0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μάλλον, λοιπόν sin son φίλτατε τι εστί?
sin son ειναι προικα την οποια δινει ο γαμπρος στην οικογενεια της νυφης να κανω τωρα μια προσωπικη ερωτηση ! αξιζει να παντρευτεις ταυλανδη? πως συμπεριφερεται ελλαδα χωρις φιλους,δουλεια,φαγητο διαφορετικο, ηθη εθιμα και θρησκειες?
Το είχα ψιλουποψιαστεί ότι είναι η πρίκα, λοιπόν όσον αφορά την πρίκα μου είπε η μάνα της ότι δεν θέλει αρκεί να την "προσέχω", εγώ βέβαια θέλω να αφήσω κάτι, γιατί και εγώ δεν έχω τις αγνότερες προθέσεις, δηλαδή αν δω ότι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν βγαίνει το πράγμα μαζί της θα την στείλω στην μάνα της, τουλάχιστον δεν ξέρω αν θα νιώθω καλύτερα αλλά θα ξέρω ότι έξω ξεφραγκιαστεί για να προσπαθήσω με τη συγκεκριμένη γυναίκα, όλα αυτά και άλλα πολλά τα έχω σκεφτεί και τα σκέφτομαι κάθε μέρα, την έχω ρωτήσει ξανά και ξανά πως θα νιώθει μακριά από το τόπο της και τους δικούς της, αυτή μου παίζει συνέχεια την ίδια κασέτα ότι θέλει να ζήσει μαζί μου οπουδήποτε, δεν ξέρω επειδή πολλά με απασχολούνε και αρκετά θέλω να ρωτήσω ακόμη και θα το κάνω σε άλλο thread του forum εσάς που έχετε εμπειρία στο θέμαΕυχαριστώ και πάλι
οποιαδηποτε ταυλανδη και να ρωτησεις θα σου πει οτι θελει να φυγει απο την thai και να ζησει σε αλλη χωρα !!
Φίλε Γιάννη, επέτρεψε μου να διαφωνήσω..
Φιλε μου με δικο της μαγαζι οπως λεει, με 30.000 bath το μηνα εισοδημα παλλη οπως λεει, και με 2 παιδια, γιατι ειναι δυσκολο να παρει τουριστικη βιζα?Δεν το ψαχνεις λιγο καλυτερα?