0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ψάξε λίγο καλύτερα το φόρουμ
Καταλαβαινω οτι μπορει να εχω κουρασει, και ευχαριστω πολυ ολους τους φιλους για τη βοηθεια. Εχω διαβασει αρκετα και διαφορα μεχρι τωρα, ομως δυστυχως δεν εχω ουτε τη πολυτελεια των μεσων(PC, Internet), ουτε τη πολυτελεια του χρονου για να ψαξω αρκετη ωρα τα sub-forums για τις πληροφοριες που χρειαζομαι. Την αλλη εβδομαδα πεταω, και εχω αρχισει ηδη να προετοιμαζομαι. Δεν ειναι οτι χρειαζονται τπτ μεγαλες απαντησεις οι τελευταιες ερωτησεις μου, αλλα θα ψαξω ξανα, εντωμεταξυ, αν καποιος γνωριζει....@MAIKOA, ευχαριστω για τις πληροφοριες, ομως δεν ειμαι απολυτα εξοικιωμενος με τις πολιτικες των αεροπορικων εταιριων περι ναυλων κλπ, για να καταλαβω απολυτα τι εννοεις με το 2ο μερος του ποστ σου, απ'το σημειο: αν θελω να ταξιδευσω μετά το 6μηνο" , και μετα. Τι εννοεις με το "παίρνεις πίσω τους φόρους της επιστροφής" , τι ειναι αυτο ?Την οποιαδηποτε αλλαγη με την egypt, μου ειπαν απο egypt Αθηνας, οτι θα την κανω με τα γραφεια της egypt στη Ταυλανδη, νομιζω, αλλα εγω θα'χω και το τηλ απο'δω, αν μπορω να το κανω μαζι τους και οχι με της ΤαυλανδηςΔλδ, αν θελω να γυρισω οχι Δεκεμβριο που ειναι κλεισμενο να γυρισω, αλλα Μαρτιο, τι κανω για οσο πιο φθηνο γινεται, συγνωμη, αλλα δεν καταλαβα ακριβως ??
o maikoa εννοει οτι σε περιπτωση που θελησεις να ταξιδεψεις μετα το περας του εξαμηνου τοτε το εισητηριο χανεται αλλα δεν χανεις τους φορους αεροδρομιου που εχεις πληρωσεις γιατι αν πληρωσεις αλλο εισητηριο μεσα εκει θα υπαρχουν οι φοροι οποτε θα τους εχεις πληρωσει 2 φορες.αν παλι πριν ληξει το εισητηριο σου κανεις αλλαγη τοτε θα πληρωσεις την διαφορα στην τιμη γιατι την δεδομενη στιγμη που θα κανεις την αλλαγη μπορει να υπαρχει πληροτητα θεσεων οποτε και οι θεσεις που εχουν απομηνει να ειναι ακριβες.οποτε πληρωνεις την διαφορα αυτη.αν για παραδειγμα ειχες δωσει 450 ευρω για την επιστροφη αλλα με την αλλαγη σου πουν 550 τοτε θα πληρωσεις στο γκισε της εταιριας 100 ευρω διαφορα συν το πεναλτι που πληρωνεις,για αυτο να διαβασεις την πολιτικη της εταιριας σε αλλαγες και ακυρωσεις. για να ξερεις ποσο ειναι το πεναλτι που πληρωνεις και απο εκει και περα εξαρταται την πληροτητα της δεδομενης στιγμης για τα παραπανω που θα πληρωσεις για την θεση
Ελλαδα γονεις εχουν Forthnet, απο Thai, κανας ευκολος φθηνος τροπος για να τους μιλαω, μονο τα νεα, σε λιγα λεπτα, αν ξερει καποιος, να το ψαξω απευθειας, μολις κανω login, εαν οχι, τοτε και αυτο απο thai θα το δω..
MAIKOA, εαν το κανονισω με την εταιρια και τεσπα κλεινω/τροποποιω το εισητηριο για αργοτερα απο το 6μηνων που ειχα κλεισει, πως διεκδικω(μαλλον απο τηλεφωνο εαν γινει, δεν ξερω) τους "φόρους της επιστροφής" που εχω ηδη πληρωσει με το return ticket, τους δειχνω φωτοτυπια του e-ticket, μιλαω με καποιον υπευθυνο και τους δειχνω να καταλαβει οτι ξερω που και τι εχω πληρωσει ??
Ευχαριστώ Maikoa, πολύτιμες οι συμβουλές σου!Πωπω, πως περνάει ο καιρός, ξεχάστηκα εντελώς εδώ, και οι 2 μήνες πέρασαν, και τώρα πρέπει να κάνω την επέκταση(το +1) σε 2 μέρες. OK, στο Immigration Office εδώ στη Chiang Μai, για 30meres είναι 1900 baht. Αλλα ρε παιδιά απ'τήν Mae Sai, μπορώ να πάρω την επέκταση των 30 ημερών απο'κεί, η, μονο 15μέρες σου δίνουν από εκεί, γιατί EAN δίνουν 30μέρες απο'κεί, νομίζω, μου πέφτει πολύ πιο φθηνά, αν πάω με λεωφορείο, και τα λοιπά έξοδα, δεν είμαι και σίγουρος βεβαια γίαυτό, αλλα μάλλον. Bεβαια έχετε γράψει, γί'αυτό πιο πριν, αλλα, ρε μαμοτο ξαναρωτάω, διότι ακούω για αντικρουόμενες απόψεις. Γενικά κάθε φορα, και σε όλες τις περιπτώσεις ΜΟΝΟ 15 μέρες σου δίνουν αποκεί ?Δεν πήρα και laptop από Ελλάδα, εδώ έχουν μονο μέχρι 15ιντσών, και για διαφορους άλλους λόγους, δεν βλέπω να παίρνω απο'δώ, οποτε...sorry
βεβαια, ένας φίλος εδώ το'χει κάνει 10 φορες το x15μέρες, xaxaxa
Δεκα φορές? Αυτο είναι ενδιαφερον διοτι με νόμο του 2006 μπορούσες πλέον μόνο 4 φορές να μπαινοβγείς απ τα σύνορα. Εχει αλλάξει αυτό? Είσαι σιγουρος οτι ο φιλος σου μπήκε και βγήκε δέκα φορές σερί? Αν είναι ετσι και μπορείς να το κάνεις απεριόριστες φορές είναι πχ πολύ βολικό για ανθρώπους που μένουν κοντά στα σύνορα.