Αποστολέας Θέμα: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα  (Αναγνώστηκε 363061 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zografos

• Φύλο: Άντρας
  • LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Απ: εγγραφα για γαμο
« Απάντηση #210 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 17:18:44 μμ »
μάλλον, λοιπόν sin son φίλτατε τι εστί?
Ο τολμων νικα!!, Βουρ για το κοριτσι (οικογενεια...)& chok dee :D
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος man8os

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.9 Firefox 3.6.9
« Απάντηση #211 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 01:31:26 πμ »
sin son ειναι προικα την οποια δινει ο γαμπρος στην οικογενεια της νυφης  :)

να κανω τωρα μια προσωπικη ερωτηση ! αξιζει να παντρευτεις ταυλανδη? πως συμπεριφερεται ελλαδα χωρις φιλους,δουλεια,φαγητο διαφορετικο, ηθη εθιμα και θρησκειες?

Αποσυνδεδεμένος begida

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #212 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 09:19:09 πμ »
sin son ειναι προικα την οποια δινει ο γαμπρος στην οικογενεια της νυφης  :)

να κανω τωρα μια προσωπικη ερωτηση ! αξιζει να παντρευτεις ταυλανδη? πως συμπεριφερεται ελλαδα χωρις φιλους,δουλεια,φαγητο διαφορετικο, ηθη εθιμα και θρησκειες?
Το είχα ψιλουποψιαστεί ότι είναι η πρίκα, λοιπόν όσον αφορά την πρίκα μου είπε η μάνα της ότι δεν θέλει αρκεί να την "προσέχω", εγώ βέβαια θέλω να αφήσω κάτι, γιατί και εγώ δεν έχω τις αγνότερες προθέσεις, δηλαδή αν δω ότι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν βγαίνει το πράγμα μαζί της θα την στείλω στην μάνα της, τουλάχιστον δεν ξέρω αν θα νιώθω καλύτερα αλλά θα ξέρω ότι έξω ξεφραγκιαστεί για να προσπαθήσω με τη συγκεκριμένη γυναίκα, όλα αυτά και άλλα πολλά τα έχω σκεφτεί και τα σκέφτομαι κάθε μέρα, την έχω ρωτήσει ξανά και ξανά πως θα νιώθει μακριά από το τόπο της και τους δικούς της, αυτή μου παίζει συνέχεια την ίδια κασέτα ότι θέλει να ζήσει μαζί μου οπουδήποτε, δεν ξέρω επειδή πολλά με απασχολούνε και αρκετά θέλω να ρωτήσω ακόμη και θα το κάνω σε άλλο thread του forum εσάς που έχετε εμπειρία στο θέμα
Ευχαριστώ και πάλι

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #213 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 09:32:06 πμ »
Το είχα ψιλουποψιαστεί ότι είναι η πρίκα, λοιπόν όσον αφορά την πρίκα μου είπε η μάνα της ότι δεν θέλει αρκεί να την "προσέχω", εγώ βέβαια θέλω να αφήσω κάτι, γιατί και εγώ δεν έχω τις αγνότερες προθέσεις, δηλαδή αν δω ότι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν βγαίνει το πράγμα μαζί της θα την στείλω στην μάνα της, τουλάχιστον δεν ξέρω αν θα νιώθω καλύτερα αλλά θα ξέρω ότι έξω ξεφραγκιαστεί για να προσπαθήσω με τη συγκεκριμένη γυναίκα, όλα αυτά και άλλα πολλά τα έχω σκεφτεί και τα σκέφτομαι κάθε μέρα, την έχω ρωτήσει ξανά και ξανά πως θα νιώθει μακριά από το τόπο της και τους δικούς της, αυτή μου παίζει συνέχεια την ίδια κασέτα ότι θέλει να ζήσει μαζί μου οπουδήποτε, δεν ξέρω επειδή πολλά με απασχολούνε και αρκετά θέλω να ρωτήσω ακόμη και θα το κάνω σε άλλο thread του forum εσάς που έχετε εμπειρία στο θέμα
Ευχαριστώ και πάλι
    αν  ειναι   μπανγκοκεζα  (η   εχει  ζησει  στη  μπανγκοκ  )    και  ερθει   να  μεινει   στην  αθηνα    πιστευω   οτι   ειναι  πολυ    πιο   ευκολο  να  προσαρμοστει,  καθως   υπαρχει  μια  ταυλανδικη  κοινοτητα  που  μπορει  να  εχει  επαφες     υπαρχουν   και   χιλιαδες   ασιατες  μεταναστες   να  μη  νοιωθει   σαν  αλιεν   και   μπορει  να  βρει   και   μαγαζια  με   ταυλανδικα   υλικα  διατροφης      αν   παει  επαρχια   και  ιδιως  σε  μικρη  πολη  η  χωριο  νομιζω  οτι  ειναι  πολυ   πιο   δυσκολα      αυτο   το  θεμα  με  αποσχολει   και  μενα  πολυ   αν    επιστρεψω  στην  ελλαδα  με  τη  ταυλανδεζα    γυναικα  μου
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #214 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 10:46:37 πμ »
οποιαδηποτε ταυλανδη και να ρωτησεις θα σου πει οτι θελει να φυγει απο την thai και να ζησει σε αλλη χωρα !!
δεν καταλαβενω το σκεπτικο να αφησεις χρηματα στην μανα της  (γιατί και εγώ δεν έχω τις αγνότερες προθέσεις, δηλαδή αν δω ότι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν βγαίνει το πράγμα μαζί της θα την στείλω στην μάνα της, τουλάχιστον δεν ξέρω αν θα νιώθω καλύτερα αλλά θα ξέρω ότι έξω ξεφραγκιαστεί για να προσπαθήσω με τη συγκεκριμένη γυναίκα)τι ειναι ειδος προς ΑΓΟΡΑ? ασε που ειναι πολυ οικονομηκοτερες απο κατι αλλες κυριες
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ?ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ?μια γνωριμια 10-20 ημερων με καπως καλο σεξ δεν ειναι σωστο κριτηριο ωστε να πιστευουμε οτι εχουμεβρει τον καταλληλο  ανθρωπο για να ειμαστε μαζι μια ζωη η οτι μπορουμε να τον φερουμε 4000 μιλια μακρια σε κατι αγνωστο γιαυτον και  μετα νατον στειλουμε πισω στη χωρα του  λες και ειναι προιον τηλεμαρκετινκ που δεν μας αρεσει?
το οτι εχει ταυλανδους στην αθηνα δεν σημαινει οτι ειναι και σιγουρο οτι οι σηνθηκες θα επιτρεπουν να υπαρχουν συχνες συναντισεις (δουλεια, αποστασεις, ωραρια, τροπος σκεψεις)καλος η κακος  η σχεση σε αυτη την περιπτωση στηριζετε μεταξυ των δυο και μονο
φιλε κακος σκευτεσε για γαμο αφου ακομα δεν εισε σιγουρος για τον ευατο σου αλλα και για τη κοπελα η οποια (οπως ολες)ψαχνει σιγουρα κατι καλυτερο απο οτι ζει στην thai!!!

Αποσυνδεδεμένος LOUIS640

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #215 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 10:54:04 πμ »
Σωστός ο giannis!

Αποσυνδεδεμένος asiattica

• ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • Asiattica
« Απάντηση #216 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 12:07:18 μμ »
οποιαδηποτε ταυλανδη και να ρωτησεις θα σου πει οτι θελει να φυγει απο την thai και να ζησει σε αλλη χωρα !!

Φίλε Γιάννη, επέτρεψε μου να διαφωνήσω..
ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #217 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 12:38:59 μμ »
ρε φιλε θες να την παντρευτεις και πριν το γαμο αναφερεσε οτι εαν δεν τραβηξει η ομαδα θα την στειλω πακετο πισω. αμα ειναι να παντρευτεις απο αγκαρεια μην το κανεις καθολου. συμφωνω με τον γιαννη και με τον ασιατικα.
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #218 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 13:34:35 μμ »
Φίλε Γιάννη, επέτρεψε μου να διαφωνήσω..
Ενταξει εχεις δικιο αλλα για ενα μικρο ποσοστο των γυναικων .Συνηθως δεν θελουν να φυγουν απο την χωρα οσοι εχουν μια καλη δουλεια ή οσοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι

Αποσυνδεδεμένος begida

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #219 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 20:46:23 μμ »
Παιδιά έχετε δίκιο σίγουρα δεν είναι μια απόφαση που πρέπει κάποιος να την πάρει έτσι χωρίς να σκεφτεί πρώτα.
Πιστέψτε με δεν σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι αποκλειστικά, αν θέλω boom boom το κάνω και εδώ απλά νώθω κάποια πράγματα για τη συγκεκριμένη κοπέλα
δεν ξέρω αν είναι έρωτας, αγάπη, τη λυπάμαι ή την πονάω, καταρχήν δεν είναι οσία, την γνώρισα στην Πατάγια ως freelancer έχω περάσει μαζί της περίπου 1 μήνα μετά από 4 ταξίδια που έχω κάνει, είμαι τόσο μπερδεμένος και δεν είμαι σίγουρος για τίποτα
Για να δούμε μήπως έχετε ρε παιδιά κάτι να με συμβουλέψετε
Είμαι 32 χρονών ιδιωτικός υπάλληλος χωρίς πολλά φράγκα,
Αυτή είναι 22 μένει στο Πίτσιτ (χωριό), με την δουλειά στην Πατάγια έχει φτιάξει ένα μπακάλικο δίπλα στο σπίτι της όπου και το δουλεύει 7/7 και 10 ώρες τη μέρα, μενει μαζί με την οικογένεια της, α έχει και 2 παιδιά τα οποία την βλέπουν ποιο πολύ όπως μου έχει πει σαν αδερφή της παρά σαν μάνα, ποιο πολύ σαν μάνα βλέπουν τη μάνα της, μου είπε ότι τα παιδιά θα μείνουν πίσω γιατί δεν τα αφήνει η μάνα της να φύγουν και δεν ξέρω πόσο νιάζεται για τα παιδιά της.
Εδώ οι περισσότεροι φίλοι και συγγενείς που το έχω πει είναι αρνητικοί ειδικότερα άτομο μέσα στην οικογένειά μου και μου λένε να την αφήσω στην ησυχία της
Το ότι μπορεί να μην τραβήξει μπορεί να συμβεί για οποιοδήποτε λόγο να μην τα βρούμε τελικά σαν άνθρωποι.
Ισως να μην μπορώ να τις παρέχω αυτά που νομίζει ότι μπορεί να της παρέχω αν και της έχω εξηγήσει ότι δεν παίζουν πολλά φράγκα και αυτή μου λέει συνέχεια ότι δεν την νιάζουν τα λεφτά, σημιωτέον ότι ο μισθός μου είναι 1100 ευρώ που θα έιναι πολύ δύσκολα αν όχι αδυνατο να περνάμε με ενοίκιο έστω και σε γκαρσονιέρα των 200 -250 ευρώ, αυτή θέλει να έρθει εδώ και να δουλέψει, δεν ξέρω αν κάποια παιδιά από εδω μέσα έχουν καταφέρει τα τιλάκ τους και δουλεύουν στην Ελλάδα, ίσως αν βελτιώσει τα λίγα αγγλικά που ξέρει ή αν μάθει λίγα ελληνικά σε καμιά καφετέρια, εγώ δεν θα θελα να δουλέψει αλλά αυτή επιμένει γιατί θέλει να βγάζει δικά της λεφτά, τώρα θα μου πείτε εδώ δεν βρίσκουμε εμείς δουλειά και τι σας λέω τώρα
Αν δεν ήταν τόσο δύσκολο να έρθουν με τουριστική visa δεν θα την παντρευόμουν τόσο σύντομα θα το δοκιμάζαμε πως πάει πρώτα 2-3 μήνες και αν πήγαινε καλά γιατί όχι και να παντρευτούμε, σίγουρα θα πρέπει να της κάνω αυτή την εξήγηση πρώτα πριν την τραβολογάω
για τους φίλους μου και τους συγγενείς μου θα ακούσω τι γνώμη τους αλλά αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι το οικονομικό αν θα μπορώ να τα βγάλω πέρα, για να μην μοιζεριάζουμε και οι δύο γιατί τώρα με το μαγαζάκι που έχει δεν πεινάει τουλάχιστον, υπολογίζω κανά 25000 -30000 μπατ το μήνα τα βγάζει (ρε μήπως να πάω εγώ να με ταίζει)
Χώρια που σκέφτομαι να κάνω και την κίνηση αν δω ότι εδώ με δουλειά δεν τραβάει να σηκωθώ και να πάω εκεί όχι με πολλά, 5-6 χιλιάρικα και να προσπαθήσω ανοίξω κάτι, πχ το μπακάλικο που έχει της κόστισε κάτω από 1000 ευρώ 35000 μπατ
Ξέρω ότι όλα τα βλέπω ειδιλιακά και εύκολα αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ ξέρω τι θέλω.
Μάλλον θα μου πείτε να κάτσω στα αυγά μου και να μην ακολουθήσω τι λέει η καρδιά αλλά το όποιο μυαλό μπορεί να μου έχει απομείνει
Οτι θέλετε ρε παιδιά καλοδεχούμενη οποιαδήποτε άποψη/συμβουλή

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 9.0.597.98 Chrome 9.0.597.98
« Απάντηση #220 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 21:02:20 μμ »
Φιλε μου με δικο της μαγαζι οπως λεει, με 30.000 bath το μηνα εισοδημα παλλη οπως λεει, και με 2 παιδια, γιατι ειναι δυσκολο να παρει τουριστικη βιζα?
Δεν το ψαχνεις λιγο καλυτερα?
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος begida

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #221 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 21:12:42 μμ »
Φιλε μου με δικο της μαγαζι οπως λεει, με 30.000 bath το μηνα εισοδημα παλλη οπως λεει, και με 2 παιδια, γιατι ειναι δυσκολο να παρει τουριστικη βιζα?
Δεν το ψαχνεις λιγο καλυτερα?
Ισως έχεις δίκιο, ίσως πρέπει να το ψάξω το κακό είναι ότι αυτή δεν μπορεί να με βοηθήσει εδώ ακόμα και για το γάμο της έλεγα ότι πρέπει να μου στείλει copy το διαβατήριο της και δεν καταλάβαινε.
το άλλο θέμα είναι ότι το μαγαζί το έχει τους τελευταίους μήνες, δεν γνωρίζω αν έχει καταθέσεις αλλά και πάλι από όσο έχω διαβάσει ότι ακόμα και να πληρεί τις προυποθέσεις για visa μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να μην την πάρει

Αποσυνδεδεμένος man8os

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.9 Firefox 3.6.9
« Απάντηση #222 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 21:26:47 μμ »
βασικα και εγω μια κοπελα που γνωρισα το ιδιο πραγμα, εχει παιδι το οποιο μενει με την γιαγια του και νομιζει το παιδι οτι η γιαγια του ειναι η μαμα του και η μαμα του η αδερφη του

η συγκεκριμενη κοπελα εχει φαγωθει να παντρευτουμε και να ερθει ελλαδα! ενω οσες φορες μου το λεει της λεω πως δεν θελω να την παντρευτω της το ξεκαθαριζω αυτη επιμενη

για να δω αντιδρασεις και να την κοψω της εξηγω οτι ειμαι μπατηρακι (Ασχετα εαν ειμαι η οχι) οτι εαν ερθει ελλαδα ισως δεν θα ξαναγυριση ταυλανδη, δεν θα ξαναδει το παιδι της, τους φιλους της,οτι δεν θα βρει δουλεια εδω, οτι  θα ειναι μονη σπιτι μεχρι να σχολασω και αυτη επιμενη!

πανω κατω ιδια ιστορια δηλαδη!

επισης εχω ενα ερωτημα κοπελες απο ταυλανδη που εχουν σχετικα χαμηλο ηθος (χωρις να θελω να προσβαλλω η να θιξω)
εαν καποιος ελλαδα την προσφερει λεφτα 50 100 ευρω ας πουμε για ενα σορτ τιμε πως θα αντιδρασει αραγε?   

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 9.0.597.98 Chrome 9.0.597.98
« Απάντηση #223 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 21:49:13 μμ »
Αν το μαγαζι ειναι στο ονομα της και μπορει να το αποδιξει, αν εχει τα εισοδιματα που αναφερεις και φενοντε σε καποιο βιβλιαριο καταθεσεων, και αν εχεις την ορεξη να ασχολιθεις, τοτε οι πιθανοτιτες για να παρει τουριστικη βιζα εστω και για ενα μηνα δεν ειναι καθολου λιγες. Μαθε αν τιρει τις ανω προυποθεσεις και τα λεμε.
Τωρα θα μΕ πεις εδω δεν καταλαβε να στηλει μια απλη φωτοτυπια, θα καταλαβει ολα αυτα? Αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο :D. Προσπαθησε εσυ να της δωσεις να καταλαβει και αν δεν τα καταφερεις εδω ειμαστε εμεις ;).
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος martz

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #224 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 22:33:32 μμ »
να φέρεις μια κοπέλα εδώ χωρίς να είσαι οικονομικά άνετος και το βασικότερο χωρίς να είσαι 100% σίγουρος ότι τη θέλεις για ποιό λόγο?
και αν δεν πετύχει η συνταγή να τη στείλεις πίσω που? στη πατάγια να ξαναγίνει freelancer? κρίμα δεν είναι? σκέψου πόσο δύσκολη ήταν η ζωή της να δει άσπρη μέρα θέλει
τουλάχιστον τώρα βγάζει ένα μεροκάματο με το μαγαζί που έχει ανοίξει (υποθέτω ότι λέει αλήθεια). πήγαινε εσύ μέχρι να σιγουρευτείς μπορεί να βρεις καμιά καλή ευκαιρία να μείνεις μόνιμα που ξέρεις