0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μένει στο Πίτσιτ (χωριό), γιατί τώρα με το μαγαζάκι που έχει δεν πεινάει τουλάχιστον, υπολογίζω κανά 25000 -30000 μπατ το μήνα τα βγάζει
doctortilac η δεν εξηγησα εγω σωστα τι 8ελω να πω η δεν καταλαβες εσυ καλα!εννοω εαν φερει καποιος απο ταυλανδη κοπελα για γαμο και η κοπελα σε μια βολτα μονη της της προσφερει καποιος 50-100 ευρω για σορτ τιμε πως θα αντιδρασει?οπως γνωριζεις ελλαδα φερομαστε σαν λιγουρια κ πεφτουνε δεκαδες σε μια ομορφη γυναικα που 8α δουνε!οπωτε μια κοπελα απο ταυλανδη που τα βλεπει στην καθημερινοτητα της ειτε απο την ιδια τα βιωνει ειτε απο φιλες και τα λοιπακαποιος βρεθει κ της προσφερει χρηματικο ποσο ενω ειναι παντρεμενη ελλαδα πως θα αντιδραση η κοπελα? ταυλανδη απο τα λιγα που γνωριζω και για ενα ποσοστο (δεν μιλαω για ολες) μικρο μεγαλο δεν το γνωριζω θα απαντουσαν θετικα (νομιζω δεν επιμενω)ελλαδα μια παντρεμενη ταυλανδή πως νομιζεις αντιδραει σε αναλογες προτασεις που πιστευω οτι θα εχει ?ειναι πιστες η οχι?
φιλε μου να σε ρωτήσω αν επιτρέπεται...τόσο χαμηλά έχεις τον εαυτό σου που πηγαίνεις να παντρευτείς μια κοπέλα που λόγο ανάγκης θα παντρευόταν τον οποιονδήποτε της έκανε ανάλογη πρόταση,άσχετα από ηλικία, εμφάνιση και προσωπικότητα?τόσο πολύ έχεις φρικάρει απ τη μοναξιά που θες ένα παιχνίδι μέσα στο σπίτι σου να το έχεις υπό την πλήρη επιρροή σου και να εξαρτάται αποκλειστικά από σένα?τόσο πολύ έχεις τυφλωθεί από την επιθυμία σου να συμβεί κάτι στη ζωή σου έξω απ τη ρουτίνα που δε βλέπεις ότι θα κανεις όλα αυτά τα έξοδα, όλη αυτή την προσπάθεια..για να φέρεις μια κοπέλα στην ελλάδα και να ζείτε σε απόλυτη φτώχεια, αποκόβοντας την από φίλους, συγγενείς, δουλειά..οποιες ελπίδες έχει να ζήσει ανεξάρτητα ....και μετά απλά να την αφήσεις να επιστρέψει πίσω με χειρότερους ακόμα ορους...η μιας και βρίσκεται στην ευρώπη να της μπει η ιδέα να αρχίσει πάλι την πορνεία...και να μπλεχτεί ξανά στα ίδια , ενώ τώρα έχει βρει μια άκρη στην ταϊλάνδη?Αυτή δεν ξέρει, νομίζει πως θα ζήσει καλύτερα εδώ, εσύ όμως που ξέρεις δεν μπορείς να καταλάβεις τι θα συμβεί στο μέλλον?νομίζεις θα σ αγαπήσει με τον καιρό? τόσοι που την έχουν εκμεταλλευτεί, χρησιμοποήσει,κακοποιήσει ψυχολογικά από τότε που tan παιδάκι την έχουν κάνει να ξεχάσει πως να αγαπάει...μονο αν τις πρόσφερες μια άνετη ζωή θα ένιωθε κάτι...δεν ψάχνει πια για ανθρώπους..δεν πιστεύει πια σ αυτούς και δικαίως ..για λεφτά ψάχνει..Αστήν εκεί που είναι..μη ξοδέψεις πολύτιμα χρήματα σε εισιτήρια,χαρτια και πρεσβείες ,στέλνε της μερικά λεφτά κάθε μηνα αν τη νοιάζεσαι, όσα σου περισσεύουν, ξόδεψε χρονο μαζι της στο skype, σαν φίλοι, σε ένα ανθρώπινο επίπεδο, να σ e νιώσει ότι όντως ενδιαφέρεσαι και πως δε τη χρησιμοποιείς,επισκέψου τιν καθε φορα που πας εκεί...κι ίσως σε μερικά χρονια, να νοιάζεται κι αυτή για σένα, να έχετε μια επαφή που να χει νόημα κι όχι να την αγοράσεις όπως αγοράζεις προϊόντα στο σούπερ market.....σύνελθε φιλε μου...και εσύ και η κοπέλα αυτή ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-Δεν ξέρω καλά την περίπτωση σας αλλα το πιο πιθανό είναι τα πράγματα να έχουν κάπως έτσι, και τα λέω έξω απ τα δόντια όχι για να σε μειώσω αλλα για να σε βοηθήσω να σκεφτείς...