0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ dimitrisdtcΠολλες απο τις επισημανσεις σου ειναι αν και πικρες αρκετα σωστες . Παρολα αυτα δεν ξεφυγες απο τον κανονα της γενικευσης .Αν ο γαμος σου ειναι καρπος ερωτα και οχι συναλλαγης δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ της νυφης . Εχω δει γαμους να σαπιζουν στα θλιμενα σαλονια σε μια στρυφνη πορεια ζωης γεματη συμβασεις .
ΝΑΙ, υπαρχουν περιπτώσεις που ενώ είχαν πολλές επιλογές διάλεξαν Ταιλανδέζες....απλά όμως είναι σχετικά λιγοι....δεν καταλαβαίνω τίπροβλημα έχεις μ αυτο...είναι σχεδόν αυτονόητο.Εγω απλά έκανα μια ανάλυση...στην οποία δεν αντιπαρέθεσες κάτι να την αντικρούσεις..το μόνο που είπες είναι πως δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα απο ενα τόσο μικρό δείγμα..οποισδήποτε όμως στατιστικολόγος θα σου πει πως συμπεράσματα προς κάποιες κατευθύνσεις βγαίνουν ευκολα και με δείγματα 100 ατόμων.Επίσης μου είπες περι Ελληνων που παντρεύτηκαν ρωσίδες και λοιπά....λίγοι βλέπω να παντρεύτηκαν Σουηδέζες ή Γερμανίδες....και μόλις έπεσε το επίπεδο ζωής στην Ελλάδα και ανέβηκε κάπως στο ανατολικό μπλόκ κόπηκαν και αυτοί οι γάμοι.Λες και δεν ξέρουμε τα γραφεία συνοικεσίων γεμάτα με γκομενάρες απο Ρωσία και Βουλγαρία στη βόρεια Ελλάδα που ο καθένας μπορούσε να παντρευτει και που κάναν χρυσές δουλειές τη δεκαετία του 90.Αν τώρα υπάρχει κάποιος 45 αρης με κοιλίτσα και μέσης οικονομικής κατάστασης, που εχει διάφορες ελληνίδες 25 αρες να τον παρακαλάνε αλλα διαλέγει να παρει ταιλανδέζα , μπορείς να μου τον γνωρίσεις να τον φωτογραφήσω ως μοναδικό φαινόμενο.Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι αλλά βαριέμαι τα θρέντς που λέγονται απλώς μισές αλήθειες.....ο άλλος μιλάει για τη γυναικά του κλπ και τον ερωτά τους με δυτικούς όρους και οταν νομίζεις πως έχεις μια εικόνα και τους δεις απο κοντά η μία είναι κοριτσάκι και ο άλλος μεσίληκας..ενα βήμα πριν το ..χουφταλο!!! ΕΊΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΕς......το θέμα όμως είναι ποιός είναι ο κανόνας. Αν θες να διαφωνήσεις μαζί μου ,ελεύθερα, δεν έχω το αλάθητο, αλλα΄τουλάχιστον αντιπαρέθεσε κάποιον σοβαρό αντίλογο!!
@ dimitrisdtc......Αν ο γαμος σου ειναι καρπος ερωτα και οχι συναλλαγης δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ της νυφης . .......
@ dimitrisdtcΠροσωπικα ειμαι υπερ της αναλυσης και μαλιστα την επιδιωκω . Ειπα και ξαναλεω οι παρατηρησεις σου εχουν μεγαλο βαθμο αληθειας .Πραγματι το σετ μεσηλιακας - πιτσιρικα παραπεμπει σε συναλλαγη ,δεν θελει και πολυ σκεψη ,ουτε γνωσεις στατιστικης, ουτε σπανιας σοφιας. Βεβαια σημερα εμαθα και κατι σε παγκοσμια πρωτη ,οτι ο ερωτας στην δυση εχει αλλο νοημα απ'οτι στην Ανατολη ,νομιζω οτι ειναι ενα συγκλονιστικο συμπερασμα το οποιο αφησε αφωνη την υφηλιο, λογω το μεγεθους της ανοησιας που περιεχει αυτη η προταση !!! Εσυ μιλας για ΣΥΜΦΕΡΩΝ και ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ,μην τα μπερδευεις .Και κατι τελευταιο ,σαν απορια στο τελος της προτασης σου υπαρχει ενα χαχανο,τι νοημα εχει ; Χαζοχαρουμενος εισαι η απλα κακη αισθηση του χιουμορ ;
Η πιο μεγαλη αληθεια που ειπωθηκε
Sorry κιολας μιας και δεν με αφορα το θεμα κατα καθολου, μια παρατηρηση μονο και ενα - δυο γεγονοτα θα καταθεσω εδω.Παρατηρηση: Και γιατι να μας νοιαζει αν καποιος θελει να παντρευτει κοπελλα απο Ται ή οπουδηποτε αλλου; Ας την παρει και ως γνωστον ''οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται'' .Γεγονοτα: Φετος στην Τζομτιεν γυναικα παντρεμενη με ναυτικο, (οχι Ελληνα), 5 χρονια με 2 παιδακια, ''δεχτηκε'' προταση μου για συναντηση με τον ορο να ειναι sort time.......Γεγονοτα: ''Αρραβωνιαστικες'' Ελληνων, (δυστυχως και γνωστων φιλων), και αλλων φυλών, ακολουθησαν στο ξενοδοχειο για συναντηση και μετα το περας των συνομιλιων, τηλεφωνουσαν στον αρραβωνιαρη για να του πουν οτι κοιμουνται στο σπιτι τους ..... μονες. Ετσι απλα λοιπον και μονο για ενημερωση καθως το θεμα δεν με αφορα καθολου. Συγνωμη αν σας ''πικρανα'' αλλα πιστευω οτι ολοι σας θα ειχατε μια παρομοια εμπειρεια.