Αποστολέας Θέμα: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα  (Αναγνώστηκε 363244 φορές)

0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
Απ: ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΕΣ
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 05:13:34 πμ »
ρε   φιλε   παντρευτηκαν  και  100  ελληνες  ταυλανδεζες,   και   τους  εκανες  και   κοινωνικη   ομαδα   με  γενικα  χαρακτηριστικα!  τι  αλλο  θα  ακουσουμε!   δηλαδη   οσοι  παντρευτηκαν   ρωσιδες ουκρανεζες δηλαδη   (σχεδον  100   χιλιαδες)  να  μην  ειναι?   και  βουλγαρες  ρουμανες  αλβανιδες   αλλες   100  χιλιαδες  σιγουρα,   ολοι   αυτοι  ειναι  αποτυχημενοι   στην  ελλαδα?  και  παραγκωνιζμενοι   απο   τον   ανταγωνισμο?   περιπτωση   να  καναν  την  επιλογη  τους,  δεν  υπαρχει?   που   ξερεις   εσυ   τι   ψαχνει   ο   καθενας,  σε  μια  γυναικα?   
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Γάμος με Ταιλανδή κοπέλα
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 08:48:20 πμ »
@ dimitrisdtc

Πολλες απο τις επισημανσεις σου ειναι αν και πικρες αρκετα σωστες . Παρολα αυτα δεν ξεφυγες απο τον κανονα της γενικευσης .

Αν ο γαμος σου ειναι καρπος ερωτα και οχι συναλλαγης δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ της νυφης . Εχω δει γαμους να σαπιζουν στα θλιμενα σαλονια σε μια στρυφνη πορεια ζωης γεματη συμβασεις .   

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 08:49:56 πμ »
ΝΑΙ, υπαρχουν περιπτώσεις που ενώ είχαν πολλές επιλογές διάλεξαν Ταιλανδέζες....απλά όμως είναι σχετικά λιγοι....δεν καταλαβαίνω τίπροβλημα έχεις μ αυτο...είναι σχεδόν αυτονόητο.Εγω απλά έκανα μια ανάλυση...στην οποία δεν αντιπαρέθεσες κάτι να την αντικρούσεις..το μόνο που είπες είναι πως δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα απο ενα τόσο μικρό δείγμα..οποισδήποτε όμως στατιστικολόγος θα σου πει πως συμπεράσματα προς κάποιες κατευθύνσεις βγαίνουν ευκολα και με δείγματα 100 ατόμων.
Επίσης μου είπες περι Ελληνων που παντρεύτηκαν ρωσίδες και λοιπά....λίγοι βλέπω να παντρεύτηκαν Σουηδέζες ή Γερμανίδες....και μόλις έπεσε το επίπεδο ζωής στην Ελλάδα και ανέβηκε κάπως στο ανατολικό μπλόκ κόπηκαν και αυτοί οι γάμοι.Λες και δεν ξέρουμε τα γραφεία συνοικεσίων γεμάτα με γκομενάρες απο Ρωσία και Βουλγαρία στη βόρεια Ελλάδα που ο καθένας μπορούσε να παντρευτει και που κάναν χρυσές δουλειές τη δεκαετία του 90.
Αν τώρα υπάρχει κάποιος 45 αρης με κοιλίτσα και μέσης οικονομικής κατάστασης, που  εχει διάφορες ελληνίδες 25 αρες να τον παρακαλάνε αλλα διαλέγει να παρει ταιλανδέζα , μπορείς να μου τον γνωρίσεις να τον φωτογραφήσω ως μοναδικό φαινόμενο.
Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι αλλά βαριέμαι τα θρέντς που λέγονται απλώς μισές αλήθειες.....ο άλλος μιλάει για τη γυναικά του κλπ και τον ερωτά τους με δυτικούς όρους και οταν νομίζεις πως έχεις μια εικόνα και τους δεις απο κοντά η μία είναι κοριτσάκι και ο άλλος μεσίληκας..ενα βήμα πριν το ..χουφταλο!!! ΕΊΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΕς......το θέμα όμως είναι ποιός είναι ο κανόνας. Αν θες να διαφωνήσεις μαζί μου ,ελεύθερα, δεν έχω το αλάθητο, αλλα΄τουλάχιστον αντιπαρέθεσε κάποιον σοβαρό αντίλογο!!

@ dimitrisdtc

Πολλες απο τις επισημανσεις σου ειναι αν και πικρες αρκετα σωστες . Παρολα αυτα δεν ξεφυγες απο τον κανονα της γενικευσης .

Αν ο γαμος σου ειναι καρπος ερωτα και οχι συναλλαγης δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ της νυφης . Εχω δει γαμους να σαπιζουν στα θλιμενα σαλονια σε μια στρυφνη πορεια ζωης γεματη συμβασεις .   
   Δεν υποτιμώ τις  ταιλανδέζες, ΌΠΩς ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΏ ΚΑΙ ΚΑΜΜΊΑ ΆΛΛΗ ΕΘΝΙΚΌΤΗΤΑ, απλά υπάρχει εν α καταραμένο πράγμα που λέγεται γυναικεία χειραφέτηση κι ενα ακόμα καταραμένο πράγμα που λέγεται ανισομερής κατανομή πλούτου.
ΠΌΣΟ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΜΈΝΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΜΈΣΗ ΤΑΙΛΑΝΔΈΖΑ ΝΎΦΗ; Πόσο στέκεται οικονομικά ισότιμα απέναντι στον δυτικό; Τι θα πεί καρπός έρωτα; Η ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΈΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΆ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑς ΓΕΝΙΑς ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ  ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ  ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, είναι εντελώς διαφορετικός απο την έννοια του έρωτα στη δύση.....και εμπεριέχει σε μεγάλο βαθμό την έμμεση οικονομική συναλλαγή, όπως γινόταν και στη δύση αλλωστε 70-60-50 χρόνια πριν-αναλογα το μερος...
Δηλαδή το κλίμα του φόρουμ δεν σηκώνει αναλύσεις;Η θα πρέπει συνέχεια όταν γράφω να χαιδεύω αυτιά....είπαμε...μην με κατηγορείς οτι γενικολογώ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙς!!!χαχαχα..
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2010, 09:14:25 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Telamonios

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 09:14:30 πμ »
ΝΑΙ, υπαρχουν περιπτώσεις που ενώ είχαν πολλές επιλογές διάλεξαν Ταιλανδέζες....απλά όμως είναι σχετικά λιγοι....δεν καταλαβαίνω τίπροβλημα έχεις μ αυτο...είναι σχεδόν αυτονόητο.Εγω απλά έκανα μια ανάλυση...στην οποία δεν αντιπαρέθεσες κάτι να την αντικρούσεις..το μόνο που είπες είναι πως δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα απο ενα τόσο μικρό δείγμα..οποισδήποτε όμως στατιστικολόγος θα σου πει πως συμπεράσματα προς κάποιες κατευθύνσεις βγαίνουν ευκολα και με δείγματα 100 ατόμων.
Επίσης μου είπες περι Ελληνων που παντρεύτηκαν ρωσίδες και λοιπά....λίγοι βλέπω να παντρεύτηκαν Σουηδέζες ή Γερμανίδες....και μόλις έπεσε το επίπεδο ζωής στην Ελλάδα και ανέβηκε κάπως στο ανατολικό μπλόκ κόπηκαν και αυτοί οι γάμοι.Λες και δεν ξέρουμε τα γραφεία συνοικεσίων γεμάτα με γκομενάρες απο Ρωσία και Βουλγαρία στη βόρεια Ελλάδα που ο καθένας μπορούσε να παντρευτει και που κάναν χρυσές δουλειές τη δεκαετία του 90.
Αν τώρα υπάρχει κάποιος 45 αρης με κοιλίτσα και μέσης οικονομικής κατάστασης, που  εχει διάφορες ελληνίδες 25 αρες να τον παρακαλάνε αλλα διαλέγει να παρει ταιλανδέζα , μπορείς να μου τον γνωρίσεις να τον φωτογραφήσω ως μοναδικό φαινόμενο.
Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι αλλά βαριέμαι τα θρέντς που λέγονται απλώς μισές αλήθειες.....ο άλλος μιλάει για τη γυναικά του κλπ και τον ερωτά τους με δυτικούς όρους και οταν νομίζεις πως έχεις μια εικόνα και τους δεις απο κοντά η μία είναι κοριτσάκι και ο άλλος μεσίληκας..ενα βήμα πριν το ..χουφταλο!!! ΕΊΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΕς......το θέμα όμως είναι ποιός είναι ο κανόνας. Αν θες να διαφωνήσεις μαζί μου ,ελεύθερα, δεν έχω το αλάθητο, αλλα΄τουλάχιστον αντιπαρέθεσε κάποιον σοβαρό αντίλογο!!

Φίλε Dimitrisdc σε γενικές γραμμές όπως λές και συ, θα συμφωνήσω μαζί σου, Οι Ταιλανδεζες όμως παραμένουν γλυκές και μετά τον γάμο,
σε αντίθεση με τις δυτικές και δεύτερο προσπαθούν να εξυψώσουν τον άνδρα πάλι σε αντίθεση με της δυτικές που προσπαθούν να τον ευνουχίσουν (μεταφορικά) γιά να έχουν το πάνω χέρι, αρκεί βέβαια ο άντρας μη βρεί ευκαιρία και το παίξει γκόμενος και τριγυρνά στα μπαρ
έχοντας την σκλάβα σπίτι.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 09:27:02 πμ »
μαγκες εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οσοι εχουν παντρευτει κοπελα απο την κιτρινι  φυλη  κανουν τον σταυρο τους και δωξαζουν το μεγαλοδυναμο καμια σχεση με τις κυριες του  αν. μπλοκ  που παντρευοναι και πινουν το αιμα του συζηγου που ξαφνικα αποκτουν ακριβα γουστα ενω πριν βρωμαγε το χνοτο τους απο την πεινα ασε το κερατομα και η  και η συμπεριφορα μιμουαπτου!!.Η κιτρινη στο θεμα της οικογενειας ειναι κλασεις ανωτερη και αυτο εχει να κανει με την κουλτουρα τους την θρησκεια  εχουν μια παιδεια που για μερικους ειναι "χαζη" ΘΕΩΡΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ .ΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΝ ΑΝΤΥΘΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΑΚΙΟ ΞΕΡΕΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.βεβαια παντα υπαρχουν και οι αρνυτικες εξερεσεις οι οποιες στην  κιτρινι φυλη ειναι λιγες!(υποψυν πρεπει και οαντρας να σεβετε και να φερετε σωστα στην γυναικα του !
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2010, 09:29:39 πμ από giannis »

Αποσυνδεδεμένος Telamonios

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 09:33:12 πμ »
Επίσης θα διαπίστωσες σε ζευγάρια Ταιλανδων με ίδια οικονομική ανεξαρτησία και ίδια εργασία (Έχω γείτονες που δουλεύουν σε τραπεζα και οι δύο)
υπαρχει ο ίδιος σεβασμός και εκεί, άρα είναι και θέμα κουλτούρας και όχι μόνο οικονομικής συναλλαγής.
Ασφαλώς και πιστεύω ότι πάρα πολύ δύσκολο Μία ταυλανδέζα να ερωτευθεί δυτικό γιατί εκτός από την εμφάνιση υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο μπλά μπλά
τι να της πείς και τι να σου πεί και σε ποιά γλώσσα σίγουρα παίζει πρωταρχικό ρόλο η οικονομική αποκατάσταση που της προσφέρεις όχι απαραίτητα μεγαλη αλλα σίγουρη
και σιγά σιγά ερχεται η εκτίμηση και η αγάπη

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 09:35:00 πμ »
@ dimitrisdtc

Προσωπικα ειμαι υπερ της αναλυσης και μαλιστα την επιδιωκω . Ειπα και ξαναλεω οι παρατηρησεις σου εχουν μεγαλο βαθμο αληθειας .
Πραγματι το σετ μεσηλιακας - πιτσιρικα παραπεμπει σε συναλλαγη ,δεν θελει και πολυ σκεψη ,ουτε γνωσεις στατιστικης, ουτε σπανιας σοφιας. Βεβαια σημερα εμαθα και κατι σε παγκοσμια πρωτη ,οτι ο ερωτας στην δυση εχει αλλο νοημα απ'οτι στην Ανατολη ,νομιζω οτι ειναι ενα συγκλονιστικο συμπερασμα το οποιο αφησε αφωνη την υφηλιο, λογω το μεγεθους της ανοησιας που περιεχει αυτη η προταση  !!! Εσυ μιλας για ΣΥΜΦΕΡΩΝ και ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ,μην τα μπερδευεις .

Και κατι τελευταιο ,σαν απορια στο τελος της προτασης σου υπαρχει ενα χαχανο,τι νοημα εχει ;  Χαζοχαρουμενος εισαι η απλα κακη αισθηση του χιουμορ ;

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 09:58:22 πμ »
@ dimitrisdtc
......
Αν ο γαμος σου ειναι καρπος ερωτα και οχι συναλλαγης δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ της νυφης .
.......

Η πιο μεγαλη αληθεια που ειπωθηκε

:respekt:
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 10:19:53 πμ »
@ dimitrisdtc

Προσωπικα ειμαι υπερ της αναλυσης και μαλιστα την επιδιωκω . Ειπα και ξαναλεω οι παρατηρησεις σου εχουν μεγαλο βαθμο αληθειας .
Πραγματι το σετ μεσηλιακας - πιτσιρικα παραπεμπει σε συναλλαγη ,δεν θελει και πολυ σκεψη ,ουτε γνωσεις στατιστικης, ουτε σπανιας σοφιας. Βεβαια σημερα εμαθα και κατι σε παγκοσμια πρωτη ,οτι ο ερωτας στην δυση εχει αλλο νοημα απ'οτι στην Ανατολη ,νομιζω οτι ειναι ενα συγκλονιστικο συμπερασμα το οποιο αφησε αφωνη την υφηλιο, λογω το μεγεθους της ανοησιας που περιεχει αυτη η προταση  !!! Εσυ μιλας για ΣΥΜΦΕΡΩΝ και ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ,μην τα μπερδευεις .

Και κατι τελευταιο ,σαν απορια στο τελος της προτασης σου υπαρχει ενα χαχανο,τι νοημα εχει ;  Χαζοχαρουμενος εισαι η απλα κακη αισθηση του χιουμορ ;
δεν υπάρχει ούτε μια φράση μου που να σου δίνει το δικαίωμα να μου επιτεθείς προσωπικά...δεν καταλαβαίνω γιατι όλοι εδω μέσα έχετε τόσα νεύρα, μπορώ να σου επιτεθώ και γω και πιο έξυπνα, στα καλά καθούμενα δηλαδή προκαλώ αντιπάθειες χωρίς λόγο, εγώ εβαλα το χαχα για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα., με λίγα λόγια jai yen yen! .....όσο για το μεσαίο κομμάτι του ποσταρισματός σου δεν πολυβγαίνει νόημα...εννοείς οτι είναι αυτονόητο οτι ο ερωτας εχει άλλο νόημα εδώ κι εκεί , ή οτι αυτό είναι ανοησία και δεν ισχύει; Eγω είπα πως ο έρωτας εδω εμπεριέχει και την συναλλαγή και το συμφέρον μέσα του, αυτό είναι κανόνας πιό πολυ απ όσο κανόνας είναι στη Δύση που κάποιο είδος συμφέροντος πάλι παρισυφρύει ενίοτε.Δεν μπερδεύω τίποτε..
θα ήθελα πάντως να μάθω τί σε πείραξε και άρχισες τις ειρωνείες.

Η πιο μεγαλη αληθεια που ειπωθηκε

:respekt:
Μα για αυτό γίνεται όλη η συζήτηση....για αυτό διαφωνούμε....πόσοι άραγε τέτοιοι γάμοι είναι καρπός έρωτα ΟΠΩς ΤΟΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ κι όχι έμμεσης ή άμεσης συναλλαγής; εγω λέω λίγοι , εσείς λέτε πολλοί ή αρκετοί, ΦΥΣΙΚΆ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΡΠΌΣ ΈΡΩΤΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙς ΤΊΠΟΤΕ ΝΑ ΦΟΒΆΣΑΙ..ούτε κάποια εθνικότητα είναι καλύτερη απ τις άλλες..απλά μερικές φορές τα ήθη κάποιων λαών   είναι σε διαφορετικό βαθμό εξέλιξης κι αυτός ο βαθμός σχετίζεται πολύ συχνά με οικονομικούς παράγοντες.,. Γιατί άραγε δεν πάει κόσμος στην ΙΑΠΩΝΊΑ ΝΑ ΒΡΕΊ ΝΎΦΕς;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2010, 12:41:03 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.15 Firefox 3.5.15
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 15:06:40 μμ »
εγω θα το ριξω στην πλακα. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΤΑΓΓΙΑ? :)
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 16:33:27 μμ »
Αν το "χα,χα" ειναι για να ελαφρυνεις την συζητηση τοτε οκ ,αν και μενα μου φανηκε σαν χλευη ,αρκουμαι στο να σε πιστεψω.

Απο κει και περα επειδη εχω παρει θεση πολλες φορες θεση γι'αυτο το ζητημα (ως παντρεμενος με Ταιλανδη) θα σε παρακαλεσω να διαβασεις τις θεσεις μου για να καταλαβαινομαστε . Ειμαι εναντια σε οποιαδηποτε σχεση που στηριζεται στην συναλλαγη και σαφως οι σχεσεις αυτες ευδοκιμουν στην Ταιλανδη και οχι στην Ιαπωνια ας πουμε η στην Κορεα, λογο ακριβως της οικονομικης καταστασης,οπως λες. Γαμοι συμφεροντος γινονται παντου ,ξεπουληματα αισθηματων "για μια πιο ανετη ζωη" (κενη κατα την γνωμη μου) σαρωνουν τις ανθρωπινες κοινωνιες . Απλα στη Δυση η παλη δεν ειναι η επιβιωση αλλα το Rolex & η BMW !!!
Απο κει και περα οι ανθρωποι οι οποιοι ερωτευονται νιωθουν ριγος,το ιδιο ριγος για τον αλλον ειτε μενουν στην Αθηνα ,την Μπανγκοκ η την Ν.Υορκη . Κανεις δεν κρυβεται ,ουτε κανει το κοροιδο ,απλα νιωθω οτι μπηκες στο κοπο καπως "ακομψα" να βαλεις τα πραγματα στην θεση τους ,χωρις προφανως να εχεις διαβασει θεσεις αλλων μελων η να ξερεις την πορεια της ζωης τους . 
Αυτα ....

Αποσυνδεδεμένος PETROS

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 16:50:49 μμ »
Δεν καταλαβαινω γιατι θιγεστε αμα καποιος λεει την αποψη του,
παντως για να λεμε  του στραβου το δικιο δεν νομιζω να ξεσπιτωθει
καποια αν ο αλλος ειναι απενταρος.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.15 Firefox 3.5.15
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 16:59:25 μμ »
Sorry κιολας μιας και δεν με αφορα το θεμα κατα καθολου, μια παρατηρηση μονο και ενα - δυο γεγονοτα θα καταθεσω εδω.
Παρατηρηση: Και γιατι να μας νοιαζει αν καποιος θελει να παντρευτει κοπελλα απο Ται ή οπουδηποτε αλλου; Ας την παρει και ως γνωστον ''οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται'' .
Γεγονοτα: Φετος στην Τζομτιεν γυναικα παντρεμενη με ναυτικο, (οχι Ελληνα), 5 χρονια με 2 παιδακια, ''δεχτηκε'' προταση μου για συναντηση με τον ορο να ειναι sort time.......
Γεγονοτα: ''Αρραβωνιαστικες''  Ελληνων, (δυστυχως και γνωστων φιλων), και αλλων φυλών, ακολουθησαν στο ξενοδοχειο για συναντηση και μετα το περας των συνομιλιων, τηλεφωνουσαν στον αρραβωνιαρη για να του πουν οτι κοιμουνται στο σπιτι τους ..... μονες.
Ετσι απλα λοιπον και μονο για ενημερωση καθως το θεμα δεν με αφορα καθολου.
Συγνωμη αν σας ''πικρανα'' αλλα πιστευω οτι ολοι σας θα ειχατε μια παρομοια εμπειρεια.
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 17:03:09 μμ »
Αυτη μάλιστα theosep είναι αρτια τοποθέτηση και συμφωνώ σχεδόν απολύτως -λίγο με το ίδιο ρίγος διαφωνώ αλλά τελος παντων , ο΄έρωτας με την μορφή που τον ξέρουμε σήμερα είναι σε γενικευμένη μορφή απλά μια πολύ πρόσφατη ανακάλυψη των δυτικών κοινωνιών, πριν απο μόλις έναν αιώνα ήταν μετρημένοι πχ στα δάχτυλα οι γάμοι που γίνονταν απο έρωτα και αν πάς σε χώρες   όπως Ινδία , Νεπάλ κλπ θα δεις πως οι περισσότεροι άνθρωποι διάγουν τις ζωές τους χωρίς να ερωτευτούν ποτέ όπως το εννοούμε εμείς, μολονότι παντρεύονται , κάνουν παιδια,και είναι ευτυχισμένοι  για να μη μιλήσουμε για πολυγαμικές φυλετικές αφρικανικές κοινωνίες , για να καταλάβεις καλυτερα τί εννοώ, για αρκετές κοινωνίες το να αισθάνεσαι ασφάλεια δίπλα σε κάποιον και να θες να μείνεις μαζί του για πάντα και να κάνεις παιδιά μαζί του, είναι ο ορισμός του έρωτα, για τη δύση όμως έρωτας είναι να χτυπάει δυνατά η καρδιά σου και να νιώθεις το ...ρίγος  -απλά ούτε κατηγόρησα συγκεκριμένα μέλη , ούτε τα ειρωνεύτηκα ,υποτίμησα συλλήβδειν.....ούτε υπεράνω το παίζω ..έκανα απλώς μια ψύχραιμη ανάλυση , που αναγκαστικά είναι πολύ γενική.
ΕΊΠΑ ΠΟΥΘΕΝΆ ΟΤΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΈΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ :Είπα πουθενά πως όλοι όσοι είναι παντρεμένοι με ταιλανδέζες αρνούνται να παραδεχτούν την πραγματικότητα;Εγω μίλησα για κανόνα και εξαιρέσεις και μακάρι ολα τα μέλη αυτού του φόρουν να ανήκουν στην εξαίρεση-λίγο δύσκολο βέβαια....Ακόμα είπα μερικά πράγματα που -σωστά ή λάθος- θεώρησα πως δεν πολυειπωθηκαν στο παρόν θρέντ.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 21:20:36 μμ »
αγαπητέ  dimitrisdtc

Μάλλον έχεις μπερδέψει τα φόρουμ για αυτό.
 Θα ήθελα λοιπόν  να σε πληροφορήσω ότι το εν λόγο  φόρουμ αποτελείται  επί το πλείστον  από ταξιδιώτες και μια και είσαι σχετικός με  τον τουριστικό τομέα είμαι σίγουρος ότι ξέρεις την διαφορά μεταξύ ταξιδιώτη και τουρίστα.
 Έτσι λοιπόν και την εμπειρία μάλλον έχουμε  και την γνώση. 
  Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πολλά ταξίδια στην πλάτη μας και το πρόσωπο  που στέκεται δίπλα μας δεν είναι αποτέλεσμα ενός 15ημερου η μηνιάτικου ταξιδίου στην εν λόγο χώρα .
Έχουμε εντρυφήσει και τα ήθη και τα έθιμα  την νοοτροπία αλλά και την κουλτούρα στον βαθμό που ο καθένας μας μπορεί .
 Αν τώρα υπάρχει κάποιος 45 αρης με κοιλίτσα και μέσης οικονομικής κατάστασης, που  εχει διάφορες ελληνίδες 25 αρες να τον παρακαλάνε αλλα διαλέγει να παρει ταιλανδέζα , μπορείς να μου τον γνωρίσεις να τον φωτογραφήσω ως μοναδικό φαινόμενο.

Στην κοιλίτσα θα σε στενοχωρήσω λίγο  μια και δεν την διαθέτω. Όσο για την φωτογράφηση  προς το τέλος του μήνα θα είμαι στην διάθεση σου μια και μένεις  κάτω.

Sorry κιολας μιας και δεν με αφορα το θεμα κατα καθολου, μια παρατηρηση μονο και ενα - δυο γεγονοτα θα καταθεσω εδω.
Παρατηρηση: Και γιατι να μας νοιαζει αν καποιος θελει να παντρευτει κοπελλα απο Ται ή οπουδηποτε αλλου; Ας την παρει και ως γνωστον ''οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται'' .
Γεγονοτα: Φετος στην Τζομτιεν γυναικα παντρεμενη με ναυτικο, (οχι Ελληνα), 5 χρονια με 2 παιδακια, ''δεχτηκε'' προταση μου για συναντηση με τον ορο να ειναι sort time.......
Γεγονοτα: ''Αρραβωνιαστικες''  Ελληνων, (δυστυχως και γνωστων φιλων), και αλλων φυλών, ακολουθησαν στο ξενοδοχειο για συναντηση και μετα το περας των συνομιλιων, τηλεφωνουσαν στον αρραβωνιαρη για να του πουν οτι κοιμουνται στο σπιτι τους ..... μονες.
Ετσι απλα λοιπον και μονο για ενημερωση καθως το θεμα δεν με αφορα καθολου.
Συγνωμη αν σας ''πικρανα'' αλλα πιστευω οτι ολοι σας θα ειχατε μια παρομοια εμπειρεια.

ελπιζω   να ενημερωσες  (δυστυχως και γνωστων φιλων)
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/