0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καταρχας μανθο δεν πιστευω να εισαι ο φιλος του τακη απο χαλανδρι που προσπαθω να σε βρω στο skype???αυτο που πρεπει να δεις με τις καταθεσεις στο εξωτερικο ειναι τι θα κανει το δικο τους νομισμα.στο βιετναμ δινουν 10% στο δικο τους νομισμα.αμα το νομισμα τους ομως χασει 10% σε σχεση με το μπατ οπου ζεις εσυ η με το δολλαριο η με το ευρω στην ουσια τα εχει εξω με 0%.διαβασα καπου πως καποιος τα εβαλε στην νικαραγουα με 13% και ανεβηκε σε σχεση με το δολλαριο 15%.δηλαδη συνολο αυτος κερδησε 28% σε εναν χρονο.απλα ολα αυτα ειναι ρισκο.εγω τα εχω αγγλια σε λιρες με 3.5%.ελα που εχασε το ευρω σε σχεση με την λιρα αλλο 3.5%.δηλαδη και εξω για να ειναι ασφαλη και με 7%....η δικη μου η γνωμη λεει ινδικες ρουπιες.αυτα που διαβαζω ειναι αυστραλεζικο δολλαριο,καναδα και πολωνια και καποιες ασιατικες χωρες εκτος ιαπωνιας.δορυφοροι της κινας δηλαδη.και η ταυλανδη ακουγετε παρα πολυ στο εξωτερικο και η σινγκαπουρη.
δεν ειπα ποτε οτι ειναι σιγουρο...ειπα οτι ετσι δειχνει και οτι ετσι λενε διαφοροι αναλυτες.αμα θελεις μπορω να σου πω οτι αυτη η σκεψη βασιζεται οτι η αμερικη ειτε πριν ειτε λιγο μετα τις εκλογες θα χρειαστει να ξανακοψει χρημμα.το οποιο σημαινει υποτιμηση του δολαριου αρα αυξηση του χρυσου και του ασημιου.μεταξυ ασημιου και χρυσου τωρα λενε οτι η αναλογια τους δεν ειναι σωστη και ειτε θα πρεπει να πεσει ο χρυσος ειτε να ανεβει το ασημι για να μειωθει η διαφορα τους.και ξαναλεω δεν ειπα ποτε πως ειναι κατι σιγουρο.απλα ειναι αυτο που διαβαζω.για το αλλο ηδη εχω μιλησει με τη saxobank και μου εχουν πει οτι αγοραζω σε πραγματικη τιμε μειον το 0,5 που κρατανε αυτοι και ψαχνω τωρα σε αλλες πλατφορμες να δω αν κρατανε λιγοτερα.ευχαρηστω παντως για τον χρονο σου.ισως μπορουσαμε να ανοιξουμε ενα τοπικ να μιλησουμε για οικονομικα μηπως και καποιος εχει καμια καλη ιδεα.
@dimitrisdtc γενικα στα φορουμ υπαρχει μια διαθεση να προσπαθουμε να την πουμε στον αλλο και δεν καταλαβαινω το γιατι...
αν δεν είσαι σίγουρος θα σε παρακαλέσω προσωπικά να μην γραφεις ανακρίβειες. το ποσο είναι 15.000 euro από ότι κοίταξα μόλις και όσο αυτό που έγραψες περί ελεγχου τα εμβάσματα κάνουν από 3 έως 5 μέρες εργάσιμες προς το εξωτερικό και δίνετε αυτός ο χρόνος ώστε να επεξεργαστεί το αίτημα σου από την τράπεζα τις ελλάδος. οι τράπεζες αν δεν πάρουν έγκριση δεν στέλνουν έμβασμα ακόμα και τον αδερφό σου να έχεις στην τράπεζα διευθυντή. η εφορία έχει το δικαίωμα ελεγχου σε όλα τα εμβάσματα και σε περίπτωση που φανεί κάποιο χρηματικό ποσο μεγαλύτερο από αυτά που έχεις δηλώσει τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. όλα αυτά θα τα βρείς στα site και τις εγκυκλίους του υπουργείου οικονομικόν πολύ εύκολα καθώς και για τα εμβάσματα που σου αναφέρω. αν ήταν έτσι εύκολο θα γλίτωνε αρκετός κόσμος με καταθέσεις πολλά χρήματα προς την εφορία.