0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας φίλοι Ταυλανδόφιλοι!!! Επιτέλους κατάφερα και εγώ να κλείσω τα ταξίδι μου για την Ταυλάνδη που χρόνια το περίμενα, μετά από μια σειρά γεγονότα που ακολούθησαν ελπίζω φέτος να πάνε όλα καλά και να πάω! 2009 παντρεύτηκα, πήγα να κλείσω εισητήρια αλλά εισητήρια τέλος, 2010 το έκλεισα τελικά αλλά έμεινα έγκυος και το ακύρωσα (τελικά όμως απέβαλα), 2011 ξανα έμεινα έγκυος και τώρα έχουμε ένα μικρό ταρζανάκι!!! Ε λέμε φέτος να μας αφήσει να πάμε χρειαζόμαστε επειγόντως ξεκούραση!!!!Λοιπόν έκλεισα στο arayaburi resort στο Thong Son Bay. Τα οικονομικά μας δυστυχώς δεν είναι για το καλύτερο αλλά επλίζω να κάναμε καλή επιλογή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσας τους έμπειρους έχει πάει εκεί και τις εντυπώσεις σας. Έχει ιδιωτική παραλία κάτι που μου αρέσει πολύ από την άποψη ότι δεν θα έχει πολύ κόσμο.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω θα μείνω 6 μερούλες εκεί τι αξίζει να δω?Έχω αποφασίσει να δω:1 - Το θαλλάσιο πάρκο2 - Τους καταράκτες και βόλτα με τους έλέφαντες3 - Το νησί Koh Taoάρα μου μένουν άλλες 3 μέρες που θα μπορούσα να πάω να δω την chaweng και τι άλλο?Ρωτάω εσας που έχετε την εμπειρία δεδομένου ότι πρώτη φορά θα πάω και θέλω να δω τα σημαντικότερα, γιατί καταλαβαίνω ότι οι μέρες είναι λίγες για να τα δω όλα!Σας ευχαριστώ πολύ
Έχω διαβάσει για κάτι φάρμες με κροκόδειλους και έναν κήπο με πεταλούδες αξίζουν να δω κάτι από αυτά ή υπάρχουν και σημαντικότερα από αυτά?
- Φαγητό: Είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε και τι αξίζει κανείς να δοκιμάσει από την κουζίνα τους?- Τι αξίζει να αγοράσω?- Χρειάζομαι αντηκουνουπικό με deet ή και τα απλά κάνουν την δουλειά τους?- Τα χρήματα θα είναι ασφαλή να τα παίρνω μαζί μου ή να τα αφήνω στο ξενοδοχείο?- Έτυχε κανείς να χάσει την βαλίτσα του στο αεροδρόμιο?- Από φάρμακα θα έχω μαζί μου: καρβουνάκια, αντιεμετικά, depon, bepanthol, fenistil.... να πάρω και κάτι άλλο?- Και κάτι χαζό... κολυμπάμε άφοβα? Οι καρχαρίες είναι ακίνδυνοι? Οι χαζές ερωτήσεις μιας πρωτάρας!!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν πολύτιμη!
Nα τον φας είναι εύκολο σε κινέζικα εστιατορεια
χαίρομαι που δεν θα δω ούτε ένα καρχαρία αλλά πολύ θα ήθελα να τον φάω! Και να τον δω φυσικά αλλά χωρίς να με δει αυτός!!!
μια φορά ακούσαμε για εναν αμμοκαρχαρία (γαλέο δλδ οχι κατι τρομερό) και ψάχναμε 4 ώρες αλλά δεν τον εντοπίσαμε...αυτά ολα στο Kho Khai κοντά στα phi-phi. Ας πήγαινα λιγουλάκι στο "χωριό" και ας πάλευα και με τον ζαχαρία (όπως και ο Ντι Καπριο) αχχχχχχ.....
Τη πρώτη φορά μου έλεγαν οι φίλοι ...που πας εκεί έχει καρχαρίες είναι επικύνδινα θα σε φάνε και άλλα τέτοια... Καλά στις παραλίες ,αλλά να μη δω ούτε ένα και σε όλα τα ημερήσια ταξίδια phi phi σε Κράμπι ,μα πουθενά. Ελληνικές υπερβολές.Στό Κινέζικο πάντως αξίζει σαν εμπειρία να τον φάς όχι να σε φάει...χαχα καλά να περάσετε