0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giannisnokia στις Ιουνίου 16, 2010, 10:24:21 πμΚαλή σας μέρα.Ήρθα στο phuket και θα μείνω αρκετό καιρό.όμως συναινεί κάτι που δεν το περίμενα.ενώ μου αρέσει η χωρα ο πολιτισμός ο τρόπος ζωής δεν μου αρέσουνε η ταϊλανδέζες?προτιμώ τις δυτικές.και ιδιαιτερα τις ellinides.tis βρίσκω πιο sexy.είναι normal η φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες??Εγω το ακριβως αντιθετο ουτε που κοιταω δυτικη ειναι σαν να μην υπαρχουν
Καλή σας μέρα.Ήρθα στο phuket και θα μείνω αρκετό καιρό.όμως συναινεί κάτι που δεν το περίμενα.ενώ μου αρέσει η χωρα ο πολιτισμός ο τρόπος ζωής δεν μου αρέσουνε η ταϊλανδέζες?προτιμώ τις δυτικές.και ιδιαιτερα τις ellinides.tis βρίσκω πιο sexy.είναι normal η φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες??
πριν 6 μηνες ενας γνωστος παντρευτικε με πολιτικο γαμο στην bkk .τωρα βρισκετε στην Ελλαδα αρκετο καιρο το προβλημα ειναι οτι ο "κυριος" αυτος δεν πρεπει να ηταν σιγουρος αν ηθελε να παντρευτει ,η κοπελα περναει χειροτερα εδω ,δεν υπαρχει επικινονια μεταξη τους δισκολευονται στην γλωσσα και εκτος αυτου δεν της παρεχει τα βασικα ωστε να ζησει ΚΑΠΩΣ ανετα μια γυναικα(ανθρωπος) που ηρθε απο του διαολου τον πατερα χωρις να ξερει καποιον αλλον και να μπορεσει να ενσωματοθει στην οικογενεια και να λειτουργισει σαν να ειναι δικια της και να μην νιωθει οτι ηρθε στο πουθενα κανοντας την υπηρετρια. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ οσοι θελετε να μπειτε στην διαδικασια του γαμου σκεφτειτε το καλα γιατι η ΚΑΥ.Α τον πρωτων μηνων περναει γρηγορα και δεν φταιει τιποτα να ταλαιπωρειτε ενας ανθρωπος ο οποιος εχει φτιαξει ονειρα (οχι αυθερετα) και να υπομενει εναν ιδιομορφο χαρακτηρα που δημιουργηθηκε υστερα απο καποιες"ατυχες" ( ρωσο-ρουμανα-βουλγαρο-αλβανο-ελληνο)γνωριμιες
KAI NA HTAN ΜΟΝΟ αυτο ξερω εναν ο οποιος κλειδωνει τη γυναικα του μεσα στο σπιτι οταν ειναι να παει για δουλεια
Παράθεση από: giannis στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 00:19:48 πμKAI NA HTAN ΜΟΝΟ αυτο ξερω εναν ο οποιος κλειδωνει τη γυναικα του μεσα στο σπιτι οταν ειναι να παει για δουλειααρρωστιες ...