κάθε φορα, και σε όλες τις περιπτώσεις ΜΟΝΟ 15 μέρες σου δίνουν αποκεί ?
Δεν πήρα και laptop από Ελλάδα, εδώ έχουν μονο μέχρι 15ιντσών, και για διαφορους άλλους λόγους, δεν βλέπω να παίρνω απο'δώ, οποτε...sorry

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 23, 2012, 14:56:22 μμ »
Ευχαριστώ Maikoa, πολύτιμες οι συμβουλές σου!

Πωπω, πως περνάει ο καιρός, ξεχάστηκα εντελώς εδώ, και οι 2 μήνες πέρασαν, και τώρα πρέπει να κάνω την επέκταση(το +1) σε 2 μέρες.
OK, στο Immigration Office εδώ στη Chiang Μai, για 30meres είναι 1900 baht. Αλλα ρε παιδιά απ'τήν Mae Sai, μπορώ να πάρω την επέκταση των 30 ημερών απο'κεί, η, μονο 15μέρες σου δίνουν από εκεί, γιατί EAN δίνουν 30μέρες απο'κεί, νομίζω, μου πέφτει πολύ πιο φθηνά, αν πάω με λεωφορείο, και τα λοιπά έξοδα, δεν είμαι και σίγουρος βεβαια γίαυτό, αλλα μάλλον.
Bεβαια έχετε γράψει, γί'αυτό πιο πριν, αλλα, ρε μαμοτο ξαναρωτάω, διότι ακούω για αντικρουόμενες απόψεις. Γενικά κάθε φορα, και σε όλες τις περιπτώσεις ΜΟΝΟ 15 μέρες σου δίνουν αποκεί ?
Δεν πήρα και laptop από Ελλάδα, εδώ έχουν μονο μέχρι 15ιντσών, και για διαφορους άλλους λόγους, δεν βλέπω να παίρνω απο'δώ, οποτε...sorry

Ειπαμε αν βγεις οδικως κ ξαναμπεις 15 μερες  ( το κάνεις μεχρι 4 φορές αυτό)

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 23, 2012, 15:35:31 μμ »
για το 30 μέρες, οδικώς, μού'πε κάποιος αλλα δεν συγκράτησα, γίαυτό ρώτησα, τεσπα, βεβαια, ένας φίλος εδώ το'χει κάνει 10 φορες το x15μέρες, xaxaxa

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 23, 2012, 16:36:03 μμ »
Δεκα φορές? Αυτο είναι ενδιαφερον διοτι με νόμο του 2006 μπορούσες πλέον μόνο 4 φορές να μπαινοβγείς απ τα σύνορα. Εχει αλλάξει αυτό? Είσαι σιγουρος οτι ο φιλος σου μπήκε και βγήκε δέκα φορές σερί? Αν είναι ετσι και μπορείς να το κάνεις απεριόριστες φορές είναι πχ πολύ βολικό για ανθρώπους που μένουν κοντά στα σύνορα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 14.0.1 Firefox 14.0.1
    • Thailand
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 23, 2012, 17:03:12 μμ »
βεβαια, ένας φίλος εδώ το'χει κάνει 10 φορες το x15μέρες, xaxaxa

Aπό φαλανγκο-ιστορίες στην Ταϊλάνδη ... ου , όρεξη να έχεις να ακούς ...

και μιλάμε για συνεχόμενα δεκαπενθήμερα ....

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 24, 2012, 09:20:44 πμ »
Δεκα φορές? Αυτο είναι ενδιαφερον διοτι με νόμο του 2006 μπορούσες πλέον μόνο 4 φορές να μπαινοβγείς απ τα σύνορα. Εχει αλλάξει αυτό? Είσαι σιγουρος οτι ο φιλος σου μπήκε και βγήκε δέκα φορές σερί? Αν είναι ετσι και μπορείς να το κάνεις απεριόριστες φορές είναι πχ πολύ βολικό για ανθρώπους που μένουν κοντά στα σύνορα.
Μολις σημερα, επεκτεινα για αλλες 30μερες απ'το Immigration Office. Ηταν λιγο μπαχαλο, ευτυχως απο τυχη!, υπαλληλος εκει ηταν συγγενης του σπιτονοικοκύρη;D, και τελειωσα πολυ πιο νωρις απ'οτι περιμενα.

Εξεταζα για Μαε Σαι, αλλα για διαφορους λογους, δεν πηγα. Οποτε δεν εχω εμπειρια απο'κει. Η περιπτωση για το 10χ15μερες απο ΜαεΣαι, ειναι τυπου: "I know a guy(1), who knows a guy(2), and he(1) told me...   Οποτε οπως λεει ο Ουτοπικος, όρεξη να έχεις να ακούς, αλλα δεν αποκλειεται, θα δω αν τον βρω και να τον ξαναρωτησω, βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι θα τον βρω, but just in case  ;)
Τωρα, μετα την επεκταση αντε να δω για το βιζα ραν, αντε να δουμε