Αποστολέας Θέμα: Chiang Mai για 5-6 Μήνες ?και λοιπες ερωτησεις  (Αναγνώστηκε 65925 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.94 Chrome 22.0.1229.94
Απ: Chiang Mai για 5-6 Μήνες ?
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 02:34:43 πμ »
Λογω διαφορων θεματων, και πολυ ξαφνικων αλλαγων, δυστυχως τα σχεδια αλλαζουν και 22-23Οκτ θα πρεπει να ειμαι πισω στην Ελλαδα, μιας και τοτε κιολας ειναι η τελευταια μερα απο ΜαεΣαι x2. Τι να κανουμε, οποτε χ8ες, καποιες ωρες πριν, πηρα το agency της egypt και για 22Οκτ, χωρις φορους αεροδρομιων και τα λοιπα της ειπα, και μου λεει ναι ειναι: (penalty)30 + 94(διαφορα)=124 Ευρω :o  :(

Την ρωταω για 19Νοεμ (τοτε 8α ηταν τελευταια μερα, μετα απο ΜαεΣαι x4, μαζι με το νοικι που τελευταια μερα ειναι γυρω στις 23Νοεμ. Γενικα οι καλυτερες ημερομηνιες, μεχρι τωρα, απ'οτι μπορω να συμπεραίνω, ειναι 22Οκτ, και 19Νοεμβ), οποτε και για 19Νοεμβ μου λεει  (penalty)30 + 63(διαφορα)=93 Ευρω

Ρε παιδια, το ξερω οτι ειναι αργα εκ μερους μου, τελευταια εβδομαδα, συνεβησαν διαφορα, παει αυτο, αλλα απλως, επειδη δεν γνωριζω, ρωταω, ειναι φυσιολογικες οι τιμες αυτες, και για τις 2 περιπτωσεις ? Δηλαδη, ακομα και για 1 μηνα μετα, εχοντας ηδη πληρωσει ενιαιο εισητηριο και επιστροφης, να ξαναπληρωσεις τετοια ποσα γαμωτο. ΟΚ, το penalty, αλλα δεν ειναι λιγο φουσκωμενα. Οταν ρωτησα μου ειπε τοσα, αλλα σημερα που θα ξαναπαρω αντε να ειναι λιγο παραπανω, πιο κατω, λιγακι χλωμο. Δηλαδη ποτε πρεπει να παιρνεις για να αλλαξεις το εισητηριο επιστροφης και η διαφορα να ειναι οσο πιο μικρη γινεται, 2ψηφιο νουμερο, 3 μηνες πριν, τι στο ...

Αφου δεν εχω αλλη επιλογη, μαλλον θα διαλεξω του Οκτωβριου που πληρωνω μονο το ναυλο με το penalty, γιατι με του Νοεμβριου πεφτει μαζι και το νοικι, και τα ταξιδια, και για ΜαεΣαι του συνορου, ή οτι αλλο, και πανε ολα μαζι καπου στα 245 Ευρω, αλλα τι μπορω να κανω για να παει πιο φθηνα. Μηπως εαν επαιρνα την egypt της bangkok, να πεσει πιο φθηνα η τιμη. Μπορω να κανω κατι ηλεκτρονικα, με πιστωτικη, ή με paypal, για να διορθωσω μονος μου τπτ, και να πεσει πιο φθηνα, τι επιλογες εχω ? Chiangmai-Bkk/Bkk-Cairo/Cairo-Αθηνα

Αφου μαλλον αναγκαστικα θα γυρισω πισω, μπορει καποιος να προτεινει, ιδιαιτερα πραγματα και αντικειμενα που μπορει καποιος να παρει απο Ταυλανδη, και που ειναι φθηνοτερα απο Αθηνα ? Το ξερω πολυ γενικη η ερωτηση οπως και τα γουστα των ανθρωπων, ομως για παραδειγμα εχω βρει πολυ φθηνα ημιπολυτιμους λιθους και διαφορες πετρες εδω, σε πολυ χαμηλη τιμη, οπως ματι-τιγρης, αμεθυστο, κτλ, για οσους ξερουν απ'αυτα. Εχω και ειδικους λογους που σκεφτομαι να παρω και αγνο μεταξι απο'δω, σε χαμηλη τιμη, βεβαια πρεπει να το προσεξω λιγο ιδιαιτερα αυτο, αλλα..

Γενικα οποιαδηποτε προτροπη, ειτε απο'δω ειτε μεσω pm, ειναι καλοδεχουμενη  :)

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 15.0.1 Firefox 15.0.1
    • Thailand
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 07:14:20 πμ »
Tα 94 και τα 63 είναι η διαφορά που πληρώνεις διότι δεν υπάρχει ναύλος στην ίδια κατηγορία οικονομικής θέσης

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 16.0 Firefox 16.0
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 11:39:28 πμ »
Tα 94 και τα 63 είναι η διαφορά που πληρώνεις διότι δεν υπάρχει ναύλος στην ίδια κατηγορία οικονομικής θέσης
Πολύ σωστά τα λέει ο Κος  Oytopikos.
Να συμπληρώσω ότι όποτε ξαναπάρεις τηλέφωνο μάλλον δεν θα βρείς την ίδια διαφορά ( τα €63 που είναι η διαφορά του ναύλου και  είναι πολύ καλή διαφορά). Επίσης όπου και να κάνεις  την αλλαγή (ο πράκτορας δεν έχει δικαίωμα να εισπράτει προστήματα και διαφορές ναύλου)  όταν πάς στο αεροδρόμιο στο c/in  τότε η υπάλληλος του c/in θα σου πεί να πάς στα εκδοτήρια να πληρώσεις την διαφορά και το πέναλτυ και να ξαναγυρίσεις μετά σε αυτήν.
Εάν δεν έχεις διαφορά ναύλου κάνεις την αλλαγή και το πέναλτυ πάντα στα εκδοτήρια του αεροδρομίου.
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 13:07:51 μμ »
Δεν υπαρχει γενικως σ'αυτην την κατηγορια, ή απλως ετυχε σ'αυτην την περιπτωση. Και αν δεν υπαρχει γενικως σ'αυτην την κατηγορια, μια λυση ποια θα ηταν, για να σου ερθει φθηνοτερα, αν υπαρχει ?

Πολύ σωστά τα λέει ο Κος  Oytopikos.
Να συμπληρώσω ότι όποτε ξαναπάρεις τηλέφωνο μάλλον δεν θα βρείς την ίδια διαφορά ( τα €63 που είναι η διαφορά του ναύλου και  είναι πολύ καλή διαφορά). Επίσης όπου και να κάνεις  την αλλαγή (ο πράκτορας δεν έχει δικαίωμα να εισπράτει προστήματα και διαφορές ναύλου)  όταν πάς στο αεροδρόμιο στο c/in  τότε η υπάλληλος του c/in θα σου πεί να πάς στα εκδοτήρια να πληρώσεις την διαφορά και το πέναλτυ και να ξαναγυρίσεις μετά σε αυτήν.
Εάν δεν έχεις διαφορά ναύλου κάνεις την αλλαγή και το πέναλτυ πάντα στα εκδοτήρια του αεροδρομίου.
Μαλλον θα παρω αυτο του Οκτ, που δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να ειναι 63, ετσι και αλλιως, αλλα αρκετα πιο πανω, διοτι του Νοεμ(το 63), μαζι με αυτο προστιθενται και αλλα εξοδα, οπως νοικι κτλ.

MAIKOA, η υπαλληλος μου ειπε πρωτα(μπορει για να αποφυγει τπτ μπερδεματα, δεν ξερω, μπορει να κανω λαθος), να κανονισω με της bangkok, αλλα της ειπα οτι θα ηθελα μαζι τους, καλυτερη επικοινωνια κτλ, και να δει σε τι ποσο ανερχονται ολα αυτα, για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες, και μου ειπε τα παραπανω. Της ειπα οτι μπορει συγγενης μου, απο Ελλαδα μερια, να κανονισει αν υπαρχει καποιο θεμα(καταθεσης σε τραπεζα κτλ) απο'κει. Και νομιζω οτι αφεθηκε να εννοηθει, ναι, οτι αφου κανονισω μαζι τους την αλλαγη, τοτε και η πληρωμη να γινει εντος λιγων ωρων, στη τραπεζα στην Ελλαδα, οποτε οι πληρωμες μαλλον δεν θα γινοντουσαν οπως το ειπες, αλλα ετσι, αλλα μπορει να υπεθεσα εγω λαθος και να γινει οπως το λες, εγω θα την ρωτησω γι'αυτο, τι θα μου πει. Βεβαια μου ειπε πρωτα πρωτα οτι να επικοινωνουσα με της bangkok, και θα μου ελεγε εκει η υπαλληλος τα περι αεροδρομιου πληρωμης κτλ
Δεν ξερω τι να κανω με αυτο, τι μου προτεινεται, λιγη βοηθεια, ο χρονος ειναι αμειλικτος, οπως και το χρημα, χαχα

Ειχα παρει το InterSIM της True και δεν το'χα ψαξει καθολου, αλλα για εσωτερικες κλησεις εδω, ας πουμε για να καλεσω το νουμερο(μαλλον σταθερο) και να επικοινωνησω με της Bangkok την εδρα, ποια θα ηταν μια λυση. Δεν εχω ψαξει και δεν εχω ιδεα καν τα περι σταθερων κλησεων κλτ εδω. Ασε που για να ενεργοποιησω το Intersim τοτε, οταν καλεις το νουμερο, μιλαει μονο ταυλανδεζικα, και ευτυχως που βρηκα ενα trueshop, και μου το ενεργοποιησαν.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 16, 2012, 14:27:13 μμ από billko »

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 15:13:49 μμ »
Δεν υπαρχει γενικως σ'αυτην την κατηγορια, ή απλως ετυχε σ'αυτην την περιπτωση. Και αν δεν υπαρχει γενικως σ'αυτην την κατηγορια, μια λυση ποια θα ηταν, για να σου ερθει φθηνοτερα, αν υπαρχει ?
Μαλλον θα παρω αυτο του Οκτ, που δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να ειναι 63, ετσι και αλλιως, αλλα αρκετα πιο πανω, διοτι του Νοεμ(το 63), μαζι με αυτο προστιθενται και αλλα εξοδα, οπως νοικι κτλ.

MAIKOA, η υπαλληλος μου ειπε πρωτα(μπορει για να αποφυγει τπτ μπερδεματα, δεν ξερω, μπορει να κανω λαθος), να κανονισω με της bangkok, αλλα της ειπα οτι θα ηθελα μαζι τους, καλυτερη επικοινωνια κτλ, και να δει σε τι ποσο ανερχονται ολα αυτα, για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες, και μου ειπε τα παραπανω. Της ειπα οτι μπορει συγγενης μου, απο Ελλαδα μερια, να κανονισει αν υπαρχει καποιο θεμα(καταθεσης σε τραπεζα κτλ) απο'κει. Και νομιζω οτι αφεθηκε να εννοηθει, ναι, οτι αφου κανονισω μαζι τους την αλλαγη, τοτε και η πληρωμη να γινει εντος λιγων ωρων, στη τραπεζα στην Ελλαδα, οποτε οι πληρωμες μαλλον δεν θα γινοντουσαν οπως το ειπες, αλλα ετσι, αλλα μπορει να υπεθεσα εγω λαθος και να γινει οπως το λες, εγω θα την ρωτησω γι'αυτο, τι θα μου πει. Βεβαια μου ειπε πρωτα πρωτα οτι να επικοινωνουσα με της bangkok, και θα μου ελεγε εκει η υπαλληλος τα περι αεροδρομιου πληρωμης κτλ
Δεν ξερω τι να κανω με αυτο, τι μου προτεινεται, λιγη βοηθεια, ο χρονος ειναι αμειλικτος, οπως και το χρημα, χαχα

Ειχα παρει το InterSIM της True και δεν το'χα ψαξει καθολου, αλλα για εσωτερικες κλησεις εδω, ας πουμε για να καλεσω το νουμερο(μαλλον σταθερο) και να επικοινωνησω με της Bangkok την εδρα, ποια θα ηταν μια λυση. Δεν εχω ψαξει και δεν εχω ιδεα καν τα περι σταθερων κλησεων κλτ εδω. Ασε που για να ενεργοποιησω το Intersim τοτε, οταν καλεις το νουμερο, μιλαει μονο ταυλανδεζικα, και ευτυχως που βρηκα ενα trueshop, και μου το ενεργοποιησαν.

Ξεκινάω με μιά σημαντική αλλαγή που έγεινε  απο τότε που πήρα σύνταξη. (Συγνώμη που δεν το ήξερα.)[/u]
Μπορεί ο πράκτορας  πλέον να εισπράτει την διαφορά του ναύλου ή το πρόστιμο αν κάποιος (φίλος,γνωστός σου) πάει σε αυτόν με μετρητά ή πιστωτική κάρτα και σου φτιάξει το εισιτήριο  και εσύ πάς απευθείας στο c/in.
Τώρα σου είπε ο υπάλληλος του πρακτορείου να το κανονίσεις με το Μπανκόκ, στο λέει αυτό διότι δεν είναι  σίγουρος με την διαφορά και φοβάται μην του έρθει κάποιο χρεωστικό. Πές του να πάρει την αεροπορική εταιρεία να του πεί την διαφορά και να στείλεις έναν δικό σου και να πληρώσει.
Ισχύει άν κάνεις την αλλαγή τηλεφωνικά να πάς στο αεροδρόμιο και να πληρώσεις.

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 18:13:49 μμ »
Ξεκινάω με μιά σημαντική αλλαγή που έγεινε  απο τότε που πήρα σύνταξη. (Συγνώμη που δεν το ήξερα.)
Μπορεί ο πράκτορας  πλέον να εισπράτει την διαφορά του ναύλου ή το πρόστιμο αν κάποιος (φίλος,γνωστός σου) πάει σε αυτόν με μετρητά ή πιστωτική κάρτα και σου φτιάξει το εισιτήριο  και εσύ πάς απευθείας στο c/in.
Τώρα σου είπε ο υπάλληλος του πρακτορείου να το κανονίσεις με το Μπανκόκ, στο λέει αυτό διότι δεν είναι  σίγουρος με την διαφορά και φοβάται μην του έρθει κάποιο χρεωστικό. Πές του να πάρει την αεροπορική εταιρεία να του πεί την διαφορά και να στείλεις έναν δικό σου και να πληρώσει.
Ισχύει άν κάνεις την αλλαγή τηλεφωνικά να πάς στο αεροδρόμιο και να πληρώσεις.
Κοιτα εγω ψαχνω τη πιο ευκολη, ταχυτερη, χωρις επιπλοκες και φθηνη διαδικασια, για να γινουν ολα αυτα, μπορουν να γινουν και με τον δυσκολο τροπο κτλ, αλλα σε κανεναν δεν αρεσει αυτο.
Οταν μιλησα με τον υπαλληλο, δεν ηταν σιγουρος, βασικα δεν ηξερε να μου απαντησει στα σιγουρα, και μου λεει να παρω ξανα σε κανα 10λεπτο, οποτε τοτε πιθανον να πληροφορηθηκε σχετικως, δεν ξερω, μαλλον, και οταν πηρα μου ειπε ποσο ειναι το ποσον. Βεβαια, μετα απο 10 λεπτα που καλεσα, το σηκωσε αλλος, και οταν τον ρωτησα για διαφορα+πεναλτι για Νοεμβριο, πατουσε, εψαχνε, ερανε στο PC κτλ, και μου απαντησε(93Ε), μεσα σε 2-3 λεπτα, χωρις κλεισιμο τηλεφωνου κτλ. 
Αλλα εγω και πριν μηνες, και τωρα, μιλησα με υπαλληλο της συγκεκριμενης αεροπορικης εταιριας, που κλεινει και τα εισητηρια. Ο υπαλληλος αυτος ποιον αλλον να πηρε τηλεφωνο, αφου ο ιδιος ειναι της ιδιας εταιριας που εκλεισα το εισητηριο εξαρχης υποτιθεται, δλδ δεν πηρα κανενα πρακτορειο, αλλα το τμημα της αεροπορικης εταιριας που πεταω, και που κλεινει τα εισητηρια, τεσπα, δεν εχει και τοσο σημασια αυτο.

Απλως δεν θελω μπερδεματα με το θεμα πληρωμης. Ανθρωπο δικο μου μπορω να στειλω και να πληρωσει σε Ευρω. Ομως αν αυριο που θα ξανα-παρω, αλλα και της Bangkok, και μου δωσουν απο BKK καλυτερη τιμη, πληρωνω με BAHT, στο αεροδρομιο, ή με Ευρώ, και μπορω και μερες πριν, ή τελευταια στιγμη στο Checkin?  Φοβαμαι μονο μη μεινω με τα BAHT στο χερι, ή στο αεροδορμιο τυχει κατι και δεν μπορω να τα ανταλλαξω με Ευρω, και στην Ελλαδα, απ'οσο ξερω οι τραπεζες δεν τα δεχονται. Εκανα την μλκια, να ανταλλαξω ενα αρκετα μεγαλυτερο ποσον απ'οσο θα επρεπε(σε αρκετο καλο rate μπορω να πω), και εχω μεινει με αυτα στο χερι  ???

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 18:58:20 μμ »
οπως σου ειπαν και τα παιδια οι τιμες παιζουν συνεχεια αρα αν παρεις αυριο τηλεφωνο μπορει οι τιμες να εχουν αλλαξει που θα σου πουν και να ειναι μεγαλυτερες,οπως και να εχει οποια τιμη και να σου πουν κανε την αλλαγη πληρωσε και τελος.

αυτο μπορεις να το κανεις ειτε σε ενα πρακτορειο,οποτε βαζεις τον/την υπαλληλο και παιρνει τηλεφωνο και πληρωνεις εκει για να μην στειλουν κανενα χρεωστικο στο πρακτορειο,ειτε πας στο αεροδρομιο αφου υπαρχουν θεσεις και κανεις την αλλαγη εκει,πληρωνεις εκει και τελος.

οσο για τα μπατ αν οντως ειναι μεγαλο το ποσο δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει να το ξανακανεις ευρω,βεβαια αν δεν εχεις αλλη επιλογη ειτε το κανεις σε μια τραπεζα ,ειτε στο αεροδρομιο,ειτε σε καποιο ανταλλακτηριο εδω στην αθηνα,που παιρνουν μπατ.αν δεν κανω λαθος η ισοτιμια για να αλλαξεις μπατ σε ευρω ειναι αρκετα καλη ενω αντιθετα απο ευρω σε μπατ ειναι χαλια.μην σε παρω στο λαιμο μου ομως με μια ματια στο ιντερνετ θα βρεις τηλεφωνα οποτε μπορεις να παρεις και να ρωτησεις και να δεις αν σε συμφερει να τα αλλαξεις εδω η κατω.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 19:49:05 μμ »
οπως σου ειπαν και τα παιδια οι τιμες παιζουν συνεχεια αρα αν παρεις αυριο τηλεφωνο μπορει οι τιμες να εχουν αλλαξει που θα σου πουν και να ειναι μεγαλυτερες,οπως και να εχει οποια τιμη και να σου πουν κανε την αλλαγη πληρωσε και τελος.

αυτο μπορεις να το κανεις ειτε σε ενα πρακτορειο,οποτε βαζεις τον/την υπαλληλο και παιρνει τηλεφωνο και πληρωνεις εκει για να μην στειλουν κανενα χρεωστικο στο πρακτορειο,ειτε πας στο αεροδρομιο αφου υπαρχουν θεσεις και κανεις την αλλαγη εκει,πληρωνεις εκει και τελος.

οσο για τα μπατ αν οντως ειναι μεγαλο το ποσο δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει να το ξανακανεις ευρω,βεβαια αν δεν εχεις αλλη επιλογη ειτε το κανεις σε μια τραπεζα ,ειτε στο αεροδρομιο,ειτε σε καποιο ανταλλακτηριο εδω στην αθηνα,που παιρνουν μπατ.αν δεν κανω λαθος η ισοτιμια για να αλλαξεις μπατ σε ευρω ειναι αρκετα καλη ενω αντιθετα απο ευρω σε μπατ ειναι χαλια.μην σε παρω στο λαιμο μου ομως με μια ματια στο ιντερνετ θα βρεις τηλεφωνα οποτε μπορεις να παρεις και να ρωτησεις και να δεις αν σε συμφερει να τα αλλαξεις εδω η κατω.
Με  "κάλυψε" ο  Κος  lostromos  και απλά να συμπληρώσω κάτι  στο:     ειτε πας στο αεροδρομιο αφου υπαρχουν θεσεις και κανεις την αλλαγη εκει,πληρωνεις εκει και τελος.  Σε αυτό εγώ θα λεγα να πάρεις την αεροπορική εταιρεία εκεί στο Μπανκοκ να κάνεις την αλλαγή αφού σου πούν πόσο θα πληρώσεις στο αεροδρόμιο, και πάς στο αεροδρόμιο την ημέρα που ταξιδεύεις στα εκδοτήρια πληρώνεις και ταξιδεύεις παρά να πάς τελευταία στιγμή και δεν ξέρεις τι θα πληρώσεις αφού δεν έχεις κάνει κράτηση διότι μπορεί να είναι ακριβότερο ή φθηνότερο ή και να έχει γεμίσει το αεροπλάνο και να μείνεις απέξω.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 20:27:57 μμ »
Παράθεση από: billko link=topic=11026.msg67663#ms
Οταν μιλησα με τον υπαλληλο, δεν ηταν σιγουρος, βασικα δεν ηξερε να μου απαντησει στα σιγουρα, και μου λεει να παρω ξανα σε κανα 10λεπτο, οποτε τοτε πιθανον να πληροφορηθηκε σχετικως, δεν ξερω, μαλλον, και οταν πηρα μου ειπε ποσο ειναι το ποσον. Βεβαια, μετα απο 10 λεπτα που καλεσα, το σηκωσε αλλος, και οταν τον ρωτησα για διαφορα+πεναλτι για Νοεμβριο, πατουσε, εψαχνε, ερανε στο PC κτλ, και μου απαντησε(93Ε), μεσα σε 2-3 λεπτα, χωρις κλεισιμο τηλεφωνου κτλ.  
Αλλα εγω και πριν μηνες, και τωρα, μιλησα με υπαλληλο της συγκεκριμενης αεροπορικης εταιριας, που κλεινει και τα εισητηρια. Ο υπαλληλος αυτος ποιον αλλον να πηρε τηλεφωνο, αφου ο ιδιος ειναι της ιδιας εταιριας που εκλεισα το εισητηριο εξαρχης υποτιθεται, δλδ δεν πηρα κανενα πρακτορειο, αλλα το τμημα της αεροπορικης εταιριας που πεταω, και που κλεινει τα εισητηρια, τεσπα, δεν εχει και τοσο σημασια αυτο.

Και απαντώ.
Aρκετά πρακτορεία έχουν πολύ καλούς υπαλλήλους που ενδιαφέρονται να μάθουν και παίρνουν συνεχώς τηλ.τις αεροπορικές εταιρείες και μαθαίνουν πολλά πράγματα, ή ρωτάνε ένα πιό παλιό υπάλληλο του πρακτορείου του, υπάρχουν και μερικά πρακτορεία που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών.
Οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών κάνουν συνεχώς εκπαιδεύσεις και έτσι είναι συνεχώς εκπεδευμένοι, να τονίσω όμως ότι μερικές φορές (πολύ σπάνια) κάποιος υπάλληλος παίρνει άδεια ή αρρωσταίνει και πρέπει να πάει άλλος υπάλληλος από άλλο τμήμα (π.χ. απο το lost and found) που δεν έχει πείρα και να πάει είτε στα ρεζερβάσιον  είτε στο c/in γιαυτό μερικοί σας λένε περιμένετε (στα ρεζερβάσιον) για να ρωτήσει άλλον, είτε στο c/in σας αφήνουν να φύγετε π.χ.  με one way εισιτήριο.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 16, 2012, 22:37:03 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 21:59:45 μμ »
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.  ;)

lostromos, παω στη κολασ... , εε συγνωμη στην Ελλαδα, τα ΜΠΑΤ που θα μου χρειαστουν εκει. ΟΚ, ισως οταν ξαναεπιστρεψω ταυλ, αλλα μεχρι τοτε, δεν ξερουμε καν αν θα υπαρχει ευρω. Το ποσο δεν νομιζω ειναι και τοσο μεγαλο, καπου στα 440Ε αλλα σε μπατ ειναι. Εγω θα ψαξω μια, αλλα αν εχει καποιος καποιο ανταλακτηριο με καλη ισοτιμια υποψιν του, τελεια. Το θεμα ειναι οτι θελω να τα ξανακανω ευρω αλλα με τουλαχιστον ιδια ισοτιμια στην αρχη, ή καλυτερη(αν μπορω να βρω).

ΜΑΙΚΟΑ, τους ειχα παρει τηλ, μιση ωρα πριν κλεισουν, οταν ειπα στον υπαλληλο, αν γινεται να κανει την αλλαγη(του Οκτ,125Ε) και θα περασει συγγενης μου στην τραπεζα αυριο, νωρις νωρις να πληρωσει την τιμη(πεναλτι+διαφορα), μου λεει υπαλληλος, οχι δεν μπορουμε, παρτε μας αυριο πρωι και το κανονιζουμε, δεν τρεχει τπτ, απλως το αναφερω. Τωρα για συνδεση και λειτουργικοτητα αερ εταιριας με το τμημα του που κλεινει ειστ, ή πρακτορειο του κτλ, δεν τα κατεχω, αλλα εμπιστευομαι την σοφια σου O0

Τωρα για την αλλαγη, εσυ προτεινεις να παρω ΒΚΚ, να κανω αλλαγη, αλλα να πληρωσω  πεναλτι+διαφορα  που κανονισα, στο αεροδρομιο, την ημερα που ταξιδευω, σωστα?   Ομως επειδη δεν γνωριζω, δεν ελοχευει καποιος κινδυνος ετσι, και μεινω ξεκρεμαστος, και οταν παω αεροδρομιο, μετα απο καποιοες μερες, μου πουνε, οχι κυριε, εχετε μονο ενα εισητ επιστροφης για Δεκ που ειχατε κλεισει τοτε, χαχαχα.  Υπαρχει πιθανοτητα να μου πουνε εκει, οχι η τιμη ειναι υψηλοτερη και αντε να τρεχω να μετατρεψω  ευρω ξανα σε μπατ.  Μηπως απλως σ'αυτη την αποσταση/διαρκεια των ημερων μηπως ελοχευει κατι, ή μηπως ειμαι παραλογος ε  :)

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 22:24:02 μμ »
το λογικο ειναι οτι οι εταιριες οταν κανουν τις αλλαγες δεν δημιουργουνται προβληματα ωστοσο μπορεις να παρεις τηλ.παλι της εταιρια για μια επικυρωση 1-2 μερες πριν ταξιδεψεις.

εξαλλου ζητα και τον κωδικο κρατησης να σου δωσουν.
υπαρχει ενα σαιτ,δεν θυμαμε ποιο,που τον βαζεις και κοιτας οτι ολα ειναι οκ και κλεισμενα.οποτε θα το δεις με τα ματια σου για να μην ανυσηχεις.πας αεροδρομιο και πληρωνεις

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 22:38:59 μμ »
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.  ;)

lostromos, παω στη κολασ... , εε συγνωμη στην Ελλαδα, τα ΜΠΑΤ που θα μου χρειαστουν εκει. ΟΚ, ισως οταν ξαναεπιστρεψω ταυλ, αλλα μεχρι τοτε, δεν ξερουμε καν αν θα υπαρχει ευρω. Το ποσο δεν νομιζω ειναι και τοσο μεγαλο, καπου στα 440Ε αλλα σε μπατ ειναι. Εγω θα ψαξω μια, αλλα αν εχει καποιος καποιο ανταλακτηριο με καλη ισοτιμια υποψιν του, τελεια. Το θεμα ειναι οτι θελω να τα ξανακανω ευρω αλλα με τουλαχιστον ιδια ισοτιμια στην αρχη, ή καλυτερη(αν μπορω να βρω).

ΜΑΙΚΟΑ, τους ειχα παρει τηλ, μιση ωρα πριν κλεισουν, οταν ειπα στον υπαλληλο, αν γινεται να κανει την αλλαγη(του Οκτ,125Ε) και θα περασει συγγενης μου στην τραπεζα αυριο, νωρις νωρις να πληρωσει την τιμη(πεναλτι+διαφορα), μου λεει υπαλληλος, οχι δεν μπορουμε, παρτε μας αυριο πρωι και το κανονιζουμε, δεν τρεχει τπτ, απλως το αναφερω. Τωρα για συνδεση και λειτουργικοτητα αερ εταιριας με το τμημα του που κλεινει ειστ, ή πρακτορειο του κτλ, δεν τα κατεχω, αλλα εμπιστευομαι την σοφια σου O0

Τωρα για την αλλαγη, εσυ προτεινεις να παρω ΒΚΚ, να κανω αλλαγη, αλλα να πληρωσω  πεναλτι+διαφορα  που κανονισα, στο αεροδρομιο, την ημερα που ταξιδευω, σωστα?   Ομως επειδη δεν γνωριζω, δεν ελοχευει καποιος κινδυνος ετσι, και μεινω ξεκρεμαστος, και οταν παω αεροδρομιο, μετα απο καποιοες μερες, μου πουνε, οχι κυριε, εχετε μονο ενα εισητ επιστροφης για Δεκ που ειχατε κλεισει τοτε, χαχαχα.  Υπαρχει πιθανοτητα να μου πουνε εκει, οχι η τιμη ειναι υψηλοτερη και αντε να τρεχω να μετατρεψω  ευρω ξανα σε μπατ.  Μηπως απλως σ'αυτη την αποσταση/διαρκεια των ημερων μηπως ελοχευει κατι, ή μηπως ειμαι παραλογος ε  :)
Πρέπει να πάει ο συγγενής σου στον πράκτορά σου να πληρώσει μετρητής ή με πιστωτική κάρτα, όχι μέσω τραπέζης.
 Ή , παίρνεις τηλέφωνο την αεροπορική εταιρεία στο Μπανκόκ τους λές πότε ταξιδεύεις, τους ρωτάς πόσο θα πληρώσεις εάν κάνεις την αλλαγή στην τάδε ημερομηνία και του λές ότι θα πληρώσεις την αλλαγή και το πέναλτυ στο αεροδρόμιο την ημέρα που ταξιδεύεις, και αφού την κάνεις ξαναπαίρνεις τηλέφωνο το απόγευμα ή την άλλη μέρα και λές..Ταξιδεύω τάδε ημερομηνία (λές την καινούργια ημερομηνία που ταξιδεύεις) ισχύει; Απλός πήρα για επιβεβαίωση (μήν φοβάσαι ότι θα σε κράξουν, επιβάλετε να κάνουμε επιβεβαιώσεις) και θα πληρώσω την διαφορά στο αεροδρόμιο την ώρα που ταξιδεύω.
Έτσι είσαι σίγουρος ότι ο προηγούμενος υπάλληλος,  σου έκανε την αλλαγή και κοιμάσε ήσυχος!!!

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 23:01:23 μμ »
lostromos, το site που αναφερεσαι πρεπει να ειναι το www.checkmytrip.com, οταν εκλεισα το εισητ, αλλα ακομη και τωρα αν βαλω το κωδικο του εισητ βγαινει ολο το πλανο ταξιδιου, ποτε, πως κτλ

Μεχρι να βρει, να παει, να εχει ελευθ χρονο ..., συγγενης στο τμημα που κλεινει εισητ της εταιριας, δεν με βλεπω να φευγω απο'δω συντομα(μια χαρα). Οποτε μαλλον θα δω αν μπορω να κανονισω με το τμημα της ΒΚΚ, και να πληρωσω στο αεροδρομιο, μαλλον με BAHT ετσι.

Προσπαθω να βρω τπτ αλλα πραγματ να κανω σ'αυτες, απ'ότι φαινεται τελευταιες μερες, εδω που ειμαι, αν καποιος ξερει και προτεινει κατι καλο, τελεια. Παντως ο λογος που εγω ηρθα εδω δεν ειναι ο συνιθισμενος δυτικος σκοπος που οι περισσοτεροι ερχονται, χωρις να κρινω και δεν με αφορα.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 23:57:47 μμ »
Δυο φορες εχω αλλαξει ημερομηνια επιστροφης και το εκανα με τον πρακτορα που μου εβγαλε τα εισιτηρια στην Ελλαδα. Ετσι ειχα την πτηση μου σιγουρη και το πεναλτυ (100 Ε με ΤΗΑΙ), το πληρωσα στον πρακτορα οταν γυρισα.

Οτι κι αν αποφασισεις εκεινο που πρεπει να κανεις ειναι να σιγουρεψεις την πτηση σου.
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 00:23:51 πμ »
ΟΚ, ενδιαφερον αυτο. Αν ομως καποιος, φτασει στην Ελλαδα και δεν πληρωσει, τι γινεται τοτε, το ρισκαρει αυτο ο πρακτορας, ή, η εταιρια  ;D