Αποστολέας Θέμα: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα  (Αναγνώστηκε 363144 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

doctortilac

• Επισκέπτης
Απ: Γάμος με Ταιλανδή κοπέλα
« Απάντηση #135 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 22:30:21 μμ »
Μην βιάζεσαι ουτοπικέ μετά από εμενα θα εκτελέσουν και αυτόν. Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ για σένα φίλε thdragon από έναν μετανοήσασα Ταιλανδοκινιγω.

Αποσυνδεδεμένος vagelis

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #136 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 22:45:54 μμ »
Παιδια εγω θα σας πω το εξης
Ειμαι γιος ταυλανδης η μητερα μου ηρθε στην Ελλαδα μονη της με μπαλετο γιατι ειναι χορευτρια και γνωρισε τον πατερα μου τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ και ζησανε μαζι εφτα χρονια.
Η μητερα μου του ηταν πιστη με ολη την σημασια της λεξεως.
Απο οταν χωρισανε για τους δικους τους λογους η μητερα μου δεν γυρισε ποτε στην πατριδα της...και δεν εχει επικοινωνησει εδω και 35 χρονια με κανεναν δικο της ανθρωπο
Αυτο σημαινει πως δεν εψαχνε ποτε καποιον με χρηματα ακομη και τωρα.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι σε ολο τον κοσμο οπου και αν πας ισχυει το ιδιο αλλο με λιγοτερο ποσοστο αλλο με μεγαλυτερο.
Εχω γνωρισει αρκετες φιλες της μητερας μου και πραγματικα εκτος του οτι ειναι γλυκητατες δεν ψαχνανε να βρουν το χρημα απλα αναζητουν εναν ανθρωπο να ζησουν μαζι του.
Μια συμβουλη ως φιλος ολων πανω απο ολα ειναι οτι ολα ξεκινουν απο το τι ψαχνει ο καθενας απο καποια γυναικα ειτε ειναι Ταυλανδεζα ειτε ειναι απο οποιαδηποτε χωρα.
Μην πας απελπισμενος και προκατηλημενος θα πας γιατι γουσταρεις για αυτο που ονειρευεσαι και αγαπας και οχι απο αναγκη.

Με εκτιμηση
   Καββαδατος Γερασιμος

Σε ευχαριστω πολυ κουμπαρε γιατι αυτα τα λογια ηταν πολυ δυνατα και ευχαριστα για καποιους και ακατανοητα για καποιους αλλους

Αποσυνδεδεμένος vagelis

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #137 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 22:46:43 μμ »
Γεράσιμε, ΜΠΡΑΒΟ σου για την επώνυμη ειλικρίνεια σου

και συγνώμη για την παιδεία της μισής πατρίδας σου.

+10000000000

Αποσυνδεδεμένος vgls35

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
« Απάντηση #138 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 09:41:21 πμ »
Αν είναι παντρεμένη πάνω από 2 χρόνια παίρνει το 70% σαν Ελληνίδα.

ΛΑΘΟΣ μην λες πράγματα που δεν ευσταθούν.  Εγώ γνωρίζω κοπέλες που έχουν παντρευτεί με γέρους με χοντρούς με καράφλες με τσιγκούνηδες με αδύνατους και κανείς τους δεν έχει ΜΙΑ.
με ολο τον σεβασμο,αδυνατω να πιστεψω οτι αυτοι που δεν εχουν μια,βρισκουν τα λεφτα να πανε ταυλανδη,να βρουνε γκομενα,να την παντρευτουν,και να τρελενονται κιολας οι ταυλανδες για αυτον.εκτος και αν ειναι ο χαρυ ποτερ και τους εκανε μαγια.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #139 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 10:39:56 πμ »
Αν είναι παντρεμένη πάνω από 2 χρόνια παίρνει το 70% σαν Ελληνίδα.
ωραια!να ενημερωσω τοτε γνωστο μου γερο,χοντρο,καραφλα με <<χοντρη>>συνταξη,που θελει να παντρευτει 22χρονη που γνωρισε σε κωλομπαρο της μπανγκοκ,πως για 2 χρονια μπορει να τρωει αφοβα στο σπιτι.μετα καλυτερα να πηγαινει στα μακ ντοναλντς ;D

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
    • Audiolabs
« Απάντηση #140 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 10:47:07 πμ »
xaxaxaxaxaxa Αρε Paterdemon-εισαι απιστευτος!!!

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Browser:
Απ: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα
« Απάντηση #141 στις: Νοεμβρίου 07, 2010, 00:56:37 πμ »
Παιδια εγω θα σας πω το εξης
Ειμαι γιος ταυλανδης η μητερα μου ηρθε στην Ελλαδα μονη της με μπαλετο γιατι ειναι χορευτρια και γνωρισε τον πατερα μου τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ και ζησανε μαζι εφτα χρονια.
Η μητερα μου του ηταν πιστη με ολη την σημασια της λεξεως.
Απο οταν χωρισανε για τους δικους τους λογους η μητερα μου δεν γυρισε ποτε στην πατριδα της...και δεν εχει επικοινωνησει εδω και 35 χρονια με κανεναν δικο της ανθρωπο
Αυτο σημαινει πως δεν εψαχνε ποτε καποιον με χρηματα ακομη και τωρα.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι σε ολο τον κοσμο οπου και αν πας ισχυει το ιδιο αλλο με λιγοτερο ποσοστο αλλο με μεγαλυτερο.
Εχω γνωρισει αρκετες φιλες της μητερας μου και πραγματικα εκτος του οτι ειναι γλυκητατες δεν ψαχνανε να βρουν το χρημα απλα αναζητουν εναν ανθρωπο να ζησουν μαζι του.
Μια συμβουλη ως φιλος ολων πανω απο ολα ειναι οτι ολα ξεκινουν απο το τι ψαχνει ο καθενας απο καποια γυναικα ειτε ειναι Ταυλανδεζα ειτε ειναι απο οποιαδηποτε χωρα.
Μην πας απελπισμενος και προκατηλημενος θα πας γιατι γουσταρεις για αυτο που ονειρευεσαι και αγαπας και οχι απο αναγκη.

Με εκτιμηση
   Καββαδατος Γερασιμος

Μερικοί δίνουν πολύ εύκολα ετικέτες σε έννοιες όπως αγάπη και συντροφικότητα, ανάλογα με την εθνικότητα του καθενός, ...λες και οι ψυχές  έχουν συγκεκριμένη πατρίδα.
Όσα για τα λεφτά που νομίζουν ότι θέλουν να τους πάρουν, είναι αυτοί που με τα λεφτά τους πιστεύουν ότι μπορούν να αγοράζουν τα πάντα, και σιγά τα πολλά λεφτά που έχουν, αν είχαν θα καθόντουσαν και εδώ με κανά σούπερ αυτοκίνητο να τριγυρνούν στη παραλιακή).

Αποσυνδεδεμένος vgls35

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.44 Chrome 7.0.517.44
« Απάντηση #142 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 16:27:22 μμ »
σημερα επισκεπτικα το phuket zoo και πραγματικα ειδα καποια πραγματα που μου αλαξαν καποιες αποψεις.ειδα πολλα ζευγαρια,λευκων με ταυλανδες,με παιδακια,τα οποια ηταν ευτιχισμενα.οι ηλικιες τους ομως ηταν αρκετα κοντινες.οποτε μην τα βλεπουμε ολα μαυρα για αυτες τις κοπελες.ισως πραγματικα να ψαχνουν καποιες απο αυτες,την ευτιχια και να προτιμουν καποιον φαρανγκ,που να ειναι κοντα στην ηλικια τους.σε καμια περιπτωση παντως δεν παντρευονται απο αγαπη εναν γερο,χοντρο,παρα μονο για τα λεφτα του,και να ζησει η οικογενεια της καπως καλυτερα.γιατι αυτες οι κοπελες πραγματικα αγαπουν παρα πολυ την οικογενεια τους και θελουν να φροντιζουν για αυτη.

Αποσυνδεδεμένος AsprosGatos

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #143 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 19:46:22 μμ »
Φίλε dimitrisdtc    Σε αυτό το φόρουμ γράφομε μόνο τα ωραία της Ασίας, γνωρίζομε και τα άσχημα αλλά δε τα λέμε. Δεν μας ενδιαφέρει αν ο βασιλιάς είναι γυμνός (όπως το παραμύθι) δεν θέλομε να μας το λένε.
Η άποψη σου για την πραγματικότητα δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #144 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 06:53:10 πμ »
επανέρχομαι γιατί βλέπω οτι έχουν παρερμηνευτεί πολλές απο τις απόψεις μου, θα τις γράψω λοιπόν τηλεγραφικά να δούμε ποιοί και πού διαφωνούνε

1.οι δυτικοί κι οχι μόνο οι Ελληνες που δεν ανταποκρίνονται στα δυτικά προτυπα ομορφιάς , είτε ευτραφείς , είτε λόγω ηλικίας κλπ είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούν μια νέα κι όμορφη κοπέλα σ οποιοδήποτε μέρος του κόσμου να τους ερωτευτεί πραγματικά με την έννοια της σωματικής έλξης και εξάρτησης...με τον ίδιο τρόπο που μία ευτραφής μεσήλικη γυναίκα είναι δυκολο να είναι ερωτεύσιμη απο εναν νέο και εμφανίσημο άντρα.(υπάρχουν βέβαια και  κάποιες εξαιρέσεις)
2.όταν λοιπόν καταλήγουν με νέες και ελκυστικές γυναίκες συνήθως κοινωνικά και οικονομικά υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ τους ....ακόμα και στη δύση όλοι οι πλούσιοι έχουν πολύ ωραίες γυναίκες...όμως πραγματικός έρωτας σ αυτές τις σχέσεις δεν υπάρχει...
3.μέσης οικονομικής κατάστασης δυτικοί - με εμφάνιση ή ηλικία όπως τους περιγράψαμε παραπάνω-καταλήγουν συχνά με κοπέλες απο Κούβα, αφρικάνες, Ανατολικής ευρώπης, ασιατισσες...- ο παρονομαστής είναι κοινός ....η οικονομική εξασφάλιση που υπόσχοντα ι στις κοπέλες παίζει μεγάλο ρόλο στο να γίνονται αποδεκτοί.....και φυσικά καμμία απο τις νύφες δεν βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικής άνεσης.
4.εντούτοις οι κοπέλες αυτές συχνότατα δεν είναι ιερόδουλες..είναι αξιοπρεπείς φτωχές κοπέλες ..αυτό που προσπάθησα να πω στην περίπτωση της Ταιλάνδης αλλά δεν έγινα κατανοητός είναι πως οι κο΄πέλες χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων και μόρφωσης παραδοσιακά δεν ερωτεύπονται με την έννοια που εννοούμαι στη δύση ...αν κάποιος που τον περιγράφουν ως good man,οικονομικά ευρωστος , που υπόσχεται εξασφάλιση και μαι καλή οικογένεια εμφανιστεί, τον παντρεύονται με τη μία..χωρίς καν να μπουν σε πολλές συναισθηματικές διαδικάσίες...έρωτας ενίοτε εδω δεν σημαίνει η καρδία που χτυπαέι αλλά η ασφάλεια που παρέχεται΄(συνεχίζεται)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 09, 2010, 07:20:15 πμ από Oytopikos »

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #145 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 07:19:23 πμ »
4.(συνέχεια) Στην Κίνα ακόμη στις λαικές τάξεις  π.χ. υπάρχει το πρότυπο πως ο άντρας πρέπει να ναι όσο πιο χοντρός γίνεται, οι συχνότατα όμορφες σύζυγοι τους ταίζουν μέχρι σκασμού, και είναι περήφανες γιατί το παχος του συζυγου συμβολίζει οικονομική ευμάρεια.
ΣΤΗΝ ταιλάνδη λοιπόν , και  ειδικά στην επαρχία ακόμα κι όταν παντρέυονται με ταιλανδούς σπάνια οι κοπέλες ερωτεύονται με δυτικό τρόπο..αυτό θα το βρείς κυρίως στη ΜΠΑΝΓΚΌΚ ΚΑΙ ΣΤΙς ΜΕΣΑΊΕς - ΑΝΏΤΕΡΕς ΤΆΞΕΙς,ακόμα κι όταν ερωτεύονται όμως η επιλογή του γαμπρού γίνεται απ αυτές και συχνα τις οικογενειές τους με άλλα κριτήρια....
5.Ο μέσος μεσηλικας Ελληνας που βρίσκει μια αρκετά μικροτερή του σέξυ Ταιλανδή και την παντρεύεται
α.συνήθως την γνωρίζει πολύ λιγο, πολύ μικρό διαστημα
β.συνήθως τη γνωρίζει στην Πατάγια ή άλλα αντίστοιχα μέρη
γ.συνηθως δεν συννενοείται πολυ καλά μαζί της λόγω γλώσσας
δ.συνήθως η κοπέλα αυτή είναι απ το Ισάαν και ανήκει στα ασθενέστερα κομμάτια του πλυθησμού.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙς ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ.....οι γάμοι αυτοί μπορεί να καταλήξουν και ευτυχισμένοι αλλά βασίζονται σε κατι αλλο πέραν του δυτικού ΄'ερωτα
6.στη δύση μία κοπέλα σκέφτεται πολύ πριν παντρευτεί και διαλέγει προσεκτικά.....φανταστείτε όμως μια παρέα 5 ελλήνων που γνωρίζουν μία ΤΑΙΛΑΝΔΈΖΑ με τα χαρακτηριστικά που είπαμε προηγουμένως....οποιοσδήποτε απ τους 5 αποφασίσει να τη φλερτάρει , αν το θελήσει , έχει πολυ μεάλες πιθανότητες να την παντρευτεί..ο ένας ή ο άλλος δεν εχει σημασία!Δεν χρειάζεται λοιπόν να είσαι ξεχωριστος εδω, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙς ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
7. Πολλοί απ τους γαμπρούς δεν αντέχουν γυναίκες που είναια νταγωνιστικές, με ισχυρές προσωπικότητες και απαιτήσεις...Εξιδανικεύουν λοιπόν το πρότυπο της γλυκειάς και λιγομίλητης ασιατισσας
8.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ όμως   απ τους ταιλανδογαμπρούς δεν θα μπορούσαν να βρουν μια όμορφη δυτική να τους κάτσει και γιαυτό στρέφονται στην ΤΑΙΛΆΝΔΗ

που διαφωνειτε δηλαδή?

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.44 Chrome 7.0.517.44
« Απάντηση #146 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 07:22:36 πμ »
αγαπητε  δημητρη,   οι  περισσοτεροι  εδω  μεσα  ειμαστε   πολυ  κατω   απο  40ετων   2-3   που  ξερω    και  προσωπικα  απ   το  σαιτ  ειναι  και  μια  χαρα   εμφανισημα   παιδια     γιατι    να  μην   νιωθουν  ερωτικη   ελξη   γι   αυτους  οι   ταυλανδεζες?   εκτος   ενος   εξοφθαλμου  παραδειγματος   με   30  και  πλεον  χρονια  διαφορας,   που   σ   αυτο  συμφωνω   οτι   με  διαφορες  ηλικιας  ανω  των (το  πολυ πολυ)  των  15    χρονων   δεν   γινετε   να  υπαρχει   ουσιαστικη  ερωτικη  ελξη  και  συναισθηματικο   δεσιμο.   κοιτα!   εγω  (νομιζω)  οτι  καταλαβαινω  τι  θες  να  πεις,  αλλα  ο   τροπος  που  γραφεις  εκλαμβανετε  απο  πολλους  (δικαιολογημενα)   και  απο  μενα  στην  αρχη!   οτι  θεωρεις,    πως  ολοι   οσοι  εχουν  (μακροχρονιες)  σχεσεις!  (το  τονιζω   αυτο)  η   ειναι  παντρεμενοι  με  ταυλανδες       οι   ταυλανδες   ειναι  μαζι  τους  απο  συμφερον           οσο   για  το   αν  οι  ταυλανδες   δεν  μπορουν  να  "αγαπησουν"  σαν  τις   ολοκληρωμενες  προσωπικοτητες ;D   δυτικες.  αστο  καλυτερα     κανεις   δεν  ξερει  τι  ειναι   αγαπη!    τα  στραβα  της  ταυλανδης  και  των  ανθρωπων  της  ειναι  χιλιαδες  (οπως  και  σε  ολες  τις  χωρες  του  κοσμου)    εκανα  και  ενα  σχολιο   για  το  σιν  σοτ  σε  μια  αλλη  ενοτητα  προηγουμενως ;)
still you may find a gem amongst them

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #147 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 08:08:07 πμ »
Σ ευχαριστώ για το φιλικό μυνημά σου...δεν θέλω να δημιουργήσω αντιπαλότητες αλλα δεν θα μασήσω και τα λόγια μου.....
κρίνοντας απο φωτογραφίες αλλά και με πολλούς που έχω γνωρίσει ή εχω απλά δει χωρίς να μιλήσουμε ..πολλοί λίγόι είναι εμφανίσιμοι η έστω σχετικά εμφανίσημοι ακόμη κι αν είναι μόνο τριάντα και κάτι..το οτι είναι μια χαρά παιδιά είναι άλλη ιστορία....
και το κυριότερο....και εμφανίσημος να είσαι πόσες εμφανίσημες γυναίκες σε ερωτεύονται τον χρόνο στη δύση? 1? 2?
πως γίνεται να πηγαίνουν λίγες βδομάδες στην Ταιλάνδη και να βρίσκουν πλειάδες γυναικών πρόθυμες να τους ερωτευτούν? Και ωραίος να είσαι το κόνσεπτ πήγα δυο βδομάδες - δυο μήνες στην Ταιλάνδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου δεν με πείθει......
επίσης πιστεψέ με...εχω άπειρες γνωστές ταιλανδέζες -καμμιά σχέση με π@@@@ες-και ξέρω καλά πως σκέφτονται, επίσης εχω δεί εδω δεκάδες σχέσεις φαρανγκ να ξετυλίγονται μπρος τα μάτια μου..........
αν ο φαράνγκ δεν είναι ρεμάλι (συνήθως είναι)και η κοπέλα δεν είναι του επαγγέλματος (συνήθως είναι!)μπορεί ο γάμος να είναι επιτυχημένος , να υπάρχει μεταξύ τους  δέσιμο, αλληλοσεβασμός κλπ αλλα΄και πάλι έρωτας σ αυτόν συνήθως δεν υπάρχει κι ούτε υπήρξε σε κανένα στάδιο ..μ άλλα κριτήρια έγινε.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 09, 2010, 10:29:41 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #148 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 08:18:39 πμ »
Πηγαινε σε αυτο το link του φορουμ και θα παρεις τις απαντησεις σου.

www.thai.gr/forum/index.php?topic=2496.0

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Browser:
« Απάντηση #149 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 08:57:30 πμ »
Σ ευχαριστώ για το φιλικό μυνημά σου...δεν θέλω να δημιουργήσω αντιπαλότητες αλλα δεν θα μασήσω και τα λόγια μου.....
κρίνοντας απο φωτογραφίες αλλά και με πολλούς που έχω γνωρίσει ή εχω απλά δει χωρίς να μιλήσουμε ..πολλοί λίγόι είναι εμφανίσιμοι η έστω σχετικά εμφανίσημοι ακόμη κι αν είναι μόνο τριάντα και κάτι..το οτι είναι μια χαρά παιδιά είναι άλλη ιστορία....
και το κυριότερο....και εμφανίσημος να είσαι πόσες εμφανίσημες γυναίκες σε ερωτεύονται τον χρόνο στη δύση? 1? 2?
πως γίνεται να πηγαίνουν λίγες βδομάδες στην Ταιλάνδη και να βρίσκουν πλειάδες γυναικών πρόθυμες να τους ερωτευτούν? Και ωραίος να είσαι το κόνσεπτ πήγα δυο βδομάδες - δυο μήνες στην Ταιλάνδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου δεν με πείθει......
επίσης πιστεψέ με...εχω άπειρες γνωστές ταιλανδέζες -καμμιά σχέση με πουτάνες-και ξέρω καλά πως σκέφτονται, επίσης εχω δεί εδω δεκάδες σχέσεις φαρανγκ να ξετυλίγονται μπρος τα μάτια μου..........
αν ο φαράνγκ δεν είναι ρεμάλι (συνήθως είναι)και η κοπέλα δεν είναι του επαγγέλματος (συνήθως είναι!)μπορεί ο γάμος να είναι επιτυχημένος , να υπάρχει μεταξύ τους  δέσιμο, αλληλοσεβασμός κλπ αλλα΄και πάλι έρωτας σ αυτόν συνήθως δεν υπάρχει κι ούτε υπήρξε σε κανένα στάδιο ..μ άλλα κριτήρια έγινε.

από τα πιο ωραία ποσταρίσματα. και τα προηγούμενα. μπράβο φίλε μου.  Αν και ξέρεις πολύ καλά ότι η ελπίδα του γαμπρού φαράνγκ που "έτυχε" να βρει καθηγήτρια αγγλικών στην Παττάγια , πεθαίνει τελευταία.  Εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι με το θέμα.  8) 8) 8) 8) 8)