Αποστολέας Θέμα: Thong Son Bay  (Αναγνώστηκε 13192 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sobi

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Thong Son Bay
« στις: Ιουνίου 14, 2012, 08:45:28 πμ »
Καλημέρα σας φίλοι Ταυλανδόφιλοι!!! Επιτέλους κατάφερα και εγώ να κλείσω τα ταξίδι μου για την Ταυλάνδη που χρόνια το περίμενα, μετά από μια σειρά γεγονότα που ακολούθησαν ελπίζω φέτος να πάνε όλα καλά και να πάω! 2009 παντρεύτηκα, πήγα να κλείσω εισητήρια αλλά εισητήρια τέλος, 2010 το έκλεισα τελικά αλλά έμεινα έγκυος και το ακύρωσα (τελικά όμως απέβαλα), 2011 ξανα έμεινα έγκυος και τώρα έχουμε ένα μικρό ταρζανάκι!!! Ε λέμε φέτος να μας αφήσει να πάμε χρειαζόμαστε επειγόντως ξεκούραση!!!!
Λοιπόν έκλεισα στο arayaburi resort στο Thong Son Bay. Τα οικονομικά μας δυστυχώς δεν είναι για το καλύτερο αλλά επλίζω να κάναμε καλή επιλογή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσας τους έμπειρους έχει πάει εκεί και τις εντυπώσεις σας. Έχει ιδιωτική παραλία κάτι που μου αρέσει πολύ από την άποψη ότι δεν θα έχει πολύ κόσμο.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω θα μείνω 6 μερούλες εκεί τι αξίζει να δω?
Έχω αποφασίσει να δω:
1 - Το θαλλάσιο πάρκο
2 - Τους καταράκτες και βόλτα με τους έλέφαντες
3 - Το νησί Koh Tao
άρα μου μένουν άλλες 3 μέρες που θα μπορούσα να πάω να δω την chaweng και τι άλλο?
Ρωτάω εσας που έχετε την εμπειρία δεδομένου ότι πρώτη φορά θα πάω και θέλω να δω τα σημαντικότερα, γιατί καταλαβαίνω ότι οι μέρες είναι λίγες για να τα δω όλα!
Σας ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
    • Thailand
Απ: Thong Son Bay
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 14, 2012, 19:04:25 μμ »
Καλημέρα σας φίλοι Ταυλανδόφιλοι!!! Επιτέλους κατάφερα και εγώ να κλείσω τα ταξίδι μου για την Ταυλάνδη που χρόνια το περίμενα, μετά από μια σειρά γεγονότα που ακολούθησαν ελπίζω φέτος να πάνε όλα καλά και να πάω! 2009 παντρεύτηκα, πήγα να κλείσω εισητήρια αλλά εισητήρια τέλος, 2010 το έκλεισα τελικά αλλά έμεινα έγκυος και το ακύρωσα (τελικά όμως απέβαλα), 2011 ξανα έμεινα έγκυος και τώρα έχουμε ένα μικρό ταρζανάκι!!! Ε λέμε φέτος να μας αφήσει να πάμε χρειαζόμαστε επειγόντως ξεκούραση!!!!
Λοιπόν έκλεισα στο arayaburi resort στο Thong Son Bay. Τα οικονομικά μας δυστυχώς δεν είναι για το καλύτερο αλλά επλίζω να κάναμε καλή επιλογή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσας τους έμπειρους έχει πάει εκεί και τις εντυπώσεις σας. Έχει ιδιωτική παραλία κάτι που μου αρέσει πολύ από την άποψη ότι δεν θα έχει πολύ κόσμο.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω θα μείνω 6 μερούλες εκεί τι αξίζει να δω?
Έχω αποφασίσει να δω:
1 - Το θαλλάσιο πάρκο
2 - Τους καταράκτες και βόλτα με τους έλέφαντες
3 - Το νησί Koh Tao
άρα μου μένουν άλλες 3 μέρες που θα μπορούσα να πάω να δω την chaweng και τι άλλο?
Ρωτάω εσας που έχετε την εμπειρία δεδομένου ότι πρώτη φορά θα πάω και θέλω να δω τα σημαντικότερα, γιατί καταλαβαίνω ότι οι μέρες είναι λίγες για να τα δω όλα!
Σας ευχαριστώ πολύ

Να σας ζήσει ο ταρζαν

Η παραλία που επιλέξατε προσωπικά δεν είναι και ότι καλύτερο

Οι 2 εκδρομές που επέλεξες είναι πολύ καλές και οι ελεφαντες μπορούν να συνδυαστούν με τον γύρο του νησιου.

Τσαουεγκ και Λαμάι είναι 2 μέρες από μόνες τους οποτε είστε κομπλέ

Ψάξε λίγο το τόπικ του Σαμούι και θα ανακαλύψεις δραστηριότητες

Αποσυνδεδεμένος sobi

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 15, 2012, 08:29:56 πμ »
Ευχαριστώ! Ωραία άρα θα μπορούσα να κάνω και τον γύρο του νησιού σε αυτές τις 6 ημέρες... τώρα όσο για την παραλία αφού θα πάμε να δούμε και άλλα πράγματα και θα πάμε και στην chaweng, lamai δεν με πτοεί που δεν είναι και η καλύτερη αλλά ελπίζω να είναι αρκετά καλά ώστε να περάσουμε και κάποιες ώρες στο resort μας και στην παραλία για ξεκούραση τα απογεύματα.
Έχω διαβάσει για κάτι φάρμες με κροκόδειλους και έναν κήπο με πεταλούδες αξίζουν να δω κάτι από αυτά ή υπάρχουν και σημαντικότερα από αυτά?

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
    • Thailand
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 15, 2012, 18:27:56 μμ »

Έχω διαβάσει για κάτι φάρμες με κροκόδειλους και έναν κήπο με πεταλούδες αξίζουν να δω κάτι από αυτά ή υπάρχουν και σημαντικότερα από αυτά?

Υπάρχουν οι εκδρομές που κάνουν τον γυρο του νησιού και βλέπεις όλα αυτά που αναφέρεις σε μια τιμή

Αποσυνδεδεμένος sobi

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 17, 2012, 13:33:40 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθάτε!
Επικοινώνησα και με το tropical easy travel και θα κλείσω 4 εκδρομές από εκεί οι οποίες είναι το θαλάσσιο πάρκο, koh tao, safari με ελέφαντες και γύρω του νησιού με βάρκα. Νομίζω ότι αυτές θα με καλύψουν και θα δω αυτά που αξίζει να δει κανείς στο νησί.
Ύστερα από μια έρευνα θέλω να σας ρωτήσω κάποια ακόμα πράγματα σαν πιο έμπειροι που είσαστε από εμένα...
- Φαγητό: Είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε και τι αξίζει κανείς να δοκιμάσει από την κουζίνα τους?
- Τι αξίζει να αγοράσω?
- Χρειάζομαι αντηκουνουπικό με deet ή και τα απλά κάνουν την δουλειά τους?
- Τα χρήματα θα είναι ασφαλή να τα παίρνω μαζί μου ή να τα αφήνω στο ξενοδοχείο?
- Έτυχε κανείς να χάσει την βαλίτσα του στο αεροδρόμιο?
- Από φάρμακα θα έχω μαζί μου: καρβουνάκια, αντιεμετικά, depon, bepanthol, fenistil.... να πάρω και κάτι άλλο?
- Και κάτι χαζό... κολυμπάμε άφοβα? Οι καρχαρίες είναι ακίνδυνοι?
Οι χαζές ερωτήσεις μιας πρωτάρας!!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν πολύτιμη!

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 13.0.1 Firefox 13.0.1
    • Thailand
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 17, 2012, 15:05:34 μμ »

- Φαγητό: Είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε και τι αξίζει κανείς να δοκιμάσει από την κουζίνα τους?
- Τι αξίζει να αγοράσω?
- Χρειάζομαι αντηκουνουπικό με deet ή και τα απλά κάνουν την δουλειά τους?
- Τα χρήματα θα είναι ασφαλή να τα παίρνω μαζί μου ή να τα αφήνω στο ξενοδοχείο?
- Έτυχε κανείς να χάσει την βαλίτσα του στο αεροδρόμιο?
- Από φάρμακα θα έχω μαζί μου: καρβουνάκια, αντιεμετικά, depon, bepanthol, fenistil.... να πάρω και κάτι άλλο?
- Και κάτι χαζό... κολυμπάμε άφοβα? Οι καρχαρίες είναι ακίνδυνοι?
Οι χαζές ερωτήσεις μιας πρωτάρας!!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν πολύτιμη!

1. Tom yam goong η εθνική τους γαριδόσουπα και τα υπέροχα τηγανητά ρύζια
2. Αν έχεις χρηματοκιβώτιο καλό είναι να  τα αφήνεις εκεί
3. Αυτό τυχαίνει σε όλες τις χώρες και αεροπορικές εταιρίες του κόσμου
4. Όλα αυτά τα βρίσκεις και στα φαρμακεία της Ταϊλάνδης
5. Καρχαρίες δεν θα δεις , εκτός αν πας σε ενυδρείο

Αφού θα επισκευτείς το Τροπικαλ ίζι θα έχεις την ευκαιρία αναλυτικής ενημέρωσης

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 20.0.1132.47 Chrome 20.0.1132.47
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 17, 2012, 16:08:54 μμ »
Εγώ έχω μία λόξα με τη θάλασσα.Στη Ταιλάνδη που πηγαίνω κολυμπώ 2τουλάχιστον ώρες και πάνω από 3 χιλιόμετρα.Ακόμα δεν έχω δει ούτε ένα καρχαρία,όχι τίποτα άλλο κάνει ώραία σούπα έχω ακούσει.Επομένως πολύ σωστά όπως τα λέει ο oytopikos αν θες να δείς καρχαρία μόνο σε ενυδρείο 

Αποσυνδεδεμένος sobi

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 17, 2012, 17:04:44 μμ »
χαίρομαι που δεν θα δω ούτε ένα καρχαρία αλλά πολύ θα ήθελα να τον φάω! Και να τον δω φυσικά αλλά χωρίς να με δει αυτός!!!

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 17, 2012, 18:27:02 μμ »
Nα τον φας είναι εύκολο σε κινέζικα εστιατορεια

Αποσυνδεδεμένος Barracuda Beach Bar

• **
  • λιγο κρασί, λίγο θάλασσα & το αγόρι μου......
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Barracuda Beach Bar
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 18, 2012, 14:22:07 μμ »
Nα τον φας είναι εύκολο σε κινέζικα εστιατορεια
χαίρομαι που δεν θα δω ούτε ένα καρχαρία αλλά πολύ θα ήθελα να τον φάω! Και να τον δω φυσικά αλλά χωρίς να με δει αυτός!!!
μια φορά ακούσαμε για εναν αμμοκαρχαρία (γαλέο δλδ οχι κατι τρομερό) και ψάχναμε 4 ώρες αλλά δεν τον εντοπίσαμε...αυτά ολα στο Kho Khai κοντά στα phi-phi. Ας πήγαινα λιγουλάκι στο "χωριό" και ας πάλευα και με τον ζαχαρία (όπως και ο Ντι Καπριο) αχχχχχχ.....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 18, 2012, 14:49:47 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος sobi

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 18, 2012, 22:18:30 μμ »
μια φορά ακούσαμε για εναν αμμοκαρχαρία (γαλέο δλδ οχι κατι τρομερό) και ψάχναμε 4 ώρες αλλά δεν τον εντοπίσαμε...αυτά ολα στο Kho Khai κοντά στα phi-phi. Ας πήγαινα λιγουλάκι στο "χωριό" και ας πάλευα και με τον ζαχαρία (όπως και ο Ντι Καπριο) αχχχχχχ.....

Συγχωρέστε με για την χαζή ερωτησή μου για τους καρχαρίες αλλά πολλά ακούγονται... ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι έχει καρχαρίες και ότι είναι ακίνδυνοι (που πάνε και καταδυτικές εκδρομές) αλλά αφού μου λέτε ότι δεν είδατε δεν με χαλάει καθόλου!
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως!

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 20.0.1132.57 Chrome 20.0.1132.57
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 19, 2012, 12:03:03 μμ »
Τη πρώτη φορά μου έλεγαν οι φίλοι ...που πας  εκεί έχει καρχαρίες είναι επικύνδινα θα σε φάνε και άλλα  τέτοια... Καλά στις παραλίες ,αλλά να μη δω ούτε ένα και σε όλα τα ημερήσια ταξίδια phi phi
 σε Κράμπι ,μα πουθενά. Ελληνικές υπερβολές.Στό Κινέζικο πάντως αξίζει σαν εμπειρία να τον φάς όχι να σε φάει...χαχα καλά να περάσετε

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 20.0.1132.57 Chrome 20.0.1132.57
    • Audiolabs
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 23, 2012, 13:13:26 μμ »
Τη πρώτη φορά μου έλεγαν οι φίλοι ...που πας  εκεί έχει καρχαρίες είναι επικύνδινα θα σε φάνε και άλλα  τέτοια... Καλά στις παραλίες ,αλλά να μη δω ούτε ένα και σε όλα τα ημερήσια ταξίδια phi phi
 σε Κράμπι ,μα πουθενά. Ελληνικές υπερβολές.Στό Κινέζικο πάντως αξίζει σαν εμπειρία να τον φάς όχι να σε φάει...χαχα καλά να περάσετε

Καρχαριες στεριανους εχει-εκει να προσεχεις.... στη θαλασσα μια χαρα θα εισαi -δεν παιζει τιποτα

Αποσυνδεδεμένος go2dbeach

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 23, 2012, 15:13:01 μμ »
Καρχαρια ειδα στο Koh Nangyuan αλλα οχι εξω εξω , ειχα ξανοιχτει λιγακι χαζευοντας τα κοραλια. Σε κανενα αλλο ταξιδι μου στην Ταυλανδη σε διαφορα νησια δεν ειχα τετοια συναντηση. Δεν εφαγα καρχαρια , αλλα τουλαχιστον δε φαγωθηκα  κιολας ;D

Αποσυνδεδεμένος sobi

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 03, 2012, 09:53:38 πμ »
Παιδιά να σας ρωτήσω και κάτι άλλο... το είχα ρωτήσει και παραπάνω αλλά δεν απαντήθηκε τελικά.
Επειδή φτιάχνω την λίστα με το φαρμακείο μου και τα σχετικά που πρέπει να πάρω μαζί μου αντικουνουπικό φοράγατε στην Ταυλάνδη? Φοράγατε και την ημέρα στις εκδρομές και στην θάλασσα?
Και αν ναι χρειάζεται να πάρω από ειδικό μαγαζί με είδη camping που έχει ένα ειδικό με το συστατικό deet για εξωτικούς προορισμούς (πιο δυνατό δηλαδή) ή και αυτά που μας δίνουν τα φαρμακεία κάνουν την δουλειά τους?
Ευχαριστώ και πάλι