0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μετα ομως μπορεις να την ανανεωσεις ανα μηνα αν δεν κανω λαθος με λιγα χρηματα σε καποιο ειδικο γραφειο,
να ρωτησω κατι γιατι παντα μπερδευομουν αυτα τα 4 δεκαπενθημερα δεν μπορουν να γινουν 4 χ 30 μερες αν μπαινοβγεις με αεροπλανο,βεβαιως τα εξοδα ειναι περισσοτερα αλλα γινεται;οποτε συνολο να φτασουμε 10 μηνες
κατι αλλο επειδη ανεφερες να μην βγαλεις εισητηριο επιστροφης.αυτο δεν γινεται πρεπει να υπαρχει επιστροφη εστω και εικονικη αλλιως και στην καλυτερη περιπτωση να σε αφησουν απο εδω να φυγεις δεν θα σε αφησουν στην ταιλανδη να μπεις.κλεισε με εππιστροφη και απλα πληρωνεις το προστιμο στην εταιρια και αλλαχεις ημερομηνιες.οποτε κατι που θα πρεπει να δεις ειναι η καθε εταιρια τι προυποθεσεις εχει για τις ακυρωσεις εισητηριων και την αλλαγη τους
Βίζα από την Ελλάδα θα πάρεις 2+1 μήνες. Μετά το τρίμηνο θα πας σε μία γειτονική χώρα, μάλλον στο Λάος, όπου θα ξαναπάρεις άλλους τόσους μήνες. Βέβαια μπορείς να πηγαίνεις και στο Mae Sai και να παίρνεις 15 μέρες την κάθε φορά.Θα σου έλεγα να δείς κατά πόσο μπορείς να βγάλεις εισητήριο επιστροφής ανοιχτό, διότι υπάρχει πιθανότητα να σου ζητήσουν εισητήριο επιστροφής στην Ταϋλάνδη, και τότε θα πρέπει να ψαχτείς για το τι θα κάνεις στην περίπτωση αυτή.
Στο θέμα της βίζα ...Τουριστική διπλής εισόδου δυσκολάκι να πάρεις απο ΑθήναΘα πάρεις 2+1 (θα σου ζητησουν εισιτηριο)Μετά προτείνω Βιεντιαν - Λαός για άλλη μια καπάκι 2+1Μετά έχεις δικαιωμα 4 15νθημερα οδικώς βγες - μπεςΑρα φτασαμε το 8μηνοΑυτό το +1 μηνα θα σου στοιχίζει 1900 μπατ
Παράθεση από: lostromosκατι αλλο επειδη ανεφερες να μην βγαλεις εισητηριο επιστροφης.αυτο δεν γινεται πρεπει να υπαρχει επιστροφη εστω και εικονικη αλλιως και στην καλυτερη περιπτωση να σε αφησουν απο εδω να φυγεις δεν θα σε αφησουν στην ταιλανδη να μπεις.κλεισε με επιστροφη και απλα πληρωνεις το προστιμο στην εταιρια και αλλαζεις ημερομηνιες. Οποτε κατι που θα πρεπει να δεις ειναι η καθε εταιρια τι προυποθεσεις εχει για τις ακυρωσεις εισητηριων και την αλλαγη τους.Όπως τα λέει ο Lostromos είναι.Σίγουρα να πάρεις εισιτήριο με 8μηνη επιστροφή (ζήτα το πιό φθηνό) και όχι ανοιχτό, και να το πάρεις απο πράκτορα για να τον βρείς εύκολα στο τηλέφωνο όταν είναι να σου κάνει την αλλαγή και θα πληρώσεις την αλλαγή στο αεροδρόμιο της Ταυλάνδης.Και όπως λέει Ο Lostromos ρώτα τον πράκτορά σου για την αλλαγή του εισιτηρίου περίπου τί διαφορά ναύλου πληρώνεις ανάλογα με την εταιρεία, και εννοείται ότι δεν μπορεί απο τώρα να σου πεί πόσο θα πληρώσεις διαφορά διότι μπορεί να πληρώσεις μικρή διαφορά εάν έχει θέσεις αμέσως στο επόμενο ναύλο ή στον αμέσως πιό ακριβό κ.λ.π. (εξαρτάται εάν έχει πολλές κενές θέσεις και εννοείται να κάνεις την αλλαγή όσο πιό γρήγορα μπορείς για να βρείς την πιό μικρή διαφορά χρημάτων, διότι όσο γεμίζει τόσο ακριβαίνει η αλλαγή.Επίσης εάν σου πεί κάποιος ακόμα και πράκτορας μπορείς και one way εισιτήριο να βγάλεις, είναι λάθος.
κατι αλλο επειδη ανεφερες να μην βγαλεις εισητηριο επιστροφης.αυτο δεν γινεται πρεπει να υπαρχει επιστροφη εστω και εικονικη αλλιως και στην καλυτερη περιπτωση να σε αφησουν απο εδω να φυγεις δεν θα σε αφησουν στην ταιλανδη να μπεις.κλεισε με επιστροφη και απλα πληρωνεις το προστιμο στην εταιρια και αλλαζεις ημερομηνιες. Οποτε κατι που θα πρεπει να δεις ειναι η καθε εταιρια τι προυποθεσεις εχει για τις ακυρωσεις εισητηριων και την αλλαγη τους.
1) Το +1 μηπως σημαινει: "επέκταση 30 ημερών απο τα immigration officeς στην Ταιλάνδη" , και αυτο ειναι που θα κοστιζει 1900μπατ εκει, και τις 2 φορες ? Οποτε εννοεις, μετα την 2μηνη παω immigration office στη Ταυλανδη(η Chiang Mai εχει ?), πληρωνω 1900μπατ. Στη ληξη, παω βολτα στο Βιεντιαν-Λαος για άλλη μια βιζα καπάκι 2+1. Δηλαδη για τις επεκτασεις των βιζ(ι)ων , ΜΟΝΟ, πληρωνω 2 χ 1900 μπατ ?2) Στο Βιεντιαν-Λαος να παω αεροπορικως μαλλον εννοειτε για να μου δωσουν 2+1, αλλα απο τιμες παιδια, ποσο παει το αερ.εισητ, περιπου, για να ξερω. Θα χρειαστω 2 αερ. εισητητρια, ή γυρναω με αλλο μεσο στη Chiang Mai ? Γενικα τιμες απο Chiang Mai-Vientiane, κανενα λινκ, infos να ψαξω ?3) Υπαρχει ποτε καμια πιθανοτητα να αγορασω εισητηριο και μετα κατι να γινει και να μη μου δωσουν βιζα απο τη πρεσβεια στην Αθηνα, λεμε τωρα, και πανε τα λεφτα. Και πως τους δειχνεις οτι εχεις εισητηριο, πρεπει να το εχεις στο χερι, με ποιο τροπο, τους το αποδεικνύεις ?4) Τα 4 χ 15νθημερα οδικώς βγες - μπες, που εννοειτε, στη Mae Sai, ετσι ? Πληρωνω κατι σ'αυτην την περιπτωση, σε κανα γραφειο, και φανταζομαι θα υπαρχουν τρενα, ή λεωφορεια που πανε, τιμες, περιπου ?
καθαρά άποψή μουαν είχα όοοοοολες αυτές τις ερωτήσεις θα πήγαινα σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο για να έχω άμεση απάντηση στις άμεσες ερωτήσεις μουαφού ευχαριστούσα τον υπάλληλο που θα με εξυπηρετούσε, θα πήγαινα και σε ένα άλλο για να διασταυρώσω τις πληροφορίες που μου έδωσε ο πρώτοςαν συμφωνούσαν, θα προχωρούσααν όχι, θα πήγαινα και σε τρίτοη άποψή μου έχει να κάνει μόνο με την αμεσότητα των ερωτήσεων-απαντήσεων και σαφώς με την εμπειρία που έχει ένα πρακτορείο με τέτοια θέματα
Φρόντισε να βγάλεις την βίζα από την Αθήνα, κλείσε και εισητήριο με ανοιχτή επιστροφή και πήγαινε να ζήσεις το όνειρό σου στον πανέμορφο Βορρά της Ταϋλάνδης.Και κάτι άλλο. Μην ασχολείσαι με τουριστικά γραφεία. Τα πράγματα είναι πολύ πιό απλά όταν βρίσκεσαι εκεί.
Το ολο θεμα τωρα ειναι πως κλεινω εισητήριο με ανοιχτή επιστροφή, αλλα θα μαθω που θα μου παει.
12μηνο απο Etihad μου ειπε 1350+, καπου εκει. Τεσπα, πηρα 6μηνο απο Egypt, και ο θεος βοηθος.Πηρα τη πρεσβεια και μου ειπαν οτι αυτοι δινουν 2+1, αλλα για Visa run κλπ, εξαρταται απο τους Thai, αν θα σε κρινουν αυτοι οτι μπορεις και συντηρεισαι κλπ, κατι τετοιο,τοτε it's OK. Ο ξαδερφος μου ειπε οτι μπορουμε να παμε και Vietnam με φθηνες πτησεις 50$.Δεν ξερω για Αυστραλους που παιρνουν 2+2, αλλα, ειναι δυνατον, εκτος απο τα 2+1 απο Ελλαδα, να κανω Visa-run 2 φορες, που συνολικα σημαινει >> 2+1(Πρεσβεια Αθηνα) + 2+1(Λαος) + 2+1(Vietnam) = 9 μηνες ?? Why not