Αποστολέας Θέμα: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα  (Αναγνώστηκε 363239 φορές)

0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koursaros

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 12.0.742.122 Chrome 12.0.742.122
Απ: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα
« Απάντηση #390 στις: Ιουλίου 18, 2011, 18:49:46 μμ »
πάω μάλλον αύριο πρωί.μόλις έχω νεότερα ενημερώνω.

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #391 στις: Ιουλίου 18, 2011, 19:00:49 μμ »
και να δούμε ποιος θα σε εξυπηρετήσει τώρα... έχουμε αλλαγή προσωπικού!
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 5.0 Firefox 5.0
« Απάντηση #392 στις: Ιουλίου 19, 2011, 23:30:19 μμ »
και να δούμε ποιος θα σε εξυπηρετήσει τώρα... έχουμε αλλαγή προσωπικού!
[off-topic]σωστα γιατι ο γιωργης ειναι εδω και 10 μερες ελλαδα(τελειωσε απο κατω) τον συναντησα και τα ειπαμε πριν 3 μερες[/off-topic]

Αποσυνδεδεμένος koursaros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #393 στις: Ιουλίου 21, 2011, 12:37:29 μμ »
λοιπόν εχτές πήγαμε στη prevseia αλλα δεν κάτσαμε πολύ εκεί διότι έπρεπε να πάμε CHAENG WATTANA και στην πρεσβεία συνεννοείσαι κυρίως με μια ταϊλανδέζα,οι έλληνες δεν είναι και τόσο διαθέσιμοι (πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα).ξέρετε ότι μονο η δίκια μας πρεσβεία κάνει <διαλείμματα> στις 10 το πρωί? είναι απίστευτα εκνευριστικοί,από τον τρόπο που σε κοιτάνε και βαριούνται να σου απαντήσουν,όσους είδα εγώ τουλάχιστον...
τέλος πάντων.επειδή την ρώτησα αυτό για το υπουργείο exwterikwn.apo αυτά που μου είπε,πως όχι δε χρειάζεται κάτι τέτοιο,πάμε τα έγγραφα εκεί στη πρεσβεία,μετά παντρευόμαστε και πηγαίνουμε πάλι πρεσβεία για να κάνουν ληξιαρχική πράξη γάμου.αλλα η αλήθεια είναι ότι το ύφος που μου απάντησε,ήταν λες και δεν ήξερε και πολλά για αυτό...εγώ θα ξαναπάω την τρίτη πρεσβεία γιατί μένω μακριά...και θα ξαναρωτήσω,τουλάχιστον θα προσπαθήσω.
αλλα μήπως θα ήταν καλύτερα να έχετε όσοι σκοπεύετε να παντρευτείτε επικοινωνία απευθείας με το υπουργείο εξωτερικών? διότι δεν θέλω να πάρω και κανένα στο λαιμό μου εγώ αν στην πρεσβεία είναι εντελώς απρόθυμοι...πάντως στη σελίδα τις πρεσβείας δεν έλεγε κάτι τέτοιο για υπουργείο εξωτερικών.εδώ έχω 2 νούμερα τις πρεσβείας με τα οποια επικοινωνούσα όσο ήμουν Ελλάδα.
006626791462 και 006626791463

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #394 στις: Ιουλίου 21, 2011, 12:52:52 μμ »
Αγαπήτέ μου φίλε 1ον η Πρεσβεία δεν κάνει διάλειμμα στις 10 αλλά ανοίγει στις 10 για το κοινό! Και 2ον χωρίς να θέλω να είμαι απόλυτως αμφίβάλλω αν θα έχεις καλή εξυπηρέτηση από τη στιγμή που ο αρμόδιος υπεύθυνος αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει... Χωρίς να θέλω να κινδυνολογήσω από τη στιγμή που η θέση του Κου. Ρεμούνδου δεν έχει καλυφθεί επίσημα δεν νομίζω πως θα βρεις κάποιον άλλο στην Πρεσβεία μας να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα σου γιατι απλούστατα δεν θέλει να φορτωθεί ευθύνες που δεν είναι δικές του. Υπολόγισε επίσης πως βρισκόμαστε σε κατακαλόκαιρο για την Ελλάδα οπότε μεγάλο μέρος του "ελληνικού" προσωπικού είναι διακοπές στην Ελλάδα επίσης. Κρίνοντας από αυτά είναι σαφές πως η Πρεσβεία μας στην BKK αύτη τη στιγμή υπολειτουργεί... και επειδή καλώς η κακώς οι γάμοι δεν αποτελούν την προτεραιότητά της μάλλον θα σε "ταλαιπωρήσουν" με αρκετές αναβολές...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #395 στις: Ιουλίου 21, 2011, 16:33:46 μμ »
λοιπόν εχτές πήγαμε στη prevseia αλλα δεν κάτσαμε πολύ εκεί διότι έπρεπε να πάμε CHAENG WATTANA και στην πρεσβεία συνεννοείσαι κυρίως με μια ταϊλανδέζα,οι έλληνες δεν είναι και τόσο διαθέσιμοι (πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα).ξέρετε ότι μονο η δίκια μας πρεσβεία κάνει <διαλείμματα> στις 10 το πρωί? είναι απίστευτα εκνευριστικοί,από τον τρόπο που σε κοιτάνε και βαριούνται να σου απαντήσουν,όσους είδα εγώ τουλάχιστον...
τέλος πάντων.επειδή την ρώτησα αυτό για το υπουργείο exwterikwn.apo αυτά που μου είπε,πως όχι δε χρειάζεται κάτι τέτοιο,πάμε τα έγγραφα εκεί στη πρεσβεία,μετά παντρευόμαστε και πηγαίνουμε πάλι πρεσβεία για να κάνουν ληξιαρχική πράξη γάμου.αλλα η αλήθεια είναι ότι το ύφος που μου απάντησε,ήταν λες και δεν ήξερε και πολλά για αυτό...εγώ θα ξαναπάω την τρίτη πρεσβεία γιατί μένω μακριά...και θα ξαναρωτήσω,τουλάχιστον θα προσπαθήσω.
αλλα μήπως θα ήταν καλύτερα να έχετε όσοι σκοπεύετε να παντρευτείτε επικοινωνία απευθείας με το υπουργείο εξωτερικών? διότι δεν θέλω να πάρω και κανένα στο λαιμό μου εγώ αν στην πρεσβεία είναι εντελώς απρόθυμοι...πάντως στη σελίδα τις πρεσβείας δεν έλεγε κάτι τέτοιο για υπουργείο εξωτερικών.εδώ έχω 2 νούμερα τις πρεσβείας με τα οποια επικοινωνούσα όσο ήμουν Ελλάδα.
006626791462 και 006626791463

Λοιπόν καταρχας , αυτό με το Υπ.Εξ. είναι μια πληροφορια του Thanaposto που την πήρε απο τον δήμο του.

Άρα αν είναι και μούφα προφανως δεν θα γνωρίζει η υπάλληλος τι της λες.

Η αρμοδια υπάλληλος να σε εξυπηρετήσει είναι η Ταϊλανδή που βρίσκεται πίσω απο το γκισέ,

και ξερει καλά την δουλειά της.

Οι Έλληνες υπάλληλοι δεν ασχολούνται(καλώς ή κακώς) παρα μόνο αν προκύψει κάποιο σοβαρότατο θέμα.

Η πρεσβεία δέχεται Δευ-Τετ-Παρ 10-13 , παρ'όλα αυτά είναι ελαστικοί με τους Έλληνες σε αρκετές περιπτώσεις.

Υ.Γ. Μέχρι και ο αστυνομικός την έκανε ... δεν παλευεται με τιποτα η κατασταση ... τώρα ειδικά που κόπηκε και το κοκο

Αποσυνδεδεμένος sakisde

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #396 στις: Ιουλίου 21, 2011, 17:33:10 μμ »
το σαββατο φευγω με GULF και δευτερα παω στην πρεσβεια για την αδεια του γαμου. εχει αλλαξει κατι με τα χαρτια στην πρεσβεια ;

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
« Απάντηση #397 στις: Ιουλίου 21, 2011, 17:55:40 μμ »
το σαββατο φευγω με GULF και δευτερα παω στην πρεσβεια για την αδεια του γαμου. εχει αλλαξει κατι με τα χαρτια στην πρεσβεια ;
οταν πηρες την αδεια γαμου απο τον δημο σου ειπανε κατι?οτι θα πρεπει να σφραγιστει απο το υπ.εξ. στην ελλαδα?
αν οχι η υπαλληλος του δημου μου ειναι εκει καθαρα απο βησμα...

Αποσυνδεδεμένος sakisde

• **
  • Browser:
« Απάντηση #398 στις: Ιουλίου 21, 2011, 18:22:51 μμ »
δεν μου ειπαν τιποτα. απλως μου εδωσαν την αδεια μετα απο μια εβδομαδα. τα χαρτια τα μαζεψα απο το σαιτ της πρεσβειας και παω κατω. ελπιζω να μην εχω προβληματα

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #399 στις: Ιουλίου 21, 2011, 19:15:15 μμ »
οταν πηρες την αδεια γαμου απο τον δημο σου ειπανε κατι?οτι θα πρεπει να σφραγιστει απο το υπ.εξ. στην ελλαδα?
αν οχι η υπαλληλος του δημου μου ειναι εκει καθαρα απο βησμα...

Ακόμη να πάρεις πρεσβεια να ρωτήσεις?

Αλλά μουφα μυριζομαι ξαναλέω

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #400 στις: Ιουλίου 21, 2011, 21:08:04 μμ »
Ακόμη να πάρεις πρεσβεια να ρωτήσεις?

Αλλά μουφα μυριζομαι ξαναλέω
θα μαθω αυριο..

Αποσυνδεδεμένος panos.thess

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #401 στις: Ιουλίου 22, 2011, 00:06:01 πμ »
από ότι θυμάμαι η πρεσβεία κάνει αυτήν την δουλειά δηλαδή επικυρώνει τα ελληνικά έγγραφα.εγώ τα είχα σφραγίσει θεσσαλονίκη στο υπουργείο και όταν πήγα κάτω δεν χρειαζόταν...

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #402 στις: Ιουλίου 22, 2011, 09:58:50 πμ »
από ότι θυμάμαι η πρεσβεία κάνει αυτήν την δουλειά δηλαδή επικυρώνει τα ελληνικά έγγραφα.εγώ τα είχα σφραγίσει θεσσαλονίκη στο υπουργείο και όταν πήγα κάτω δεν χρειαζόταν...
πολυ σωστα λεει ο φιλος,πηρα τηλ στην πρεσβεια και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να το κανω απο την ελλαδα,μπορει να γινει και απο δω αλλα δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση.Γινεται και στην πρεσβεια στην μπανγκοκ.
η υπαλληλος του δημου το ειπε για να ειναι κατοχυρωμενη και επειδη δεν ξερει ακριβως τις διδικασιες το λεει σε ολους.

Αποσυνδεδεμένος sakisde

• **
  • Browser:
« Απάντηση #403 στις: Ιουλίου 22, 2011, 20:46:39 μμ »
την δευτερα που θα παω στην πρεσβεια θα γραψω για να ξερεις σιγουρα

Αποσυνδεδεμένος sakisde

• **
  • Browser:
« Απάντηση #404 στις: Ιουλίου 25, 2011, 16:40:29 μμ »
Σήμερα πήγα στην πρεσβεία στην Μπανγκοκ με τα δικά έγγραφα στα ελληνικά και της palayia μεταφρασμένα στα αγγλικά από το υπουργείο εξωτερικών της Ταυλάνδης. Αφού συμπλήρωσα μία αίτηση που μου έδωσαν μετά από 20 λεπτά μου είπαν να πάω στο ισόγειο στην τράπεζα και πληρωσα 225 ΒΗΤ και αφού τους έδωσα την απόδειξη μου έδωσαν την βεβαίωση για τον γάμο. Τώρα την έχω πάει για μετάφραση στα ταυλανδέζικα και θα την πάρω αύριο το μεσημέρι .Δεν ειχα  κανένα πρόβλημα με τους υπαλλήλους στην πρεσβεία αλλά δεν συνάντησα κανεναν έλληνα. Τα υπόλοιπα σε 2-3 μέρες που θα έχω τελειώση