0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νισάφι πια. Ρε φίλε πήγες εσύ και κάποιοι άλλοι 10 μέρες ,άντε ένα μήνα, άντε δυο μήνες, και τα καταλάβατε όλα .!!!!! Εχεται άποψη επί πάντως επιστητού . Ήμαρτον κλειστήκατε στα στενά της Παττάγια άντε της Μπάντζα και με αυτήν σας την επίσκεψη βγάλατε συμπεράσματα για ένα λαό 70 εκατομμύριων . Καταλάβατε την κουλτούρα του λάου; Πού στα δωμάτια των ξενοδοχείων; Κατανοήσατε τα ήθη και τα έθιμα στα μπαράκια της walking street;Τι να πω αν έχετε αυτές τις ικανότητες κρίμα που η χώρα μας δεν σας αξιοποιεί στο διπλωματικό σώμαΕγώ να δεις πόσο απελπισμένος νιώθω και όχι από την ζωή στην Ταϋλάνδη.
και εγω συμφωνω απολυτα,μεχρι τωρα ακουγαμε γνωμες απο ατομα ανιδεα,σορυ για την εκφραση,περι νορμαλ κοριτσιων στην ταυλανδη,παρα μονο για μπαρ γκερλς και γκογκο γκερλς και την κοροιδια που τους επαιζαν και λογικο ειναι εδω που τα λεμε.εγω βγαινω με μια κοπελιτσα μια βδομαδα τωρα,αξιοπρεπεστατη,με νορμαλ δουλεια,σπουδασμενη,οι γονεις της δουλευουν και οι 2,καμια νυξη για λεφτα η οτιδηποτε αλλο,πληρωνω οταν βγαινουμε παντα εγω,γιατι ετσι κιαλλως παντα το εκανα αυτο,με οποιαδηποτε,εχει πολυ ωραιες ιδες για την ζωη,για τους ανθρωπους.Οι ταυλανδεζες λοιπον δεν ειναι ολες οπως τις γνωριζουν στη παταγια η στην μπαγκλα.Οπως σε ολες τις χωρες του κοσμου,υπαρχουν σκουπιδια,υπαρχουν και διαμαντια.απλα πρεπει να εισαι μαγκας για να τα ξεχωρισεις.
μπράβο μάγκα.
Καλε μου φιλε namtok για να φτασει η γυναικα να των ακολουθηση σημενη οτι εχει μαθει ποιοσ ειναι και τι κανει δεν παει με κλειστα τα ματια κι οπου βγει και σιγουρα θα των αγαπαει αν τωρα επειδη δυστηχος για μας που ητε το θελουμε ητε οχι ειμαστε (ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ)κι αυτο το δειχνει και η ιστορια μας κατσε και θα δεις σε λιγο θα την χαρησουμε κι αυτην το μονο που ξερουν μερικη ειναι να βαρανε μια γυναικα και μεχρι εκει αυτος ειναι ο τσαμπουκας τους κι αν των φυσηξεις θα πεσει κατω.Θα σου πω μια κωμικοτραγικη ιστορια ετσι για να γελασουμε η μητερα μου κερδισε των πατερα μου αξια εσπασε στο ξυλο 5 κορεατισες γιατι του κολαγανε κι οταν μια φορα μαλωσανε ασχημα και πηγε να σηκωσει χερι ο πατερας μου του εφερε ενα απο εκεινα τα παλια τηλεφωνα στο κεφαλι κι απο τοτε του εγινε μαθημα χαχα.Τελος παντων οπως λες κι εσυ ειναι στον χαρακτηρα του ανθρωπου.
To sin sot το υπολόγισες;
χμμμμ... μάλλον θες ενημέρωση!
μάλλον, λοιπόν sin son φίλτατε τι εστί?